"Sanningen är en förfärlig och vacker sak och bör därefter behandlas med stor varsamhet" /Albus Dumbledore.

God morgon ni små folk som läser. Sovit gott? Jag har det, fast alldeles för kort. Låg uppe igårkväll och höll london sällskap då han inte kunde sova så jag kom i säng lite sent. menmen, here i am, trött men alive.

Pulkaåkning idag då. Hade tänkt ta med en sån rumplapp för den tar inte så mycket plats men när jag skulle gå ner i källaren för en halvtimma sen så upptäckte jag att jag har inte kar nån. var helt säker på att det skulle finnas tre stycken. men det gjorde det hur som helst inte så jag knör ner en sopsäck i väskan. det fungerar faktiskt utmärkt med sånna! sen återstår det att se om jag använder den, har planer på att sitta med andréa och vara lite social med henne då hon inte kan åka.
efter pulka-sopsäcksåkningen så ska vi till subway. sara och henny kanske hänger på, vet inte, men jag och andréa sticker i alla fall dit. Sen ska vi göra ett besök på någon videobutik också. Ska ska se om jag hittar Tigers film. Åker ner till matte om några veckor och han älskar den filmen men han har tyvärr tappat bort den så jag hade tänkt vara en snäll flicka och överraska honom med att ha skaffat fram en ny. Får se om jag får tag på en sån film!
När jag sedan kommer hem därifrån hade jag tänkt sätta mig och göra färdigt maktanalysen som ska in i morgon, och om jag hinner så ska jag lägga mig och kolla på Harry Potter and the ordet of the phoenix. Ett bra tag sen jag såg den. Men det beror helt på vad klockan blir. Vill inte se den om det gör att jag kommer i säng sent. Jag ska lägga mig tidigt idag! Nåja... åtminstone försöka.

Nu blir det i alla fall att stänga av datorn och fixa det sista innan jag går till bussen. Kanske slänger upp nåt här sen också, vi får se.

Over and out.

Get as rude as possible and let no one tell you how to live.

Var meningen att jag skulle till sci-fi mässan idag men orkade inte åka dit. hade inte alls någon lust för det. bror min ska dit in i morgon med några kompisar så funderar på att haka på. (awesome bror jag har som tillåter det).

ligger just nu och spelar tetris och lyssnar på radion. har skittråkigt och funderar starkt på att lägga mig och kolla på Harry Potter PoA men jag vet inte. börjar bli lite sent så då kommer jag inte komma i säng förrän vid närmare tolv om jag ska se på den. Får se hur det blir med den saken när jag skrivit klart här.

i några veckor framöver ska jag rida Belinda förresten.. det är jessicas lillasysters häst. jessicas lillasyster ramlade idag och fick en fraktur i armen så hon kan inte rida på några veckor så det blir att jag tar hand om det. kommer nog bli jobbigt att rida men ändå riktigt skönt. hästryggen är mitt hem, så det kommer säkert bli jättefint. snäll polle också och det gör ju saken bättre.

satt och kollade runt på aftonbladet förut och såg att både robert pattinson, taylor lautner och kristen stewart (alla tre från twilight you know...) är nominerade till 2010's sämsta skådespelare. tycker det var lite komiskt haha.. förstår det där med kristen och delvis med robert men tycker taylor är duktig. imponerad av att han gör all stunt själv också. så förstår inte riktigt varför han är nominerad. men men , alla tycker ju olika så det finns säkert många som anser att han inte är bra.
mathias berättade att eddie murphy och john travolta vunnit priser för sämsta skådespelare (vad är det för PRIS egentligen?). förstår inte riktigt det heller. har inte sett så mycket med eddie murphy så kan inte uttala mig om honom men sett en del med john travolta och han är mysig ju. men som sagt, folk tycker olika.

Åker förresten snart till Lund. Vill iväg härifrån lite och hitta på nåt och då är matte bra att ha. Att smita ner till honom är inte helt fel. Datum är inte bestämt än men lär göras snart.

är fortfarande sugen på att se på HP så ska nog ta och göra det nu. Vi hörs.


You're everything to me.

I'm alive.

Jävligt längesen jag bloggade. Slutade göra det när min dator gick sönder men tänkte börja nu igen, trots att min dator inte är fixad. Får ta tag i det där snart... Saknar den.

Nå.. vad har hänt den senast tiden då? En hel del. Det största och mest dramatiska för mig har la varit att Cloe och DeSoto åkt iväg till nya hem. DeSoto åkte i söndags och Cloe åkte i tisdags. Tänker inte ta upp det alltför mycket, det orkar jag inte. Kan i alla fall säga att det inte var av egen fri vilja.

Jag känner mig helt lost. Hästar har alltid varit mitt enda intresse. Har aldrig någonsin hållt på med något annat, och dessa djur har varit mitt liv. Känner mig som en förvirrad människa som står mitt på gatan och kollar sig panikartat omkring och tänker "vart är jag? vad gör jag?". Förhoppningsvis försvinner den här känslan efter ett tag.
Eller som en icke japansktalande person som levt i japan hela livet och räddningen har varit en japankarta och ett japanskt lexikon och så helt plötsligt försvinner lexikonet och kartan så står man där och vet varken ut eller in. Ungefär så känner jag mig. Dags att börja utforska Japan utan lexikon och karta....

Vintern har varit ganska bajs med tanke på en del händelser (Mammas hjärnblödning, Jalle gick bort, hästarna osv...) men det har varit en del bra moments också. T ex vid nyår då jag var i Karlshamn i nästan en vecka. Jättemysigt. Spenderade tiden med Lolloh, Jull, Johanna, David, Gandalf, Pancake och Matte. Några av de finaste personer under samma vecka, kan det bli bättre? No way.

En annan trevlig sak var när jag var i Lund för några veckor sedan och besökte Sass. Skönt att komma ifrån över en helg. Trivs i den staden, verkligen. Kan bero på de antal härliga människor som bor där.

Kan ju dra lite av hur dagen har varit.. Vaknade hemma hos Jess och åkte tidigt på morgonen in till Göteborg. Jess och hennes familj skulle på Horse Show medan jag skulle möta upp Andréa för en simtur. Vi simmade 1000 m och sen stack vi åt varsitt håll. Hon hem till sig och jag till skolan för att hämta upp tyskaboken så jag kunde plugga på glosorna som jag har tills i morgon. Stack i alla fall hem efter det, lagade mat och sedan satte jag mig och pluggade. Ligger nu i sängen och gör ingenting. Skriver här och pratar med lite folk, det är la det jag gör. Och funderar på vad fan jag gör uppe. Klockan ringer ju om ca 6 timmar. Borde verkligen sova. Men jag kan inte. Vill verkligen inte vara för trött i morgon. Har ju boksamtalet på engelska då. Har inte riktigt läst ut boken än men eftersom man inte ska fokusera på handlingen utan mer på miljön och karaktärerna så behöver jag inte ha läst ut exakt allt.

Kanske slänger upp ett inlägg i morgon innan jag sticker till skolan. Who knows? Hejsvejs.

RSS 2.0