Problemet med att ställa frågor är att man ibland får svar som man inte vill höra

Har varit lite seg på att uppdatera här de senaste dagarna men jag har verkligen inte orkat. Uppdateringen får bli lite som den blir.. ibland mer , ibland mindre.

dagen har vart nice. gick upp vid sju och kollade till syskonen lite så att dom kom till skolan och sen vid åtta ungefär kom golvläggarna och gjorde i ordning golvet i köket. när dom åkt vid tolv ungefär så drog jag ner till bussen och åkte in till stan där jag och sara satte oss på biblioteket och pluggade. har ett arbete att göra..dock blev det inte klart så vi får fortsätta nästa vecka eller nåt.

kollade just igenom kalendern och såg att tommy lee fyller år på söndag! awesome. detta ska firas på något sätt, helt klart! vet inte riktigt hur men det ska jag komma på :)

i morgon är det fredag..har två engelskaläxor, en tyskaläxa och en matteläxa. kom just på att jag inte gjort matteläxan och att jag har glömt matteboken i skolan. fuckkk...men det kan jag ta igen i helgen.
ska ha filmkväll med måns också. resten av familjen är iväg så jag och månsi ska hyra film (nightmare before christmas) och ha det trevligt. Jack Skellington är het..



känns som att det är helg nu.. det gör alltid det på torsdagskvällarna. men det är lite skönt för då får man en till helgdag typ, även om jag måste plugga. för det gör jag ju ibland på helgerna också. fast mer på vardagarna. på helgerna är det ju...helg. då ska man vara ledig. fast man kan ju plugga ändå, om man nu vill. ja, det är helt okej.
fan vet inte vad jag snackar om, känner bara att jag skriver skit men det blir bra. hejdå.

Pancakes...

gjorde pannkakor till kvällsmat (dom blev inte så goda hehe...är nog ingen bra kock) och så fick jag en ascool som har ett ansikte på sig!



dagen har vart helt okej. morgondagen blir säkert också helt okej. ska ut och springa på idrottennn. 2 kilometer. blir säkert bra.

kliade mig just i huvet och känner att mitt hår börjar bli långt. måste verkligen klippa mig snart men ska inte göra det förrän nästa helg. får stå ut med min långa kalufs i en och en halv vecka till haha!

vet inte varför jag gjorde detta inlägg. helt tom i huvet och får inte fram nåt alls så helt onödigt. hejdå.

jag lyckades!

det är fortfarande kallt som faan men jag har inte kommit på hur man startar mitt element, haha...men i morse så kom jag på det så nu sitter jag framför det emedans det blåser varmluft på mig. underbaaart. dock luktar det bränt då det samlats massa damm i det hehe..

idag ska jag inte göra någonting alls. först skolan då och sen hem direkt efter det och plugga, antar jag. är skönt det också. det är ju inte kul att göra saker och ting varje dag.

btwwww så frågade jag min morsa igår om jag kan åka ner till mikael helgen innan lovet, och det är troooligtvis ett ja! hon skulle "sova på saken" men lät som att hon var mer åt ja-hållet än åt nej-hållet. awesome. lite bra att jag i så fall åker ner helgen innan och inte på själva lovet (han är i kanarieöarna på lovet) för då kan jag vila upp mig. ska ju jobba måndagen och tisdagen på lovet men dom andra dagarna kan jag ju sova så mycket som möjligt och ladda upp batterierna lite igen, så att säga. Det är bra!

ååh det lät underbart att få sova mycket..är astrött idag också så jag har ingen ork att göra i ordning håret. Det blir mössa på huvet även idag! menmen, det gör ju ingenting. as long as im not cold. jag menar den värmer ju också vilket är riktigt bra.

vet inte vad det har var för patetiskt inlägg. känner att jag bloggar mer för att prata än för att berätta om mina dagar. men vem har sagt att man måste blogga om  vad som händer i vardagen? nobody.

hejddddå

kallt som satan..

vaknade för en halvtimma sen och har hunnit duscha och slänga i mig lite frukost. sitter nu på rummet och har nyss upptäckt att det är jävligt kallt. borde kanske börja starta mitt element hehe.. det är ett sånt awesome element som har en sensor så när det blir kallare än en viss grad börjar elementet blåsa varmluft ut i mitt lilla rum!

är skittrött idag då jag, som den idiot jag är, satt uppe och lyssnade när pancake spelade gitarr igår. i vanliga fall hade jag gått och lagt mig men jag hade inte hört honom spela på så länge så jag kunde inte låta bli haha. ikväll ska jag i alla fall lägga mig tidigt! kommer ju hem ganska sent då jag slutar vid fyra  ungefär. ska bara göra läxorna, promenad med hunden och sen flyga rätt i säng. hinner nite rida idag när jag slutar så sent.

förresten , påtal om ridning och så.. cloe haltar inte längre. hon stod ju inne natten till igår och vilade och igår morse när  hon skulle ut kollade vi ur hon gick och så och det var inga problem alls. tänkte att hon kan få vila ett par dagar till så det är helt safe att gå ut och rida. börjar rida igen på onsdag-torsdag nånstans där.vilket betyder att hon stått stilla i ca 2 veckor pga den här dumma hoven, så jag ska bara köra lite arbete i skritt och några små steg i trav till en början.

nu ska jag göra mig i ordning så hejdå.

bilder från bokmässan kommer förresten i morgon.

poor baby..

Lisa kom igår och satte på en ny sko på cloe. upptäckte då att hon var alldeles halt på det benet hon ej haft sko på. stackars lilla flicka.. hon stod därför inne i natt och får se om hon ska stå inne lite till under dagen. får se hur hennes ben är.

halv tolv ska jag vara nere vid korsvägen och möta upp andréa. vi ska på bokmässan! lovelyyyy. tema Afrika i år...kan bli intressant!

tar med mig kameran så jag kommer ta en del bilder. om dessa sen hamnar på bloggen vet jag ju inte. depends on how they look.

aja vi hörs.

Zoooom...

Thåström är det som just nu spelas i mina öron. Trevligt trevligt. Katterna ligger bredvid och vilar. Dom är mycket söta tillsammans.

Hovslagaren kommer klockan elva så i morgon kan jag äntligen rida. har tyvärr inte tid idag då jag har en del ärenden , t ex fixa miniräknare till skolan. man skulle ju ha nån sån där dyr miniräknare så  måste in med mamma och skaffa mig den. och så en del andra saker också.. dock inte nåt som har med skolan att göra.

whatever...hejdå.


The girl with golden eyes.

Ligger här, trött som fan, och lyssnar på lite mysig musik från Sixx Am. ska snart gå ner och tvätta ansiktet och borsta tänderna sen ska jag sova!



ohyes denna låt är mysig...


Han är så smart , kära nikki.

Jag är totalt besatt av denna mannen och motley och nikki är så smart hoho
han har ju så sjukt jävla rätt.


Too young to fall in love.

God morgon. Sovit gott? Jag har , fast för lite. As usual. La mig för sent igår så var helt trött i morse buhu.

Waaay to tired för att göra i ordning håret idag så det blir mössa på huvet. Awesome. Jag gillar min mössa!

Hur som helst , gårdagen...det blev ingen springning då jag hade ont i huvet och lite ont i halsen (vilket fortfarande hänger i sig) och eftersom Andréa gick från lite ont i halsen till asförkyld efter en träning ville inte jag göra samma sak. Men jag behövde ändå åka in till stan för att hämta tyskaboken så jag kunde göra läxan som är tills idag. Smsade då sara och frågade om vi skulle ta en fika eller nåt och det gjorde vi. Sen så gjorde vi egentligen mest ingenting. Gick till sf , sen till biblioteket och pluggade/läste... sen så blev vi fotograferade också! Mötte ett gäng på tre stycken där en av dom hade asnice lila hår, så vände vi oss om för att kolla på det och då går en av dom personerna där och tar kort på oss av okänd anledning.

Denna dag blir en helt vanlig dag utan större händelser. Skolan, sen hem och så vill jag bort till stallet lite. Kan dock inte rida då hon fortfarande inte har någon sko. Pga det får jag ställa in ridskolan i morgon också. Fan att hon ska börja tappa skor och hålla på just nu när ridningen kört igång. Aja , that´s life.

I morgon ska jag och Andréa till bokmässan. Kommer bli awesome. Tema Afrika tror jag det är så det är massa afrikanska författare där och dom har jag ingen koll på men ska bli asnice ändå :)

Nu ska jag göra mig i ordning så jag hinner iväg till bussen. Vi hörs.

blubbidubb.

har asont i mina fötter... gått för mcyket idag haha.. slutade skolan , gick till biblioteket, såg att det ksotade att gå på toa så gick tillbaka till skolan sen till biblioteket igen. mötte freja, gick till ett café , kom på att jag glömt plånboken, gick tillbaka till skolan, sen till cafét igen, sen till berzeliigatan för att möta upp pappa , sen till sf-bokhandeln, sen till biopalatset, sen till skolan och sen till stationen.
stackars fossingar D: men jag har ju fått motion i alla fall!

och påtal om motion...i morgon ska jag till sara och vi ska springa nån två kilometers runda och ta tid på det (tvungen att göra det pga skolan) och sen var det lite prat om museum också. vet dock inte vilket. men det ska bli skoj i alla fall!

här har ni ett par bilder från idag.


Saraaaa ♥


jag sittandes, andréa ståendes ♥

God morgon.

Sovit gott?
Jag har. fast för kort, as usual.

Idag blir det skola. har idrott och då ska vi göra konditionstest..inte nåt jag längtar till, speciellt eftersom jag inte hittar några skor att ha , haha.. menmen, jag hittar säkert några innan jag går till bussen.

kommer inte hem direkt efter skolan. Det är föräldramöte vid kvart i sex så jag ska stanna kvar i stan tills pappa kommer. och innan dess så ska jag ta en fika med Freja. Vet inte hur långt mötet är men nån timma kanske , sen tar jag och pappa bussen till kode där hans bil står och åker hem så jag vet inte riktigt.. men aja , ni märker la när jag kommer hem.

torsdag i morgon..skönt! måste få sova ut. känns som att den där torsdagen är jävligt bra. hade aldrig orkat gå upp såhär tidigt fem dagar i veckan. blir bara tröttare och tröttare för varje dag, så torsdagen är bra..japp, mycket bra...

får förresten Deathnote nummer 3 idag av sara! läste ut tvåan igår. det är verkligen en serie ni borde läsa.

ha det fint.

Vart skulle man vara utan vänner?

Igår innan jag skulle lägga mig fick jag en stor saknad efter min lille vän mikael. har inte pratat ordentligt med honom på ett bra tag nu, bara typ fem minuter en gång i veckan, vilket är sjuuukt mycket mindre än hur det var förut. Smsade därför honom och frågade hur det var med honom och så och då kom han upp med idén att vi borde sätta oss ner på msn (det är ju gratis höhö) och prata ordentligt nån gång i veckan. en underbar idé tycker jag!
det här fick hur som helst mig att fundera på vart fan skulle man stå om man inte hade vänner som älskade en? tänk om man var helt ensam, utan så mycket som en liten liten vän. Fyfan vad hemskt. Tänk alla stackars mobbade människor, både barn och vuxna, som inte har en enda vän, som blir utfrysta eller mobbade med ord och handlingar. Vidrigt.

Jag älskar mina vänner, och det hoppas jag att dom vet ♥

Stand up and cry for freedom

Vill så sjukt gärna rida, men cloe har ju tappat en sko så får vänta tills hon fått på en ny. Blir nästan galen för jag är så sjukt sugen på att rida. funderar på att gå ut och ta en liten tur på fasters häst Stumpan i morgon. en qaurter och fullblodsblandning. riktigt trevlig att rida och har en otroligt härlig trav!

dagen har spenderats i skolan mestadels. kom hem vid sex ungefär och det första jag gjorde då var att städa rummet. det var verkligen nåt som behövdes göras. men nu är det klart så det är ganska fint på rummet nu..
innan jag lägger mig ska ha skrivit rent min svenskauppgift som tydligen skulle vara inlämnat i morgon och inte idag. too bad att jag inte visste det för då hade jag inte behövt vara uppe till klockan tolv igår.. aja , var inte alltför trött idag ändå så det gör ju itne så mycket :)

morgondagen..ja, hur ser den ut? inga läxor förutom svenskan och inget speciellt efter skolan. skulle ju då vilja rida Stumpan så kanske blir det lite ridning. får se hur det blir med den saken. ifall det blir som jag tänkt tar jag och kör ett dressyrpass med henne på ängen (:


Stumpan i vintras :)


RUBRIK

vaknade idag vid halv sju och var faktiskt mer pigg än jag trodde jag skulle vara. la mig lite för sent igår så hade faktiskt trott att jag skulle vara sjukt trött idag och inte orka mig upp ur sängen. men det gick ju bra!

har en svenskauppgift som ska in idag..skrev klart den igår , där av min sena kväll. har inte svenska idag men ska la lämna den i lärarens fack.
lektioner jag har ääär..musik, engelska, något jag inte minns och sen tyska. musiken är en timma och tjugo minuter vilket är niiice om man bortser från en viss personlighet i min grupp som stör som faan. garvar åt allting och avbryter mitt i allt för att skratta. vem fan bryr sig om hennes skratt ens?

när jag kommer hem ska jag inte göra nåt annat än att städa och plugga ifall jag har nåt att plugga på. ligger saker överallt på mitt rum och det är inte så trevligt. så städning blir det, och hinner troligtvis inte mer då jag slutar sent idag och kommer hem ganska sent. men jag får se, nån mysig film kanske jag hinner med.

nu har jag faktiskt lust att skriva men kommer inte på nåt, haha... vilket dilemma.
sitter här och försöker komma på nåt att skriva och då kom jag på att så många gör "dagens outfit"-inlägg, så det kan jag ju göra! inte direkt ett helt nytt och jag orkar inte bilder men yeah , here we go , nerifrån och upp. svarta strumpor, kängor, trasiga grå jeans, trosor, nitbälte, svart linne, bh och så halsband och armband också. och glasögonen! dom får man ju inte glömma.
alltså typ en basic emma-grej.

ska dra om fem minuter och har kanske en del saker att göra. tror inte det men man vet ju aldrig...behöver därför gå härifrån nu. helt tråkig läsning det här i know men ingen tvingar er att läsa.

vi hörs.


Tappad sko..

kom nyss hem från stallet. har varit där sen ca halv tolv. började med att ta in cloe och skulle rida henne men upptäckte att hon tappat en sko så hon haltade runt. släppte därför ut henne i hagen igen för på gräset där så haltade hon inte. tog istället in fasters häst Stumpan och tog en tur på henne istället, vilket gick utmärkt.
städade sedan stallet så det är väldigt rent och fint nu, haha!

när detta inlägg är färdigskrivet ska jag ta tag i saras mangabok och börja läsa :) sen måste jag verkligen göra klart den där svenskauppgiften...

kort och lagom patetiskt inlägg men who cares?

ha det fint.

You're the warmest thing I've ever found.

Känner att uppdateringen inte är den bästa men det är inget jag tänker be om ursäkt för.

Både gårdagen och denna dag har varit ganska...ja...inte alldeles för händelserika men ändå ganska. igår var det ju skolan och sen red jag innan jag åkte hem till jess. stannade över till idag och så har jag även jobbat lite och sådär. sen inget mer tror jag inte.

känner verkligen inte för att blogga så jag vet inte varför jag gör det. Nån som har nån idé om det?

i morgon ska jag börja läsa Deathnote 2. ska även försöka bli klar med den så att sara kan få tillbaka den på måndag, annars får hon den troligtvis på tisdag. ska städa stallet och så i mrogon och göra läxa..

det här var nog mer ett sånt där "jag är inte död" - inlägg för jag vet inte alls vad jag ska skriva och jag vill egentligen inte ens skriva nåt.

vi hörs.


Asdåligt väder.

vaknade vid halv sex som vanligt och gick upp ur sängen..vad upptäcker jag? jo att det regnar och blåser massa ute. NOT FUNNIII. vill inte ta mitt parapy nu när det blåser så mycket. det kan ju gå sönder D:

whatever...idag händer inte nåt speciellt kul alls. politikinlämningen, tyskaläxa, osv osv. men det är lugnt höhö.

när jag sedan kommer hem vet jag inte vad jag ska göra och fan vilket patetiskt inlägg det här var nu ska jag dra hejdå

Awesome dag

Har spenderat min dag i Lindome med Sara och Andréa. Vi såg på Troja och ska i morgon diskutera den med Henny och prata om vad som stämmer och inte stämmer med historian. Skrev även lite på socialdemokraterna-arbetet som ska vara inlämnat i morgon. Har arbetat lite på det nu ikväll också och så ska vi fortsätta i morgon på lektionen.
Blev lite frustrerad för mannen jag mejlade har inte svarat. vi var ju tvungna att ha med minst en intervju med nån representant för socialdemokraterna och då mejlade jag en men han har inte svarat. Dumma gubbe...

I morgon blir det att gå upp vid halv sex och dra iväg till skolan vid halv sju. Sen är det underbar helg. så mysigt.

Vettefan varför jag skrev det här inlägget för helt ointressant egentligen. Har påbörjat en del inlägg sen jag kom hem men publicerade aldrig. Varför? vet inte.

Godnatt.

Thåström.

Sitter just nu och lyssnar på Thåström. Markus sa till mig att göra det så fick göra det och det blev att jag fortsatte haha..

Har varit i skolan idag vilket var trevligt. efter det gick vi till stadsbiblioteket och pluggade. kom inte så långt så fortsätter i morgon hemma hos andréa, då vi även ska kolla på Troja och göra ett arbete om det (: Ska bli trevligt. Tänkte försöka baka något innan jag åker dit så att jag bidrar med lite fika :D

Vädret har la inte vart sådär superbra idag...regn, sen helt plötsligt sol, och sen regn igen...som tur var har jag alltid mitt paraply i väskan som jag kan ta upp och skydda mig med!

Kvällsaktiviteterna då...jag ska läsa. Deathnote! Får se om jag hinner bli klar med den tills i morgon. dont think soooo men man vet aldrig. då kan ju sara få tillbaka den redan i morgon :)

btw , här är mina söta kängor. dom ska pimpas med treviga skosnören. andréa och sara bestämde att ett skulle vara lila och ett turkost så jag ska föröska hitta sånna. någon som vet vart man kan köpa färgglada skosnören!? Let me know i så fall.


nu slipper jag frysa om mina små fossingar i höst/vinter! Conversen håller inte värmen så bra och dom överlevde jag i förra vintern, hehe..

biblioteket.

Blev ingen uppdatering igår pga åska men det var fint hos john och ulrika och jag hann rida så det blev ett litet lätt ridpass på ängen.

Idag blir det skola med bl a idrott. efter skolan ska jag till stadsbiblioteket med sara och andréa och arbeta på det hära politikarbetet. ska bli trevligt! datorn ska med så får släpa på både den och idrottskläder i skolan haha..hoppas bara datorn går in i mitt skåp : o menmen... det märker jag ju.

lite kort uppdatering då innan jag fortsätter göra mig i ordning....

hejsvejs.

Don't you realize?

Dagen har varit väldigt trevlig. har vart ovanligt glad av okänd anledning vilket kanske är bra. hade jag vart som igår hade det då inte vart trevligt att befinna sig i min närhet haha...

orkade faktiskt inte lägga in dagens bilder på datorn så det blir inga foton idag. men dom överlever man utan.

morgondagen blir säkert nice. först skola med två läxor (geografi och elevdemokrati) och sen när skolan är slut ska jag hem till några vänner till familjen, så blir att jag tar bussen från stan till dom. kommer alltså hem sent på kvällen för hade tänkt ta en liten ridtur efter att jag vart hos dom. men får se hur det blir med det, om jag hinner och så.

dagens ord är förresten Äppelbajs...det var så att vi snackade om vad snabel-a heter på tyska , på tyskalektionen, och så säger en kille i klassen att han trodde det hette nåt men det han sa var tydligen äppelbajs. det var sjukt kul just då (inte speciellt kul längre) och jag kunde inte hålla igen käften. skrattade resten av lektionen och en bra stund efter. kanske lite störigt för resten av klassen, men kul var det!

känner att jag börjar bli förkyld. inte bra inte bra... förhoppningsvis förvärras det inte! men har inte vart sjuk på länge så vad gör det om jag nu skulle bli det? man måste ju vara det nån gång ibland, right? så varför inte nu?

så sjukt uttråkad och ska snart gå och lägga mig...bara denna låt först...

Balalala..

Hej , god morgon , tjena , WOHO HEJ.

ja dagen , hur ser den ut då? jo först ska jag dra till bussen om en halvtimma (när jag gjort mig klar...) och sen så är jag i skolan och kommer hem ganska sent eftersom jag har en lång dag idag, bestående av musik, engelska, geografi och tyska. Pretty awesome.

När jag kommer hem hade jag tänkt sätta mig och läsa lite i Deathnote. Har inte haft tid att läsa de senaste dagarna men idag ska jag ta mig tid. känns så konstigt att inte ha läst på länge.

Har faktiskt med kameran till skolan idag så ska ta lite kort och ifall jag får folks tillåtelse, lägga ut det här senare under kvällen.

Måste göra mig i ordning nu om jag ska hinna. inte klätt på mig eller fixat håret så yeeeeah.

over and out.

You're in my heart, you're in my soul.

Har lust att skriva men får verkligen inte ut nåt. Det är helt stopp i både fingrar och huvud. De här två meningarna har tagit mig tio minuter att skriva, plus ytterligare ca tre minuter för denna meningen. jag får inte fram nåt. helt patetiskt att då sitta här och skriva, jag vet. jag borde sluta. hejdå.

You're all I need, make you only mine.

God morgon god morgon... Har varit vaken ungefär en och en halv timma och funderar på vad jag ska hitta på idag. Skulle åkt med på måns fotboll och tagit ännu mer kort men så är vädret lite småkasst och då vill jag inte det. ska rida sen i alla fall när fotbollen är klar. awesome. ska nog ta och rida ut lite och sen rida på ängen och sen avsluta med en liten runda upp i skogen. Har sån beslutsångest om vad jag ska göra nämligen hehe.. red ju inne i ridhuset igår så skulle la egentligen tagit och ridit ut bara men så kan jag ju ta och rida lite dressyr på ängen. det är ju ändå en äng och dressyr så det blir inte som igår vilket var markarbete och ridhus.  men jag tar och både rider ut och kör lite på ängen. det blir säkert bra.

sen så efter det ska jag till farfar. han fyller 61 idag! släkten kommer dit då... blöh. Ta det inte fel, jag tycker om min släkt, men det finns ju en del personligheter där i som jag inte känner för att träffa alls. men jag måste dit, för farfars skull. får helt enkelt stå ut med de personer jag inte funkar så bra ihop med haha!

Hmm vet inte alls vad jag ska göra när jag kommer hem från farfar men då är la klockan lite senare så jag behöver egentligen inte göra nånting alls då. Har ingen läxa tills i morgon så finns inget sånt att göra. Ska la antagligen bara vila och sådär. Lägger mig tidigt idag eftersom jag ska upp i morgon och iväg till skolan. Har lång dag. Som tur är har man vissa trevliga flickor i skolan som hjälper mig att stå ut med dessa långa dagar :D Alltså visst det är ganska roligt i skolan men blir ju ännu roligare när man har fina människor där!

Nu ska jag sluta upp med mitt tjöt och avsluta detta inlägg med lite bilder på min häst. Jag älskar henneeee ♥






Nästa veckas planering...

Tänkte slänga upp en liten planering här för nästa vecka. Kommer ju komma till och dras bort en del saker men ha överseende med det.

måndag: Skola, sen kanske till stadsbiblioteket och skaffa bibliotekskort.

tisdag: skola. ska ha svarat på några frågor om hur skolan styrs.

onsdag: skola med idrott och så ska vår politikfakta vara klar så vi kan börja arbeta ihop den

torsdag: schemafri dag som jag ska spendera med Andréa! Vi ska kolla på Troja och arbeta lite med politikarbetet. Hermione Granger har födelsedag denna dag också så det ska jag fira på nåt sätt haha.

fredag: skola med inlämning av politikarbetet

lördag: ej planerat

söndag: ej planerat

som ni märker är det inte speciellt mycket inplanerat men det lär bli en hel del mer.

btw , för ett tag sedan läckte vår diskmaskin ut massa vatten så vårat golv i köket är helt förstört. en firma måste därför komma hit och fixa det och då är dom tvungna att riva ut hela köket, inklusive spis, kyl och frys. kommer inte kunna bo här då så då flyttar jag hem till farmor och farfar (de enda jag känner som har nära till en busshållplats där röd express kommer) så kommer bo där i 1-2 veckor. vet dock inte när detta blir men förhoppningsvis bestäms det nästa vecka så då vet jag det. ingen aning om hur jag kommer ha det med dator då. är inte säker på att farmor och farfar har internet men jag måste ju ha det för möjliga skolarbeten och kolla upp busstider och sådär. men ja, får se när det blir och så. ska fråga farmor och farfar i morgon ifall jag får bo där när dom gör iordning här hemma. dom säger troligtvis ja men det är ju farmor och farfar, så man vet aldrig... menmen, det ordnar sig.

hoppas ni haft en bra dag för det har jag typ haft. hoppas att morgondagen blir lika bra men det blir den säkert för då ska jag först kolla på fotboll och ta massa kort på när lillebrors lag spelar och sen kollai genom dom och ta ut de som blev bäst. efter det ska jag rida och sedan hem till farmor och farfar och fira farfar som blir 61!

ha det gött.

Football all day long...

Min lillebror hade sammandrag med fotbollen idag och de spelade 8 matcher och vann 7 utav dom. im so proud of them!
måns tränade bad mig ta kort på dom så att vi kunde fixa i ordning ett bildspel eller nåt sen som avslutning till sommaren tror jag det var...så har suttit som en idiot och tagit bilder så har några hundra kort att kolla igenom nu haha...menmen, det blir säkert trevligt!

ridningen gick helt okej förut. hade markarbete och hon var lite småskrajsen för bommarna. dom är ju så otroligt färgglada och sånna hon använt förut har varit träfärgade så det var lite läskigt haha. men det gick jättebra sen! alltså visst jämför man med hur det går för mig och cloe med dom andra i gruppen så går det asdåligt för oss men hon är ju inte utbildad så det är inte alls konstigt. och hon blir bättre och bättre hela tiden så det är jättebra.

här kommer lite bilder från innan ridningen :)








jag älskar hennes stora öron haha <3

Lördagens planer.

Sov ganska gott inatt förutom att jag hade lagt mig på den andra kudden så när mobilen vibrerade (den ligger alltid där under) så skakade hela jag vilket inte var så skoj. inget bra sätt att vakna på haha...

ska åka iväg till stallet om ca fem minuter, göra i ordning cloe och sen knalla bort till ridklubben. är klar där vid kvart över tio så är vid stallet vid ungefär halv elva.
 kommer hem där en liten stund efter det.

sedan vet jag inte vad jag ska göra...det får jag ju se sen vid kanske ett.

idag har jag lust/tid att sammanfatta dagen med bilder så det lär jag göra.

btw, jag har upptäckt att sossarna är nå riktiga fjäskisar. dom står och delar ut kaffe, kakor och karameller vid deras valstuga. det har inte nån av dom andra partierna gjort, i alla fall inte där vid kungsportsplatsen.

nu ska jag snart dra så vi hörs ikväll.


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget

Idag orkade jag inte sammanfatta dagen med bilder då jag knappt tagit några så får bli text istället , men funkar säkert lika bra med det.

Det första som hände på dagen var att min mobil pajade. "Enterknappen" och femknappen funkar inte så kan inte öppna sms eller gå in på meny eller nåt. really too bad... gick i alla fall till skolan med min trasiga mobil och fick reda på mitt under dagen att peter blivit sjuk så då ville jag inte åka dit haha..så istället gick jag runt med sara och andréa på stan och sen med endast andréa då sara skulle iväg lite tidigare än oss.

Ska lägga mig någorlunda tidigt idag då jag ska upp vid sju i morgon och åka iväg till stallet och vara där vid åtta. börjar ju ridskolan kvart över nio så ja..efter det ska jag hem och göra mig i ordning och kolla hur det är med peter. åker till honom i morgon istället om han inte är alldeles för sjuk. fast nu kom jag på att jag glömde fylla på mitt busskort innan jag åkte från nisseplatsen förut så jag måste ta mig in till stenungsund först och fylla på det.

avslutar detta inlägg med en mycket trevlig låt.


Dagsplanering...

Klockan är 06:06 nu när jag börjar skriva detta och jag är inte alls lika trött som jag brukar vara. Thats good!

Ska gå till bussen om ca en halvtimma och åka till skolan. Där har jag tyskaförhör på 23 glosor om jag minns rätt, och så ska vi även skriva en text på engelska. Ska kolla igenom lite extra på dom där sidorna där det stod om hur man skriver och så.
Har även samhälle idag så vi ska fortsätta arbeta på vårt socialdemokratsarbete. Vi fick ju svar på en del frågor igår så vi har en del material att fortsätta med.

Efter skolan ska jag knalla iväg till nordstanhållplatsen och sätta mig på en spårvagn som ska ta mig ut till Peter. Stannar inte där så länge eftersom det är bra om jag kommer hem nån gång också. så det blir bara ett par timmar eller så.

Sen ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. lägga mig tidigt hade jag tänkt för det är ju ridskola i morgon vid kvart över nio.

nu ska jag dra och göra mig i ordning det sista innan jag går till bussen.

peace.

Denna dag...

...har vart ganska nice.


haft mysigt med kissemissarna (Fred och Pissen på bilden)


ställt frågor till socialdemokraterna


pluggaaat...


brors fotbollsmatch. De vann!

Solig morgon , som tur är..

God morgon. ska snart ta på mig och gå ner till bussen. den går om 40 minuter så går om ca 25 minuter. innan dess så är det inget mer att göra än att ta på sig strumpor och skor och en jacka. och det går ju jävligt fort. 

tar med kameran in till stan så jag skaffar mig lite bilder att lägga upp här sen ikväll när jag sammanfattar dagen.
försöker komma på en del frågor som man kan fråga dom där i valstugan men det är så sjukt svårt. vad kan man fråga? vad är viktigt att få reda på? det finns ju så otroligt mycket att diskutera och prata om så det är oerhört svårt att få ut det i enkla frågor. men vi har lite frågor som var obligatoriska så thats good. vi står inte helt utan frågor, haha! sen så har jag faktiskt kommit på ett par andra också :]

nu ska jag stänga ner här och börja ta mig ner till nedervåningen. Vi hörs ikväll .


Vid havet med vovven.

Var mycket trevligt vid havet och himlen var fin. Kastar upp lite bilder jag tog.






The first step of getting what you want out of life is this; decide what you want

Även denna dagen har vart helt okej. gjorde inget speciellt i skolan förutom debatten då. fick en del information om socialdemokraternas åsikter, mål osv. debatterna igår var faktiskt mycket bättre än dom idag. förstod inte så mycket av FI och KD debatt faktiskt haha. Nån som gjorde det?!

När jag kom hem så gjorde jag lite läxa och åt. ska snart ut med hunden också på en långpromenad. tror morsan ska gå med. Kanske tar med kameran ut och tar lite kort men får se hur det blir med den saken.

Sitter just nu och lyssnar på lite Disneysånger. Mycket mycket trevligt. Okej att det egentligen är barnfilmer eller nåt men så underbara. och sångtexterna är sjukt bra och fina. Låten som spelas just nu är Son of man som är med i Tarzan.

Påtal om disney...efter skolan på fredag drar jag troligtvis hem till Peter och han lovade mig att vi skulle se på Aladdin! har inte sett den på jättelänge så det ska bli asnice.

Hade tänkt sammanfatta dagen i lite bilder men eftersom hela dagen inte vart än blir det inte så jättemånga bilder. Men ett par i alla fall. Tar nog med kameran till stan i morgon när vi ska till Socialdemokraternas valstuga, så det blir lite bilder därifrån.

whatever...


Mysande med lilla Jennifer ^^


tidningsläsande.

Ja det är la det enda vettiga jag fått bild på idag. Ska faktiskt börja ta med mig kameran och ta lite bilder på saker och ting under dagarnas gång så att jag kan slänga upp senare på kvällen.

men nu ska jag ut med hunden så vi hörs.


Hallå världen.

Vaknade vid halv sex idag och gick upp och duschade och så. Ska gå till bussen om ca en halvtimma. måste hinna ta på mig och göra i ordning håret på den stunden men det hinner jag ju om jag skyndar mig här.

hm jaa hur ser dagen ut då...? Skola med en del vanliga lektioner plus debatt i aulan. Som jag sa igår är socialdemokraterna med idag så jag får lyssna extra noga.
efter det vet jag inte alls vad jag ska göra. tror faktiskt inte jag har nåt inplanerat så jag får se vad jag hittar på.

åh igår åkte thias iväg till bahamas med sin tjej. eller inatt rättare sagt..vid tre. han kommer inte hem förrän om två veckor. hur ska jag stå ut?! men två veckor , det går säkert snabbt. hoppas jag.

håller på att letar efter ett par kängor nu inför vintern. mina converse kommer inte att fungera. hade dom nu i vintras när det var så sjukt jävla kallt och mina fötter var som frysta fiskar dygnet runt. det var vidrigt. så nu ska jag hitta ett par kängor jag kan ha. letar efter begagnade på nätet då jag tycker det är snyggast när dom är lite småslitna, plus att det är billigare haha!

nej nu är det bara 20 minuter kvar tills jag ska gå så får sluta sitta här och tjöta om onödiga saker. vi hörs ikväll.

btw...istället för att uppdatera väldigt ofta och inte så långa inlägg så hade jag tänkt (som ni kanske redan märkt?) börja med att skriva ett längre inlägg på morgonen och ett längre på kvällen istället .

I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody.

Dagen har vart helt okej. Skolan gick bra. Hade ingen geografi då vi istället var på debatt. först debatt mellan två partier om skolan och sen en till debatt mellan två andra partier om miljön. blir likadant i morgon fast med andra partier, t ex socialdemokraterna som jag, andréa, henny och sara arbetar om i skolan så då får vi vara lite uppmärksamma på vad de säger. Blir säkert intressant om man lyssnar. Men fan vad kul det var att sitta och kolla på det idag för det såg ut som att partiernas representanter blev irriterade på varandra (vilket de säkert blev...) då dom stod och diskuterade saker. kunde inte låta bli att småskratta för mig själv haha.

Lisa kom idag och skodde hästarna. skulle egentligen gått från stora höga in till stallet men lisa kom körande precis när jag hoppat av bussen och stanade och tog med mig så jag slapp gå hehe. det var lite trevligt.

Käkade förresten pizza idag till lunchen då det serverades isterband i bamba. isterband är tydligen nån sorts grovmalen korv men jag tänker bara på hälsenor när jag hör ordet , vilket inte känns speciellt lockande. när jag skulle betala så funkade det inte och jag provade två gånger, så fick låna pengar av henny tills i morgon. var helt säker på att jag hade pengar på kontot så ringde pappa och bad honom kolla upp det och visst fan hade jag 9000 kr på det! Skitgrejor det där.

ska slänga upp en låt och sen ska jag ner och hämta käk, sedan lägga mig och plugga lite på tyskan som jag har tills på fredag.


Kära lilla polle...

Kom hem från stallet för tjugo minuter sen. Red ca en timma på ängen och hon gick jättefint! :] Högervarvet är ju lite som det är men det är bara att träna på! och förutom det gick hon utmärkt. Galoppen gick jättebra och knappt några kickar alls (:

Tog lite bilder inne i stallet..





Dagen för övrigt har varit braaa. skolan var helt okej, trots att måndagar är så sega. Fick en tyskaläxa tills på fredag , några glosor bara...sen så tappade jag bort min väska med plånbok och busskort och så i men hittade den sen som tur var :) som sara sa: jag måste ha mer koll på mina grejor.

påtal om sara...påminnelse tills i morgon: TA MED SARAS BOK TILL SKOLAN OCH GE HENNE!
tog med den idag men glömde ge henne den heh.

i morgon blir det skola och sen vet jag inte riktigt. jo just det ja Lisa kommer i morgon istället för idag. Men red ju på ängen idag så det gick alldeles bra utan framskorna. dock kan jag ju inte rida på ängen varenda dag så är myckt glad att Lisa kommer i morgon.

Nu ska jag bära ner min skål, göra mig i ordning och sen sätta mig här innan jag slutligen går och lägger mig.

Måndag 6 september.

Idag fyller Markus/bror 18 år. Grattis på dig ♥

Hmm dagen idag kommer nog vara rätt bra. Lisa kommer senare och gör iordning cloes hovar. Gooood. då kan jag äntligen rida lite ordentligt sen och inte bara lulla runt i gräset som jag nu gjort den senaste veckan.

Första lektionen idag är musik. Jävligt skoj ämne men hade en i min grupp som gillade att skratta när folk gjorde fel och sånna människor trycker bara ner ämnet i sanden. Det blir inte alls kul då. Omgivningen spelar så otroligt stor roll.
På tyskalektionen (sista lektionen) ska jag presentera Alexander (en i tyskagruppen) inför hela klassen. Är lite smått nervös då jag inte gillar att stå inför klassen, speciellt inte när det är på tyska. Men min klass verkade bra, hittills har ingen fått ett skrattanfall när nån gjort fel, and that's awesome.

När jag kommer hem senare ikväll efter att Lisa vart hos hästarna så ska jag bara se om jag har några läxor, i så fall göra dom och sen bara slappna av med lite skön läsning i Dracula. Får förresten hem Deathnote 2 idag. Ska ge Sara hennes Deathnote 1 som var mycket bra :)

Om jag ska hinna till bussen sen måste jag iväg och göra mig i ordning nu. Ska gå om 35-40 minuter.

Peace out.

Creepy dröm...

Drömde något sjukt hemskt inatt...

det var en man som hade typ kidnappat mig och tvingade mig att gå runt med honom. han var ganska rund i formen och hade grå t-shirt. så hade han två ungar (en pojke och en dotter) som han körde runt i en kundvagn. han hade även två andra ungar i kundvagnen som jag inte minns vad det var för barn. han tjänade pengar på dessa ungar genom att ta betalt för att sånna där vidriga människor skulle äckla sig med dom. sen så kom vi till nåt hotell eller nåt och skulle hitta folk där som ville betala en slant för att utnyttja ungarna. när vi var där frågade jag honom varför han gjorde sådär mot barnen. om det inte störde honom. "nä, det rör mig inte i ryggen" fick jag som svar. det var så sjukt hemskt, även om det bara var en dröm.
på det stället fanns i alla fall min räddare: markus tjej. hon var där med en kompis och hon bor här i närheten så hon skulle ta tåget hem och då smög jag på tåget tillsammans med henne och kom hem.

det var så vidrigt och hemskt och ledsamt. som tur var var det bara en dröm, men det hemskaste är ju att det finns sånt här i verkligheten. kanske inte det där med kundvagnen och så men barnutnyttjande finns.

Dagens låt.

Underbar låt som jag kan lyssna på om och om igen (precis som alla motleys låtar ehehe..) men sjukt bra låt i alla fall. mr sixx och mr lee som skrivit den. har för mig att den handlar om mr lee's gamla tjej.

den här låten är allra bäst när man har på sig ett par hörlurar och lyssnar på riktigt hög volym.



Fuck this.

Minns ni att jag berättade att jag skulle till min morbror ikväll och grilla? hur som helst så skulle jag det. var ju där för några veckor sedan och då lovade han mig att vi skulle vara där och grilla idag. ringde förut och frågade vilken tid och sådär men då hade han ingen aning om att vi skulle göra det. han hade druckit en del när han lovade mig det så självklart mindes han det inte.

i vintras tror jag det var så lovade farmor mig att ta med mig på nån konsert hon och farfar skulle på. det kostade 700 kr och då sa jag "men det har inte jag råd med" och då lovade hon att betala biljett och käk och allting och sådär. sen ett par månader efteråt frågade jag mamma när den där konserten var egentligen , och då sa mamma att det var några veckor sen. självklart hade farmor glömt av mig och åkt dit med farfar. och vet ni? hon var full när hon lovade mig det. surpriiise....

irriterar mig asmycket på att jag litar på fulla släktingar när dom lovar saker. vem fan tror dom att dom är va? gå runt och lova saker och sen inte hålla det dom lovar. sure, dom är fulla och kommer inte ihåg. men då kan man ge fan i att dricka eller ge fan i att lova saker när man druckit.

im pissed off...


"Dracula" eller "Stolthet och fördom och zombier"?

Har just läst ut Deathnote, den mangaboken som jag fick låna av Sara alltså. den var riktigt bra så jag skulle få låna tvåan på måndag :) Awesome.

ska börja på en ny bok nu och har ju Dracula och Stolthet och fördom och zombier som jag inte har läst ännu. vet dock inte vilken av dom jag ska börja på. Ett svårt val...Den ena (Dracula) är liksom en tjock fet bok och den andra är en liten pocket. Har inte läst en inbunden bok på länge så kanske ska göra det nu? Ja, det får nog bli Dracula.

Ska ut med hunden nu en sväng och sen vid sju ska jag äta. Efter det går jag nog ner till havet och sätter mig med boken och börjar läsa. Har hört mycket gott om boken och den där boklistan jag fick av Mathias...ja, Dracula står med på den listan och har börjat beta av den. Än så länge har jag läst fyra av de där böckerna och när jag läst Dracula har jag då läst fem. och det är en jävla massa böcker kvar efter det haha! men det är bara bra att jag har böcker jag bör läsa. får alltid sån beslutsångest så det är asbra :)

påtal om mathias...han skrev nåt förut..jo det är så att han ska till bahamas med lauren nu på onsdag och så ska dom mellanlanda på två ställen så skrev han "det är större risk att bagaget blir tappbortat då". han bor ju i england sen ett par år tillbaka och hans svenska är därför lite ringrostig så det blir lite småfel ibland. Men det var ju ett så sjukt gulligt ord.. tappbortat.

Ha det gött.

en överblick över nästa vecka...

har inget att skriva om just nu men känner ändå för att uppdatera så här kommer en liten planering för nästa vecka... kommer kanske inte se ut precis såhär men på ett ungefär.

måndag: Markus fyller 18! ♥ sen så ska jag presentera Alexander i min tyskagrupp inför tyskaklassen...på tyska! menmen, det kommer säkert gå finfint :]

tisdag: inget inplanerat än så länge

onsdag: idrott! sen inget mer inplanerat

torsdag: schemafritt men det var lite snack om att jag, andréa och henny skulle träffas och gå till socialdemokraternas valstuga så att vi kan ställe lite frågor till dom. vi håller nämligen på med ett arbete i skolan (jag, sara, andréa och henny) och vi behöver därför göra det :) kan bli intressant

fredag: har två läxor till denna dag. en blankett i engelskan om vad man är bra på, vad man vill träna på osv (det gamla vanliga alltså) att fylla i och sen så skriva en sammanfattning av vad vi gjort på de mattelektionerna vi haft hittills.

lördag: ridskolan kl 09.15-10.15 sen vet jag inte mer.

söndag: farfar fyller 61! får nog ringa och säga grattis och kanske åka dit heh. 


Kallt..

god morgon.

vaknade för en halvtimma sen och har hunnit duscha och äta frukost. det som nu återstår är att klä på sig, borsta tänderna och kleta lite vax i håret och tufsa till det. har en halvtimma på mig så det hinner jag.

ja vad händer idag? i skolan typ ingenting tror jag inte. inte vad jag vet i alla fall.. har tyska direkt på morgonen med andréa (är glad för det annars hade jag suttit där helt själv haha..) och sen vet jag inte vilka lektioner jag har. mitt schema ligger i skolan så jag får reda på det när jag kommer dit.

efter skolan drar jag direkt hem och vid 5-6 kommer stefan med familj och då kommer även grannen och hans unge hit så ska vi grilla. lovely. har inte gjort det på ett tag haha..

använde mig av rubriken "kallt" för jag tänkte skriva att det var askallt nu men så missade jag det vilket blev lite knas så jag får skriva det nu: det är askallt!

ha en fin dag.


Grandmother - a wonderful mother with lots of practice and love.

jag hade tänkt berätta om en dröm jag hade i natt....

varje sommar innan mormor dog brukade min familj campa tillsammans med mormor och morfar. samma camping, samma husvagnar och allt då vi ägde egna. jag drömde att jag var på denna camping med mormor och morfar och att vi satt i husvagnen. eller satt och satt...jag stod upp, och mormor med , för vi gjorde hennes fantastiskt goda köttfärssås (damn jag älskar den köttfärssåsen...) och sen så vaknade jag och insåg att det bara var en dröm och började storgråta.

fan vad jag saknar den kvinnan.

jag älskar dig , mormor.


Smallville.

Gick upp vid åtta idag. kunde ju ha sovit hur länge som helst men jag vaknade då och kände inte för att somna om. gick ner och tog en ordentlig frukost bestående av både ägg, smörgås, yoghurt och juice.
ligger i soffan och kollar på Smallville. Den enda serie jag faktiskt kollar på ibland. följer den inte då jag inte alltid är hemma när det går men kollar när jag kan.

när den är klar , vilket är om ca tjugo minuter, så ska jag klä på mig och gå ut med vovven på långpromenad. ska bli trevliiigt. sen ska jag dammsuga och stryka och sen kommer bror hem.

i morgon blir det skola igen. och så kommer stefan, kristin, ella, fredrik och hugo hit och grillar (de tre förstnämnda är vänner till familjen och de två sistnämnda är grannar) och grillar. och på lördag ska jag till min morbror och grilla. mycket grillning nu i helgen, haha... men det är gott så inte mig emot.

aja hejdå.

ute i skogen med vovven.

gick och satte mig på berget med hunden och läste. boken På grund av Leon blev utläst och jag ska nu börja på När löven faller av Nicci Gerrard. Hade hur som helst med mig kameran upp på berget och tog lite bilder på Hobbe :)
Ni får se en utav dom ;)



Peace.


:)

Sitter här och har precis packat upp det jag köpte. blev lite mer än några böcker men jag behövde ju en del av sakerna och ett par saker behövde jag inte men man får unna sig sånt ibland :) fick även en bok i skolan idag av Sara. en mangabok. har aldrig läst sånna böcker så ska bli riktigt intressant.


mötley poster


boken som sara gav mig :)


stolthet och fördom och zombier av jane austen.


Bram Stokers Dracula


block och stift för skolan


och slutligen en motleytröja ^^


RSS 2.0