Vilken miss...

satt och kollade igenom gamla headlines och så upptäckte jag att jag någon gång hade skrivit "actions speak louder than words" och det slog mig just att henrik har en tshirt där det står så.... vilken miss.

har nationella i tyska idag. skrivdelen i think. sista nationella för mig. underbart! Sen så skulle jag lämnat in en genusuppgift i elevdemokratin för att få mvg. hade heeelt glömt av det. kom på det nu när jag kollade igenom min kalender. så jag skiter i den. jag får ändå vg i elevdemokrati och det är inte dåligt liksom. såå.. så får det bli.
efter skolan blir det till att stanna kvar i stan och hitta present till mamma och jess. båda fyller år idag! till mamma vet jag vad jag ska köpa och till jess vet jag halvt. en del av presenten i alla fall! Så förhoppningsvis går det snabbt för sen kan jag sticka hem och läsa hehe. eller kanske gå ut med hunden... ja, ut med hobbe först och sen slänga mig i sängen och läsa.

nu ska jag ner och göra lite saker. ska gå snart. (varit en oerhört lugn morgon för jag struntade i att duscha då jag gjorde det igår så tjänade femton minuter på det. ganska nice! skulle gått upp vid kvart över fem i morse istället för halv sex så jag hann äta en ordentlig frukost men nu när jag sket i att duscha kunde jag gå upp en kvart senare (jag måste erkänna....jag somnade om till halv.) och ändå hinna få i mig ordentligt med mat. asbra, hoho.

ja men just det.... det var sticka härifrån jag skulle göra. seeees.

Tom Felton isn't Draco Malfoy.

orkar inte skriva nåt men slänger upp lite klipp med tom felton... han är duktig ♥ och snygg.










Changed plans.

I morse ändrades Lollohs och mina planer för när hon är här.. till det bättre! hon kommer fortfarande vara här samma dagar, det vill säga onsdag-söndag. allt är i princip likadant (liseberg för oss två på torsdag, metaltown fredag och lördag) men det som ändrat sig är att vi ska till liseberg på söndag också - med pancake och hans vänner. jag vaknade vid halv nio i morse och loggade då in på msn för hade inget att göra och då får jag ett god morgon från pancake och sen frågan om jag ska hänga med honom och hans vänner på liseberg. som tur är åker inte lolloh förrän fem så det blir så att vi drar med dom dit. kommer säkert bli väldigt awesome.

planerna för dagen är att vara ute en hel del med hunden min och sen så ska jag och mina syskon träna massa på musiken och sen filma! hoppas det kommer gå bra hehe.

Av vad man kan förstå är sorgen för tung.

Kom nyss in från en liten promenad med hunden. Gick endast en halvtimma. Det var mysigt. Gick in på en väg som slutade vid ett förfallet hus där det tydligen bodde folk. gick förbi deras tomt, eller ja över deras garageplan typ, för att komma in på en stig som ledde tillbaka till en liten bit bortanför där jag bor. det var väldigt läskigt för när jag gick där stod det två män och verkade ha tagit ett glas för mycket och den ena typ "kom då hunden, kom dåååå!" och försökte locka till sig hobbe. duktig som han var gick han inte ifrån mig så vi kom därifrån. läskiga snubbar det där. i och för sig korsade jag deras tomt..

var ute med miranda idag igen, och hennes lilla papillon Bimbo. Igår fick inte Hobbe följa med för vi hade nyss varit ute på en timmas promenad då. men idag fick han gå med! Vi var ute i två timmar och promenerade runt i skogen och på grusvägar och sådär. härligt härligt. dock var både jag och hobbe väldigt trötta när vi kom hem men det är riktigt bra, det ska ju kännas att man rört sig!

ska inte skriva så mycket mer nu..ville egentligen bara dela med mig av ett klipp från Robin Hood. börjar alltid gråta av den här sången. speciellt vid 30 sekunder då kaninen tappar ner en smula och den lilla musen förösker få tag på den men inte når pga kedjan och så ger kaninen honom smulan och han springer till sina musvänner och delar med sig. musen och så jääävla söt och jag blir blöt i ögonen direkt jag ser det där.


When I die I'll go to heaven, 'cause I've done my time in hell.

Krasch krasch. Simpsons började nyss. så jävla dåligt program så det är sjukt. som tur är så börjar även top model nu så bytte till det. det är faktiskt ett intressant program trots att en hel del av tjejerna är konstiga och så mesiga.

har spenderat hela dagen framför datorn med skolgrejer.. ska snart ta en paus i det och gå ut med hunden. ska faktiskt göra det direkt jag skrivit klart här. eller nä jag vet inte.. när programmet är slut. ja, så får det bli. vid fyra alltså. ska ta mig ner till nösnäs och ta en sväng på motionsspåret där.

åh det slog mig just att pirates 4 har börjat gå nu. jag är egentligen inte alls så sugen på att se den nu när inte keira eller orlando är med. trion med johnny, orlando och keira var ju underbar. inte samma sak nu när två av de är borta. men jag borde se den ändå, det är ju ändå pirates... får se till att få tag på någon som vill hänga med och kolla.

hoho nu komemr den bästa delen - utslagningen. gillar när man får se resultatet. och att se vem som åker ut! även om det är synd om den tjejen.

känner att jag bara pladdrar på om ingenting så hejdå.

If suddenly you were a girl, I'd be suddenly gay.

Kom hem för en halvtimma sen. var ute och gick med miranda i ca två timmar. har inte träffat henne på nästan ett år och gosh jag hade nästan glömt vilka fina ansiktsdrag hon har. men usch vad smal hon har blivit. kvinnan får börja äta mer... nåja, jag hade väldigt trevligt trots att jag blev tvungen att gå ensam hem genom skogen i mörkret. sånt får man stå ut med.

tror att de som läser min blogg redan vet detta men är inte säker då jag inte vet vilka som läser men kan i alla fall berätta ändå.. vecka 28 och 29 åker min moster och hennes familj till turkiet och ett par veckor innan dess har de tagit hem sina två valpar. moster ringde mig igår och frågade om jag har lust att bo där de två veckorna de är borta och ta hand om valparna. självklart vill jag det! hon sa även att jag får ta med en vän som kan hålla mig sällskap, så jag pratade med pancake och han sa att han troligtvis inte gör nåt den veckan så han kommer förhoppningsvis. annars får jag sno med mig någon annan (: kommer bli awesome hur som helst!

ligger just nu och kollar på lite klipp/låtar från askungen heh.. mössen är så söta ♥ ska i alla fall fortsätta med den sysselsättningen nu. förresten, ge mig beröm, jag har uppdaterat TVÅ GÅNGER på samma dag! Good girl.

Våga ha kraften att vara stark.

har så jävla mycket att göra i skolan nu..nationella prov och inlämningar och sånna småsaker som enligt mig är helt patetiska. Varför måste de knö ihop allt i slutet? jaja, snart slut. bara några dagar kvar.

regn ute, tror jag. var det förut i alla fall. ska ändå ut och gå med hunden min om några minuter. ska bara lyssna klart på denna låten (i'll make a man out of you från Mulan). Gillar den låten. Gillar i princip alla disneylåtar haha.. så jävla mysiga och låtarna från de lite äldre filmerna har vanligtvis riktigt bra budskap eller fin text.
stängde nyss av låten och upptäckte att ja, det regnar. smattrar massa mot fönstret. vad mysigt ♥

måste meddela att jag blivit smått beroende av spelet Hänga Harry inne på mugglarportalen.se. underbart spel haha. egentligen ganska långtråkigt men det är kul ändå och sjukt beroendeframkallande. lite dumt att man kan köra det hur många gånger som helst, då kan man ju hålla på all day long. frågesporten går dock bara att göra tre gånger i think och ja det är ju bra för då blir man inte så beroende av det. lite nice också för då är man helpepp när man väl gör det!

nu ska jag faktiskt gå ut i regnet och mysa med hunden. vi hörs!

No one could ever tell.

På väg att bli förkyld. inte riktigt okej känner jag huhu. förhoppninsvis blir jag inte sådär hemskt förkyld så jag behöver vara hemma från skolan. jag vill inte missa några nationella ju. men det blir säkert bra. får klä mig ordentligt nu de närmsta dagarna och inte gå barfota...

ska precis lägga img och kolla på harry potter och dödsrelikerna del 1. den är härlig, precis som de andra är höhö. gillar speciellt emma i den filmen, så jävla snygg. synd att jag endast fick hennes namn och inte hennes utseende också </3

åh jag skrev en berättelse när jag gick i åttan som jag blev skitnöjd med, men så tappade jag bort den. mamma hittade den förut så blev oerhröt glad. skrev in den på datorn så jag inte skulle tappa bort den igen och har asont i händerna nu för den är på tio sidor så det tog sin lilla tid att skriva in den och händerna har typ kramp nu haha! men det var det värt.

blir jobb senare och sen pluggning resten av kvällen. nice nice. ha det gött.

No time.

God morgon, sovit gott? jag har sovit ganska länge känns det som men ändå inte bra. Vaknade en gång vid tre och sen en gång vid fem. knas. jaja, jag är ändå hyfsat utvilad och redo för en skoldag! Eller nä...när är man någonsin redo för en skoldag?

Kvällen igår ägnades åt lejonkungen. mysigt var det. hmmm...just nu kollade jag på klockan och kom på att jag ska gå om fem minuter och har fortf. inga byxor på mig och inte packat ner datorn (obviously, jag sitter ju och skriver....). måste därför lägga ner nu. haha...


Strangers like me.

Har kollat på Tarzan och Jane idag (inte filmen från 1999 alltså..) och för ca en timma sen fastnade jag i tarzanmusik på youtube. har kommit på att jag är lite kär i honom haha. Han är så jävla mysig. Vet att jag hade filmen från 1999 på VHS. försökte hitta den nu men har inte kvar den. riktigt illa. måste skaffa mig en ny... 99 kr på cdon, redan kollat upp det. plus frakt då. inte så farligt för lite tarzan ♥

kan fortsätta på det här med disney...jag har kommit på att hercules öron ser ut som kanelbullar! vackert..nä (:

Nåt jag gillar med de flesta tecknade disneyfilmer är att de framstället djur och växter som jämnlikar till oss människor. "vuxenfilmer" gör liksom inte det. älskar att disney visar det, eftersom det faktiskt stämmer. Tur att det finns filmer man aldrig blir för gammal för.

ska droga lite mer tarzan, sen sova. klockan ringer 6 i morgon. blir att åka till gymmet då, sen hem och käka frukost, sen sätta mig på cykeln och trampa iväg till mormor och gå runt på kyrkogården lite. ska stanna på vägen och plocka lite blommor och ge mormor hade jag tänkt. sen ska jag hem och plugga engelska och sen blir det jobb!

Detta ovetande...

Var ju bestämt att jag och morsan skulle till gymmet i eftermiddag istället men nu ändrade vi det till tidigt på morgonen i morgon så nu ser det ut som att jag ska till Peter i alla fall. Vet dock inte för han är inte hemma just nu och sådär. Jaja, vi får se. Så det ändrar sig hela tiden och man vet inte hur dagen ser ut. Men det blir bra ändå, oh yeah.

Var nyss nere med hunden vid havet. Han älskar att simma och det är så härligt att se honom skutta runt i vattnet. Leendet dyker upp i mitt ansikte på en gång, haha!
en sak som är väldigt fascinerande med djur är hur mycket energi de har trots åldern. En sexårig hund t ex, den är ju ca 42 människoår men springer och hoppar för fullt i alla fall. Personligen har jag då aldrig sett en så livlig och energifull 42årig människa. Någon som har det? Let me know i så fall.

Har fruktansvärt tråkigt...därav anledningen till att jag sätter mig och skriver här. har ju egentligen inget vettigt att skriva om (känns som att jag säger det i alla inlägg hahah...). borde ta och duscha snart. blev assvettig av den där turen till vattnet. luktar lagom mysigt och så.

Ha det.

May the force be with you.

Varför citera star wars? i have no idea.

bloggningen är på topp, japp. över en vecka sen jag bloggade sist, haha... jaja, jag har inte orkat.

igår såg denna dag ut att bli riktigt bra. gå upp sex och åka till gymmet, sen komma hem och gå ut på promenad och bara vara allmänt slapp. kanske börja på engelskan så jag inte behöver göra allt i morgon. sen vid halv fem skulle jag satt mig på cykeln och cyklat hem till Peter. Han är i Stenunderskon nu i helgen nämligen och han har med sig Kaylee (sin dotter) så skulle fått träffa henne for the first time. såg fram emot det riktigt mycket. sen så i morse gick jag upp sex, mamma säger "vi tar gymmet i eftrmiddag istället" så nu ska jag dit i eftermiddag och då blir det ju inget peter. blev riktigt besviken. men that's life i guess.

har legat och kollat på björnbröder. älskar den filmen och får rysningar i hela kroppen vid en hel del tillfällen. mysigt mysigt! disneys lite smått äldre filmer är härliga. dom nya är inte okej på nåt sätt. typ hannah montana och sånt. vadfan är det liksom? vill ha tillbaka det gamla. tur i alla fall att de gamla disneyfilmerna lever kvar!

pappa hade fixat käk igår så precis när vi skulle äta ringer morsans jobbarkompis och bara "jag och kjell (hennes man) bjuder hela familjen på Ti Amo!" bara för att vi hjälpt till där när jobbarkompisen (carina) gjort illa foten. så spenderade kvällen på Ti Amo och käkade en kycklingsallad med vitlökssås. Asgott var det och jag hade riktigt trevligt. Blev så sugen på kycklingsallad bara för det så får lite lust att göra det ikväll.. får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag faktiskt ta och sluta skriva så ni inte får alltför mycket att läsa. Ska ut på promenad snart också. Nice.

RSS 2.0