Countless vicious souls.

Inse hur mycket jag vill vara trollkarl nu. Eller häxa rättare sagt. För jag har tappat bort mitt sportlifekort OCH mitt bambakort. Vill bara kunna vifta med trollstaven och säga "accio sportlifekort och bambakort" och så kommer dom flygande. Men det fungerar ju inte för mig då inte jag fått NÅT JÄVLA BREV FRÅN HOGWARTS ÄN. Tror det åkte vilse, för det är liksom sex och ett halvt år försenat.. 100% säker på att nåt blev fel. they've made a mistake, i AM a witch!

dagen ser ut som sååå att jag ska och träna om en timme. body attack. aldrig prövat på det förut så ska bli kul att pröva. sen när jag kommer hem ska jag plugga (skriva klart tyskan) och sen packa inför morgondagen. har lite fina planer då på denna alla stjärtars dag. sen hur som helst så ska jag nog läsa eller bara mysa i sängen. för det är galet kallt på mitt rum och jag spenderar därför hellre tiden under mitt täcke med någon bra film.

sitter just nu och kollar på lite fin musik. och måste få säga att Korn och Amy Lee gör sig väldigt bra tillsammans.



Amy Lee är för övrigt grymt snygg. Det är typ hon och Angela Gossow, snyggaste tjejerna inom denna genre, helt klart.


jag veeet att du inte kommer gilla den låten andréa, MEN, du måste erkänna att du älskar toppkommentar nr 2 "201 dislikes are justin beiber fans who are jealous that angela has bigger balls then him".

tjugo minuter tills jag sticker. woeeh! vilket innebär femton minuter musik till. sen fem minuter att klä på mig.

funderade förresten på en sak igår. det första jag ska göra när jag fyller arton, det är att gå ur kyrkan! jag menar, jag vill inte betala någon jäkla kyrkoavgift när jag inte använder kyrkan och bara tycker det är bajs. och visst, då kommer jag inte kunna gifta mig där eller nåt. men vem bryr sig, man kan gifta sig borgerligt. eller hur det stavas. så mitt liv kommer bli fint ändå x) kommer bara spara fina pengar!

och påtal om arton år. snart fyller andréa arton. höj flaggan och säg WOHO åt det!

this is my summer.

sånna här fina människor kommer jag stöta på i sommar på sweden rock <3





Flirting with suicide.

I'm alive. vilket vi firar med lite musik.



Andréa darling, this is for you!


för att livet blir finare med dessa i öronen ♥


bara för att!


för han är väldigt bra sångare, de är bra live, för jag ska se de två gånger under en vecka och för att det bara är fint. och för sångaren är ganska bra på engelska för en svensk person x)


för jag ska se detta i sommar!

RSS 2.0