.

(no idea vad jag ska skriva som rubrik sååå det får bli en söt liten punkt)

ska snart sticka till bussen.. tänkte bara slänga upp ett snabbt inlägg här. det hinner man ju alltid, hoho.

idag är det miiljökonferens! Jag är inte pepp på det alls. men det kommer säkert gå fint. och om det inte gör det så finns det ju inget man kan göra åt det så då är det ingen idé att gräma sig över det.
efter skolan blir det i alla fall nån filmaffär med sara (minns inte vad den hette) och köpa tigers film. efter jag har slutat har sara något språk så då ska jag sitta och vänta på henne och medan jag gör det hade jag tänkt skriva in min novell på någon av skolans datorer och sen skriva ut den och lägga i henriks fack. novellen blev ganska kass, men jag har som försvar att jag skrev den på en kväll! vet dock inte hur jag ska försvara mitt uppskjutande av skrivandet.....

nå, nu blev klockan mycket. hejdå.


Nothing Else Matters.

Skolan var helt okej idag. Redovisningen gick jävligt bra faktiskt. Alla i min grupp fick MVG, hoho. good for us!

Sitter just nu och skriver på novellen. den ska in i morgon senast klockan 16.00. det kommer jag ju hinna. bra bra. känner mig verkligen som en enstöring.. sitter på mitt rum med låst dörr, hörlurar på mig med metallicas nothing else matters spelandes om och om igen på ganska hög volym. min skrivbordslampa står tänd och riktad rätt ner i boken där jag skriver. verkligen sån liten no-lifer haha... tur att man har datorn så man har lite kontakt med omvärlden!

familjen min är hos frisören och när de kommer därifrån ska jag och pappa åka och hämta ut mina biljetter till lund. sticker på fredag. kommer bli awesome. inte träffat matte på länge (sen vid nyår....) så ska bli myspys. sen så blir det nog så att vi hoppar in hos sass påvägen hem från stationen. måste hämta min bok som jag glömde där när jag var hos henne haha.. sen blir det bio med matte och hans morsa!
på lördagen ska vi förhoppningsvis sociala med mik och sebbe. sebbe känner jag inte så värst bra så honom är jag inte noga med att träffa men mik har jag inte träffat på 200 år känns det som. sist jag träffade honom var i somras på malmöfestivalen, vilket vaaaar..... 21 augusti. och då var det bara "hej på dig *kram kram* hejdå" för han gick med sin pappa och jag gick med jull, lolloh, matte och david.

nåväl.. i morgon är det miljökonferens! yay? jag representerar USA och känner mig verkligen inte förberedd, men när man pratat med de andra i klassen så säger de att wow vad mycket anteckningar ni har! så det verkar ju ändå som att man är ganska förberedd ändå... jaja, det går som det går i morgon. hopefully så går det bra!

nu ska jag fortsätta skriva, lägger kanske upp nåt här ikväll. vi hörs.

Music is my religion.

tänkte slänga upp lite trevlig musik med skid row men det går fan inte.. mysko mysko. tydligen inte gått för andréa på länge heller så det är la nåt som inte stämmer med systemet. har ju tyvärr inte spotify så kan inte lägga upp spotifylänk heller haha.. det jag ville visa med skid row var i alla fall, apart from the awesome music, sångaren sebastian bach. ashet filur. kan lägga upp bild istället.

jag är i princip 100% säker på att andréa INTE kommer gilla honom hähä...



För att inte göra ett såhär kort inlägg kan jag dra lite om dagen också..
var i skolan vilket var.. som vanligt. stack hem sen och åkte direkt till cloe (hann faktiskt rida, det trodde jag inte). red ut en timma ungefär och skrittade bara. gick in på lite ställen där jag visste att det fanns backar så hon fick klättra lite. sen åkte jag hem. och nu sitter jag här.

i morgon blir det skola med historiaredovisning. fuck that. orkar inte. vill inte. stå framför klassen och prata är heeeemskt. men men, står ju inte där ensam i alla fall. det är bra.
när jag kommer hem ska jag troligtvis iväg till jess och rida belinda lite. får inte glömma att ta med kameran. jess ska låna den till något skolarbete. får inte heller glömma att ta med ett bogskydd hem. cloe går ju så mycket med täcke nu eftersom hon går ute på nätterna så hon börjar få skav på bogen. det är inte så farligt än, bara pälsen som blivit lite sliten där, men ska sätta på bogskydd innan det blir att pälsen börjar skavas bort ordentligt.

ska fortsätta lyssna på skid row och dreggla lite över sebastian bach. ha det fint.


Boring list, really....

har inte mcyket att göra såhär 7 minuter innan jag ska till skolan så svarar på en lista jag hittade på någon random blogg...
strunta i att siffrorna är konstiga, började inte från fråga 1.


231. Vad har du i din handväska? handväska är fel ord. men i min väska har jag plånbok, paraply, glasögonfodral, nycklar osv.
232. Har du körkort? nej
233. Hur många uppkörningar gjorde du? -
234. Vart det dyrt? -
235. Har du moped? nej, cykel!
236. Drömmer du? när jag sover i guess
237. Om ja; minns du dina drömmar? ibland, ibland inte
238. Tror du på nåt övernaturligt? nej
239. Om ja; vad: -
240. Om inte; vad anser du om övernaturliga ting? att folk som vill tro på dom får göra det men tvinga inte mig till det
241. Röker du?
242. Om ja; varför slutar du inte? -
243. Spara eller slösa? både och. spara tillräckligt för framtiden men unna dig saker.
244. Har du investerat pengar? i vadå?
245. Spelar du sällskapspel? i princip aldrig
246. Favorispelet? noooo idea
247. Spelar du datorspel? nej
248. Favoritpratprogram på datorn? msn
249. Favoritsemesterställe: italien hoho
250. Drömresan skulle vara: ENGLAND! En liten roadtrip i en gammal minivan genom england. mmmh <3
251. Har rest till: norge, danmark, turkiet, italien, tyskland
252. Semestertips? have fuuuun.
253. Semestermardröm? oj, vet inte
254. Vad skulle du INTE göra på din semester? smuggla hem knark!
255. Vem diskar hemma hos er? diskmaskinen
256. Storhandlar du? följer med mamma när hon gör det..
257. Är det något du är bra på? är det säkert
258. Är du praktisk? vet inte.
259. Är du teknisk? nej. men mer teknisk än jennie!
260. Har du besökt nåt nöjesfält? ja liseberg. och legoland om det räknas?
261. Gillar du det? med rätt folk ja.
262. Favoritkarusellen? LISEBERGSBANAN <3 
263. Dusch eller badkar: badkar. har tyvärr inget
264. Färg på ditt duschdraperi? det vet jag då inte. minns inte.
265. Syr du dina gardiner själv? nej. har inte ens nån gardin då jag har takfönster.
266. Bästa stället på webben: har tyvärr fastnat för facebook..
267. Musikfavoriter / favoritartist: (Gillar INTE att förra personen som gjorde detta skrev Darin......) hur som helst sååå det finns många men mötley crüe ligger mig varmt om hjärtat.
268. Tittar på TV: tittar nästan aldrig på TV...
269. Hur mycket tittar du på TV? kanske sammanlagt 2-3 timmar i veckan?
270. Äger du nån leksak? beror la på vad leksak räknas som.

och nu hann jag inte mer. Skolan väntar! Slänger nog upp nåt här ikväll nån gång.

It is our choices that show what we truly are, far more than our abilities.

Två inlägg på en dag - wow!

Tänkte bara skriva lite om veckan som kommer.. vad jag har för planer och så.

Måndag: Då blir det skola. Slutar sent så kommer inte hem förrän halv sex. hinner tyvärr inte rida då, varken cloe eller belinda. too bad. måste nog plugga lite då jag måste förbereda mig inför historiaredovisning och miljökonferens. sen så ska ju novellen skrivas klart också.

Tisdag: skola då också. Sen vet jag inte alls. ingen aning om vad jag ska göra. troligtvis ta en liten skritt/travtur med cloe.

Onsdag: Skola med miljökonferens, och efter det ska jag ta och åka till en filmaffär och försöka få tag på Tigers film. Håller tummarna för att den finns där! Annars blir jag lite ledsen för då försvinner ju min fina idé om att ge matte den filmen..jaja, det lär jag se på onsdag!

Torsdag: SCHEMAFRITT, MMH ♥ Inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra då men blir troligtvis att jag börjar packa lite inför fredagen. rida ska jag också göra.

Fredag: kommer bli en awesome dag! Först åker jag till skolan, as usual. vid lunchen dumpar jag mina kära klasskamrater för att åka till centralen och möta upp jull och lolloh som ska hit över dagen med skolan. De åker med mig till skolan och sitter med på sista lektionen för att sedan åka med mig till centralen och vinka av mig vid tåget som tar mig ner till matte. På kvällen sen efter jag kommit fram blir det bio med matte och hans morsa. I am number 4 tror jag den filmen vi skulle se heter? ingen aning xD ska också försöka stanna till hos sass för att hämta The great Gatsby som jag glömde där sist, heh.

Lördag: är hos matte och nooo idea vad vi hittar på. Det lär vi märka! (förhoppningsvis träffa mik)

Söndag: fortf. hos matte och ingen aning om vad vi gör då heller. åker i alla fall hem denna dag.

Nu blir det till att kolla på Herbie! Sjukt längesen jag såg den. Ha det fint.

Kan förresten tillägga att kusin har tagit sina första steg efter hjärnblödningen. Han har bytt avdelning från NIVA till den "vanliga" intensiven och då var han tvungen att byta sjukhussäng. när han skulle mellan sängarna tog han ett par stabblande steg. Duktiga duktiga kusin

Pessimisten säger att det är ett moln för solen, optimisten säger att det är en sol bakom molnet.

Yes, I'm alive, and it feels pretty damn good.

Nu hade jag tänkt att jag ska börja ta upp bloggandet igen. Har verkligen inte haft någon ork till det här det senaste men nu så!

Har tvååå saker att berätta, så here we go..

1. kusin är bättre nu! han är vaken och kan äta osv. pratet är fortf. lite knasigt men inte konstigt efter två veckors sömn. han har i alla fall kunnat säga "mamma" och han har ätit isglass och i fredags satt han och kollade på så ska det låta! stora framsteg alltså, och det gör mig glad ♥ kom på att kusin har vart grunden för mitt humör det senaste. han som styr hur jag ska vara, haha.. har vart på ganska kasst humör nu det senaste, men i fredags när jag fick reda på att det går så bra för honom så satt jag och skrattade högt för mig själv på mitt rum i ungefär en halvtimma.. nå, han mår i alla fall bättre, och det är underbart!

2. Cloe har kommit hem igen. hämtade henne i söndags. det funkade inte mellan henne och therese så vi fick ta hem henne. hon står nu tillsammans med shettisarna och fåren. Underbart att ha henne hos sig igen och kunna rida på henne. It feels like home to me ♥

Planer för dagen då? jo jag har nyss varit och jobbat och sedan ska jag till IKEA och skaffa mig ett nytt skrivbord. Det bordet jag har nu, och alltid har haft, är ett TV-bord egentligen. Det funkar ju bra och så men jag börjar tröttna på det. Det är väldigt lågt så jag får så ont i ryggen när jag ska plugga. Stolen jag har till är också ganska låg, men ändå ungefär lika hög som bordet, så jag får böja mig så när jag sitter och gör nåt där, vilket inte är det skönaste för kroppen.
Men nu blir det ändring på det! Woho.

Nu ska jag in i min lilla värld av musik. Kanske slänger upp nåt här ikväll. Hade tänkt hitta någon lista på nätet med saker att blogga om. får se om jag hittar nån bra sån. om jag gör det så följer jag nog den (så länge som jag orkar...)

Where your treasure is, there will your heart be also.

Uppdateringen har inte vart på topp det senaste men jag har haft min anledning. dock inget jag tänker ta upp här då de som läser min blogg redan vet.

har spenderat förmiddagen vid datorn. musik musik, hela tiden musik. glott lite musikvideos och kommit på att jared leto är en jävligt bra sångare. inte bara tack vare rösten utan för att han får det att låta så lätt. talangfull man.

ska iväg till torget om ca en timma och köpa lite nya underkläder hade jag tänkt. efter det blir det att åka hem och käka och sen till sjukhuset. carl vaknade av sig själv i morse och läkaren pratade med honom och förklarade att han var på sjukhuset och sådär och han lyckades blinka några gånger och fästa blicken i läkarens ögon, men sen sövde hon honom igen för att han inte är helt redo för att vara vaken. det är bra nyheter i alla fall, verkligen!
efter det blir det nog plugg. ska arbeta på the tourist guide. ska försöka få tag i andréa också, hoppas verkligen hon har tid att sitta och greja med det ikväll så vi kan göra det tillsammans. mycket lättare då.

vet inte riktigt vad jag ska säga sååå hejdå.

Sunshine, daisies, butter mellow, Turn this stupid, fat rat yellow.

Ligger just nu i soffan och glor på Halvblodsprinsen. Den är lite småmysig. Ska snart sticka.. när jag skrivit klart här skulle jag tro. Ska först ut med hundarna och sedan kör bror iväg mig till Nösnäs gymnasiet så jag kan åka med Jess hem. Ska bli trevligt.

Åh Lavender dök nyss upp i filmen. Hon är fan läskig, haha! Väldigt söt och så till utseendet, men creepy. Lite småbesatt av Ron är hon ju, i och för sig ska inte jag säga nåt om den saken..

Saknar Fred och George i den här filmen. Mysigaste i hela HP-heptalogin, helt klart.

ska sticka nu. hörs kanske ikväll.


I don't go looking for trouble. Trouble usually finds me

Fem minuter kvar... fem tråkiga minuter. det är då mans ätter sig vid datorn och slänger upp ett litet inlägg här.

Känns sjukt onödigt att gå upp vid sju bara för att vara inne vid skolan halv tio för att sitta på information i en timma. men men, det måste göras, och informationen är ju ändå om valet sen så det är viktiga grejor. det blir säkert bra, hoho.
sticker hur som helst hem direkt efter det här grejset för att ta hand om syster min som är sjuuuk. ska försöka ligga och ta en liten tupplur i soffan. sen blir det till att åka till jess. ridning idag igen. sen kommer jag hem därifrån och kaaaanske ska koncentrera mig lite på att plugga då. jag vet inte...får se om jag orkar. känner dock inte att jag har något att plugga på till den här veckan men det är bra att börja redan nu till det som är nästa vecka så man inte känner sig riktigt lika stressad nästa vecka. sån facepunch att få alla läxor och prov rätt upp i nyllet på en gång. så då är det bättre att ta det nu.

klockan är hur som helst 07:45 nu så jag ska sticka till bussen. SEE YAAAH

(om ingen har lagt märke till det så har jag börjat att köra med endast HP-citat som headlines)

Dawn seemed to follow midnight with indecent haste.

God kväll folk.

Kom hem från jess för en och en halv timma sen ungefär. Hennes morsa kom och hämtade mig på Nösnäs gymnasium och så åkte vi hem och  käkade lite, sen stack vi till stallet. det gick bra att rida. aldrig ridit Belinda förut så vi tog det lugnt. endast lite skritt och trav. i morgon blir det lite galopp också.

just det ja.. i morgon ska ju jag gå upp vid halv sju eller nåt för att gå till skolan. orkar dock inte gå upp så tidigt så blir nog bara vid sju. ska ju inte göra nåt speciellt. så blir bara att flyga in i duschen, käka, ta på mig och sen dra och det tar inte jättelång tid. 45 minuter bör ju räcka..

huuuuur som helst.. jag vet inte varför jag skriver. har inget vettigt att säga ju. slutar skriva nu och sticker ner och gör mig i ordning innan jag flyger i säng.

är förövrigt väldigt nyfiken på hur många i sverige som heter Greta-Stina Bringelbost.

hejdå.


ENTER HEADLINE HERE

blir ett kort och snabbt inlägg innan jag sticker ut på en liten promenad..

dagen har vart helt okej. var först i skolan vilekt var trevligt och sen kom jag hem till en helt läxfri dag. inte behövt plugga någonting och det har varit underbaaaart. käkade lite när jag kom hem sen satte jag mig och kollade på harry potter och the order of the phoenix. troligtvis den av HP-filmerna som jag tycker minst om och det är för att sirius dör och det är så sjukt hemskt. blir änna lite deprimerad av att se den.
såg hur som helst inte klart den och ska därför lägga mig i soffan och kolla färdigt när jag är tillbaka från promenaden. sen ska jag lägga mig och sova direkt efter det. la mig hyfsat tidigt igår och det kändes skönt att vara utvilad idag, så jag ska nog köra på det från och med nu.

morgondagen då, hur ser den ut? jo först är det ju skola (såklart..) och sen direkt efter det så tar jag bussen in till stenungsund (utan att landa hemma först) och där hämtar jess morsa upp mig och tar med mig hem så ska jag med jess till stallet och ta en ridtur med malins ponny. ska bli nice.

nej nu hinner jag inte skriva mer, dags att gå ut och gå.

(av någon anledning ville jag skriva "house" som avskeds-replik....det är inte ens en sån ju.)

House!

RSS 2.0