Hipp hurra

I morgon smäller det - DÅ TAR JAG STUDENTEN! Äntligen. Efter 13 år i skolan är det äntligen över. Känns riktigt bra. Visst att jag kommer gå i skolan i framtiden också men det är ju inte skola på samma sätt. Ser ut som att vädret blir bra också, så det här kommer nog sluta fint! På kvällen blir det studentfest och sedan åker jag med Andréa hem, ska bli minst lika fint som vanligt.

Fram tills i morgon ska jag dock sysselsätta mig lite genom att åka med Mysan på hennes vårfest (blir fika, brännboll och annat skojsigt) och sedan blir det hem och promenera, packa övernattningssaker (allt ska få plats i min handväska, damn) och sedan försöka sova TIDIGT TIDIGT TIDIGT. Ska upp kvart över fem i morgon så jag hoppas innerligt att jag kan somna ordentligt ikväll. Men att döma av att jag tar FUCKING STUDENTEN i morgon så lär det ju inte gå så bra, haha.

Tar med kameran till vårfesten ikväll, plus att jag har lite kort från skolan så jag lär ha lite bilder att lägga upp när jag kommer hem ikväll. Ska ta mig tid att fixa det!
 
Puss och kram och GLAD JÄVLA STUDENT!

RSS 2.0