Let it snow, let it snow, let it snow.

Jag och systrarna har lekt i snön idag. Det var fint!
 
 
 
 
Ska snart göra middag. Lax. Thihi.

Enter headline here.

Sista dagen på lovet.. Det är lite sorgligt men samtidigt trevligt (eehe?!?) på något sätt då man nu får saker att göra på dagarna. Fine, jag har inte varit sysslolös på lovet då jag har jobbat och varit iväg till Skåne osv, men samtidigt får man sysselsätta huvudet hela tiden, vilket känns ganska bra.
 
Denna dag ska spenderas i Göteborg tillsammans med Maja. Först lunch, sedan bär det av till Universeum. Ska bli väldigt trevligt! Ska försöka få en del bilder (om det inte är otillåtet att fota, jag minns inte det?) och få upp dom här ikväll :)

Trött som in i helvete dock. Jag som tyckte att jag sov ganska mycket? Nåja. Livet är fint ändå!

Tjosan hejsan.

Change of heart.

Uppe i ottan. Nä då men jag vaknade vid nio. Ska åka och träna vid kvart över tio så fick pallra mig upp i ordentlig tid innan! Ganska skönt ändå så man inte ligger och sover halva dagen och får en chock när klockan ringer halv sex på onsdag.
 
Annars ska jag mest plugga och läsa idag. Ta en truddilutt med vovven också. Kanske en cykeltur? Får se vad det blir. Hur som helst så ska jag ta det lugnt och fint! Lär bli någon liten uppdatering, om jag kommer ihåg att få några bilder eller har nåt annat vettigt att säga.
 
Morgondagen kommer bli jättefin! Har inte träffat Maja på fan det är flera månader sen tror jag? Vi bestämde hur som helst att ses för en lunch och sedan pallra oss vidare till universeum. Där har jag inte heller varit på ett tag så det kommer bli fantastiskt. De har så fina grejer där.
 
Måste göra mig i ordning nu så jag hinner iväg i tid till träningen. TJO!
 
Ett av de tre nattsällskapen jag hade inatt

Who will give you strength when you're not strong?

Nu är det bekräftat - jag suger på att blogga. Försöker lite då och då men det går fan inte bra, hahah.
 
Orkar inte skriva särskilt mycket. Lovet har varit jättefint. Jobbat (pengar pengar dreggel dreggel) och sen har jag varit nere i Lund och firat Mattes födelsedag kombinerat med nyår. Det var skitmysigt och jag hade det oerhört trevligt! Härlig samling människor, minst sagt. Min present var också oerhört lyckad, men Mattes mamma lär ångra att hon hjälpte mig med den hahah.
 
Det senaste har det varit en hel del tankar om framtiden. Vad ska jag göra, när ska jag göra det, hur ska jag göra det. Tror att det lär lösa sig ändå, men känns som att livet tar fem meter långa steg framåt hela tiden. Jag hänger inte riktigt med. Man tänker att äh det är lång tid kvar, ta det lugnt, jag tar det snart. Men det är inte så. Det kommer närmare än man tror.
 
Sammanfattar den senaste tiden i lite bilder.
 
Firade jul med Andréa. Det var vackert och jag fick fina saker :) TACK!
 
Spenderade en kväll med att sitta och utbyta bilder med Lolloh hahah. Ser ut som att jag har absurt mycket hår.
 
Det här var bilden som prydde mina julhälsningar. God jul från Emma.
 

Har spenderat många stunder med denna filur. Fina kissemiss.
 
Har även försökt ge mig själv lite egentid vilket vanligtvis resulterat i detta - gömma mig i min sänggrotta med tända ljus och musik i öronen.

RSS 2.0