Jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig.


Jag älskar dig, darling..


The sun is eating me.

Har nyss kommit in från en liten promenad med hunden och kameran. Blev inte jättemånga bilder från just promenaden, desto fler när jag kom hem.

Update; kom inte alls nyss in. påbörjade inlägget för två timmar sedan, sen skulle jag och jobba, så fick lägga inläggsplanerna på hyllan fram tills nu.


Min hund råkar vara fett vacker. ♥


Ja, jag kan vara seriös på bilder! Det är dock inte ofta, men det händer.


även denna vovve är mycket fin. ♥


och självklart min freddie också!


som blir uppäten av eddy....? xD
Ta det lugnt folk, dom är typ bästa vänner och leker alltid såhär.

Nu ska jag ta och ägna mig åt lite tyska innan jag ska ner och göra mig själv en skål soppa. pussar och sådär.

Having a good time.

Min morgon har varit aningen vacker. Eller okej, lite i alla fall. Vaknade halv sex, kollade vad klockan var och hittade två fina sms jag fått inatt. (Varför smsar folk när jag sover och ändå inte kan läsa dom?!). Sen somnade jag om och vaknade vid åtta. Somnade om, once again och blev väckt klockan tio av morsan som sa att min kära kusin kommer om en timme. När jag kom ner fick mor min dock ett sms om att han kommer mellan halv tolv och tolv istället. han försov sig. dear dear cousin. ♥

Så här sitter jag då nu.... och bloggar? Tänkte läsa lite i Alice i underlandet. Har bara två kapitel kvar innan det går över till Alice i spegellandet. Även om det är två olika böcker tar jag dom i en och samma då de är i samma bok. Onödigt att köra tillbaka boken i bokhyllan om jag har hälften kvar. Ska försöka hinna klart med Alice i Underlandet så tidigt som möjligt nästa vecka, eftersom jag ska låna engelskabok i morgon. Måste ju börja läsa den också. Och oavsett om man vill eller inte tar det faktiskt längre tid att läsa en bok som är skriven på engelska. Det dyker ju upp en del ord man inte känner till, plus att man är helt enkelt inte lika säker i sin engelska som man är i sin svenska. Plain facts.

Ska också ut på en promenad med min lilla raring.


Åh igår kollade jag på lyxfällan på sån tv3play eller vad det heter. Det var fan patetiskt..det var en familj bestående av en mamma, en pappa och fyra ungar. De hade skulder på över EN MILJON KRONOR! mamman tog hand om alla räkningar osv och skötte allt det och försökte få det att gå ihop (vilket hon uppenbarligen inte lyckats med...?) men så frågade programledarna vad mannen gjort för att hjälpa henne och han bara "jag har försökt säga åt henne att det kommer lösa sig...". programledarnas reaktion var i princip "MEN DU ÄR JU STÖRD!!!". ♥ och jag håller med. jag menar vadfan, det är la ingen hjälp när man sitter i den sitsen? man får ju göra nåt konkret för fan.
hur som helst så sålde dom allting; bil, prydnader, kläder, tallrikar, bilbarnstolar, tv, sorroundljud, you name it. Det störde dom inte så jättemycket, men när dom sålde xboxen och playstationet så gick mannen ut på altanen och satt och storgrät och bara "jag klarar inte av att se dom ta det. jag klarar inte av det här. jag orkar inte mer". FÖRFAN VÄX UPP, ETT FUCKING PLAYSTATION OCH XBOX?! kan ju tillägga att han sa "tvn och sorroundljudet bryr jag mig inte om. det kan dom ta. men inte mitt playstation och xbox". Lite komiskt med tanke på att hans kära xbox och playstation inte funkar utan tvn...?
however.. de var duktiga och klarade sig C: Grattis på er :'D (Mest till kvinnan, hon var bra.)

Nu ska jag sluta klaga över playstationspelande folk och sätta mig och se om jag kan se något annat avsnitt av lyxfällan hehe.

hörs senare under dagen med lite bilder, skulle jag tro. puss.


våldtagen idé D:

min idé blev snedfödd och våldtagen. tänkte ta en fin bild där jag ler värsta överdrivet och typ SÅHÄR BLIR JAG AV BÖCKER och sen en bild där jag blev sur (den får ni se här nedanför!) SÅHÄR BLIR JAG NÄR JAG TÄNKER PÅ JUSTIN BIEBER! men smile-bilden blev mindre okej.


SÅHÄR BLIR JAG NÄR JAG TÄNKER PÅ JUSTIN BIEBER


SÅHÖR BLIR JAG NÄR JAG TÄNKER PÅ BÖCKER?? nej, det här är vanliga emma c:

godnatt barn.

Jealousy has only got one friend.

Har varit ute en sväng i skogen med hunden min. Det var mysigt men det blev mörkt ganska snabbt så vi kunde inte vara ute så länge. Missade att ta reflex med mig. Oops? Blir en längre sväng i morgon. Tar med kameran då så det blir lite bilder (om vädret tillåter). Tog med kameran idag också men pga mörkret blev bilderna aningen snedfödda.

Sitter hur som helst i sängen min och myser med musik och godis. Life's good. Ska snart ägna mig åt Alice i underlandet C: kommer bli fint.





JA, JAG RÅKAR VARA EN VÄLDIGT SÖT RUMPNISSE. ♥

på onsdag ska jag vara ett vackert barn och börja kolla efter julklappar. tycker det är okej att göra det nu. Tänker dock inte skriva upp ett skit om det här för jag vill inte att mina barn ska tjuvkika vad de ska få D:

CHRISTMAS FOR FUCK SAKE!

I mitt pluggande sitter jag och lyssnar på julmusik från disney. Det är underbart. Julen är snart här ♥ på onsdag ska jag fan åka och kolla julklappar, höhö. böcker och LP-skivor är det jag är ute efter nu. får börja kolla runt på det så jag hinner samla ihop mig fram tills jul c:

disney är alltid sjukt vackert, men det är fan bättre på jul.. någon som håller med? jag menar, det är ju så underbart med alla små disneykaraktärer som hoppar runt i snön och sjunger julsånger. ska se till att ha skaffat mig massa disneyjulfilmer fram tills jul så jag kan ta och kolla på dom. eller så kanske jag kan önska mig någon sån i julklapp av någon fin person? Se det som en hint...

tänkte dela med mig av lite fina julbilder för att få er i samma stämning som jag är i.






Life is misunderstood.

Vaknade vid nio och tänkte att wooeh jag kan ligga kvar lite till då folket inte kommer förrän klockan elva (släkten kommer idag för att fira systers födelsedag) men så kom jag på att jag har en del att plugga på... bland annat tyskan. så jag fick helt enkelt ta mig i kragen och skuttade ur sängen och sitter just nu på mitt golv med tyskaböcker och tyskahäften runt mig, plus google translate (fastän det suger är det bättre än ingenting) på datorn. Duktig pojk, eller hur?

Gårdagen var fiiiin. Spenderade mestadels av den i Göteborg. Först skola med prov. Vadå ont i handen av allt skrivande på provet? Men hur som helst, det gick nog hyfsat bra. Känns som det i alla fall. FIck ur mig en hel del och några saker måste ju vara rätt, haha.
Efter skolan åkte jag med Andréa till Mölndal för att hålla henne lite sällskap. Tog sedan spårvagnen tillbaka och spenderade en timme på stadsbiblioteket. Efter det gick jag runt på Mordstan och glodde musik och tog mig en sväng till hemköp för att köpa mig nåt lätt att äta eftersom jag visste att jag inte skulle vara hemma förrän sent på kvällen.
Vid halv sju hade jag absolut ingenting att göra så då gick jag till centralen och satte mig där och tittade lite i min väska efter något intressant att läsa. Först blev det dagens Metro, och när jag var klar med den hittade jag inget bättre än en utskriven engelsk wikipediatext av vad som definierar en dialekt och vad som skiljer dialekt och språk åt. Så det spenderade jag 45 minuter med att läsa. Och vad som definierar en dialekt? Ingen aning. det gick typ in på ena sidan och ut ur andra.
vid halv åtta kom hur som helst Matte! Inte träffat honom på länge så det var myspys. Var med honom i en halvtimme, sen tog jag bussen hem och han stack hem till sin pappa.
Åkte hem, åt, satte mig vid datorn, somnade.

Idag är det som sagt kalas, och en heeel deeeel plugg. Men vi hörs troligtvis ett par gånger under dagen. Måste ju roa mig med något annat än läxböckerna.

Bilder i massor.

Har spenderat flera timmar med söta Andréa idag. Vi skulle plugga för samhällsprovet. Duktiga som vi var fick vi faktiskt pluggat en hel del! Klagat över texten också... ♥

However.. jag hade kameran med mig, och självklart blev det en del bilder också!












Sympathy for the Devil.

Sitter och lyssnar på musik och skriver. Tänkte pröva det som Emma sa åt oss, att skriva ner artikeltabellerna och sätta upp lite överallt så man ser dom regelbundet. Det kanske funkar fint? Ska sätta ett papper per toa plus en på dörren till mitt rum så jag kan kolla varje gång jag går ut härifrån.

She's like heroin
Sipping through a little glass
I'm looking for some help
I need someone to save my ass

Måste spela in ljudläxan idag. Har dock lite problem, den är för kort.. Uuh, men får försöka komma på nåt mer att säga. Får se hur det blir sen med själva inspelningen, jag vet ju knappt hur apparaten fungerar? >< nåja, det går säkert helt okej.

Efter allt pluggande hade jag tänkt lägga mig i sängen och glo på Allt för min syster, heh. Ska hinna med en promenad med hunden min också. Men det hinner jag. Måste ju inte i säng speciellt tidigt ikväll eftersom jag har sovmorgon i morgon. samtidigt vill jag inte lägga mig alldeles för sent då jag varit uppe alldeles alldeles för sent de två senaste dagarna. Ett tag var jag duktig på att lägga mig tidigt. Vad hände? Back to basics, I guess. Den duktiga Emma levde bara ett litet tag.

Har förresten fått tillbaka min kamera nu, wiie.

You should have never trusted Hollywood.

Ja, jag råkar gilla sådana här saker.



Vilken är din favoritdag på året?
Hmm.. svårt att säga. Jag älskar speciella dagar med vänner, och det finns ju ingen specifik dag för det, inget datum.

Blöter du tandborsten innan du tar på tandkräm?
Ja, efter också!

Använder du helst blyerts eller bläck?
Blyerts, skriver snyggare då.

Använder du schampo eller duschtvål först i duschen?
Schampoo :'D

På en skala 1-5, hur mörkrädd är du? 1 är inte alls, 5 är jättemycket.
3-4 typ ?

Vilken känd person skulle du vilja ge en örfil och varför?
Hon där Montisami? För hon pratar som en jävla snigel. Blir galen.

Solnedgång eller soluppgång?
Nedgång I think. det är vackert.

Cola eller Pepsi?
Pepsi eftersom det inte produceras av Coca-Cola Company.

Har du slagits någon gång? (Syskonfighter räknas inte)
En gång i mitt liv ja. JAg rä en duktig pojke och slåss inte annars ju.

Har du varit kär i en lärare?
haha, creppy? Men nej det har jag inte.

Hur många språk talar du i någon utsträckning och vilka är dom?
svenska, engelska, tyska, polska (typ ett par ord och en fras?)

När fick du en komplimang senast och för vad fick du den?
"men åh vad söt du kan va" för att jag hade sagt nåt snällt I guess.

Har du fuskat på ett prov någon gång?
Som sagt; jag är en snäll pojke, och har därför fuskat på prov ja.

Har du brutit något ben i kroppen någon gång?
Nix.

Vad sover du i?
Min säng...? oO Nej, men.. beror på om jag sover ensam eller om jag sover med någon och i så fall med vem.

Om Jimmy bryter majs och ingen bryr sig, varför finns det då en sång om det?
För att jag bryr mig om allt Jimmy gör och vill krama honom. ♥

Har du något smeknamn?
Puder är la det enda som används regelbundet.

Vem i din familj är du mest lik, utseendemässigt?
pappa I'd say.

Har du någonsin haft en ”crush” på din kompis flickvän/pojkvän?
Haha, nä.

Hur många dvd-filmer äger du?
Vet inte och otroligt ansträngande att vända sig om och räkna.

Hur tar du ditt kaffe?
Bakifrån.

Och dina ägg?
På alla sätt och vis.

Vad heter din farmor i förnamn?
Anett. Anette. Annett. Annette. Vet inte hur hon stavar det.

Morgonpigg eller nattuggla?
Både och faktiskt! Som sagt... duktig pojke.

Choklad eller vanilj?
som lukt är det vanilj, helt klart.

Är du slarvig eller pedantisk?
Slarver.

Vad är klockan när du svarar på det här?
kvart över åtta.

Raring...

jag snodde denna från dig, hope that's okay :'D Förresten, din blogg är väldigt svår att läsa när både texten och bakgrundsfärgen är så ljus >< <3

ad är den äckligaste mat du vet?
Klarar inte av blodpudding. Tror inte det är just pga smaken så egentligen är det inte den äckligaste mat jag vet.. det är nog mer grejen med att det är massa blod och äckligt gojs..

Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort i jobbet (hela livet)
Öh.. att jag i somras vågat gå ensam och ha 100% ansvar över städningen på Hogia (stort kontorshus på två delar, båda på fyra våningar, plus en liten extradel). Att jag har tillräckligt med ryggrad för att säga till när det är nåt jag inte tycker är okej på jobbet. Sen så.. sen vet jag inte. Är ju inte direkt gammal så har inte hunnit jobba så mycket.

Vad ångrar du i livet (om något)?
Måste delvis få använda Andréas svar här... att jag inte alltid säger till om saker och ting när jag är missnöjd. Har oftast ganska svårt att säga till vänner om jag tycker de sårat mig.

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
Det jag alltid har, I guess?

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
Haha, oj.. ingen jävla aning. Eftersom jag inte köper dyra kläder så lägger jag aldrig på minnet vad de kostat.

Har du någon oanad talang?
Inte direkt nej.

Vad gjorde du i helgen?
Nu just såhär kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, men ska kolla i kalendern... Hahah, inga anteckningar där. Kanske inte gjorde nåt? Ingen aning.

Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?
Plugga och passa kusinernas hundar och hus.

Vad har du på dig just nu?
Ett par asfula och skitsköna mjukisbyxor och en gammal tshirt.

Senaste låt du lyssnade på?
Nåt med Marilyn Manson.

Bästa skönhetsknep?
Älska dig själv. Gör man det syns det på utsidan och man blir automatiskt jävligt vacker.

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?
Andréa kommer hata mig, men typ jeans eller nåt och bandtröja. Simple as that.

Och fulast?
Oversize skit. Finns en kille som åker min buss och åh det är så jobbigt för hans munkjacka går ner till knäna och ut sticker två skiiitbreda ben (egentligen är inte så breda men eftersom jeansen är så pösiga ser det ut som det) och alltid luva på sig med sån där hiphop keps på huvet. skitfult.

Vem saknar du?
Right now; Cloe, mormor, Jull, Lolloh, Matte, Viktor, Mik, Pancake. Och far min lite, han har jag inte träffat sen i söndags : o

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
Oosch... Jag vet inte. Svårt sånt där. Jag vill inkludera mina vänner på nåt sätt för att de ska få det fint osv men vill inte lämna någon utanför.

Bästa boken nånsin?
Harry Potter för fan. Om du inte håller med är du en snedfödd idiot.

Vilka tidningar läser du?
GP sometimes och så brukar jag läsa Metro på morgonen. Det är fint för folk lämnar sina tidningar på bussen höh. Det händer också att jag läser Sweden Rock eller Close-up.

Vad önskar du att du var bättre på?
Kanske vara bättre på att uppskatta hur jag ser ut. Eller bättre på att skita i hur jag ser ut (syftar inte på kläder, menar det medfödda u know) eftersom det är sån jag ser ut och det är ingen idé att fundera över det.

Är du religiös?
Haha, det där var ju nästan kul. ♥

Vad är din största rädsla?
Att något ska hända min familj.

Vad är det elakaste någon sagt till dig?
Hmm... Inte just sagt, men gjort. Det är det där Sarah gjorde. Inget jag tänker dra upp nu, de som jag känner bör veta/förtjänar att veta, vet. så yeah.

Om du får barn vad ska du döpa dom till?
Två döttrar som ska heta Elizabeth och Georgiana, och en son som ska heta Nikki Dee Dee 

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?
Jag är lite småförtjust i sådär gamla halvrostiga bilar med doftgranar där fram.

De tre finaste sms du fått i år?
De tre finaste? Men jag kan inte välja ut.. Men det jag kan komma på nu är ett från Matte. Första gången han sa "jag älskar dig" till mig! Love u vännen min ♥ Sen så alla smskonversationer med Viktor och Andréa och Lolloh. De tre småtomtarna är väldigt bra på att skicka fina sms.


Babble babble bitch bitch, rebel rebel party party, sex sex sex and don't forget the violence.

Tror jag har blivit smått beroende av Allt för min syster. Kollade på den igår också och ska varva min pluggning med den nu. Den är sjukt fin (och hemsk förstås) och den får mig verkligen att känna att jag har det fint. Samtidigt som den gör mig till värsta emoungen så gör den mig ändå glad, då jag ser vilket vackert liv jag har.

Jag gillar dessa lediga dagar, eller schemafria, men det låter mysigare med ledigt höhö. De är vackra. Och grymt användbara. Både till pluggande och till att vila upp sig. Känns att det sistnämnda behövs verkligen. Jag menar, jag går ändå upp ganska tidigt varje dag (dock tidigare förra året då jag hade tidigare lektioner då) så att köra en hel vecka med dom tiderna skulle inte funka i längden, med tanke på hur dålig jag är på att lägga mig på kvällen. Borde ta och bli bättre på det där. Men självdisciplin, hur fan får man det?

Förresten, det där jag skrev efter att jag sett Allt för min syster.. det var egentligen taget från word. Jag kunde inte sova, hade för många tankar som snurrade i huvet efter filmen, så tog och skrev av mig lite. Tänkte att när jag blir sådär emo igen och dampar loss inne på word så kan jag ta och lägga upp det här, om det inte är alltför privat, vill säga.

Dagen då, hur ser den ut? Jo nu ska jag bara se film och plugga lite, fram till halv fem ungefär. Då ska jag ta på mig lite kläder och åka ut till Jonas och fira honom. Mosters lilla raring. Vet inte riktigt hur gammal han blir, men nåt på 40. 47 eller nåt, kanske? Det är svårt att säga för han ser sjukt mycket yngre ut än vad han är. Han ser inte ens ut att vara över 40. Det är skumt. Undrar hur jag ser ut när jag blir äldre? Spännande ju.

Men nu ska jag lägga mig och se film. Pussar på er som förtjänar det.

Tankar såhär på natten...

Jag är en väldigt lyckligt lottad flicka med en frisk och fin familj. Sex familjemedlemmar och ingen är allvarligt sjuk. Alla har sina upp- och nergångar men det finns ingen kronisk demon i min familj. Vi har haft turen och lyckan att slippa det. Det är verkligen något att vara tacksam för.

 Men de som inte har det lika bra då? Tänk att du går på stan och ser en liten flicka kliva på spårvagnen. Kanske är hon på väg till sjukhuset för att hälsa på sin cancersjuka mamma, sin pappa som ligger nedsövd som följd på en hjärnblödning eller sin bror som just råkat ut för en bilolycka? Tänk om just denna lilla flickas liv är lika bräckligt som ett Mariekex? Vad ska göras åt det? Det finns inget vi kan göra, förutom att finnas där. Det är dock svårt att visa stöd och kärlek till en vilt främmande person. Speciellt när man inte vet vem man ska visa kärlek åt. Hur ska jag veta vilken flicka eller pojke på stan som har en allvarligt sjuk familjemedlem? Eller flicka eller pojke… Varför inte en gammal pensionär? Den har också en familj som löper lika stor risk att hemsökas av hemskheter.

 Men tillbaka till flickan på stan… Egentligen, har du någonsin tänkt på vad för liv folk ni möter har? Gatorna är fyllda med mer än smutsiga fotspår och skräp, raring. Vattnet som rinner utmed de stela plattorna är förorenat med sorg och tragedier. Det snirklar sig förbi folk som inte verkar lägga märke till det. Har du någonsin stannat upp och tittat ner på vattnet som porlar utmed asfalten och funderat över vad för människas historia som rinner där? Den sluter upp med andra människors bakgrunder och tillsammans skapar de en egen värld, fylld av sorg, hat och besvikelse. En värld som ingen bryr sig om. Men varför skulle man? Anledningen är kärlek. Kärleken till en liten flicka på gatan, en liten flicka med en cancersjuk mamma, en hjärnblödningsdrabbad pappa eller en allvarligt skadad bror. Trots att du inte känner henne så väl, eller kanske aldrig ens har sett henne förr, så behöver hon din hjälp och din kärlek. För i slutändan sitter vi alla i samma båt, alla våras historier kommer flätas ihop mellan plattorna på gatan, i det rinnande vattnet, in i en ny värld, som ingen bryr sig om.


Standing in the sun, I'm wasting my time.

Åh det är jättemys ute idag! Underbart väder. Life's good ♥

Kvällen sög. Satt och pratade med min fina vän och once again; life's good! Sen en halvtimme efter han gått och lagt sig så fastnade jag i bilder på Cloe. Det var inte så smart då det slutade med att jag satt och grät i mammas säng och sen tog hunden min och gick ut och gick mitt i natten. Hej emo ♥ Var därför skittrött i morse och sov ända till halv elva.
En och en halv timme senare gick jag ut på en timmes promenad med min kära hund. Det var fint. Speciellt eftersom det är så vackert väder.

Om ett par minuter är det lasagneätande som gäller. Sen blir det nog en promenad med någon av de andra hundarna, då resten av familjen ska iväg och kolla på fotbollsmatch. Jag vill då inte med!

Kvällen kommer sedan bestå av jobb och att göra mig i ordning.

Åh sitter och kollar på en video med Children of Bodom och det stör mig FORTFARANDE att jag inte fick köpt den där Children of Bodom-tröjan på Myrorna... Får åka tillbaka dit snart och se om de har några vackra bandtröjor. Vill skaffa mig några fler. Det är ju alltid vackert med bandtröjor ♥

Men nu blir det att äta. puss.


You're all i need beside me.

Jag älskar dig, och kommer alltid att göra det.


☠ キυ¢к Ťнє Şуѕтєм ☠ ✔

They look at you in disgusting ways.

I detta inlägg kommer det helt random komma delar ur låtar.. men det är när det kommer nåt jag tycker om. Eller ja jag tycker ju om allt jag lyssnar på (om ingen får mig att lyssna på nåt snedfött) men när det är nåt speciellt i en låt. You get it. Dessa saker kommer vara i kursiv stil. Texterna är också från olika låtar.

Kvällen har varit fin, jadå. Spenderat den hos min föredetta granne och hennes dotter. De bjöd på glass, våfflor, chips och kakor. Snälla människor. Innan jag åkte därifrån satt jag och målade med dottern. Hon är väldigt söt.

Jaduuu jaduuu.. vad kan man säga? Har egentligen inte mycket att få ur mig. Ville bara skriva lite ändå, haha... Bra när man inte har nåt att säga va? Nä, men vi kör på ändå.

Längtar som fan tills jag ska till Lund/Karlshamn.

All you bitches put your hands in the air and wave them like you just don't care.

Det kommer bli väldigt fint, bara så ni vet. Ska ha med kameran och försöka ta massor med bilder. Vi brukar bestämma att vi ska vara sjukt aktiva med kameran så vi kan samla på oss lite bilder men det har fan inte hänt än hahah..

You should have never gone to Hollywood.

Nu mår jag illa...

And if you go, I wanna go with you. And if you die, I wanna die with you.


RSS 2.0