Kalle och chokladfabriken - Roald Dahl

Har nyss läst ut Kalle och chokladfabriken av Roald Dahl så tänkte ta och skriva lite om den och vad jag tyckte osv.

Det är en av de härligaste böcker jag läst. Många leenden lockades fram, genom hela boken och jag har inte kunnat lägga den ifrån mig.

Antar att jag inte behöver skriva vad den handlar om, för vem har inte sett filmen eller åtminstone vem vad det handlar om?

Minns att när jag gick i tvåan eller trean, så läste min lärare Häxorna av Roald Dahl. Högläsning i klassrummet, ni vet. Det var en väldigt underbar bok och när jag bestämde mig för att ta mig igenom Mathias boklista blev jag förtjust när han skrev med Kalle och chokladfabriken.

Hur som helst, för er som inte har läst den.... Do it!
Den är inte alls lång och är egentligen en barnbok så den är väldigt lätt att ta sig igenom.

Lovers and losers.

It's over now.

Inget mer HP. Det var känslosamt att se filmen igår. Men den var underbar, ohyes.

Köpte lite böcker också.. tre stycken. Kalle och chokladfabriken av Roald Dahl, Vigilante av Andreas Roman och Ivanhoe av sir Walter Scott. Har snart läst ut Kalle och chokladfabriken och ska nog börja på Ivanhoe då.

Plus att jag hittade svarta ringar till öronen! Woho. Tack lilla Freja för att du visade var jag kunde köpa sådana :'D Nu ska jag bara vänta tills jag fått ordning på de två övre hålen, sen kan jag gå och skaffa två till ringar och trä i de hålen. De hade dock inte så tunna ringar som jag har hål, så de är lite bredare så mina hål kommer kanske bli lite bredare, men det är inte märkbart :)

Slänger upp en låt. Tycker låttiteln passar bra till hur jag känner för harry potter hueheh .


Left alone you'd take the fucking lot!

God förmiddag!

Sitter och väntar in tiden.. Ska gå om fem minuter. Sätta mig på bussen och åka in till stan för att leka med Freja i några timmar. Sen ska jag möta upp Jess och då ska vi på bio! Wihooo. Hon sover över här sen :'D

Har inte mycket att säga så slänger upp lite musik....


Dreggel dreggel ♥

Proud of who we are.

Blir en kort uppdatering nu, är så sjukt trött så ska sova snart.

Dagen har varit fin. Fick rida hihi. Glad flicka blir jag då. Fick även bekräftat från söta lilla Malin att jag får rida Belinda lite då och då. underbart! Tack lilla du.

I morgon blir det att gå upp vid nio. tänkte gå upp tio men så kom jag på att jag har ngen aning om hur mycket pengar jag har på mitt busskort så måste in till stenungsund och fylla på det och blabla. tar bussen tio över elva, är inne i stan fem i tolv. möter upp freja och jerry, vinkar av jerry, socialar med freja. ska försöka hitta ringar till öronen, svarta. sen också några böcker. förhoppningsvis hinner jag ta mig till någon second hand butik, så kan jag hitta billiga böcker :')  ska också hämta ut biobiljetterna till mig och jess.

vid tjugo över fyra kommer jess till centralen och då ska jag möta upp henne, troligtvis säga hejsvejs till freja och så sticker jag och jess och käkar nåt innan bion.

nu ska jag lyssna på lite musik och sen sovaaaa. puss.


This blood on my hands is something i can not forget.

God förmiddag, folket!

Är ledig från jobbet idag men hade ändå inte sovmorgon. Det var dock frivilligt. Gick upp vid fem för att hålla Viktor sällskap, annars hade stackaren fått vara ensam fram till sju då han börjar jobba. Så var vaken mellan 5 och 7, sen somnade jag om igen och sov till elva ungefär. Trots att jag sovit väldigt mycket känner jag att jag skulle vilja sova mer. Har en hel del att ta igen.

Kommer ta det lugnt till halv fyra, då Jess morsa kommer och hämtar mig. Ska iväg och rida. Ikväll ska jag nog inte göra någonting alls. Vila typ.

I morgon ska jag upp vid senast tio och göra mig i ordning. Tar sedan bussen vid tio över elva för att åka in till Göteborg och träffa Freja. Får förhoppningsvis tag i några svarta ringar till öronen då.
Vid tjugo över fyra ungefär möter jag upp Jess och så går vi och hämtar ut biljetterna osv sen vid tjugo i sex ska vi se på bio. Sista Harry Potter - filmen, ever. Undrar om jag kommer gråta... Det återstår att se!

Ska fortsätta ägna min tid åt det lilla emobandet Escape the fate nu. De är ganska bra fastän de är emo, höhö.

Puss.

Det är som en underbart vacker dröm.

Kom hem från träningen för ett litet tag sedan. Jag är... trött. Jävligt trött. Helt slut i kroppen. Men det är nice! Så ska det vara.

Ska ta och lägga mig och se på Tarzan nu, hoho. Det är vackert!


Min favoritsång från Tarzanfilmen c: Den är mysig.

This terrible silence stops me.

Är fortfarande smått uppe bland molnen. De senaste minuterna har jag suttit och stirrat på mina ridkläder som ligger på golvet. Vackert, haha.. De blir använda i morgon igen! WOOEEH. och nu började jag storflina direkt jag kom att tänka på det. är ändå lite söt ibland.

När jag kommer hem från jobbet idag hade jag tänkt lägga mig i sängen och vila. ingen dator eller mobil (good luck med det sistnämnda) och bara vila. förhoppningsvis sova. behöver sova. blev inte att jag gjorde det så mycket i natt då jag hade lite svårt att sansa mig hahah...

vid tjugo i sju blir det i alla fall att åka iväg till sportlife. combat då. inte tränat det på säkert ett halvår. men det ska bli asnice.
till helgen kommer jag känna av att jag har en kropp... ridning igår, combat idag, ridning i morgon. mysigt ju!

Nu blir det off to work, puss.


I'm happy.

Är helt uppe bland molnen. Jag har ridit igen. Fattar ni? Kan fan inte sluta le. Sitter här i min ensamhet uppe på rummet och flinar så tänderna syns.

Vet nite vad jag ska säga. jag får inte fram något. Ni får uppdatering i morgon efter jobbet när min lycka har lagt sig. Då kanske jag får fram några ord.

I'm your source of self-destruction.

Kvällens band får lov att vara Soad. Lite kul då att jag har ett metallica-citat som headline. men men, that's life!


ANDRÉA, KOLLA LÅT NUMMER TRE (BOOM!) OCH SE ATT ÄVEN SOAD ÄR PEACE-MÄNNISKOR!!! förresten kommer en John Lennon och Yoko Ono grej i slutet c:



En av de absolut mest kända låtar. Förstår varför, den är underbar. Gillar att Serj hade långt hår i denna video. Han är så fin i det! Fast han är ganska fin i kort också, men inte alls i närheten som med det långa. (Se nedanstående video)


Ser ni, inte riktigt lika fin va? Men ändå så mysig. Mycket beröm till Daron för bra background vocals också. Duktig är han.


Gillar musikvideon och låtens budskap. Sjukt underbar live när typ 25 000 pers står och skriker "BOOM, BOOM, BOOM, BOOM!!". Härlig känsla. Gillar även att cykla till denna låt.


Har egentligen bara en kommentar om denna låt.... Serj ser lite småknasig ut!

That's enough for today, ska springa ner och göra mig i ordning och sen lägga mig. Kommer komma i säng innan tio idag. Det är fan bra! Blir ca åtta timmars sömn inatt då. That's pretty good!

Hörs i morgon. Vet inte när det blir eftersom jag inte är helt säker än på om jag ska rida. Får icke tag på Jess. Men ni märker ju när det kommer upp nåt nytt, höhö.

Btw, jag har blivit en duktig pojk och börjar uppdatera ofta, don't you think?

Längtar till 19 augusti. hejdå.

Jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig.

Min headline har ingen betydelse, what so ever. Någon på min kontaktlista på msn som lyssnade på en låt som heter så och tyckte det lät lite fint.

Kom nyss hem från jobbet. Är trött som satan, men det är bra, då sover jag gott ikväll (om jag lyckas lägga mig i tid vill säga.....). Min vänstra hand känns rolig. Den är jättekall! Var och gjorde ett flyttstäd det sista på dagen och då skulle jag ta bort all is ur frysen, så satt i ungefär en timma med händerna i is. Mysigt värre! Men det var sjukt skoj faktiskt, haha.

Jobb i morgon också, och sen ska jag hem till Jess och rida. Tror det i alla fall. Ska höra med henne sen. Påtal om Jess... hon och jag ska gå på bio på lördag! Sista HP.. gaaah. Efter det kommer hon hem hit och sover över c:

Jag saknar Pancake. Det är inte riktigt okej. Tönten kommer hem om en vecka, woeeeh. Då ska jag tvinga honom att gå på malmöfestivalen! Tror i och för sig inte att det är så svårt att få dit honom haha.
När jag får upp honom i huvet tänker jag alltid på denna... Han gillar den, och den påminner om honom på något sätt. Samma småstörda charm.


Mycket nöje!

Nu blir det käk, puss.

Just labeled mentally deranged.

HEJ FOLKET!

Drogar Metallica och funderar på att snart gå ner och fixa lite käk. Får se hur jag gör. Börjar bli lite småhungrig nämligen, men vill inte släppa Metallica. Sitter och ler med hela ansiktet hahah...

Die, die, die my darling
Don't utter a single word
Die, die, die my darling
Just shut your pretty eyes

I'll be seeing you again
I'll be seeing you in hell

Gick bra på jobbet idag. Arbetade på utan rast så slutade redan vid tre, det var ganska skönt faktiskt. Hann ändå käka lite i bilen så överlevde dagen! Blir jobb i morgon också och på onsdag troligtvis. Efter det ska jag hem till Jess och ridaaaa.

Förresten, dudes, jag har big news för er! Har fixat mig ett till hål i vänsterörat :'D Så nu har jag två i varje. Ett till per öra, sen känner jag mig som mig själv igen, wohooo. Vill förövrigt ta hål i den där lilla "flärpen" som sitter vid ingången till örat. Den lilla.. saken typ. Det är assnyggt c: Lolloh bara "nä det är fult, ser ut som man missat det riktiga stället" men fuck you Lolloh jag hatar dig fast jag älskar dig puss älskling. ♥

Hade fixat en cambild på hur det ser ut nu med det nya örhänget men det funkar tydligen inte att lägga upp här.. knas. Nåja. Tror nog man överlever ändå! Annars får ni säga till, I'll visit your funeral.

Slänger upp låten jag lyssnar på right now.


I'm waking up I can not see.

Tänkte skriva nåt bra här innan jag sticker till jobbet men det är tomt i huvet. Vet inte vad jag ska skriva? Då kom jag på att jag kan slänga upp en låt istället. Det var denna låt som höll mig vaken fram till tio över elva igår, haha... skulle ju lagt mig men nä.


I'm your pain when you can't feel.

Borde egentligen sova nu för jag ska upp vid sex i morgon, men har kollat film och ska nu snabbt göra en liten uppdatering med den kommande veckans planer :'D

Måndag: Jobb, sen hade jag tänkt sticka till Aqua för att höra med dom om hur jag ska göra med öronen. Om dom tycker att det funkar bra att göra fler hål så tar jag nog och gör det direkt i morgon. Får se vad dom säger.

Tisdag: Jobb. Inget mer planerat. Tänkte lägga denna dag på att träna lite extra med Hobbe.

Onsdag: Jobb. Inget mer planerat.

Torsdag: Jobb. Combat på kvällen. Inte tränat det på flera månader vilket är sjukt synd för jag älskar det. Det är väldigt roligt och samtidigt sjukt ansträngande så det känns verkligen som man gjort nåt när man går därifrån. Kommer säkerligen få underbar träningsvärk efteråt men what the hell, då märks det ju att man tränat!

Fredag: Jobb, troligtvis inget mer på kvällen. Ligga hemma och se film, perhaps? Vill ha hit Lolloh då, mh.

Lördag: Göteborg med Freja. Vi ska kolla örhängen! Leta upp svarta ringar åt mig, hoho. Hon visste massa affärer som troligtvis har, men jag har ingen aning om var de ligger så hon var snäll och sa att hon kan gå med mig och leta upp :) På eftermiddagen blir det möjligtvis bio med Jess.

Söndag: Harry Potter fyller år då! Firas på något sätt? Genom att se på ett par HP-filmer kanskeee?

Hyfsat händelselös vecka, ohyeah. Men ändå några små vackra stunder! Och jobbet är nice, jag trivs där. Plus att det ger en pengar. Vackert.

Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon. Natti.


Why do I deserve to die?

Finns det inget ställe som har vanliga ringar som örhängen, fast i svart?!

Har letat som fan på internet och sprungit runt på torget idag och frågat runt i varenda affär men finns ingen som säljer det. vill ha ju. är det så svårt att skaffa fram ett par svarta ringar?! får ta och åka in till göteborg någon dag nästa vecka för de har ju lite större utbud så de kanske har något.
skulle också till studion för att höra med dom hur dom tycker jag ska göra med öronen. om jag ska ta ett till hål eller inte. jag vill ju, men får se vad dom säger med tanke på att jag haft massa där innan och det är lite bråskaktigt efter att de växt igen. får åka in även dit någon gång nästa vecka och prata med dom. det var stängt idag nämligen.

orkar inte skriva mycket mer då jag har fullt upp med att lyssna på musik. tänkte slänga upp lite låtar här som ni kan lyssna på (om ni vill, slår vad om att ni inte kommer lyssna, inte på alla låtarna och inte på hela låtarna). liten kommentar under varje låt också, såklart.


Koooorn ♥ Älskar denna låt och är störtförtjust i sångaren. Sån jäkla energi live. Det är galet. Men han är underbar, liksom hela bandet är. Gillar det mörka soundet i deras låtar. Förresten troligtvis den bästa spelningen på metaltown, skulle jag vilja påstå.


Fortfarande pissed av att linnet inte fanns kvar....... Detta är för övrigt min smssignal! Min lilla Lolloh som intrucerade mig för detta band. Tack fru ♥ Nåt jag gillar med just denna låt är hur elgitarren gör sig hörd.


F.K.Ü. står inte för Fuck You, vilket man kan tro. Det står nämligen för Freddy Kruegers Underwear! Såg de på metaltown och de var fan asmysiga. jag och lolloh blev lite kära och tyckte de var assöta hahah.


Ett ord räcker....Soad! ♥

Speak the words I wanna hear to make my demons run.

Precis när jag började skriva så knackade det på dörren och Stefan klev in. En vän till familjen. Han är mysig och ska med till Borås djurpark. Regnar som satan, vackert väder för en djurparksresa.. ohyeah!

Blir inte så långt inlägg nu idag då jag ska ta på mig och borsta tänderna innan vi åker och vi åker nog ganska snart skulle jag tro. Ska ha med massa skivor i bilen så jag har musik att roa mig med, annars blir jag nog lite smått galen. Bandit Rock finns ju men tycker de spelar sån hemsk skit ibland. Kanalen heter ju Bandit ROCK, right? Märks inte alltid. Nåja...ibland kommer ju en hel del bra grejer och då blir jag glad! Men tar ändå med egen musik så jag kan garantera att det blir nåt fint hela tiden.

Måste sticka... puss.

Burn all the bridges, honey, it's over now.

Tänkte gå och lägga mig för ca femton minuter sedan men så slog det mig att jag i föregående inlägg sa att jag skulle hinna med ytterligare en uppdatering ikväll. Får ju hålla det jag säger höhö.

Var ute med min kära vovve förut. Vi var ute i skogen och sprang och duktig som han var så var han lös och sprang ingenstans. Eller jo, när jag sprang sprang han också, efter mig. Men han stack inte iväg. Inte ens när grannarna kom med sin hund som de ropade som fan på. Han stannade kvar vid min sida. Duktig gosse det där. Han var också oerhört duktig som kunde spåra upp två godisar! Tänkte att det kan vara kul för honom att spåra lite så sa till honom att lägga sig ner på stigen och stanna där (vilket han gjorde) och så gick jag runt och drog en godis utmed en hel del träd och sen la jag godisen vid ett träd. Gick sedan tillbaka till Hobbe och sa till honom att söka. Han började då gå från träd till träd och hittade till slut godisen. Min fina pojk ♥

Fick väldigt stor lust att gå ut med honom nu men det går inte. Han sover. Sätter istället klockan på halv åtta och går upp då och går ut med honom. Blir nog lite spring och lek i skogen. Dock inte så mycket träning med spår och sådana saker. Blir mest att leka jage och sådana saker. Han älskar det, haha.

Ska ta och lägga mig nu. Hinner kaaanske med en snabb uppdatering i mrogon, men om jag inte har något att säga så skiter jag id et. Helt onödigt annars. Känner dock att jag aldrig har något att säga egentligen, haha. men men... ingen som tvingar folk att läsa hoho.

Godnatt.

A heart's required for loving.

Varit lite kass uppdatering de senaste dagarna men har varit helt slut efter jobbet. Kommer vara usel uppdatering nu i helgen också, då jag åker till Borås i morgon på förmiddagen. Hinner i alla fall med ett inlägg till ikväll plus ett i morgon på morgonen.
Tar för övrigt med mig kameran till Borås (ska till djurparken) så ni kan nog vänta er en massa bilder på vackra djur.

Sitter just nu och dränker mig själv i Disneymusik. Underbart. Finns inte bättre musik. Låtarna innehåller verkligen något och får en så känslosam och startar tankearbetet.

Skrev i senaste inlägget, i think, att jag troligtvis åker ner till Lund snart. men det blir inte så. har missat jobbet två helger denna månad pga först karlshamn och sen hundvakt, så är nog bäst om jag nite missar mer. behöver ju pengarna också. Funderar på att istället dra hem någon, men vet inte vem. För jull och lolloh tar det så lång tid att åka så man kommer i princip bara få lördagen tsm, så det är egentligen inte värt dom pengarna. Och Sass kan jag inte ta hem, det skulle bara inte funka. Matte har nyss varit här hela sommaren och åkte hem i förrgår eller nåt. Så ja.. inte han heller. Pancake är i Kosovo. Bara Mikael och Viktor kvar då.. Och mikael, den lilla skiten, kommer inte våga komma hit. Han är så blyg osv så han åker helst ingenstans utan matte (om det inte är inom lunds gränser). viktor kvar då. ska jag dra hem honom snart? måste ha hem NÅGON där nerifrån i alla fall. saknar dom så mycket. allihop. inte riktigt okej.

ska sticka ut med vovven i skogen nu, vi hörs.

You're a proof of heaven, darling.

Jobb idag, det var nice. I princip alla där är på semester nu så inte alls mycket att göra. Sjukt lugnt. Blir dock mer veckan 32, då börjar alla komma tillbaka.

Efter jobbet åkte jag direkt in till Göteborg, skulle till myrorna för att köpa min tröja......som inte var kvar. Skit. Hittade inget annat heller, bueh. Men men, bättre lycka next time, i guess!

Snackade lite med Sass idag och blir troligtvis att jag åker ner till henne någon helg snart. Mysigt ♥ Fick dock lite dåligt samvete för jag frågade om vi kunde träffa Viktor men Sass klarar inte av honom då hon inte alls gillar honom (vilket jag egentligen visste...) så sa hon att hon kan åka och träffa någon annan medan jag umgås med Viktor. Känns lite elakt med tanke på att det är till Sassi jag åker, men ändå, det var hon som erbjöd sig att hitta på något annat under tiden, haha. Plus att det är ju för hennes eget bästa för annars får hon stå ut med Viktor! Nåja, är ju inte ens bestämt vilken helg det blir så vet egentligen inte ens om Viktor kan ses när jag åker dit.

I morgon blir det jobb igen. Går upp vid halv sex, äter lite frukost, klär på mig jobbkläderna. Sen blir det att cykla iväg till jobbet. Tar med mig handduk och duschgrejer så duschar jag där så jag inte går runt och stinker svett efter cykelturen. Det är ju lite illa.

Ska ägna lite tid åt Sweeney Todd innan jag går och lägger mig. Borde egentlgien lagt mig för längesen men ni vet hur jag är när det kommer till att lägga sig i tid. Det fungerar helt enkelt inte.

Puss.

Don’t count every hour in the day, make every hour in the day count.

Blir ingen promenad idag, huhu. Hinner tyvärr inte. När jag skrivit klart detta inlägg så ska jag ner och laga i ordning mat inför den kommande veckan, så jag har något att äta under dagarna. Blir att jag fixar köttfärs med massa grönsaker i plus spenatpasta till det. vet inte hur många dagar det räcker till men det märker jag.

Har fixat mig lite nytt te nu! Blev ett paket med choco-te och ett med kanel. Ska bli intressant att se hur det smakar, speciellt choco-teet. Blir det jag tar och smakar nu ikväll.

Enda anledningen till att jag började skriva detta inlägg egentligen är för att jag ville berätta att jag grejat i ordning min klocka nu :') har visat den för ett par stycken och deras reaktion typ "fan vad fult", förutom lolloh som håller med mig om att den är cool haha. puss på dig flicka lilla ♥ ni ser hur som helst bild här nedanför.



Det är för övrigt en väldigt betydelsefull LP då det är en mötley crüe skiva och jag fick den av jull och lolloh. fick den i lund, då vi satt inne på burger king. minnen ♥ 
en av de bästa överraskningar jag fått (som inte var den gången jag fick LP:n...) var när jag var hos sassi och så satt vi inne på burger king, så helt plötsligt känner jag ett par händer för ögonen på mig och vänder mig om och så står lolloh där. sass hade varit så underbar och fått dit henne och sagt åt henne att hålla sig borta tills jag satt på burger king med ryggen vänd mot ingången. älskade små flickor ♥

nåja nu ska jag gå ner och göra i ordning käk. puss.

Two years, babe.

Kom hem för ett par timmar sedan och har under den tiden hunnit vara lite på torget med pappa. Han var söt och köpte en klockgrej till mig så jag äntligen kan göra i ordning min motley crue LP till en klocka. Pappa frågade om vi skulle köpa det och jag sa att jag hade inga pengar så var han snäll och sa "men jag kan ge dig det" så ja, jag behövde inte betala. Tack snälla fader.

Just när jag satt här och pratade med Sass (min morsa har förresten godkänt att jag åker nästa sommar. Och sass mamma har sagt 'det är inte helt omöjligt men jag vill inte bestämma något nu') så kom jag på att idag är det två år sedan jag var i Lund första gången, två år sedan jag träffade Sass första gången, och två år sedan jag såg Halvblodsprinsen på bio med henne och Jull. Satan vad tiden går fort. Har tyvärr inga bilder från när jag var där. Hade massa men så dog ju datorn så kommer inte åt bilderna nu för tiden. That sucks. men men...

Vill ha någon väns födelsedag att fira, wooeeh. Gå runt och leta present och sen sitta och mysa hemma hos den. Asnice ju. Varför fyller ingen år snart?! Det gör mig frustrerad. Nåja, jag får helt enkelt vänta tills någon vacker filur har födelsedag.

Blir jobb på bokhandeln ikväll, och i morgon börjar jag jobba heltid. Pengar ♥ Efter jobbet ikväll så hade jag tänkt ta och krypa ner i sängen med en vacker film och lite kvällsmat i form av mackor och te och bara mysa. Ska även hinna ut på en promenad, plus att jag vill lägga mig tidigt så jag får sova ikapp. Hur ska jag hinna allt detta under dagen? Skulle hunnit utan problem om det inte var för att jag ska äta om ett litet tag. Men mat kan man ju inte hoppa över, right? Efter jobbet ska jag förresten tvinga med morsan in på coop så jag får kollat efter något gott te.


Bild från Google. Jag är lite småkär i te-koppar, dom är underbara ♥

Efter jobbet i morgon hade jag tänkt försöka ta mig in till Myrorna för att kolla efter den Children of Bodom tröjan. Har gått och trånat efter den ett jäkla bra tag nu men aldrig fått tummen ur röven att köpa den. Men jag har gått och haft den i huvet sen jag såg den för första gången vilket är ett bra tag sen, så jag måste ha den. Förhoppningdvis är den kvar. Det dumma är ju bara att jag tappade mitt fritidskort så det kostar mig en del att åka fram och tillbaka. Men det är okej, jag överlever. Får ju min kära tröja (förhoppningsvis) så det är värt det.

Ska ta och packa upp min väska nu och sedan käka. Ha det fint.

I'm still here.

Sitter och småmyser i soffan med ansiktsmask och snart te. Det ska svalna lite först. Dricker ju egentligen inte te men jag vill lära mig. Det är ju egentligen supermysigt att gosa ner sig under en filt eller ett täcke i sängen/soffan och se på film med en kopp te i handen. Det enda som förstör är att jag inte gillar te. Men det ska jag lära mig, det ska gå.

Jess har åkt hem och jag är nu ensam. Hon kommer dock tillbaka sen ikväll, wie. Vid fem ungefär kommer min morsa och hjälper mig att städa och ca en timma efter det kommer resten av familjen så ska vi äta tacos. ska bli gott.

Ska ut med hundarna om en halvtimma och hade tänkt gå lite längre med dom så att de sover sen, för då hade jag tänkt lägga mig och se på någon härlig film. Sweeney Todd troligtvis. Eller så tvingar jag Jess att se den med mig ikväll. Vet inte hur jag ska göra.. Kan ju se den både nu och med henne ikväll. Om hon nu går med på det ens, haha. Vi har ju sett alla Härskarringenfilmerna så vi behöver något nytt att se!

Nu ska ansiktsmasken av och tekoppen fram, vi hörs! Galet onödigt inlägg, men men... ska förresten försöka bli lite bättre med bilder men hittade ingen som passar till detta inlägg.

A sense of purpose.

Klockan är strax efter halv sju och jag sitter uppe vid datorn. Sånt är mysigt... Ska snart göra i ordning hundarnas mat och ge dom den och då försöka sparka upp Jess så att hon kan gå med mig ut med hundarna efter att de har ätit. Sen ska jag själv ta och äta frukost, är skithungrig.
Denna vecka har troligtvis varit den mest onyttiga veckan i mitt liv. Känner mig lite äcklig. Ska i alla fall ta tag i det där när jag kommer hem härifrån (vilket är i morgon). Har ju inte kunnat motionera någonting, förutom hopprep som andréa så snällt tog med sig. Ska i alla fall röra mig ordentligt när jag kommer hem. Man känner sig mycket bättre då, och det är bra.

Börjar jobba på måndag. Fyra veckor från och med då. Sen är sommarlovet änna slut. Knasigt. Då blir det att börja år nummer två på gymnasiet. Har faktiskt sett fram emot det en hel del då det är då vi börjar med en del "annorlunda" kurser. Första året var ju i princip bara repetition. Trots att jag vet att detta året kommer bli mycket hårdare än det förra så ser jag fram emot det. Ska bli roligt.

Ska fortsätta ägna min tid åt Sweden Rock Magazine nu. Vi hörs.

Forgiveness and letting go are steps on our road back to happiness.

Skrev nog i det förra inlägget att jag flyttar till Lund nästa sommar. Tänkte dra lite hur jag tänker kring det och vad jag än så länge har för planer.

Det första jag tänkte var att jag ska hyra rum hos någon random person som hyr ut. Kollade runt lite på nätet och såg att det kostar ca 2500-4000 spänn per månad, beroende på hur stort det är, hur mycket som ingår i hyran och lägenhetens läge. Det skulle alltså bli några tusen för en sommar. Men jag ska jobba som fan fram till nästa sommar och leva snålt detta år (så snålt som det går) så jag har ordentligt med pengar.
Idag slog det mig dock att jag kan bo hos någon jag känner, det blir både lättare och billigare. Lättare eftersom jag känner redan personen och personens familj då och för att jag vill ha möjlighet att kunna ha vänner hemma som stannar över osv. Det kan bli lite svårt om man hyr hos någon man inte känner, inte säkert att den vill ha någon främmande persons vänner springande hos sig. Billigare för att det är billigare att bo hos en vän än hos någon främmande. 
Började hur som helst prata lite med Sass och hon sa att hon tror inte alls att hennes morsa har något emot att jag bor hos dom över sommaren. Så om våra föräldrar går med på det (pappa har redan sagt ja, då är det bara min morsa och sass morsa kvar) så bor jag hos Sassi nästa sommar. Pretty awesome, isn't it?

Nu kom Jess (tror jag, tyckte jag hörde henne larma moppen...) så jag ska dra härifrån. Vi hörs!

It's filled of people who are filled with shit.

Fortfarande kvar hos moster med de små vovvarna. Söta är dom, men sjukt krävande. Är galet trött då jag inte får sova speciellt mycket eftersom de inte vill sova när man själv vill plus att de väcker en jättetidigt. Nåja, det går ändå bra.

Har haft lite sällskap av både andréa och jess vilket är braaa. jess kommer sen ikväll också någon gång. vet dock inte när. men det märker jag.

ligger för tillfället och kollar på sweeney todd. jag älskar den filmen. musiken är underbar, skådespelarna är underbara, regissören är underbar. hela filmen är helt enkelt underbar. puss på den.



har planer för nästa sommar.. jag flyttar till lund då. om jag lyckas övertala mina föräldrar vill säga. vill bo där över sommaren. därför ska jag leva snålt detta året och spara så mycket pengar som jag kan, så jag har råd att hyra rum någonstans i lund. har kollat runt lite och det kostar ca 3000-4000 i månaden. sen får man ju lägga till för vardagsgrejer som mat, buss, nöjen osv. så får spara en hel del då jag i så fall inte kommer kunna sommarjobba eller ha mitt jobb på bokia då. kom dock på nu att eftersom jag då inte bor hemma så borde jag få mitt studiebidrag eftersom mina föräldrar inte betalar nåt för mig eftersom de då inte har hand om mig.
sen har vi ju ett litet problem, och det är hobbe. vet inte vad mina föräldrar tycker om att jag lämnar honom en hel sommar. han har ju resten av familjen såklart men det är ju min hund. nåja, det är lång tid kvar så har tid att diskutera med mina föräldrar haha.

nu ska jag fortsätta glo sweeney todd. kan ju tillägga att han är het, trots att han skär halsen av folk ♥

ha det gött.


Deep down inside.

Pappa kom hit med min dator så kan hålla uppdateringen någorlunda okej, woho.

Har varit en galet underbar vecka i Karlshamn. Ska sammanfatta den.

Lördag: Gick upp tidigt och tog bussen tio över åtta. tåget gick tjugo i tio. var nere i lund tjugo i ett, väntade ett litet tag på käraste viktor. när han kom gick vi till en väldigt härlig liten gräsgrej utanför polishuset. gjorde egentligen ingenting där förutom att bara ligga och mysa. många pussar och kramar blev det (plus bitmärken. säret bet mig i halsen och nacken ><) och vet ni vad? jag älskar sånt. det får en att känna sig omtyckt på något sätt och jag älskar den känslan. efter en timma skulle han hur som helst tillbaka till sin broder som han hjälpte att flytta och det passade bra för mitt tåg gick då. tog avsked från pojken och köpte mig en liten biljett till ronneby (kiosken ligger där). åkte dit, blev hämtad av jull, gandalf och gandalfs bror. vi handlade en del dricka till kiosken och åkte sedan och lämnade det där och gjorde det sista som skulle göras där. åkte sedan hem och gjorde typ inget mer den dagen, vi var galet trötta, både jag, jull och lolloh.

Söndag: Gick upp tidigt även då för att åka in till kiosken och jobba. stod där hela dagen och gjorde i ordning frallor med olika pålägg och fyllning. Tjänade 400 spänn på det vilket var bra att ha på onsdagen (kommer till det sen...). på kvällen var vi väldigt trötta så vi la oss mest framför tvn och kollade på film. myste lite extra med lolloh eftersom hon skulle åka tidigt på måndagen.

Måndag: Lolloh åkte som sagt, till Danmark. Jag och Jull gjorde i princip ingenting. Var ute och gick en lite längre promenad bara men inget mer än det. Såg film typ, haha. Surprise? Nah, trodde inte det.

Tisdag: Jull skulle provjobba i en glasskiosk hon sökt sommarjobb på så jag umgicks med yoxx så länge. vi åt mest glass och gick i lite affärer. hittade ett par byxor, en tshirt och en pyjamaströja. allt på second hand, that's awesome. ska fan börja handla 100% på second hand, när det kommer till kläder. hitar alltid mycket mer där plus att då har man inte sådant som alla andra har. mycket billigare och miljövänligare också.

Onsdag: Gick upp tidigt och åkte med julls pappa till karlskrona. spenderade hela dagen där vilket var riktigt trevligt. varmt som satan var det, men det gjorde inget!

Torsdag: Gjorde inte någonting alls, vad jag minns. myste typ.

Fredag: Åkte tidigt, vid sju, var i lund vid nio ungefär. strax efter det. vi mötte upp mikael och var med honom hela tiden. det var nice, inte träffat honom sen februari i think. vi gick mest runt och tjötade, stannade till och käkade mitt på dagen, satte oss på biblioteket där jag halvsov medan jull och mikael flamsade runt haha. vid tjugo i fyra mötte vi upp viktor. dissade jull och mikael lite då eftersom jag varit med dom hela dagen. vi gick en liten svängom på stan, vilket tog ca tio minuter, sen gick vi till det spåret där mitt tåg skulle komma. jull och mikael ställde sig på nåt ställe och jag och viktor placerade våra rövar på en bänk. det var en väldigt mysig bänk och jag somnade några sekunder på viktors axel. vackert vackert. sen skulle jag hur som helst åka hem och då blev det småtjafs om min röv hahah... viktor: "DEN ÄR MIN!!" , jull: "Det tror jag inte". Så... vad säger ni? Vem äger min röv? xD
Satte mig i alla fall på tåget och åkte mot göteborg. tre timmar senare var jag i göteborg. mötte upp andréa och träffade henne ett litet tag. kom sedan hem vid halv elva om jag inte minns fel.

Just nu är jag hos moster min och passar hundarna. Dom är söta, men jävligt krävande. Valpar är inte någon dans på rosor, haha. men det är roligt också! får dock inte sova så jättemycket men det är okej ändå.

blir inte någon bild nu, orkar inte lägga upp nån.

ha det gött vi hörs!


Bad chances were better than no chances.

Idag smäller det! Iron Maiden på Ullevi. Yummiiie ♥ Är grymt inställd på det här nu. Känslan från metaltown kanske inte har gått ur kroppen än och därmed hjälper till lite på traven?

Verkar som att värmen håller i sig. Dock är det nite riktigt lika varmt idag. I morgon ska det tydligen bli regn? Det är egentligen ganska bra för då slipper det vara så sjukt jävla svettigt under morgondagen. Känns inte okej eftersom jag ska åka tåg i nästan 5 timmar. Då är det bra om det inte är stekande sol.
Har försökt planera lite inför morgondagen. Måste göra det när det handlar om tider, som t ex tåg osv. Blir så rädd att missa annars. Tåget går ju i alla fall vid tjugo i tio så jag åker hemifrån tio över åtta. Är på nisseplatsen vid fem i nio ungefär. Då har jag lite tid att t ex gå på toa, hämta en metro och kanske köpa någon skoj tidning på pressbyrån.

Detta blir troligtvis det sista inlägget på can2 ½ veckor eftersom jag kommer hem sent ikväll och åker tidigt i morgon. Avslutar med en väldigt fin låt som får mig att tänka på mormor. (Nikki skrev denna om sin mormor när hon dött så yeah) Om ni undrar över varför det egentligen bara är en fras som upprepas genom hela låten är det för att Nikki var waaay tooo hiiiigh för att komma på nåt mer..



Ha det vackert och ta hand om er så hörs vi om 2 ½ veckor igen! Finns hela tiden på mobilen för er som har det numret.

Silent my voice, I've got no choice.

Kom nyss hem från stan. Var och såg Pirates of the Caribbean 4 tsm med matte. det var trevligt och filmen var bra. Är lite småkär i johnny depp. Han är så mysig, och ser jäkligt nice ut för att vara i den åldern han är. snart 50 år ju, det kan man inte tro, inte alls.
åkte in till stan lite tidigare för jag skulle käka osv. blev subway, surprise? köpte sedan godis och satte mig på biblioteket nån halvtimma. Fick sedan tråkigt och gick till biografen och satte mig där trots att det var en timma kvar tills jag och matte skulle ses. Hittade en sådan bio-tidning och läste allt som stod i den. Fick mig två väldigt trevliga överraskningar - Stolthet och fördom och Zombies ska bli film, vilket även Den store Gatsby ska. Lovely! Måste se dom, trots att jag känner att den förstnämnda kan bli lite småcreepy pga zombiesarna. Nåja, den ska ses ändå. Får ta med någon snäll filur som skyddar mig från de vidriga monster på bioduken höhö.



Ska lägga mig och sova direkt efter jag skrivit klart. Ska nämligen upp halv åtta i morgon. Vid åtta kommer någon snubbe som ska greja med tvapparaterna och jag kommer säkerligen ha glömt av det under morgondagen och ramla ut ur mitt rum i underkläder vilket jag inte vill då han ska greja med tvn utanför mitt rum. Går därför upp en halvtimma innan han kommer så jag hinner ta på mig och så. Blir säkert asbra.

Under kvällen i morgon blir det Iron Maiden! Dreggel dreggel ♥ Ska dit med brorsan och hans två kompisar Andreas och Johan. Är dock inte med de två sistnämnda under själva konserten då de sitter någon annanstans. Åker bara bil med dom ner. Trevilga filurer det där, precis som alla min brorsas vänner (och som i princip alla andra metalmänniskor).

Nu ska jag lägga undan datorn och äntligen sova. Mina ögon kan knappt hålla sig uppe längre och om jag drar ut mer på tiden kommer dom inte kunna göra det i morgon heller. Ha det gött!


RSS 2.0