Searching, seek and destroy.

Inte haft mycket tid till uppdatering de senaste dagarna. Har varit på jobbet hela dagarna (började sju i onsdag och sex igår, sex även idag) och har tränat på eftermiddagarna sen rätt i säng nästan direkt jag kommit hem. Men nu hinner jag med en liten truddilutt innan jag drar till jobbet.
 
För tillfället har jag en liten Lars på mitt rum. En väldigt fin undulat. Min vän kunde inte ha honom just nu då hon håller på att flytta osv så jag ska ha honom här i troligtvis ungefär en månad. Bilder får ni sen, när jag lyckats skaffa fram tangentbord och mus så jag kan börja använda datorn jag fick av bror.
 
Idag ska jag slösa pengar (inte på ovanstående grejer) utan på blommor och underkläder. Har ju mina hemmagjorda bokhyllor som jag spikade ihop på typ 5 minuter. Låt säga som så att man ser tydligt att dom är hemmagjorda. Kanterna är inte så jävla vackra. därför hade jag tänkt ställa en kruka med en liten "hängväxt" som hänger ner över kanterna på hyllorna så de inte syns så mycket. Blir nog fint.
 
Nu måste jag springa och göra mig i ordning det sista, så jag hinner innan jag ska åka.
 
Ha det gött!
 
Hahaha det var så underbart när jag la ut denna bilden på en sån där "vilken kändis är du lik?"-sida. Ashton Kutcher fick jag då! Bilden är fullkomligt ickerelevant i detta inlägget men HÄR ÄR JAG! nädå men jag blev bara så full i skratt när jag tänkte på det där med Ashton Kutcher, så tänkte dela med mig liteeeee.

MED EN ENKEL TULIPAN

UPPÅ BEMÄRKELSEDAN
JAG HAR DEN ÄRAN
JAG HAR DEN ÄRAN
ATT GRATULERAAAAA
 
Idag är det ju nämligen så att vi har ett födelsedagsbarn! Grattis pappa Bergqvist på... ska vi säga 25årsdagen? (jag vet ju inte hur gammal mänskan blir!)

Förövrigt då så regnar det ju och jag har väldigt ont i kroppen då jag var och tränade en och en halv timme igår. Men asmysigt var det! Den gruppen som brukar köra Body Attack är så jäkla härlig. Direkt man märker att folk i allmänhet börjar bli trötta och inte orkar så mykcet och inte tar i så börjar alla sjunga med i låtarna, klappa händer, skrika peppande saker osv. Man kan inte låta bli att få ett leende på läpparna, sen bita ihop och ta i så mycket man orkar. Efter attacken blev det i alla fall en halvtimmes CxWorx och inte riktigt lika go grupp där (mest ett lugnt styrkepass, inget hoppande och fartfyllt där) men det var trevligt ändå!
 
Idag är det en timmes promenad som gäller. I morgon tar jag mig till gymmet igen. Då blir det två timmar. Har dubbelpass. Först en timmes Body Combat, sen en timmes Body Pump direkt efter det. Ser likadant ut på torsdag, då är det dock tvärtom med pumpen först och combaten sen (: kommer bli härliga dagar det dära!
 
Nu blir det till att gå iväg och göra lite nytta.
Höres!
 
I morgon kommer denna vackra sak hit och petar på mig. Wohoo!

They call us problem child.

Jag är förvirrad! Smågrejat hela dagen och sen blev jag så sjukligt trött efter att min mage flippade (goddag igen, medicin!) så jag somnade när jag tänkte läsa. Vaknade en och en halv timme senare och trodde det var en ny dag. Det var det dock inte. Känns fortfarande som dygnet är helt snedvridet hahah. Men vadfan det är BRA för det känns som att jag levt två dagar, när det egentligen bara varit en dag! Två dagar till priset av en. Det säger man minsann inte nej till!

Funderar starkt på att lägga mig snart för är fortfarande jättetrött, men jag vet inte. Vill läsa lite till. Har den bit kvar på denna delen av boken (boken är uppdelad i delar! Det är awesome ♥ Väldigt lätt att veta var man ska pausa läsningen, speciellt när delarna inte är alltför långa).


Vet att det varit mycket Skid Row de senaste dagarna men jag är verkligen helt såld på Sebastian. Han är troligtvis en av de vackraste människor jag sett (vet en som INTE kommer hålla med mig...). Kommer lite annan musik längst ned i inlägget också!


Morgondagen kommer bestå av träning, läsning, matlagning och lite andra småsysslor. Har inga särskilda planer och vill helst hålla det så denna veckan. Förutom på fredag för då ska jag ut tillmosters och kusiners sommarhus! Det är så jääävla underbart och vackert där ute. Kommer bli jättemysigt!

Dagens tema på musik får bli lugna saker!


Riktigt fin låt det här. Och Paul Stanley (sångaren) är egentligen inte snygg men han har någon sån där tilldragningskraft som gör att jag inte kan sluta glo på honom.


Mer av dessa gossar. Fin låt även detta! Sjukligt längesen jag lyssnade på den dock.


Riktigt fin låt som alltid är trevlig att lyssna på. Och Freddie har troligtvis en av de bästa röster jag hört. Inte okej att han dog.


1. Finaste pojkarna.
2. Tänk att jag sett detta live. Fyfan vilken lycka!
3. Resten talar för sig självt.


Fantastiska gossar det här och Jonathan Davis' röst är jävligt mysig, precis som hela honom. Vill bara krama och pussa på honom. DEt är nåt så mysigt över honom.


Amy Lee är väldigt snygg och bra sångare och även sångaren i Seether (som jag har för mig är från sydafrika?) har också väldigt bra röst. Den är sådär gosig.

That's it for tonight. Hörs i morgon!

You'll be hit and the curse is on you.

Ligger för tillfället och kollar på Fjorton suger. Riktigt usel film faktiskt, precis som alla andra svenska ungdomsfilmer. Men samtidigt som den är kass så är den underbar. Det är verkligen någon fullkomligt oförståelig charm över sånna här filmer haha.

Dagen spenderades hos morfar och sedan matlagning (potatis, ugnsstekt fisk med hackad broccoli och hackade soltorkade tomater uppepå och även citron pressad uppepå, broccoli och en kall sås gjord på creme fraiche och rödlök).
Snart blir det träning! Ska bli mys.


Denna herre, Sebastian Bach, är snygg. No thanku, inga kommentarer om att han "ser ut som en tjej" efterfrågas!

Fingers like snakes and spiders in my hair.

Ligger för tillfället i sängen. Nyss läst lite ur Stephen Kings 'varsel' men blev alldeles för trött för att fortsätta. Orkade med två kapitel, sen tog det stopp. Läste i alla fall ut Sagan om de två tornen förut! Den är fin och bättre än Sagan om ringen, faktiskt. Sagan om ringen är så jävla seg första halvan, sen bra sista halvan, men De två tornen är bra genom hela boken. That's nice! Får se om Varsel är nåt att hänga i granen. Men det borde det vara. Stephen King är duktig!

Idag träffade jag Andréa. Det var väldigt trevligt. Inte setts på ganska exakt två veckor och det känns som en evighet. Gaaah minns direkt jag fått reda på ett betyg i skolan, under sista veckan då hon var borta. Det var så jävla nära att jag tog upp mobilen och började smsa och sen kom på att nej just det ja, det går inte. Tur datorn finns höhö... Men nu är hon hemma! Fick en väldigt fin tröja av henne också. Och hon fick betyg av mig. Nästan samma sak ju heheh....



I morgon ska jag först cykla och lämna biblioteksböcker, sen till morfar och träffa honom lite. Inte träffat honom på ett par månader så ska bli riktigt vackert. Lille morfar min ♥ Efter det blir det till att handla och sen hem och laga mat! Hade tänkt göra fisk med broccoli och soltorkade tomater. Och potatis till. YUMMIE! fisk är väldigt fantastiskt gott faktiskt och går ju att göra på många olika sätt, så det är fint.

Nu ska jag sluta tjöta om mat, och lägga mig och kolla på I taket lyser stjärnorna. Höres!

This terrible silence stops me.

Har varit på hundkurs idag. Moster skulle åka ensam med sina två hundar och undrade därför om jag ville med. Så jag tog den ena hunden och hon den andra. Det var jättekul och jag fick en hel del inspiration till vad jag kan göra med Hobbe. Det var nice!

Efter det blev det jobb och just nu håller jag på att baka massa olika saker, vaniljmuffins, chokladmuffins, vanilj&chokladmuffins och drömmar, för att frysa in och förbereda mig ifall det blir en hård vinter!


Bilden är ickerelevant, men jag tycker den är lite charmig! Och när man ändå snackar om onyttigheter, liksom..

Ska träffa Andréa i morgon! Glad pojke blir jag. WOEH. Kommer bli awesome.

Fuck it all and no regrets.

Förbered er på ett långt och bildrikt inlägg! Har suttit och kollat igenom gamla uppladdade bilder och upptäckte då några gamla godingar jag gärna delar med mig av och berättar en liten historia om.

1. Idag är det två veckor sedan jag pratade med min fina lilla Mathias. Saknar honom ♥ Han är på resa lite överallt på jordklotet, och tar lite egentid. He desverves it! Satt som sagt och kollade igenom gamla uppladdade bilder och hittade då ett julkort som jag fick av honom för ett par år sedan. Det är så jäkla fint gjort och helt sjukt att han gjort det i paint. Jag menar, det är fan inte lätt att göra snygga bilder i paint! Men han lyckades! Är speciellt småkär i den där renen han gjorde. Den är riktigt bra gjord!
Kan tillägga att julkortet jag gjorde till honom inte alls blev lika snyggt.
Btw, det är tradition att vi gör paintbilder och/eller skriver en öppen blödig text till varandra på högtider och födelsedagar. Så blir det när man inte kan träffas och fira det, höhö.



2. Mitt halsband föreställandes ett svärd med en orm ringlande runt det! Älskar det halsbandet. Skaffade det för några år sedan då det påminde mig om utsidan på Mötley Crües Dr. Feelgood platta. Nu för tiden bor det nere i Skåne då dess nya ägare är Viktor. När han gav mig sin favoritring så plockade jag fram min finare sida och gav honom mitt favorithalsband som alltid var med mig. Jag tror det trivs bra runt hans hals! I aint regrettin' it!



3. Vet inte riktigt när detta var och inte heller situationen i sig, förutom att jag stod och stekte pannkakor, vände på den ena pannkakan och upptäckte att ett ansikte stirrade på mig! Tycker verkligen det där ser ut som ett skrikande spöke eller nåt, hahah. Den gillade la inte att bli stekt, eller nåt. Smakade bra gjorde den i alla fall!



4. Hehehe mitt skratt när jag läste detta. Oslagbart! Visst, det kunde ha blivit allvarliga grejer utav det här och kanske inte är nåt man borde skratta åt, men fan, DET VAR SVÅRT ATT HÅLLA MASKEN! Tycker dock gubben är lite småsöt. Han ser ut som en hobbit ♥ speciellt när han sitter med käk i nävarna.

We walk a thousand miles.

Inlägg väldigt snabbt igen men fastnade i att lyssna på Skid Row och ville bara dela med mig av deras sjukligt snygga sångare Sebastian Bach (som jag förövrigt såg på Sweden Rock och han var fantastisk live). Han var jävligt snygg för x antal år sen, när han var lite yngre. Och hans hår... VILL PETA.
Hans röst är ju helt underbar också. Jag menar, titta video nummer TVÅ och bara se hans skönhet och lyssna till den där ljuva stämman!







I can take this pain, I can't let you go.

Efter ett år, en månad och 23 dagar är det klart - Cloes saker är borta ur huset.

Dead and frozen my Heart - over and done
My Life falling apart - over and done



The mist was eaten away by the sun.

Uppdateringen har varit under all kritik i know, men jag ska försöka bättra mig. Det är ju sommarlov snart och då har jag både mer ork och tid och har troligtvis lite roligare saker att snacka om också. We hope for the best!

Ganska nyss hemkommen från Sweden Rock.. ja, vad ska jag säga? Det var underbart! Jag såg Mötley Crüe, blev känslosam och grät. Såg många andra bra grejer också som The Darkness, King Diamond, Ugly Kid Joe, Sacred Reich, Sebastian Bach, Twisted Sister, Sabaton och massa fler. Stötte också på en hel del intressanta människor som gjorde dagarna lite ljusare och fick både mig och Lolloh att skratta en hel del.

Skolan slutar på fredag. Fyfan vad skönt! Tycker faktiskt att jag förtjänar lov nu, så det så. Dock ska jag jobba sju veckor. Har en och en halv vecka ledigt, sen blir det jobb direkt. Trodde jag hade fler veckor ledigt men tydligen inte. Men mer pengar till mig höhö.

På måndag ska jag träffa Andréa! Glad över det. Vi har så jävla mycket att prata om eftersom vi nu inte setts på en vecka och när vi träffas är det två veckor mellan gångerna vi setts. Mööh. Men det kommer göra det roligare att ses!

Ska försökta ta mig ner till Lund någon helg snart också... Leka med Viktor. Det var ett tag sen jag träffade den pricken. Men får se vilken helg det blir.

Morgondagen då.. ja, då ska jag upp kvart över sju för att hjälpa lillebror till bussen eftersom han går på kryckor (korsbandsskada...) och sen ska jag tillbaka hem och göra mig iordning sen åka in till stan och gå på second hand lite, hade jag tänkt.

Börjar bli småtrött nu så avslutar för ikväll. Vi hörs!

RSS 2.0