All you bitches put your hands in the air and wave them like you just don't care.

Varmt även idag, ohja. Ska snart ut och cykla och då får jag troligtvis lite mer färg på kroppen. Upptäckte att jag nu fått en hel del färg faktiskt. Under mitt metaltown-band är det oerhört vitt jämfört med armen och handen. Woho! Har nog Turkiet att tacka för att jag nu för tiden kan bli brun, haha.


Bild från Turkiet. Någon grotta vi åkte förbi när vi var ute på båttur.

Dagen har bestått av en hel del. Har bl a cyklat in till torget och köpt lite grejer så jag kunde laga mat till mig och syster. Något jag aldrig gjort förut som blev väldigt gott. Kyckling och pasta osv. Får ta och göra det någon annan gång också. Har även tvättat kläder och lite annat. Duktig flicka, mmh.

Ska snart ut och cykla ytterligare en gång men dock inte till torget. Nu blir det bara att cykla runt för motionens skull. Ashärligt att hålla igång. Man känner sig fin och så blir man på gott humör! Och motion är ju aldrig fel, eller hur?
Efter cykelturen ska jag hem och kanske läsa lite och sedan blir det väl inte mycket mer gjort innan jag ska ta mig in till stan. Ska se på bio ikväll. Klockan nio börjar den. Fanns tyvärr ingen annan tid. Så den slutar vid halv tolv och då har mina kära bussar hem till stenunderskon slutatt gå så pappa är snäll och hämtar mig.

Nu blir det att säga hej till cykeln. Hörs!

Disorder, disorder, disorder

Värmen har kommit tillbaka, tjoho! Dock blir det lite för varmt en del stunder, men jag ska inte klaga. Bättre det än kyla, right?

Var inne i stan igår och träffade käraste Andréa. Vi fikade vid kanalen och sen gick vi runt på stan. Besökte lite olika affärer, dock hittade vi ingenting. Förutom skivor. Andréa köpte en Beatles-skiva och jag två Soad-plattor. Mums. När jag kom hem las de direkt in på datorn och in i Mp3:n. När det var klart tog jag mig en cykeltur. Kom hem och la mig och läste, sedan blev det en timmes promenad med vovven.

Kom nyss in från en cykeltur nu. Blev 30 minuters ihärdigt trampande. Svetten bara rinner om mig. Satan vad varmt det är ute. Kommer säkert bränna mig också för hade endast bikiniöverdel på överkroppen och hade inte smörjt in mig. Hade tänkt börja vänja min hud vid sol så jag slipper springa runt med en flaska solskyddskräm i sommar. wish me luck!

Nu ska jag snart kasta mig i sängen och ägna lite tid åt Sagan om Ringen. Ca 80 sidor kvar bara, sen ska jag våldta Sagan om de två tornen. Ska försöka läsa ut Sagan om Ringen innan jag åker på lördag så att jag kan ta med mig Sagan om de två tornen för då slipper jag ha med mig två böcker. I'm smart.

Orkar inte leta upp någon bild så här får ni lite musik istället.


Dreggel ♥

I've got pictures on my mind.

Skulle ju slänga upp bilderna på vovven så gör det i slutet av detta inlägg...

Denna dag, hur har den varit då? Jo jag har varit ute på en timmas promenad med hunden, sen har jag läst en hel del. Också planerat lite mer för Karlshamn. Lolloh åker iväg måndagen då jag är där, hon ska till Danmark med David och hans familj. Alltså bara jag och Jull måndag-fredag. På tisdagen ska Jull och provjobba på ett ställe där hon sökt jobb så då får jag göra vad jag vill för att roa mig själv. Slänge iväg ett sms till Yoxx och frågade om hon hade lust att ses då och det hade hon så spenderar tisdagen med henne. Lovely! Inte träffat henne sen nyår.

när jag skrivit klart detta inlägg ska jag ut på en cykeltur och sen ut med hunden en kort sväng. Vid halv fem sätter jag mig på cykeln ytterligare en gång och trampar ner till torget. Ska möta upp Jennie där och gå runt lite med henne. Måste hitta en present till pappa, han fyller år på torsdag.

Här kommer då bilderna på hunden.. blir förresten bara två bilder, orkar inte vänta på att fler ska laddas upp haha..




You have to kiss a lot of toads before you find a handsome prince.

Galet tråkig dag måste jag få säga. Har försökt sysselsätta mig med motion hela dagen. Cyklade först in till torget för att köpa en ny tandborste (behövde inte ens det ju..men ändå) och när jag kom hem gick jag ut på en 35 minuters promenad-/joggingrunda. Gick och joggade lite om vartannat. Har även tvättat kläder, diskat osv, men nu är det slut på sysslor. Vet inte alls vad jag ska göra. Tänkte gå ut på en promenad till men har nyss ätit så det är inte så smart för då får jag håll, haha. Ska nog sätta mig ute på altanen och läsa Sagan om Ringen. Ska bara skriva klart här först..

Vill passa på att säga grattis till min kära vän Mathias och hans flickvän fru som gifte sig igår (inte riktigt precis igår för det stämmer inte med tiden eftersom dom gifte sig på nya zeeland..) Grattis grattis ♥

Det är ju söndag idag och en ny vecka i morgon (sounds like rebecca black höhö) så jag tänkte dra planerna för nästa vecka.

Måndag-Torsdag: Bio någon dag med Matte, inte bestämt vilken dag än. Det vi ska se är i alla fall Pirates 4. Några dagar (vet ej heller vilka) ska jag passa mina småsyskon då mina föräldrar och min brorsa jobbar. Ska också spendera en del tid hos min moster med valparna så jag får koll på allt som gäller med mat osv. Måste se till att få träffat min hora också, annars blir jag galen.
Fredag: IRON MAIDEN! Wihooo. Jag och brorsan ska in och se dem och fan vad härligt det ska bli. Blir att lägga mig direkt efter konserten eftersom jag ska upp tidigt på lördagen.
Lördag: Går upp tidigt, åker in till Göteborg och sätter mig på tåget ner till Lund. Är där vid tjugo i ett ungefär och då väntar Viktor på mig. Är social med honom i några timmar och någon gång runt 17.00 och 18.00 åker jag vidare till Karlshamn.
Söndag: Är i Karlshamn!

Bloggen kommer för övrigt vara död i ca två veckor från och med lördag. Är ju först en vecka i Karlshamn och dagen efter jag kommer hem därifrån flyttar jag till moster och har inte dator då. Eller jo dom har ju dator men inget jag orkar använda så yeah.

Då jag inte har några bilder som passar detta inlägg så får ni en låt istället.


Om ni inte gillar låten får ni skylla på Pancake, hans fel att jag började lyssna på den.

I mina tankar finns du, där finns du alltid kvar.

Fick en stöt av Cloesaknad helt plötsligt så satte på den sång som alltid (kombinerat med bilder på Cloe) får mig att börja gråta. tänkte dela med mig av den plus några bilder på min vackra flicka.



      




Jag älskar dig, vackraste. ♥

Shed a tear 'cause I'm missing you.

Vaknade upp med en saknad av Cloe. Skickade därför iväg ett sms och frågade hur det är med henne osv, och allt var bra. Grymt ♥ Borde åka dit snart, någon gång under sommaren, för att hälsa på henne.



Har folket sovit gott inatt? Det har jag! Förutom att jag alltid vaknar runt 5-6 någon gång och då när jag vaknar är jag så galet pissnödig och då är det svårt att somna om. Är också för lat för att gå ner på toa hahah... När jag vaknade kollade jag i alla fall ut genom fönstret och vet ni? Det är sol! Vilket innebär att jag senare ska ut med kameran och ta kort på vovven. Slänger troligtvis upp de bilderna sen (om det blir några bra) eller i morgon. Får se hur det blir med den saken. Upp hit kommer dom i alla fall.

Gaaah bara en vecka kvar tills jag sticker till Karlshaaaamn. Ska bli trevligt att träffa folket igen. Speciellt inne på att träffa Jull för henne har jag inte träffat sen nyår tror jag. Var ju nere i Karlshamn vid påsk men då var bara Lolloh där för Jull var i London med Gandalf. Och nu när Lolloh var här var det ju bara hon här så yeah. Sen kan jag ju inte förneka att det ska bli galet roligt att träffa Lolloh och Viktor igen. Plus att Mikael hörde av sig igår och sa att han ska försöka ta sig till Karlshamn då också. Awesome! Längesen jag träffade honom också.. Minns inte ens när. Eller jo det var när jag var hos Matte sist men när satan var det?

Tänkte dela med mig av den låt jag lyssnar på just nu (den jag lyssnade på när jag skrev det.. nu lyssnar jag på W.A.S.P)


Master of Puppets.

Har väldigt tråkigt så kastar upp lite musik här och skriver någon kommentar till varje låt. Inget ni behöver lyssna på/läsa om ni inte vill, gör det mest för min egen skull för att hålla mig road och för att jag älskar att sitta och glo runt på massa olika musik.

Skitlängesen jag lyssnade på Guns n Roses men kom att tänka på denna låt nu ikväll. Den är mysig att lyssna på under kvällen då den är så lugn och fin. Tycker även Axl är het i denna videon. (hans utseende nu för tiden....dekadens på hög nivå). Gillar även Axl's röst när han sjunger 'vanligt' och inte skränar till sin röst som han brukar göra, och som han gör senare i denna låt..


Ganska nyupptäckt band från min sida. De spelade på metaltown. Jag och Lolloh lyssnade runt lite dagen innan metaltown och vi tyckte de var nice. Just denna låt är väldigt stark och kraftfull och gillar den skarpt. Tycker förresten sångarens röst påminner mig om sångaren i Creed eller vad de heter.


Lite dreggel på sångerskan ♥ Såg Arch Enemy på metaltown, riktigt bra var de. Bra publikkontakt osv. Och sångerskan var väldigt vacker när hon log. Tycker för övrigt att det är jävligt ballt att en kvinna tar sig an rollen som vokalist i ett sådant här band. Bevis att det inte bara är män som kan, woho! Nä men stort beröm till detta band, verkligen.


Ni som sett School of Rock med Jack Black vet vad detta är för låt då den spelas i slutet av filmen (dock inte utav AC/DC utan av själva 'school of rock'. Ja vad kan man säga? Härlig låt, härligt band.


En låt jag kan lyssna på HUR mycket som helst. Älskar verkligen James röst här. Jättehärlig att lyssna på när man sätter på hög volym i hörlurarna och bara lyssnar. Metallica är helt klart ett av de bästa banden som finns, ingen tvekan. Riktigt jävla bra.

Nu får det räcka med musik för ikväll... skulle kunna lägga upp massa mer (har redan massor med idéer) men det kan vi ta någon annan dag. Vill inte dränka er i musik (även om det skulle varit helt underbart). Vet inte ens vad det är för folk som läser detta. Jo några vet jag ju, men inte alla. Kanske inte ens någon som lyssnar på sånt här så yeah. Men det kommer nog upp mer i morgon eller övermorgon.

Har i alla fall snackat med Matte nu och det blir Pirates 4 någon dag nästa vecka. Vackert. Bra att vi hittade någon film som båda ville se hehe. Lite illa annars. men men..

Gosh jag är så jääävla uttråkad och jag känner att jag bara pratar på om massa skit nu men vem bryr sig? Det håller mig ändå sysselsatt och det är en av de få anledningar till att jag bloggar. Endast privata anledningar.
1. det hjälper mig att reda ut tankarna
2. det håller mig sysselsatt
3. det gör att jag får skriva, även om det egentligen bara är skit.

Kommer bli ett långt inlägg detta.. nåja. i morgon hade jag hur som helst tänkt ta lite bilder på vovven, om det är fint väder vill säga. Blir så tråkiga bilder annars tycker jag. Eller det kan ju bli fina men inte på hunden. Då vill jag ha bra ljus med hjälp av solen. Men vi får se hur vädret ser ut i morgon.

Ska sluta tjöta nu, vi hörs.

If you can understand the me, then I can understand the you.

Oh dear, I'm in love ♥ Valparna var något med det sötaste jag sett. Sjukt underbara. Kommer inte ha några som helst problem med att passa dom i en vecka. Fine, kommer bli sönderbiten eftersom dom biter mycket när dom busar men det är helt okej. Det är det värt!
Mina älskade kusiner var på väldigt gott humör. It makes me happy. Blir alldeles varm inombords av att se dom två pojkarna skratta. Fy satan vad jag älskar dom. Fina fina kusiner ♥

Knarkar Metallica just nu och ska snart ut på en promenad med hunden. Blåser väldigt mycket ute men om jag har musik klarar jag mig allt. Har för övrigt kommit på att om jag har musik i öronen kan jag vara ute och gå hur mycket som helst. Utan musik blir det dock väldigt tråkigt.


My prince ♥

Påtal om tråkigt... vad fan händer i morgon? Har inga som helst planer. blir rastlös av att bara titta ner i kalendern. Den skriker mig rätt upp i ansiktet och berättar om planlösa timmar. Gaaah. Vill åka in till stan eller nåt men borde nog stanna hemma eftersom jag kommer vara borta så mycket det närmsta. Vill inte lämna hunden, det känns inte okej. Tycker så synd om honom då. Nåja, jag och han får roa oss i morgon. Mycket utevistelse och många promenader. Det blir bra! kanske degar framför någon film också, ohja. Myspys att bara lägga sig i sängen med datorn i knät och glo på film. Eller det beror ju förstås på vad det är för film, men är det nåt bra är det alltid mysigt.

Jag hade för övrigt tänkt börja med fler bilder på bloggen. Kan ju alltid vara trevligt. Ser kanske lite mer levande ut då? Därför har jag bestämt mig för att från och med nu ska jag slänga upp minst en bild per inlägg (om det inte är ett sådant tillfälle då jag verkligen verkligen inte orkar). Bilden kan ibland ersättas med någon låt (till sär-pärs förtvivlan, då hon inte gillar min musik. horigt av dig ♥ du borde älska allt som har med mig att göra, även musiken) Idag blir det till och med en bild OCH en låt. I'm such a good girl.


Freak on a Leash.

Nice midsommar, eller hur? Regn, blåst och kyla. Nåja, jag lever åtminstone, kanske inte ska klaga?
Började hur som helst denna dag med att vakna upp hos Jess. Vi stack senare till hennes gamla skola för att fira midsommar där med lite lotteri osv. Blev sedan hämtad av mamma och åkte hem och käkade potatis med gräddfil och gräslök, mmmh. Jordgubbar och vaniljvisp till efterrätt, inte helt fel det heller.

Just nu sitter jag egentligen bara och snackar med en trevlig liten vän och väntar på att åka till moster och kusiner. Ett par veckor sedan jag såg dom nu, gaaah. Ska även få träffa deras valpar, för första gången. Måste se till att komma dit lite då och då nästa vecka så jag hinner lära känna dom lite innan jag flyttar dit för att passa dom. Inte så snällt mot dom om både jag och pancake är främmande för dom. räcker med att pancake är det, haha.


De två som gossarna, Neo och Bamse, som jag och min kära vän ska passa vecka 28.

Jag och Matte hade tänkt gå på bio någon gång nästa vecka... vet dock inte alls vad vi ska se. Egentligen vill jag bara gå på bio för att komma ut och göra nåt och inte sitta hemma hela tiden så jag skiter fullständigt i vad det blir för film. Bad därför honom att välja, men han är alltid så rädd att han ska välja en dålig film så han vägrar. Jag har ju inte någon som helst aning om vad som går just nu. Vad finns det för bra filmer som även skulle kunna passa Matte? (Inga slemmiga kärleksfilmer alltså)

Innan jag avslutar detta inlägg vill jag berömma mig själv för att jag varit så duktig med uppdateringen nu (även om det mest är onödigt tjöt i inläggen). Och också göra ett vackert adjö med denna låt här nedanför.


I feel lost inside myself.

Ligger på en madrass på Jess golv. Har mått väldigt bra hela dagen men nu mot kvällen blev jag helt nere. vet inte alls varför. vill bara ligga ihopkrupen mot någons arm och gråta. blöeh.
i morgon blir det hur som helst midsommarfirande med jess och hennes familj vid jess gamla skola. hela ucklum firar typ där så yeah.
ingen aning om varför jag började skriva? ligger mest och lyssnar på metallica och dregglar över james hetfield.

kan ju passa på att berätta lite om mina planer för sommaren, i guess...

nästa fredag är det iron maiden på ullevi, nice. dagen efter det sticker jag ner till lund först. tar tåget dit, kommer dit på förmiddagen. är där några timmar och umgås med viktor. sedan fixar jag mig en biljett till karlshamn och åker dit så jag är där på kvällen typ. och sedan stannar jag där tills fredagen efter, i sex dagar alltså. tar då tåget till lund så jag är där någon gång strax efter fyra (viktor slutar inte jobba förrän fyra så yeah) och är social med honom, once again. sen tåget till göteborg. sticker sedan och bor hos moster och passar hundarna. på tisdagen där kommer pancake, lucky me. han stannar till fredagen. veckan efter det är det jobb som gäller, i fyra veckor. sen är sommarlovet typ slut. känner ändå att jag kommer ha gjort en hel del när sommaren är slut. vill besöka malmö också, får se om vi gör det när jag är i karlshamn. beror på hur mycket pengar jag har. måste spara lite också ju. ska ha tills när pancake kommer också, ska fira hans födelsedag. så blir att lägga ut pengar på prinsesstårta (eller prinstårta i detta fallet?) och ballonger osv. förhoppningsvis uppskattar han det, annars är det hans problem. men känner jag honom rätt kommer han bli glad i vilket fall som helst, för att jag ansträngt mig osv. "Men Puder..." kommer vara det första han säger, enligt egen erfarenhet känner jag på mig det.
påtal om smeknamnet Puder... var lite kul i söndags på liseberg. pancake kallade på mig, "Puder!" och hans kompis Douglas bara "Va? Sa du luder?". haha... hade varit ett vackert smeknamn.

nu ska jag och jess knalla iväg till hennes hästar och ta av grimmorna, sen fixa kvällsmat och lägga oss och kolla på lost eller nåt, vet inte. her choice. hörs i morgon kanske.


Pure Happiness.

Har inte haft någon lust att uppdatera det senaste men nu kör vi. Eftersom jag har en hel vecka att summera så får ni vara beredda på ett långt inlägg.

Lolloh kom hit förra onsdagen och det var underbart. Träffade min hora andréa (♥) innan dess om jag inte minns fel. Mysig kvinna det där som jag tyvärr inte kan träffa så mycket i sommar pga jag är så upptagen. Men lite ska vi se till att kunna ses i alla fall! Nåja... jag och Lolloh satte oss och käkade på Subway och sen stack vi hem. Kvällen blev mest till att ta det lugnt och mysa med lite glass framför en film.
På torsdagen åkte vi in till Liseberg, första gången Lolloh var där. Hon tyckte det var ett skoj ställe och vi åkte en hel del faktiskt. Väldigt bra att vara där med en som är ungefär lika feg som jag, så slipper någon gå runt och ha tråkigt och den andra få dåligt samvete för att man hindrar den andra från att åka saker den egentligen vill åka och hej och hå vilken lång mening det blev nu. Vi var hur som helst där hela dagen och på kvällen sen var vi ganska trötta om man säger så. Vi la oss hyfsat i tid för att vara pigga och glada inför fredagens metaltown.

Nu kommer vi till det bästa; METALTOWN!

Jag och Lolloh blev ditkörda av brorsan, vi stod i kö i en och en halv timma för de släppte in mycket senare än vad de skulle göra. När vi stod i kön kom en äcklig regnskur men den försvann snabbt. Sen var det sol hela dagen, awesome! Vi kollade på en del småband och i slutet av inlägget ska jag lägga upp en liten tacklista för att tacka alla som förtjänar det efter denna helg (nämnde det nu då jag ska slänga iväg en puss åt en person som hjälpte mig att se något under spelningarna). Som jag sa såg vi en del mindre band som uppvärmning innan det small klockan 23.15 då det var dags för SYSTEM OF A DOWN ♥ Inse hur sjukt jääävla lycklig jag var när jag stod hand i hand med Lolloh och sjöng (skrek) med (precis som resten av publiken) i alla låtar och hoppade som fan (precis som resten av publiken, once again). Damn vad glad jag var. Leendet försvann inte från mina läppar på resten av kvällen/natten.
Vi blev sedan hämtade av min kära kusin, åkte hem till honom och la oss och sov. Klockan halv sex på lördagen väcktes vi av mitt kusinbarn, haha.. vi blev sedan körda till festivalområdet vid halv tolv, stod lite i kö och gick sedan in och förberedde oss på dag nummer två. Tyvärr var det inte lika fint väder då men ändå sjukt trevligt. Riktigt bra band då också, t ex Arch Enemy osv. blev allra mest imponerad av Korn. Jävlar vad bra dom var live. Dom ska ha riktigt mycket beröm för deras spelning, verkligen. Vi stannade inte riktigt lika länge på lördagen pga kylan. Pappa hämtade oss hur som helst och vi åkte hem och somnade på direkten.

På söndagen gick vi upp när vi vaknade typ, haha.. bestämde oss för att inte åka med pancake, mattias, douglas och timmy till liseberg då det fortf. var kallt ute och vi var galet trötta. efter nogare övervägning bestämde vi oss till slut för att ändra vårt beslut och ta oss dit i alla fall. Vi hann vara där en timma innan Lolloh skulle hem. Åkte med henne till stationen, såg till att hon kom på rätt tåg och åkte sedan tillbaka till liseberg. Gick runt där hela eftermiddagen och kvällen och hade det allmänt mysigt med de fyra pojkarna. Åkte sedan hem när pappa ringde och frågade var jag höll hus (tiden rann visst iväg, oj?) och somnade väldigt gott även den kvällen.

Tack till...
Lolloh: För vackert sällskap, alla pussar och kramar som får mig att känna mig älskad och allt annat. Jag älskar dig ♥ Vi ses nästa helg flickan min.
Andréa: För att du varit social ett par tillfällen denna helg. alltid lika trevligt att träffa dig och det är få personer som får mig att skratta så som du! Btw, vi måste besöka det där cafét snart igen.
Matte: För att du roade mig igår då jag inte hade något att göra under kvällen. Hoppas förresten att du tar hand om mitt nitbälte och är snäll mot det, annars blir jag ledsen.
Pancake: För tröjan som du så snällt lånade ut när jag frös, för kramarna, för ditt halvbarnsliga beteende som får mig på strålande gott humör. See you week 28 dude! ♥
Mattias, Douglas, Timmy: För trevligt sällskap under liseberg. Speciellt kanske till Mattias som jag pratade mest med när det kommer till er tre, haha.
Viktor: För kläderna du gav mig när jag frös, för att du bar runt mig på ryggen när jag inte såg något på spelningarna, för att du stod med armarna runt mig mest hela helgen och värmde mig i det kalla regnet och sist men inte minst för pussarna och kramarna. Och lite i förväg för att du är så vänlig och håller mig sällskap i lund när jag kommer dit nästa helg (plus helgen efter när jag ska hem) när jag ska byta tåg.
Kusin Putte och hans flicka Jessica: För att jag och Lolloh fick sova hos er och för att ni hjälpte oss från och till festivalen.
Pappa och brorsan: För att ni körde fram och tillbaka till metaltown så jag och Lolloh kom dit och hem.
Veronica, Hillevi, Eira: För trevligt sällskap under metaltown.

Books.

Håller just nu på med Tolkiens Sagan om Ringen. Efter det ska jag ta och läsa Sagan om de två tornen och sedan Sagan om konungens återkomst. När de är klara blir det nog dessa böcker (förhoppningsvis i ordning.. ni vet hur jag är med saker jag bestämt, det hålls liksom inte riktigt... beror ju också på om de finns tillgängliga)

1. Räddaren i nöden - J.D Salinger
2. Vigilante - Andreas Roman
3. Lotta Thells serie på fem böcker; Utan en tanke, I skuggan av värmen, Bortom ljus och mörker, Kärleksbarn, För kärleks skull.

Sen får vi se hur det blir! Behöver ju inte planera längre än så just nu, det är ju ändå en hel del böcker med tanke på att Lotta Thells böcker är fem stycken, plus att jag inte läst ut Härskarringen-trilogin än.

Hooligans' Holiday

Helgen har varit riktigt nice (borträknat från idag. idag har bara varit helt okej). i fredags var det skolavslutning, sjukt härligt. har dock inte riktigt fattat att det är sommarlov nu (kan det bero på att jag i morgon ska upp klockan sex för att åka och jobba? och även på tisdag). hur som helst så firades skolavslutningen med Ringo på liseberg. msyig snubbe det där! en annan mysig filur var ju Edgar Winter. Asnice. Härligt gitarrsolo mitt i konserten också, kunde inte låta bli att sitta och le och bara titta på han som spelade då. duktig var han! fast det var i och för sig alla där.
efter liseberg åkte jag och andréa hem till henne och hade det trevligt. trötta blev vi, ohja. sov ändå bra och lördagen startades fint. sedan skulle vi ner till biblioteket (som var stängt, vilket vi inte upptäckte förrän efter typ 45 minuter då vibara trodde det öppnade senare...). medan vi satt och väntade på att biblioteket skulle öppna (vilket det då aldrig gjorde) satt vi på en bänk och käkade jordgubbar. kom en smått creepy gubbe och satte sig och började samtala med oss. han gick hur som helst efter ett tag, tack och lov.
resten av dagen spenderas framför film och med rotande bland hennes böcker. åkte sedan hem och blev jävligt pissed off på bussen, anledningen orkar jag inte dra här nu. tar det en annan gång, kanske.
kom hur som helst hem, och sen imnns jag faktiskt inte vad jag gjorde resten av kvällen. tror att jag läste, hehe...
idag har jag bara varit ute och gått, läst och kollat på vem vet mest repriser på svt play. troligtvis ett av mina favoritprogram. det är intressant och man lär sig en hel del grejer och blir påmind om sådant man inte visste att man kunde.

jobbet väntar..... ciao.


This is all we got now.

Solen försvann? Aja, fortfarande varmt ute så det är helt okej!
Gårdagen blev ganska mysig med heden, biblioteket, gammal bokhandel osv. Tänker dock inte gå in på detalj, ingen tid för det nu.

Den här dagen kommer säkert också bli mysig. Sista dagen i skolan! Who's happy, eh, eh? Har i princip inget att göra idag.. ska be att få titta på mitt nationella i matte. fick veta resultatet nu och jag blev skitnöjd. gick väldigt bra faktiskt. fick dock inte se provet och kolla vad jag hade rätt/fel på så ska få göra det idag. woho. idrott har vi också..hurra? jaja, kom igen nu, sista idrottslektionen innan trean! I can do this!

Vill ha sommarlov, sommarlov, sköna sommarlooooov. På fredag får jag det. Och det ska firas med Ringo på Liseberg. Ohyeah! kommer säkert bli ett väldigt bra uppträdande.

Kom förövrigt på att det idag är exakt en vecka tills min kära lolloh kommer. hurra!

Nu var det så att jag fastnade i musik och hann därför inte skriva mycket mer än såhär innan klockan blev tjugo över sex, så jag får fortsätta ikväll eller en annan dag. vi hörs!


Deep down inside I feel the scream.

Hade en väldigt trevlig dag igår med Andréa på liseberg. avslutning på hbtq-festivalen på stora scenen, så vi var där och kollade. lite överraskningar i låttexter, som t ex "har en mun som är bred, bättre kan ingenting va, jag suger så bra" och en del andra grejer. man fick sig några skratt emellanåt!

Ligger just nu och mest lyssnar på musik. Andréa kommer om ca en och en halv timma. så om en timma och femton minuter tar jag hunden min och går ner och hämtar henne vid bussen. får se vad vi hittar på. jag ska nog introducera henne för "centrum". får se vad hon tycker om lilla stenunderskon.

en vecka och två dagar tills lolloh kommer, mmh ♥ längtar längtar. sen blir det liseberg och metaltown och pancake. gosh, pancake har fått för sig att jag ska med honom upp i höjdskräcken. han är ju störd. i och för sig har han lovat att jag får precis vad jag vill om jag går med honom upp i den så kanske är värt det ändå? beror ju på vad jag säger att jag vill ha. får försöka komma på nåt bra! Any suggestions?

ska fortsätta injicera metallica i mitt sinne nu. hörs!

Fotodag med Jen.

Gick upp tidigt och vid elva kom Jen hit. Vi har fotat mest hela dagen. Blev en del bilder.. lägger upp några utav dom här hade jag tänkt. ni får gärna säga vad ni tycker om dom (: den del bilder kan vara från gårdagen också...










STUDENTEN!

Idag har min kära bror tagit studenten! Det var väldigt awesome att stå där nere och skrika och klappa händerna och tjoa när han kom utspringande från skolan. brors kompis philip mötte upp oss också, så han var med. nu sitter dom där nere och väntar på gästerna som ska komma. eftersom jag fick mig en liten eldig stund tänkte jag passa på att slänga upp det här inlägget ^^

sjukt härligt att skolan snart är slut. sen är det sommarlov i tio veckor. fy fan vad underbart! jag har bestämt att detta ska bli min bästa sommar någonsin. så det så. någon som vill hjälpa mig att göra det till det?

skriver inte mcyket mer nu.. hörs.

RSS 2.0