I flirt with suicide.

 

Here we go!

Har lagt in alla bilder från min mobil nu så jag har en del bilder att slänga upp. Tänkte ta massor av dom nu bara för att dela med mig av hur vackert (notera att ni får tolka detta ordet som ni vill) det ser ut om man går in i mitt galleri.

Eftersom en viss person nämnde att jag alltid lägger upp samma bilder här så tänkte jag ändra på detta. Då denna person har ett stort behov av att se bilder på mig så tänker jag bara snäll och stilla hennes begär. Puss på dig.


Fan vad stor bilden blev. Och ja jag är jävligt charmig. Denna skickade jag nyss till Lolloh för att göra henne på bättre humör genom att hon skulle få titta på hur jag ser ut när jag ska se ut som ett stolpskott. Det funkade bra! 


Sover man hemma hos mig är detta vad man får som sällskap! OBS, HAN SNARKAR SÅ ATT SÄNGEN SKAKAR.

Vacker Georgie ♥
The pic says it all.

Här säger dock inte bilden allting. Förstår inte mycket av det där svaret om klippan och jag har fortfarande inte kunnat sluta fundera.
 

Ska åka till träningen om tjugo minuter så måste pysa iväg och byta om. TJO!

Gotta leave you all behind and face the truth.

Inget intressant att berätta så får bli musik ikväll igen!


Finns/har funnits många har sångare på denna jord men tror fan Freddie slår dem alla.


Herr Bowie är fin ♥


Gudomligt vacker.


Charmig låt thihi.

You're to blame. You're my distraction.

 


'nuff said.

You can't think of dying when the bottle's your best friend.

Blev nyss klar med läxorna. Borde egentligen lägga mig och sova (borde gjort det för ett par timmar sen) eftersom jag ska upp  halv sex i morgon. Dock ska jag sitta och lyssna på lite musik innan jag gör ett fantastiskt magplask i min säng.
 Tänkte inte skriva så mycket mer utan istället låta musiken tala i detta inlägg.



Vacker låt, vacker sångare, vacker röst.



Inte lika vacker sångare kanske hehe men bra röst och härlig låt.


Loius Armstronglåt egentligen men den är väldigt härlig och jag tycker Joey gör den väldigt bra! Dock är jag grymt förtjust i den mannen så det bidrar la lite till att jag tycker den är oerhört bra men yeah.

Ska göra mina naglar svarta och sen sova. Hejsvejs!

Homo sapiens have outgrown their use.

Helt okej dag idag faktiskt! Var skolfoto och jag hade, tro det eller ej, blå jeans. Bäst att sätta markering i kalendern, ohyes.
 
Efter skolan tog jag mig en promenix på stan. Kollade bebiskläder och kom hem med DENNA!

jag tyckte den var söööt och väldigt mysigt tyg! Sånt där mjukt myspys. Åh så fint det var. Härligt också med naturvitt och inte kritvitt. Gillar mer denna färgen (:
Nej det är inte till personligt syfte utan till en vän som jag ska träffa om två veckor thih. HAPPY ME.
 

Spenderar nu kvällen med att plugga. Har engelska och naturkunskap som ska göras. Härligt att vi är lediga i morgon så att jag kan plugga hela dagen då också.

Längtar till helgen. Dags för bokmässa då! Kommer bli en fin fredag minsann. Kollade i min kalender och bara ÅH JAG HAR FINA HELGER FRAMFÖR MIG men det gällde visst bara denna (bokmässa) och nästa (viktor och sass) för veckan efter så bara bam bam bam BAAAM prov i makt och medier på fredagen. INTE HAPPY ME. men livet är fint ändå!

Nu ska jag sluta babbla om bajs och ta mig ut på en promenad med det fyrbenta fanskapet på nedervåningen ♥ Kikar kanske in här senare under kvällen. Tjo!

Slänger in två graciösa bilder på mig här, som ett litet fint avslut.



Jag är ganska söt ibland.

No room for me, no fun for you

Varit på torget denna lilla dag. Försökte hitta mig ett par nya jeans då jag i princip inte äger några långbyxor och börjar tycka det är lite kallt om vaderna om jag inte har strumpbyxor under och det kan jag ju inte ha varenda dag. Det slutade i alla fall med att jag stod och grät i provrummet för att jag antingen kände mig som en dvärg eller fet. Passade byxorna i midjan var de typ 15 cm för långa och passade de på längden fick jag de inte över låren. Funderar på hur faan klädtillverkare tycker att man ska se ut? Blev hur som helst inga byxor, åkte hem och satte mig på rummet och har suttit här sen dess, med musik i öronen.

Ska till farmor och farfar på middag om typ en halvtimme. Vet inte vad jag ska ha på mig. Inte alls inne på det här med kläder nu och vill bara skjuta någon. Gärna flera stycken. Dö folk dö.

Min kära Jull är fin i alla fall!

Hade tänkt vara sådär bra att när jag åker ner till Skåneland nästa gång ska jag ta lite kort. Orkar inte släpa med mig kameran för den tar ju upp halva väskan men i alla fall med mobilen. Slog mig att jag inte har särskilt mycket bilder därifrån.. Speciellt nu när jag ska träffa Sass för första gången på över ett år. Måste ju fota så jag kan spara detta moment för all framtid. Nejmen.

Over and out.

Where were the spiders while the fly tried to break our balls?

Fin dag i allmänhet, fram tills fem ungefär.
 Var i skolan, had ebara en lektion. Mys! Positiv överraskning där. Regnade sådär mysigt och var inte särskilt jättekallt. Tog bussen hem, gick hem till lillasyster och tog mig till biblioteket med henne, cyklade till biblioteket där vi fixade två böcker till My och tre skivor till mig (det är deras fel att dagen gick nedåt ett par timmar senare!)
 Trampade vidare till bowlinghallen då My skulle bowla med några andra familjemedlemmar. Jag cyklade hem och skulle lägga in musik på datorn och sen in på mobilen. Detta gick dock inte särskilt bra. kunde lägga in musiken på mobilen men kunde fan inte lyssna på den. Jävla skit! Blev pissed off och smsade Viktor och bad om hjälp och med hjälp av ett kort jag tagit på hur det såg ut på datorn på en av musikfilerna kunde han identifiera felet; det var i fel format plus inlagt på nåt konstigt sätt så filerna var mycket större än musikfiler brukar vara.
 Ska dock få lite experthjälp av gossen ikväll eller i morgon så går förhoppningsvis bra då!

Såhär kände jag mig när det inte funkade att lyssna på musiken.

Kvällen fick tack och lov en fin vändning igen när min fina morfar kom hit och vi käkade lite kräftor och räkor. Det var gott! Ska ner och ta lite kort på mitt kött och blod där nere snart. Kan alltid va trevligt att ha på älder dagar! Kunna visa upp suddiga bilder för mina framtida barn på folk med halvstängda ögon så det ser ut som att käket innehöll något olaglig suspekt substans och säga "Titta! Dessa folk kommer du ifrån!".

Spenderar tiden just nu med att lyssna på denna vackra skapelse och hans fina toner. Fått en liten crush på honom det senaste. Nejtack Andréa jag vill inte höra någon kommentar om att han ser ut som en tjej! Puss.

Nu ska jag gå ner och ta kort på folket och dagdrömma lite om gossen på ovanstående bild. Höres tonight!

Long time no see

NU har jag tänk köra igång här igen då jag har lite lust att ta fram kameran från dess lilla gömställe! Mycket roligare att uppdatera när man faktiskt har lite bilder att lägga upp.
Har dock inte varit ute och tagit några nya bilder på ett tag så blir en del gamla från i somras eller när jag nu tog dom.
Vet heller inte hur länge detta håller i sig då jag inte  hittar laddaren till min kamera så jag kör på tills den dör, sen får vi se hur jag gör.
Nu kommer hur som helst massa bilder på lite allt möjligt. Fint litet avbrott i mitt kära pluggande.

Fina pissekatten Jennifer ♥

Jennifer once again, denna gången med lite smuts i ögonvrån!
 
Pissen som myser runt i gräset. Måste få säga att hans ögon är väldigt vackra!
 
Min kära lillasyster ♥
 

Tjockiskatten igen ♥
 
Charmig lillebroder!
 
Brodeeer once again!
 
Liten Georgie när han var bebis!
 

Nu ska jag fortsätta min dejt med pluggandet. Adjökens!

RSS 2.0