Yesterday all my troubles seemed so far away.

Sitter och lyssnar på Beatles sista stunden innan jag ska cykla iväg. tio minuter kvar. sen bär det av till brors fotbollsmatch. den slutar inte förrän ca 9 och ska cykla hem då så kommer hem ikväll nån gång..

har kollat på Tjenare Kungen (älskar den filmen hehe..) såg dock inte klart den. kan den ändå utantill så det gör inte så jättemycket. kan spela upp filmen för mig själv i huvet så missar jag inte slutet! asbra idé ju.

skaffade mig en ny tröja idag förresten. en rutig skjorta. mysig är den. ska se om jag hittar lite mer kläder i morgon. ska till second hand med andréa då :) sen blir det la att plugga en del på historian också.. prov på tisdag. wiho.

vill hitta på nåt snart. åka härifrån eller dra hit nån...får se hur det blir med den saken.

ska sticka iväg nu. hörs.

Money can't buy me love.

Sjukt varmt idag! Underbart väder. Har varit ute på en promenad på lite mer än en timma och sedan höll jag på med veden. Funderar starkt på att gå ut på en promenad till. Hade tänkt ta en cykeltur in till torget med lillebror för att köpa lite frukt och kakor inför morgondagen men han ville inte följa med. Dumma pojke <3 Så ja det blev inget med det. Tar och köper sådant ikväll efter jobbet istället. Går lika bra det!

På tisdag blir det myrorna. måste införskaffa mig lite nya kläder (både linnen/tshirts, shorts/byxor och skor/kängor). Förhoppningsvis hittar jag nåt nice. Det roliga med second hand är ju att det är saker som inte alla har. om man köper nåt i en "vanlig" affär är det liksom sånt som säljs nu och då kan det vara hur många som helst som har en sån men second hand är lite mer special, och det är nice att inte ha exakt samma kläder som alla andra.

Njaeo nu blir det nog en promenad till. Ska njuta av det mysiga vädret och hoppas att det är lika fint väder i morgon!

I'm home again!

kom hem igår kväll. har inte orkat blogga förrän nu. hade det underbaaaart i karlshamn! kan dra lite dag för dag vad som hände.

Måndag: Gick upp vid sju, tog bussen tio över åtta in till stan. tåg till lund, väntade där i 45 minuter helt ensam (sass försov sig haha). hoppade på nästa tåg som tog mig till karlshamn där david och lolloh hoppade på tåget. 50 minuter senare hoppade vi alla tre av i karlskrona och träffade pancake. underbart att se honom igen. alla vi fyra vände stegen mot people där lolloh skulle pierca näsan. hon blev så vacker så vacker! medan hon gjorde det så stod jag och pancake utanför och pratade om allt möjligt. när lolloh var klar bad vi pancake att säga var han tycker vi bör äta (eftersom han bodde där förut så vet han ju alla bra matställen) så vi satte riktning mot någon pizzeria som hette....något. där käkade vi och satt och snackade. sen skulle pancake åka hem. när vi stod och väntade på bussen blev jag lite smått förolämpad haha! fast det var ju bara på skoj. hur som helst.. pancake ställde sig och småsparkade mot mig på skoj och jag typ "tänk om du kunnat sparka över mig!" och han bara "det kan jag nog. fast inte nu. de här byxorna med häng begränsar mig en hel del" så ställde han sig med benen så mycket isär som det gick och då blev det ca en halvmeter emellan fötterna. så kollar han ner på avståndet och säger "fast.. det är väl typ såhär lång du är?". jo eller hur, asshole ♥ sen började han skratta och kramade mig, så ja, det var ju bara på skoj haha.
Efter det åkte i alla fall jag och lolloh hem till karlshamn och david till malmö. sen var dagen typ slut.

Tisdag: Befann oss hemma hos Lolloh hela dagen. Vi red lite, hjälpte hennes mamma i trädgården, hoppade studsmatta osv. Sån mysdag helt enkelt.

Onsdag: Bestämde oss för att se på bio så vi bokade biljetter till Hur många lingon finns det i världen och tog moppen in till Bräkne-Hoby där vi hoppade på tåget in till Karlskrona. Knallade runt där i typ en timma och stötte på en härlig filur som vi pratade med. Han kom fram med några blanketter och sa "ni ser ut att gilla sån här musik. kom på den här spelningen!". lolloh skulle kolla upp vad det var och gå om det var nåt bra men jag kan ju inte eftersom jag bor här uppe i cpstenungsund. Vi såg hur som helst filmen sen och den var rolig men ändå hemsk. både jag och lolloh började gråta haha. just det ja, innan bion så skulle vi leta upp hemtex åt lollohs morsa och köpa nåt där. så hittade vi det inte och pancake bara "men ni ska gå till lotus och så ligger det där" så vi gick till lotus men där fanns inget hemtex. så kom det fram till sedan att han menade RESTAURANGEN lotus, vi hade gått till KLÄDAFFÄREN lotus. fast det var egentligen bra att han inte sa "restaurangen lotus" för då hade vi kunnat leta ihjäl oss eftersom den restaurangen tydligen inte finns kvar (det finns nackdelar med att be om vägbeskrivning från någon som inte bott där på ett tag).

Torsdag: Gick upp klockan sju, gjorde oss i ordning och tog bussen vid tjugo över åtta in till karlshamn centrum. därifrån tog vi tåget till malmö och mötte upp david och matte. eller ja matte hoppade på tåget i lund så han åkte med oss den sista kvarten. gick runt i lite klädaffärer (hittade dock inte ett skit) och så åt vi osv. sen var vi trötta i benen och då satte vi oss i en liten park och snackade. just då ringde pappa och berättade att cloe åkt (var egentligen beredd på det) och jag bröt ihop och förstörde stämningen totalt. men men, det blev bra sen till slut i alla fall! så när klockan var ca sex tog vi en promenad till malmö central och köpte oss lite käk och väntade sedan på mitt tåg. vinkade av mina kära vänner och klev på tåget för att åka iväg från där mitt hjärta vill vara. aja, jag får ta mig ner snart igen! när jag fått tillräckligt med pengar höhö.

Hähä OOOJ

orkar nite lägga upp bilderna hoho hejdå :D


ENTER HEADLINE HERE

Asnice väder ute nu ju! Hoppas det är lika bra väder i blekinge, annars blir jag ledsen. förresten, det har blivit lite ändrade planer när det kommer till min miniresa. såhär ser det ut nu..mestadels måndagen som är ändrad.
Måndag: Åker till Lund vid halv tio, är framme där fem i tolv, väntar i 45 minuter på nästa tåg som ska ta mig till karlshamn. Väl i karlshamn (tjugo över 2) hoppar jag INTE av tåget utan sitter kvar, så kommer lolloh och david på tåget och så åker vi tillsammans till karlskrona. vi kommer vara framme i karlskrona strax innan halv fyra. anledningen till att vi ska dit är för att lolloh ska pierca sig i sin lilla näsa. pancake möter upp oss på karlskrona station och går med oss. får se om han orkar vara med när lolloh piercar sig, annars får han och jag gå någon annanstans så länge. Åker hur som helst till karlshamn igen på kvällen och hem till lolloh. david åker inteee med, och inte pancake heller.
Tisdag: Är i Karlshamn och gör någonting. Kanske bio? No idea.
Onsdag: Karlshamn och gör nåt.
Torsdag: Går upp tidigt, åker till Malmö och är där till strax innan sju. Då tar jag tåget hem och är hemma i Göteborg vid halv tio på kvällen. Tar sen bussen hem och lägger mig och sover!

Ska vara ordentligt aktiv med kameran. Har ju fått tillbaka den nu. Woho! Ska faktiskt ta och ladda den just precis nu, annars glömmer jag det... eller nä, först ska jag lägga in bilderna på datorn. det är en hel del från karlshamn över nyår och från när jag var hos sass. slänger upp de bilderna här sen i ett nytt inlägg.

However... har varit i stallet idag och huggt en hel del ved när jag kom hem. Innan jag åkte till stallet också. Bra träning för musklerna! Har dock fått en blåsa på handen som gör ont, men den försvinner la snart. en blåsa är ju inte direkt hela världen.
Hur ser kvällen ut då? Jo jag ska hugga lite mer ved tror jag, packa inför resan och jobba. Skönt att jag inte kommer behöva ha med mig så mycket grejer. kommer lätt få plats i min skolväska. Behöver bara ha med underkläder, pengar, mobilladdare och hygienartiklar. kläder osv lånar jag av lolloh. väldigt bra att det inte är så mcyket och tungt att bära för ska ju släpa runt på det hela kvällen i karlskrona. i need to rent a packåsna.

bilder från karlshamn kommer snart.


When love must die.

Ligger såhär på  kvällen och lyssnar på Queen. Freddies röst är fan underbar. Det är lite sjukt att det typ är det enda bandet som låter bättre live än på platta. Men det är så det ska vara!
Blir nästan lite tårögd när jag kollar på videos med dom och tänker på att freddie är död. Känns inte riktigt okej. Varför dör massa bra musiker?! Inte heller det känns riktigt okej.

Nå.. jag fick tillbaka min kamera idag! Så nu ska jag knäppa bilder i Karlshamn och slänga upp här när jag kommer hem. Fick även hem mina glasögon. Nu slipper jag ha så ont i huvudet! Har inte haft på mig dom på ett par dygn och får sån spänningshuvudvärk då. Men nu är det borta, wiho.

Gick över till Bon Jovi nu. Härlig musik det också! Längesen jag lyssnade på dom. Jons röst är mysig, verkligen sån musik man kan lyssna på när man ligger i sängen och bara ligger och slappar.

Thank you for loving me. For being my eyes when i couldn't see. For parting my lips when i couldn't breathe. Thank you for loving me.    - Thank you for loving me, Bon Jovi

You can take the future even if you fail.

Kan börja med att snacka om matteprovet så kan jag glömma det sen. Känns som att det gick hyfsat bra faktiskt. Får G i alla fall! Woho. Matte är fan inte min starka sida...

Hade planer på att ta en bok och gå ner till havet med hunden och lägga mig där och läsa medan han leker i vattnet, men i bussen på väg hem började jag må jätteilla och få ont i huvet och när jag gick hem från bussen vinglade jag från sida till sida. Fick ont i benet för jag vinglade rätt in i ett staket. Kändes lite konstigt...helt snurrig och borta. Det är lite bättre nu i alla fall. Blev inte att jag gick ner till havet med hobbe pga det.

Ska upp vid sex i morgon, åker till gymmet med mamma och hennes kompis vid halv sju.

vet inte varför jag skrev detta inlägg. woho. hejdå.


The smell of red onion when you wake up...

Satt och åt pasta/kycklingsallad till kvällsmat igår och det blev några rödlöksbitar kvar i bunken jag åt ur, och det luktar asmycket i mitt rum nu! lite skoj egentligen.

Idag blir det skola med tyskainlämning (bara svara på några frågor...), inlämning av mediedagbok på samhäll och matteprov. Det sistnämnda fasar jag fan för. Det är tur att man får ha formelblad, annars hade jag gått under. Alla siffror, regler, blabla, gör mig förvirrad. Att jag inte är särskilt intresserad gör ju inte saken bättre heller.

Åh måste berätta om igår.. jag vaknade upp hemma hos jess och sen skulle jag tagit bussen till torget men hennes pappa kom hem och körde mig för han skulle ändå det hållet. så satt jag på biblioteket i tre timmar och pluggade, sen blev jag hungrig och satte mig på eat och åt ltie och pluggade. så kommer BUSSKENNET och jag satt helt ensam på ett bord. så står han och glor bort mot mitt håll och jag höll på att svettas ihjäl av rädsla. PRECIS då så kommer jennie, hon som jag väntat på, och bara "hej ska vi gå?". det var fan nära ögat! det mest dumma var ju att när jennie kom så vinkade jag åt henne och hon kom från samma håll som busskennet stod så han trodde jag vinkade åt honom så han började flina och vinka tillbaka. ew, äcklelgubbe.

nu såg jag att tiden rann iväg... måste gå till bussen. hörs ikväll.

Miss you...

Idag är det fem år sen mormor dog.

Jag orkar inte skriva mer. Nödvändigt inlägg.

Hejdå


Being happy doesn’t mean that everything is perfect. It means that you’ve decided to look beyond the imperfections.

Sitter på Jessicas golv och äter frukost. Hon stack till bussen för en halvtimma sen och då låg jag och sov. Gick upp tio minuter efter att hon gick och sen duschade jag, gjorde i ordning frukost och satte mig här. Hela huset för mig själv, mmmh vad mysigt. är här i ca en och en halv timma till, sen drar jag till busshållplatsen och åker in till torget för att köpa godis och påskägg. Tar sedan bussen hem och pluggar. ikväll blir det träning med mamma på sportlife. men ja, förutom det blir det pluggning hela kvällen. har några frågor som ska besvaras i tyskan och matteprov.. huueh. Försöker intala mig själv att det sistnämnda där kommer gå braaaa.

vet egentligen inte vad jag ska skriva.. är väldigt sugen på cheese balls eller vad det nu heter. det fanns sånna där nere. funderar på att gå ner och käka lite sånna. onyttigt värre men äh, ibland kan man få unna sig!

läste för övrigt ut boktjuven igår. det var en väldigt bra bok. gillade sättet den är skriven på och ja den var ju tjock och så men inte alls svår att ta sig igenom. en sån bok som man läser och tänker "ett kapitel till.. nej ett till... nää jag hinner nog läsa ett till åtminstone.. eller kanske det sista NU då.. nää.. ett till..." tills den är slut.
Nu ska jag bara bestämma vilken nästa bok jag ska läsa blir. Svårt svårt. Får gå hem och kolla vilken jag vill läsa. har typ tre böcker jag inte läst än. sen så har jag en jävla lång boklista på 3 A4-sidor hoho. den ska följas slaviskt. i sommar blir det fan min bokguide.

nu ska jag ta mig ner och trycka i mig lite sånt gott. hejsvejs .

Math is a wonderful thing, math is a really cool thing.....NEJ.

Försökte härma Jack Black i School of Rock där men nej, kändes inte riktigt ärligt...
Håller på att plugga inför provet på fredag och har fastnat på ett äckligt tal. Blir galen. Hade tänkt att när jag skrivit klart detta inlägg ska jag plugga till kvart över åtta och sen sticka ner och äta, sen lägga mig i sängen och  läsa till halv tio. Sen blir det faktiskt läggdags. Det MÅSTE bli det. Har sovit kasst de senaste nätterna så måste ha min sömn. Wish me good luck guys!

Hade massor att skriva men det försvann direkt jag öppnade "Nytt inlägg", så för en gångs skull får ni en liten kort uppdatering.

Hörs i morgon eller ikväll...


Back to black.

Skrev ett inlägg igår, med bild och allt, men nej det ville inte dyka upp här. Fan vad dålig stil.

Är astrött. Kom nog i säng lite sent igår. La mig vid kvart i tolv men somnade inte förrän vid halv ett ungefär. Drömde nåt skitläskigt. Jag och min familj skulle på semester någonstans där vi var tvungna att flyga, och för att komma till vårt flygplan var vi tvungna att först flyga på nån rund platta för att komma upp till översta våningen där planet var. så när vi var utanför fönstret till översta våningen så bara BAAM - den runda plattan faller rätt ner. jag blev asskraj och vaknade med ett ryck. klockan var då kvart över fyra. kolla på klockan och bekräftade att jag kunde somna om ett par timmar till.

Det har varit asnice väder nu i helgen, trots att det har blåst, så när jag vaknade nu i morse ville jag att det skulle vara lika fint.. men nej, det syns ingen sol. ändå ser det ut som en sån där dag där det är dåligt på morgonen och framåt nio ungefär så spricker det upp. hoppas hoppas hoppas det är en sån dag! Vill ha lite värme. Kunde faktiskt sitta ute och läsa i lördags eller när det nu var. Och igår kunde jag rida i munkjacka med uppkavlade ärmar! Helt awesome. Det märks att våren är påväg, ohja. När det börjar lukta rutten tång här vid havet...

Klockan är faktiskt ett par minuter över halv åtta så ska ta och stänga ner här och ta på mig. går till bussen vid ca tio i. sen kan jag sova hela vägen till skolan! Underbart. Jag gillar att sova, hoho.

Nä men hejdå.


I'm forever keeping my angel close.

Känner mig lite sentimental såhär på kvällen. knas knas. fastnade i att kolla på bilder på carl och det började då att rinna tårar nerför mina kinder. Han är så vacker, så underbar, och jag undrar hela tiden varför detta hände just honom. men hade det inte varit honom hade det varit nån annan, och då kanske någon annan kusin någonstans i världen suttit och skrivit just det här. även om jag tycker det är hemskt att det hände just carl, så är jag så oerhört tacksam över att han lever. 3.5% chans...wow carl, du lyckades verkligen, mitt kära mirakel. Tack för att du stannade hos oss.

Carl...
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more



mycket prat om carl ikväll, i know, men det får ni stå ut med. kommer troligtvis bli så efter varje gång jag träffat honom, och en hel del andra gånger också. speciellt på kvällarna, det är då jag börjar fundera så mycket. det kommer nog lugna sig efter ett tag, haha...

ska ligga här lite till och sen läsa ut sista kapitlet i del 1 av boktjuven. sen blir det till att sova. lolloh sa till mig att lägga mig tidigt ikväll men.. ja, det gick ju som det gick med det. oops... ska i alla fall rida i morgon och på söndag kommer en kvinna och kollar på cloe.

Blir inget mer inlägg ikväll så säger godnatt nu.. godnatt.

Love you, love you.

kom hem från käraste carl för nån timma sen. när jag ser honom inser jag hur sjukt mycket jag älskar honom. det är väldigt konstigt att det ska hända något innan man faktiskt börjar tänka på det. inte fan gick jag runt innan hjärnblödningen och tänkte "wow vad jag älskar min kusin". det är inget man tänker varje dag. Eller jo, nu för tiden gör jag det.
det är så sjukt, för när jag är med honom så försvinner verkligen allt annat. jag hade ont som fan i örat (pga inflammerat hål, tog ut örhänget nyss..) och jätteont i kroppen (träningsvärk) och var allmänt seg, både mentalt och fysiskt. men direkt jag såg honom så försvann all smärta och trötthet. det är som att det aldrig existerat. just då finns bara han liksom. och att se honom skratta....damn, im in heaven! moster berättade om när deras gamla hund hade käkat upp ett par strumpbyxor och hur det gick till när de försökte hjälpa honom när han skulle skita ut dom sen. carl brast ut i sitt underbara skratt som var högt och ljuvligt, vilket jag också gjorde. jag vet inte om jag skrattade åt själva historien eller av att jag skrattade för att jag var så glad över att höra carl. skulle tro att det var en blandning.
han är så smal, så smal. han har gått ner 7 kilo under denna sjukhusvistelse samtidigt som han växt 1.5 cm, men han börjar lägga på sig igen. det är bra! känns konstigt att se honom så smal, och att stå med hans armar runt mig...får känslan av att dom ska gå av vilken sekund som helst, samtidigt som jag knappt kan bli lyckligare. tror aldrig jag varit så glad över en enkel kram som jag varit av de senaste jag fått av honom. bara tanken av att aldrig mer få höra hans röst, hans skratt, känna hans lukt eller få vara nära honom igen gjorde mig totalt nerkörd. men ljudet, lukten och närkontakten med honom i efterhand har verkligen fått mig att skjuta i höjden lika snabbt som jag ramlade neråt. tänk att en enda människa kan ändra hur man mår, så jävla fort. det är verkligen galet. men ändå så underbart, för det är kärlek, right?
Carl, jag älskar dig.

The pics.

Samtidigt som lite ljuv musik från Imperiet fyller min själ slänger jag upp lite bilder här. Bilderna blir från lite blandade tillfällen.
Har en del bilder på min kamera från när jag var i karlshamn vid nyår meeen den är ju som sagt på besök hos jess. ska försöka få hem den i helgen eller nåt.


Från vänster: Gandalf, Jull, Sass


Sass äter jordgubbe!


Från vänster: Jull, jag


Från vänster: Lolloh, Sass


Lolloh
bakgrunden: öh.. no idea.


Another way to die.

min kropp är död. har sån jävla träningsvärk efter igår. hade planer på att åka och träna med mamma ikväll men orkar inte, ville ändå göra det för visste att mamma inte skulle annars. men sen så ringde hon och sa att hon fortfarande känner sig förkyld så det blir inget. feels good.

slappdag idag. ska ta och plugga ikväll och sen så läsa lite. 

vet verkligen inte vad jag ska skriva.. känner att det varit lite dåligt med bilder det senaste, men jag har inte min kamera hemma, den är på besök hos jess. hon behövde den till nåt skolarbete. however, jag kan ju bjuda på lite gamla bilder. tänkte visa lite bilder på lund/karlshamnsfolk eftersom det är dit jag ska snart.

fast öh, jag kom just på att jag sitter på pappas dator och där finns inga bilder. bilder kommer senare, alltså!


Once again...

Sovmorgon, sovmorgon, sovmorgon. Det välkomnar jag med öppna armar! Börjar inte förrän halv tio så fick sova till kvart i sju. känner dock att halv tolv var lite för sent för att lägga sig igår... men men, torsdag i morgon så kan sova hur länge jag vill då!

gick in på aftonbladet precis innan jag börjar skriva här. tänkte kolla vad som hänt runt om i världen. det första jag lägger mina ögon på är en artikel om att vince neil (sångare i motley crue för er som inte vet det) tydligen ska ha slagit sin flickvän. alltså...det står jävligt mycket sånt om honom. man kan ju inte veta 100% säkert att det stämmer men OM det gör det så borde han ta och skärpa sig lite. spelar ingen roll att man sjunger i ett av de bästa band som finns, det är ändå inte tillåtet att ge sig på sin tjej. eller nån annan människa för den delen...

idrott idag. woho? nä. men uh. i och för sig bara tre lektioner idag så det är lugnt. då kan jag stå ut med idrott haha.

jag och lolloh planerade värsta bästa grejen igår. david, hennes kille, flyttar hemifrån nästa vinter eftersom han blir 18 då. och lolloh flyttar in hos honom så fort hon gått ut gymnasiet. och jag hade tänkt ta mitt pick och pack och dra ner till malmö/lund när jag slutat gymnasiet. trivs inte alls lika bra här som jag gör nere i skåne. så om det finns någon bra högskola i malmö och jag kommer in på den så drar jag dit ner under sommarlovet efter att jag slutat gymnasiet.
vad är den bra idén då? Jo, den bra idén är då att david redan har en lägenhet, men jag vägrar flytta in ensam hos honom. Lolloh kommer ju ett år senare än vad jag gör eftersom hon är ett år yngre. However så flyttar jag inte in hos honom utan Lolloh för det är liksom hennes kille och det känns fel att bo ensam med sin bästa väns kille haha. Så jag ska hyra ett rum hos nån, bli inneboende helt enkelt, fram tills det att lolloh flyttar till david. då flyttar jag med, och så bor vi alla tre tillsammans i en lägenhet i malmö.
Har ju inte råd att bo ensam så det är en asbra idé. man får typ 8000-9000 i månaden med CSN och studielån och om man tar ett helgjobb (som jag redan har..) så får man ju ihop ytterligare några tusenlappar. och det klarar man sig på om man delar hyran på tre pers.
Nu kanske ni tycker att det är lite elakt av mig och lolloh att planera det här utan david eftersom han är en stor del av det. men nä, det är inte elakt, för lolloh frågade faktiskt förra veckan. eller det var la mer "david..jag och emma ska bo tillsammans efter skolan så du får acceptera det". och då var han liksom "ja självklart hon kan flytta hit när du gör det". så han är helt med på noterna!
Sååå...efter gymnasiet blir jag officiellt skåning!

Nu ska jag sluta skriva och gå och borsta tänderna, ännu en gång, sen ta på mig och gå till skolan.
Hoppas inte mitt långa tjat om malmöflytt har tråkat ut er till döds. om det gjort det lär ni ju inte ha hunnit komma till denna text, så då är det onödigt att be om ursäkt, så det tänker jag inte göra.

hejsvejs!


Dag 04 - Mina föräldrar

Crap.. jag orkar inte med den här listan längre! nu skiter vi i den tycker jag.


fick huvudvärk igår och fick åka hem från skolan. ändå åkte jag in till rehab på kvällen för att vara med carl. han hade ringt under dagen och velat det så fick ställa upp, trots huvudvärken. det var väldigt underbart och när jag var hos honom och pratade om hundar, rehab, hockey osv glömde jag bort allt för en stund. huvudvärken försvann. carl är världens bästa huvudvärkstablett höhö. lite tråkigt dock för satt i 2.5 timmars kö påvägen dit. mysigt.
hur som helst.. huvudvärken försvann när jag var hos carl och kom inte tillbaka på kvällen men när jag vaknade i morse var den tillbaka. gick ändå upp, tog tabletter och duschade och gjorde mig i ordning. när jag skulle gå till bussen hade huvudvärken inte släppt så jag gick och la mig igen. sov till typ tio och vaknade upp med mindre ont i huvet men desto mer ont i halsen. hoppas fan inte jag är påväg att bli förkyld. det orkar jag inte.

jo men påtal om kusin så kan jag ju dra lite hur det är med honom.. han har blivit flyttad från sjukhuset till rehab. det var ett litet tag sen. han bor där nu och har inga som helst problem med kroppen. lite svag bara men det är inte konstigt efter att ha legat sövd i 2 veckor och sen inte fått röra kroppen på ytterligare 1 vecka. han har i alla fall flera olika träningspass om dagen, t ex bandy och basket och det funkar fint. han blir starkare och piggare för var dag.
talet är fortfarande lite svårt för honom men det går bättre och bättre. träffade honom för lite mer än en vecka sedan och då kunde han endast säga ja, nej, tack och asså. nu pratar han riktigt bra faktiskt. eller ja det går ju lite trögt för honom och ibland tappar han vissa ord men annars jättebra. han har fått många talövningar också. t ex räkna så långt han kan, säga alla årstider, månader och veckodagar, skriva sitt namn osv. så han kämpar på, verkligen.


hade ju planer på att åka till karlshamn över påsklovet. vet dock inte hur det blir med det nu. fick sms av lolloh i morse att hennes morsa kanske inte orkar med besök pga hon inte mår bra just nu. hon har en sjukdom som gör att hon inte alltid mår så jättebäst så ja. förstår ju om hon inte fixar att någon kommer dit men det skulle vart sjukt synd. ser fram emot det så mycket. mv se helt enkelt. lolloh skulle prata med henne idag efter skolan, så får vi se då. hoppas hoppas hoppas ♥

nu ska jag faktiskt sluta tjata, gå ner och se mig omkring lite, sen lägga mig och läsa Boktjuven.


Dag 03 - Min bästa resa

Jag är en sån person som föredrar små kortare resor än stora långa tuffa grejor. så jag måste få säga att min favoritresa är när jag var i karlshamn över nyår.. anledningen till detta är att jag träffade så många fina vänner som jag sällan ser: lolloh, jull, david, matte, pancake, gandalf och johanna.

det var mysigt att spendera nyår med julls och lollohs familj. sen så den lilla avstickaren in till malmö var ju så härlig. satt mest och snackade vid ett bord med pancake, johanna, gandalf, johanna, jull, lolloh och david. satt där i ca 2 timmar innan pancake skulle sticka iväg till tåget och åka hem. sen gick vi på stan i ca 1-2 timmar innan vi mötte matte och var med honom i en timma innan vi skulle åka tillbaka till lilla karlshamn.

åker snart dit igen, hoho. på påsklovet! jull är tyvärr inte hemma då, hon är i london med gandalf och hans familj. vilket as <3 så det blir bara jag och lolloh. sen så träffar vi nog johanna också. awesome! och på torsdagen blir det att åka in till malmö och träffa lundfolk, david och förhoppningsvis pancake. kommer bli precis lika underbart som det alltid är.

Dag 02 - mina smeknamn

Hmmm... jag har inte många smeknamn. Ska jag vara ärlig har jag endast ett som faktiskt används ordentligt.

Puder. Pancakes smeknamn på mig. Kom till så att han började kalla mig för pudelrockare pga en del av det jag lyssnar på. Thrashare som han kallar pudelrockare för poser. då tog han helt enkelt och blandade dom två. pudelrockare och poser = Puder.
Det är la det enda smeknamnet jag har som används ordentligt, då jag aldrig någonsin varit med om att han kallar mig Emma..

sen så är det ju svårt att hitta ett smeknamn på mitt namn. jag menar om man heter typ sebastian är det ju hur lätt som helst.... sebbe, bast osv. men Emma, vadfan kan man göra om det till? I och för sig så BEHÖVER man inte göra om det för det är lätt och enkelt att säga.

Dag 01 - Presentera mig själv.

Tar lite snabbt här då...

Heter Emma.. bor i stenunderskon. föddes i göteborg. bor med min stora familj som består av två föräldrar, fyra syskon och massa djur.
läser mcyket på fritiden och älskar att lyssna på musik. djur är även ett av mina största intressen.
ja vad mer kan man säga? inte mycket mer.

30 days.

Dag 01 – Presentera mig själv

Dag 02 – Mina smeknamn

Dag 03 – Min bästa resa

Dag 04 – Mina föräldrar

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Tio saker du inte visste om mig

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min högsta önskan

Dag 10 – Mina syskon

Dag 11 – I min handväska

Dag 12 – Min klass

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – En tid jag vill tillbaka till

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Mina intressen

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Min favoritbok

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bra

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Drömresemål

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Min tro

Dag 30 – Ett sista ögonblick


RSS 2.0