Dagens vadfan!

På bussen påvägen hem förut satt jag och halvsov. Helt plötsligt väcks jag av att något rör mig på benet. Slog upp ögonen i halv panik och detta möter min blick.
 
 
Nån jävla hund som kom krypande under sätet hahah. Den var ganska söt men helt plötsligt försvann den då dess matte/husse ryckte tag massor i kopplet så hunden bara slank tillbaka under sätet igen. "Hejdå vovven", tänkte jag då.

Enter headline here.

Har spenderat dagen med att städa. Stannade kvar i skolan i en och en halv timme efter att jag slutat. Vet inte riktigt vad jag pysslade med men jag satt i det mysiga fönstret vid skåpen på första våningen och läste. Det var fint. Sen drog jag i alla fall hem och började städa. Det har tagit några timmar men nu är mitt rum rent och fint igen. Yay!

Jull och Lolloh kommer snart. De skulle egentligen dyka upp om tio minuter ungefär men det var nåt spårfel så tåget gick bara till Ängelholm och så fick de sitta och vänta på en ersättningsbuss i en timme och så. Men de kommer någon gång ikväll. JAG LÄNGTAR!

Jag hade lite mysigt med min fina kissekatt Jennifer igår. Hon är så fin. Tog några mysiga små bilder. Skulle lagt upp dom igår egentligen men det blev inte så av någon anledning. Och just nu orkar jag bara lägga upp en, hehe.

Puss på fina kissekatten ♥
 
Lär inte vara särskilt aktiv här under veckan då flickorna är här och sen pyser jag till Andréa. Men jag ska försöka få lite uppdatering i alla fall! Annars blir det en gigaaantisk bildbomb om en vecka!
 Ska i alla fall kompensera den kommande usla uppdateringen genom att slänga upp ett till inlägg här om ett par minuter.. tjo så länge.

Dagens vadfan!

Visade min fina cupcake jag gjorde i skolan idag, för Matte.. han upptäckte då att den gröna klumpen ser ut som en grön groda. Hade inte lagt märke till det innan! 


.

Don't say "we have come now to the end".


Far above the ground.

Kom hem från stallet för snart 45 minuter sedan. Har inte hunnit göra så mycket mer än att äta och sätta mig här sen dess. Har en fantastisk huvudvärk och mår ganska möh överlag så ska bara slänga upp två bilder från stallet här och sen ska jag plugga effektivt en stund. Sen blir det nog till att skutta rätt i säng.

Sluggos lilla näsa.


Och såhär ser det ut uppifrån hästryggen.

Keep your head up high.

Kollar på Beck just nu. Mysig kväll.
 
Har inte kommit så långt i filmen ännu, endast femton minuter, så vet inte riktigt om den är bra eller inte. Men det är Beck, klart den är bra!

I morgon blir det till att kliva upp vid halv sju och pysa iväg in till stan. Ska på teater/bio. Kommer nog bli trevligt! Blir också ridning i morgon.

Hej hopp för ikväll.

Frihet, ångest, och fan vet vad.

Jag var ändå på hyfsat fint humör idag, faktiskt.
Kände mig ungefär såhär.
Jaa jag kan också vara seriös på bilder. och se ut som att jag har en trådsmal hals.

Efter ett par timmars filosofipluggande känner jag mig dock såhär.
 
Får se om jag överlever kvällen med dessa oförståeliga saker om varat-i-sig och varat-för-sig och fan vet allt.

Dagens vadfan!

Detta skulle bli gårdagens "dagens vadfan!" men då min mobil inte ville connecta med blogg.se-appen så funkade det icke. Kör på idag helt enkelt!

Denna man befinner sig på utsidan av min filosofibok. Jag tycker han är jävligt creepy och vill inte se honom. Försökte därför vända på boken en lektion, i hopp om att slippa se honom då. NÄ, då är han på baksidan också! Den jäveln.


Oh, that holy water.

Nyss hemkommen från dopet. Här har ni några smått suddiga bilder!
 
Haha damn de blev mer suddiga än jag trodde...
Från vänster: Prällen Hans Hansson (hans namn får mig alltid full av skratt), min farbror Patrik (som är väldigt stilig och var dopvittne), det andra dopvittnet (gömd bakom någon gästs huvud), Ida (ungens morsa och min farbror Jonnys tjej) och Jonny (min farbror och pappa till ungen som döptes)

Min fina farbror häller upp vatten i dopfunten eller vad det heter. Det roliga var att detta vattnet hämtade prästen en stund innan..inne på toaletten. Väldigt heligt vatten det där du :)


Lillkusinen Felix på rundtur i kyrkan (vår käre Hans Hansson insisterade på att han skulle gå runt med Felix och visa honom denna byggnad)

Allt som allt en bra dag. Jag fick tårta höhö. Nu ska jag plugga i ca en halvtimme sen blir det till att åka iväg till gymmet och sen jobba. TJO.

I dip my chips in the blood that drips.

Kvällen igår var blö men ändå wiho. Blö på situationen men wiho på mig. Och wiho på Andréa. Tack darling för att du är så fin.

Idag är det dränkabebisceremoni i kyrkan. Den som ska dränkas är min lillkusin. Kommer säkert bli trevligt. Och man får säkert god fika efteråt.

Kollar just nu på Beck: spår i mörker. Inte kommit längre än två minuter så har ingen åsikt om den än så länge. Men den är säkert bra. Det har alla Beckfilmer hittills varit. Och då har jag sett nästan alltid med Peter Haber och Mikael Persbrandt som Beck och Gunvald!

Jag tar med mobilen till dopet så det blir säkert några foton därifrån.
 
Vet inte ens varför jag skriver ett inlägg nu. Har inget att skriva om? Men nu vet ni hur min dag ser ut i alla fall. Träning sen också, glömde det. Och jobb. Höres ikväll. Tjo!

Dagens vadfan!

Kollar Beck för fulla muggar och helt plötsligt dyker denna filur upp på skärmen.
 
 
Jag vet inte riktigt vad jag anser om hans frisyr.

Just nu...

...sitter jag och kollar på Beck och smygtittar då och då på min fantastiskt fina kissekatt som sover på mina kläder.
 
 
Hon är vacker hon ♥

I still press your letters to my lips.

Kom just in från en liten promenad. Ska göra mig i ordning och lägga mig och läsa en liten stund. Ska försöka somna tidigt idag då jag har en hel del sömn att ta igen plus att jag ska upp åtta i morgon och åka och träna.

Först ska jag dock dela med mig av lite musik från en väldigt härligt snubbe (och hans band i sista låten). Såg honom live på srf i somras. Fantastiskt bra liveshow med mycket som händer!
 
 
 
 
Ska pysa ner och borsta tänderna innan jag gör ett graciöst magplask i min säng. Hejsvejs!

Ny kategori: Dagens vadfan!

Eftersom jag använder uttrycket "VADFAN?!" många gånger om dagen hade jag tänkt starta upp med en ny kategori - dagens vadfan!

I denna kategori kommer jag lägga upp en sak/flera saker som jag under dagen sagt VADFAN åt.

Första dagens vadfan kommer här. Enjoy!

Dagens vadfan är locken framme vid mitt ansikte på vänstersidan.
Jag har alltid haft spikrakt hår men helt plötsligt har det dykt upp en krok i mitt hår. När jag kom hem och såg detta i spegeln flög det ur, såklart, ett VADFAN ur min käft.

SKÅDA!
 
(Ignorera att mitt hår ser tunt och smutsigt ut. Till mitt försvar så är det blött efter att ha blivit utsatt för regn i ett par timmar!)
 
 
 

Veckan i bilder.

Har varit ett par minst sagt turbulenta dagar. Tänker inte dra upp det här då de förskrämda troll som läser min så kallade blogg troligtvis redan vet vad det handlar om. Allt är över nu i alla fall, AND IT FEELS SO GOOD.
 
Det här är typ jag idag.

Har lite bilder att dela med mig av. Bilderna är från den här veckan.
 
On my way to the bus.
 

Andréa och jag försökte plugga lite engelska. Not that easy, måste jag få säga... Vi hade annat i tankarna.
 
Sorry honey, men det är knappt nån som ser detta ändå. OCH det är en av de bättre bilderna på dig!
Som sagt, det gick inte så bra att plugga...

Vi åt clementin!
 
Och jag hade tråkigt :)
 
Denna kväll kommer bestå av film och mysande. Haft en underbar dag och och så ska det fortsätta! Lär titta in här många gånger under kvällen så vi lär höras igen. Tjo!

I take to get along.

Varvar pluggandet med detta. Ett tag sen jag lyssnade på dom. Sångaren är sjukt snygg och de är ganska mysiga ändå. Var Mathias som fick mig att lyssna på dom.. Minns när han sett dom live på nån festival. Han var helt överlycklig för Ian (den snygga sångaren) hade tagit av sig tröjan, haha.


Spit your pity in my soul.

Ingen uppdatering igår då jag spenderade dagen i skolan och sen direkt hem till Jess. Pluggade en del (påbörjade äntligen mitt tal!) och lekte med överstrykningspenna över instuderingsfrågorna på naturkunskapen.

Gick upp tidigt (halv sju) på min lediga dag!!!! för att åka till stallet och mocka och göra i ordning Sluggos box. Blev dock ingen ridning. Både jag och Jess var för trötta och sega.

Stack hem till Jess igen, gjorde oss i ordning. Hon släppte av mig vid vår gamla skola och jag gick och satte mig med min gamla mentor och tjötade lite. Det var trevligt. Han är så mysig, den mannen! Alltid lika pratglad och kramgo.
 
Gick till torget sedan och köpte present till syster, pluggade på biblioteket och utförde ärenden på banken.

Och nu sitter jag här.. Kvällen kommer bestå att pluggande och en promenad med min hund. Inget mer.

Slänger upp lite bilder från dagen och även från igår.
 

Mimmi och jag sysslade med väldigt fin konst när vi hade tråkigt på textkommunikationslektionen igår. Helt amazing.

Jess hade skaffat sig en hamster! Hennes gamla körlärares dotter ville inte ha kvar den så Jess fick ta över den.

Mitt gamla klassrum huhu. Jag blev lite sentimental, trots att jag trivs bättre på isgy än där. Det fanns ju ändå en del härliga lärare.

Fuck you, I won't do what you tell me.

Har en krönika som ska vara klar i morgon, ett tal som också gärna får vara klart i morgon så att jag hinner träna på det, ett ekologiprov på onsdag.

Jag känner mig just nu som en blandning mellan detta:

Lätt att förväxla med en pojke I know men jag är faktiskt tjej.

Så saknas en pistol mot tinningen.


Tja, mitt namn är Labit the rabit.

The pic says it all.

I'm grippin' at the ground I stand upon.

Igår åkte jag hem till Jess. Sen bar det av till...STALLET! Ja, jag ska börja rida igen.

En kvinna som har häst i samma stall som jessie har opererat sin fot och kan inte rida. därför behöver hon nån som kan rida hennes halvblod Sluggo. Jess frågade mig om jag ville och ja klart som fan att jag vill det. Därför ska jag nu börja rida. Var och red lite igår och idag. Blev endast skritt då det igår var första gången jag red honom och ville känna lite på honom, och idag spöregnade det så var inte kul för varken oss eller hästarna.

Lite halvsuddig bild men här är han!

Ännu mer suddig bild men han gick och då rörde ju sig allt och kameran ville inte riktigt vara med och leka då.

Gah, I'm so happy right now.

Övrigt då.. jo jag har en inlämning i textkommunikation i morgon, ekologiprov på onsdag och svenskatal på torsdag. Är lite stressad.. men får skylla mig själv att jag inte tagit tag i det tidigare. Har två timmar på mig nu att plugga, får nog bli att greja med ekologin. Sen blir det träning och jobb. Efter det har jag ytterligare ett par timmar innan jag ska sova och då blir det till att skriva texten. I morgon kommer jag hem lite senare men har ett par timmar även där att göra något, typ skriva färdigt texten om den inte är klar (hoppas inte den ska vara inne på lektionen. Fick ingen specifik tid utan bara måndag) och sen ska jag till Jess på kvällen.. Fan jobbigt att skriva allt såhär. Gör upp ett litet schema. Kan vara bra för mig att komma ihåg också höhö.

Söndag: Plugga natur, träna, jobba, plugga textkommunikation
Måndag: Skola, plugga text/natur/svenska, inlämning, till Jess
Tisdag: Är hos Jess, går upp tidigt på morgonen och åker och rider, åker med Jess in till Stenungsund, utföra ärenden på banken, hälsa på min gamla mentor, plugga natur/svenska, träna, plugga natur/svenska
Onsdag: Skola, ekologiprov, plugga svenska
Torsdag: Skola, svenskatal, till studie- och yrkesvägledaren, träna

Sen orkar jag inte göra längre...

Nu ska jag i alla fall koncentrera mig på att plugga lite. Måste ta till vara på all den pluggtid jag har.

Höres kanske ikväll när jag placerar min röv på golvet framför datorn. Tjo!

I can't remember anything. Can't tell if this is true or dream.

I väntan på att folk ska komma (ca 45 minuter) så sitter jag och lyssnar på lite musik. Tänkte dela med mig. En del Metallica är det just nu Eller ja i princip bara Metallica haha.
Härlig låt med fint gung i. Blir glad av att höra den.

Fiiiin låt!


Riktigt bra liveversion och James är jävligt mycket snyggare här då jag tycker att han ser bättre ut i kort hår än i det där långa. Visst, jag är väldigt förtjust i långt hår men vissa passar helt enkelt inte i det... James är en sån! Och lyssna på 3.33. Man blir ju lite kär. ♥
 
 
Behöver inte säga nåt här va?

FYFAN VAD GULLIGT! ♥

Framtidsplaner...

Var med Andréa på någon mässa för utlandsstudier. Det fick mig att börja tänka. Det lät skitbra allt - CSN betalar för utbildningen. Du får till och med 60-70 000 spänn över per år för att lägga på boende och leverna. HOW AWESOME? Sen upptäcker vi då att dessa CSNpengar självklart är lååånade pengar. Jaa, ni hörde rätt. Lånade. Vilket innebär att man sen måste betala tillbaka dom till CSN. Så..goodbye med de planerna jag fick med att studera i England!

Går istället tillbaka till plan B (eftersom plan A var att studera i England). Vad plan B är får ni reda på om några månader, när det är mer säkert.

Har inte bloggat på ett litet tag.. jag är bra på att hålla igång det här, jag vet! Men hade tänkt lägga upp lite bilder nu i alla fall. Lite mer text och annan skit efter bilderna...

Detta var mina ben efter att vi varit ute och gått i skogen med skolan. Blev mest lerigt på insidan.. Därav anledningen att jag står med fötterna utåt sådär vackert!
 

Min fantastiskt fina pissekatt som håller mig sällskap när jag ser på Beck!


En väldigt skum polly. (Under: en långhals)

Min väns fina Deathly Hallows halsband! Planerar en kidnappning av detta nästa gång jag träffar honom.

Det var väldigt fint vid havet idag när jag skulle till bussen!

Ja dagen då...Prov. Utlandsstudiemässa. Promenad. Mat. Alltså ganska händelselös och tråkig. Ska ta mig ut på en joggingtur snart, sen sätta mig och kolla på Beck lite. Mysig fredagskväll. Sen ska jag nog ta och greja lite med talet som ska hållas nästa vecka. Kanske att jag börjar skriva in instuderingsfrågorna till naturkunskapen också. Borde inte göra det på en fredagkväll men i morgon på förmiddagen är det kalas och sen åker jag iväg till en viss grej HEHEH BERÄTTAR INTE ÄN NI FÅR SE PÅ SÖNDAG GAH I'M SO...SO...jag är så uppe i varv att jag inte ens vet vad jag är.


Avslutar detta inlägget med lite fin musik.

TJA DÅ!

Vinter snart.

Fastnade, once again, på bilder på weheartit (beroendeframkallande sida, huh?). Den här gången är det vinterbilder som gäller! Längtar dit. Världen blir faktiskt jävligt vacker på vintern. Kanske inte inne i stan då snön är mer åt det gråa hållet men what the hell. Det är fint ändå!
 
307977_356483904437688_1039602631_n_large
Tumblr_mahcfqotgh1rovf6yo1_500_large
5401940871_3169504636_b_large
 
Ska plugga lite nu. Har en redovisning om islam i morgon. Efter att jag kollat igenom det lite så ska jag ta mig ut i blåsvädret och gå en promenad med hunden och en vän och hennes hund. Blir la att plugga lite mer ikväll också. Måste ju vara åtminstone hyfsat förberedd trots att det är lite kort om varsel med att vi ska redovisa i morgon. Men kanske lika bra att få det överstökat!
 
Höres ikväll. Har förhoppningsvis lite promenadbilder att dela med mig av då. Tjo!

London calling.

Sitter här på mitt rum och hade egentligen tänkt gå och lägga mig. Gick dock in på den där Weheartit som min kära vän använder sig av. Där fastnade jag i lite bilder på England. Har sån galet stor lust att åka dit.
 
Tumblr_mba4pr486k1ri5xqvo1_500_large
Tumblr_mb9spprziq1ravbu6o1_500_large
Tumblr_m5wjcs288x1qb0bzxo1_1280_large
218143175671520072_xzutxtn6_c_large
Tumblr_mb73dds1kz1qiz7pqo1_500_large
 
Nu har jag nördat klart... GODNATT!

RSS 2.0