We know the truth, not only by the reason but also by the heart.

Satt inne på en hemsida förut, där man kunde lägga upp en bild på sig själv så kom det upp en lista med kändisar man var lik. Den kändis jag var mest lik (78%) var Ashton Kutcher. Surprised att det blev en kille? Haha nä, inte direkt.

 
Detta var den bild jag la upp, hahah...                                          Ser ni någon likhet med denna man? I don't...

Sitter och laddar kameran, och ska nog snart åka till Jess. Vet inte hur länge jag blir borta men inte superlänge eftersom jag ska upp tidigt i morgon. Måste därför lägga mig i tid ikväll.
Ett ord jag jäävligt sällan använder är "pepp", men jag måste få säga att jag är jävligt pepp på morgondagen! Ska bli sjukt jävla underbart. Spendera hela eftermiddagen med matte, jull, lolloh, viktor, david (i think?), pancake och möjligtvis mik. Happy Emma! Tänkte först att jag skulle ta med kameran men så slog det mig att jag är alltid så upptagen med annat att jag glömmer av att ta några kort, haha. Då är det bara onödigt att släpa runt på den hela dagen.

Nu ska jag fixa lite småsaker innan jag åker. Hörs kanske ikväll.

It's hard to know just who you are.

Gott humör idag, ohyeah. Det gillar vi!

Planerna för dagen är la inte så jättestora på något sätt.. är hemma med syskonen fram till strax efter fyra och under den tiden ska jag se till att packa inför lund (det blev inte av igår) och resten av tiden ska jag la läsa och lyssna på musik. Sån där lugn dag.
När mamma kommer hem från jobbet ska jag iväg till Jess och fota henne när hon rider. Stannar dock inte så länge eftersom jag ska upp tidigt i morgon och sätta mig på bussen in till göteborg. Vill kunna lägga mig hyfsat tidigt ikväll så jag inte är alltför trött i morgon. Det är aldrig roligt att vara det. Åka tåg trött - nejtack!

Både igår och idag har jag suttit och kollat på samma youtubeklipp väldigt många gånger.... ni måste kolla på det. det är inte speciellt långt. och snubben i klippet är ju fan underbar. radiopratade på bandit rock. så söt hahah..



Visst är han söt? xD Kan inte sluta le när jag kollar på det haha. verkar heller inte kunna sluta kolla.
någon mer än jag som förresten reagerar över hans likhet med karlsson på taket när han säger "mustasch". hans mun är aslik karlsson på takets mun då! men han är mycket sötare än karlsson på taket höhö.

nu ska jag fortsätta glo på detta klippet och sen ta fram boken. ja, andréa, den är bra! har faktiskt läst en hel del i den nu. inte så värst mycket kvar. femtio sidor or something.

ha det gött.

Wild child.

Kvällen har spenderats hos frisören och på fotbollsplanen. Klippte mig bara lite kortare så nu är det som vanligt igen! Lovely.
Åkte och kollade på brors fotbollsmatch efter att jag klippt mig och satan vad kallt det blev. Ligger just nu och försöker få upp värmen men det är fan inte lätt ska jag säga.

Är så hemskt sugen på att se Pride and Prejudice.. vill verkligen se den. men jag äger den inte, tyvärr. har dock planerat med kära lilla sass att se den med henne på måndag kväll. så får försöka stå ut några dagar till!


Detta är låten som hållt mig vid liv den senaste halvtimman. Den är mysig och fin och WASP är mysiga och ja allmänt söta.

Kom nyss på att jag kan kolla på pride and prejudice på youtube, den ligger uppe där! wiie. kommer dock inte hinna se klart på hela med tanke på att klockan börjar bli ganska mycket. nåja, hinner se en hel del i alla fall.

nu ska jag ner och göra mig i ordning innan jag fastnar too much i filmen. hörs.

They're ready to go now.

Kameran är igång igen! Den har inte direkt varit trasig, men jag har inte använt den på några veckor. Men nu så! Har just stört min stackars Freddie i hans skönhetssömn genom att ta massa kort på honom. Men snäll som jag är lämnade jag honom till att sova vidare. Bilder kommer längre ner i inlägget...

Idag händer något som inte hänt på länge... ska klippa mig! Det har jag inte gjort på flera månader och mitt hår är lååångt. Så fort det är så långt så det fastnar under tröjan i nacken så ä det jobbigt. så det ska av nu. woeeh. Fast inte jättemycket kortare, bara lite :'D så det är bekvämt.
Blir träning ikväll också, vilket jag inte vet hur det kommer gå. Sov på nåt konstigt sätt inatt så jag har lite ont i min vänsterarm. Men vad satan, det går säkert över under dagen!

Nu när jag satt här och skrev kom en reklam om sommarjobb upp på spotify... varför gör dom reklam för sommarjobb nu, när sommaren är slut?

I morgon ska jag cykla in till coop forum och köpa block! Måste ha till skolstarten. Tänkte fixa det när jag var med Andréa i stan men kom på att det är billigare att köpa det på t ex coop eller nåt sånt, istället för på riktiga bokaffärer. Och jag sticker ju på fredag morgon och kommer inte hem förrän skolan börjar så måste fixa det innan jag åker.







Min pojke ♥

Lies of the beautiful people.

Har inte haft någon lust att skriva på ett par dagar, but i'm here now.

Dagen har varit helt okej. Tvättat en hel del kläder (mina favoritkläder) så jag har dom rena inför Lund. Vill gärna ha med mig det jag trivs mest i, haha. då känner jag mig säkrast! blir tre par byxor plus fyra olika ombyten för överkroppen. det borde ju räcka till sex dagar. i annat fall får jag dyka in i mattes garderob och sno lite kläder från honom.

Det är allt annat än tyst kring mig. Har Mötley Crüe spelandes på hög volym i en cdspelare till vänster om mig. Gamla goa Crüe... ♥ Annars har det varit mycket System of a down idag. Blev också lite Cradle of Filth framåt sju. Mestadels för att Viktor sa åt mig att lyssna på någon låt och för att jag sedan letade efter en grej. För ca fyra år sedan visade mathias mig en video med folk som stod runt ett badkar och hade armarna ovanför badkaret och spelade fiol på sina armar med kniv eller nåt sånt. På fyra år har jag inte kunnat släppa den videon och igår blev jag hemskt nyfiken på vad det var för nåt så frågade mathias och han sa att det troligtvis var något med Cradle of Filth. Har därför spenderat en hel del tid med att försöka hitta den videon. Det är dock lite jobbigt för jag kan inte se på alla musikvideos med Cradle of Filth för att det kan innehålla "material som är olämpligt för vissa användare".


Någon som har förståelse för att man inte får se alla musikvideos med dessa pojkar, haha?

Kvällen ska spenderas med läsande (sjunde boken på sju dagar, haha.. så sammanlagt har jag läst ut en bok om dagen den senaste veckan). Det var nog väldigt bra att jag köpte så många böcker när jag och Andréa var på second hand och loppis! Ska också ge mig iväg ut i skogen med min kära hund, och låta honom springa fritt lite. Ska ta och göra det nu när jag skrivit klart här för då har han ätit färdigt och är redo att gå ut.

Har börjat läsa En ö i havet av Annika Thor (vet nog en som blir glad över det.. ♥). Hari nte läst mycket alls än så kan inte uttala mig om den. Är på sida 33!

Byggde mig förresten en bokhylla igår, men den gick inte upp på rummet.. fuck my life. Får ta isär den och ta upp den i delar och sen sätta ihop den igen. Den är asful, men jag vill ha den ändå för då kan man se mina små böcker! Bättre det än att dom får ligga nerknödda i lådor, där dom inte ens får plats längre D:

FÖRRESTEN, OM NÅGON HAR SKÖNLITTERATUR ATT GÖRA SIG AV MED FÅR DOM VÄLDIGT GÄRNA GE DEN TILL MIG. VAD DET ÄN ÄR FÖR NÅT! Jag blir en glad pojke då :'D

Vet inte riktigt vad jag sitter här och tjötar om, skriver inget vettigt ändå. Men jag är på skrivhumör, och då blir det så. Kanske måste ta igen de här dagarna då jag inte bloggat?

All in the name of...
All in the name of rock n' roll
All in the name of rock

Kanske dags för mig att stänga av musiken, dra på mig byxor och mössan och sticka ut sen.. Vi hörs!

Motherfucker I don't care



I'd rather cut you than the wedding cake...

Connect your throat to the nearest razor.

Nåt av det som ligger högt upp på min lista över saker jag inte tycker om är mardrömmar. Trots att man egentligen vet att det bara är på låtsas och man ligger och tänker "kom igen, vakna nu då." så går det inte och man är rädd ändå.
Vaknade vid fyra inatt av att jag drömde att jag blev våldtagen. Jag och skådespelaren Joel Kinnaman (av någon anledning?) gick i stan helt ensamma för det var väldigt tidigt på morgonen. Så kom två killar gående och vi tänkte inte mer på det. Den ena killen gick fram till Joel och den andra till mig och så bara tog han tag i mig och så och sen vaknade jag med ett ryck. Det var inte kul. Nåja, jag kunde i alla fall somna om i lite mer än en timma till och förutom den drömmen så har jag sovit fint hela natten!

Idag blir det jobb, sen hem och gå ut med hunden och sen läsa. Woeeh. Myskväll helt enkelt! Ska i säng nio idag, ja det ska jag. Måste sova. Och vill fan vara ledig i morgon så ska smsa Carina och fråga om hon ville sno min morgondag. Hoppas hon vill det c:

Nåja nu ska jag fortsätta göra mig i ordning och sen ska jag cykla iväg till jobbet. Det är ändå ganska trevligt att åka dit när man tänker på att det kaaanske är sista dagen och annars näst sista. Happy me, ohyeah.

Nä men vi hörs då.


I'd rather cut you than the wedding cake.

Bloggen har stått stilla ett par dagar, men jag har haft annat för mig. Bland annat spenderat både måndag och tisdag på biblioteket. Har läst en hel del och det är så mysigt så kan inte slita mig ifrån böckerna för att logga in här och klottra ner några ord.

Idag fick Uddevalla besök av lilla mig och jag köpte mig två böcker av Katarina von Bredow. Andréa har visat sig vara en ganska pålitlig bokkälla och hon säger att den kvinnan skriver bra böcker så jag tänkte att sure varför inte? Har hur som helst börjat med den ena, Som jag vill vara, men har endast läst ett kapitel så kan inte direkt uttala mig om den.

I morgon.. hm, planer? I don't know. Jobb, och sen ingenting. Ut och gå i skogen with my doggie om det inte är alldeles för dåligt väder. Regn stoppar mig inte men åska gör det. Då stannar jag inne. Men det är nog fint väder i morgon! Man kan ju hoppas åtminstone. Blir kanske min sista dag på jobbet i morgon också för en kvinna som ville sno åt sig en av mina dagar då hon skulle på begravning nästa fredag och inte ville slösa på sina semesterdagar, or something. Det stör inte mig, för då kan jag spendera mer tid inne i göteborg with my love. ska kolla ny väska och även köpa mig skolsaker. block, pennor osv. Har inte tid att göra det närmare skolstarten då jag sticker till Lund. Oh det kommer bli så nice. Saknar människorna där nere!

Ligger och dregglar över Murderdolls och förälskar mig i deras låttexter...

I hope and pray every day
I'll get the news that you passed away
So take your life and turn it off
Goodbye, so long, get lost, fuck off


Peace out.

And where do we belong?

När internet segar, då blir jag pissed.

Tröttheten går inte att dölja idag. Det syns på mina ögon, under mina ögon, sättet jag pratar och går på, gäspningarna. Kom i säng alldeles för sent igår.. halv tolv. och gick upp vid tjugo över fem, så det blev inte mycket sömn inatt. men jag har siktet inställt på klockan nio ikväll. då ska jag ligga i sängen och försöka sova. Önska mig lycka till!

Folk, jag behöver veta hur lång en stor marabou choklad är!

Ska åka till jobbet om ungefär tio minuter. Woeh. Nästan alla folk har kommit tillbaka från sin semester denna vecka så det kommer vara jättemycket att göra. Not funny. Men jag klarar förhoppningsvis av det. Och de som bestämmer där jag är och städar sa till mig att om det inte funkar så ringer dom bara dit en till som kan hjälpa mig. Det känns ändå lite tryggt.

Nä nu ska jag dra.. Vi hörs.


.

Gårdagen var awesome. Jobb hela dagen, slutade lite tidigare och duschade och gjorde mig i ordning på jobbet. Sen gick jag till bussen och tog mig in till Göteborg där jag var en litens tund med Jull och Gandalf. Puss på er ♥ Vi mötte upp Andréa vilket var oooerhööört nice för jag har inte sett henne på så länge. Subway blev det, höhö. Surprised? Didn't think so. Efter det stack jag och Andréa till biblioteket och Jull och Gandalf gick någon annanstans. Biblioteket stängde klockan åtta så då gick vi och handlade och satte oss sedan vid fontänen. När klockan blev strax efter nio fick jag ett litet infall - ville inte hem. jag ville till andréa. Så vi gick upp och köpte sådant man behövt när man sover över hos folk (tandborste, underkläder) och sen åkte vi hem och la oss och kollade på film. Mysigt var det.

Gick upp tidigt i morse och cyklade iväg till lindome station. Tåget var inställt. Woeh. så pappa körde förbi lindome och hämtade mig där istället för att hämta mig på nisseplatsen. Åkte till Cloe och var där ett par timmar. Underbart att se henne igen, att lukta på henne, röra henne.

Är svintrött så ska hoppa i säng nu och lägga mig och sova lite innan jag ska åka iväg. Hörs i morgon någon gång, ska till Jess ikväll nämligen. (Dålig jag är som aldrig är hemma, inte ens på nätterna.)

Ha det fint.

Adrenaline crash and crack my head.

Gick ju inte så bra med det där med att lägga sig halv nio. kom i säng tre timmar senare än det hehe. Var lite rädd att jag inte skulle orka upp i morse men jodå, jag kom upp. Känner mig inte stressad heller för jag duschade igår på eftermiddagen så mitt hår är icke äckligt. behövde därför inte duscha när jag gick upp, så jag har ordentligt med tid på mig. Det är vackert!

Cyklar till jobbet om 40 minuter, och innan dess ska jag hinna borsta tänderna, klä på mig och packa väskan. Ska ju in till stan direkt efter jobbet så måste ha med kläder och duschprylar nu på morgonen. Hinner förhoppningsvis med bussen som går 16.37. Annars är det lite bra för om jag inte hinner med den så går det en buss femton minuter senare. De går ju vanligtvis bara en gång i halvtimmen men när det är jobbtider så går de en gång i kvarten. Oerhört praktiskt!

Nåja, nu ska jag fortsätta göra mig i ordning. Vi hörs ikväll antar jag.


Bryta om - Åsa Anderberg Strollo

Läste ut Bryta om av Åsa Anderberg Strollo för ett par timmar sen. Den var.. riktigt bra. Har knappt kunnat lägga ifrån mig den, haha.
Måste få tacka Andréa för att hon nämnt denna boken för mig. Blicken gled förbi den när jag var på biblioteket häromdagen, men hade troligtvis inte stannat upp och gått fram till den om det inte var för att jag kände igen titeln. Så tack, Andréa ♥

För er som inte läst; do it. 

ska nog fortsätta med Ivanhoe nu.


Wuthering Heights.

Här i ser ni det där vackra.. "I can not live without my life. I can not live without my soul."


I can not live without my life. I can not live without my soul.

Jag är trött. Så sjukt trött. Kom inte i säng förrän elva igår och somnade vid kanske halv tolv. Gaaah. Måste lägga mig tidigare, mmh. Ikväll ska jag i säng absolut senast halv tio. Trust me, jag kommer lyckas (hoppas jag) ...

Var hos Jess hela kvällen igår. Vi var ute och gick i skogen och Hobbe fick springa av sig. Han blev trött höhö. Bra det!

Åker iväg till jobbet om tio minuter.. känner verkligen inte för att jobba idag men det är lugnt, jag klarar mig nog igenom dagen.

I morgon var det planerat att min lille vän skulle komma hit efter jobbet och att vi skulle mysa lite på biblioteket men det blir att jag åker in till stan istället. Jull och Gandalf är där då så ska träffa dom också. Det känns som att det var längesen. Fast.. egentligen var det ju inte det. I morgon är det exakt fyra veckor sen jag träffade Jull sist. Nåja, ska se till att ha en mycket trevlig kväll i morgon!

Hinner inte skriva mer nu, vilket egentligen är bra för jag kommer inte på nåt att säga... heheeee. Vi hörs la sen.


Filled with hope and filled with pride.

God morgon god morgon. Det är kyligt idag.. Bra att jag ska gå inne och jobba hela dagen höh.

Tog mig en cykeltur till biblioteket igår och var där ganska exakt en timme. Hittade mig en bok, Bryta om tror jag den hette, och började läsa lite. Blev helt fast så lånade den och låg och läste hela kvällen igår. Tyvärr blev det lite sent. Och jag vet att jag håller på med Ivanhoe just nu men jag kunde inte låta bli. Blev helt 100% fast i den, haha..
Tar med den till jobbet idag så jag kan läsa lite på rasten (:

Efter jobbet hämtar mamma mig, så åker jag iväg till Jess. Hobbe följer med. När jag kommer dit ska jag ta och käka nåt och sen vänta in Jess. När hon kommer hem ska vi ut och gå i skogen med Hobbe. Vet inte om någon av hennes hundar följer med? Det märker vi i så fall!

Har lite att göra innan jag ska sticka, så vi hörs.


Touch me again for the words that you'll hear evermore

Det senaste har jag i princip bara haft delar ur metallica låtar som headline.... med undantag för vissa dagar. i like it. ♥

Försov mig men lyckas ändå ha en kvart kvar innan jag ska gå. Jag är bäst. (Ignorera att det beror på att jag struntade i att duscha då jag gjorde det igår)

Blev tyvärr inget inlägg igår efter jobbet men jag var så hemskt trött så det jag gjorde när jag kom hem var att läsa/vila, sedan cyklade jag in till torget för att lämna tillbaka Wuthering Heights som jag lånat (film..). På tillbakavägen fastnade jag på biblioteket i tio minuter. Det stängde nämligen sen. När jag kom hem la jag mig och läste en halvtimma och la mig i sängen. Somnade mellan halv nio och nio.

.......magknip, jag fick magknip helt plötsligt........

Blev dock väckt strax efter elva av ingen mindre än Pancake, "Jag är i Sverige igen!!!". Hann prata med honom i typ tio minuter och fick reda på att han haft det trevligt osv. Sen somnade jag om. Vaknade vid fyra, var pigg som satan, gick ner på toa och gick och la mig igen. Stängde av någon anledning av alarmet, men viktor väckte mig vid sex. Somnade dock om och vaknade igen vid tjugo i sju och upptäckte att satan jag skulle gått upp halv sju. Men men, ingen skada skedd!

Ska ner och fixa det sista (strumpor och tjocktröja) innan jag cyklar iväg till jobbet. Vi hörs!

Hidden inside.

Då var det dags igen. Jobb. Börjar dock inte förrän åtta, så jag hade lite sovmorgon till halv sju! Vilket jag har varenda morgon de två närmsta veckorna. Det är fint.

Är så hemskt trött. Somnade lite för sent igår, vid halv ett ungefär. Måste lära mig att lägga mig tidigare. Ikväll ska jag fan i säng vid nio. Jag ska!

Efter jobbet ska jag nog bara ta mig en cykeltur in till torget för att lämna tillbaka en film. Sen ska jag hem och läsa. Har börjat läsa Ivanhoe men har inte kommit speciellt långt i den så har ingen åsikt om den än. Men det kommer, trust me. I morgon kanske, eller redan ikväll.


Mysig låt, mysiga pojkar. Tänkte att en liten låt mitt i texten kanske får det att inte se ut som lika mycket tråkig text höhö.


Cyklar iväg om femton minuter. Tänk att jag lyckades ha hela tjugo minuter kvar innan jag sticker. Och jag är nästan helt klar också! Det enda som inte är färdigt är att ta på mig strumpor och lägga ner musiken. Men det fixar man ju på tre minuter.
När jag får sån här tid över vill jag dock bara lägga mig ner och sova... Eller egentligen vila bara. Men det kan jag inte, det vet jag. Om jag lägger mig och vilar kommer jag somna och vakna upp vid halv tio och få ryck för att jag missat jobbet, haha.. det vill jag inte ska hända!

Förresten, bra nyheter! Jull, Lolloh, Gandalf och David kommer förhoppningsvis hit några dagar i veckan. Julls och Lollohs morsa har någon faster eller nåt i Göteborg som de ska bo hos, så kommer få träffa dom lite innan malmöfestivalen, hohoho.
Påtal om malmöfestivalen....skulle ju sova hos Sass under den tiden, men blev ändrat till Matte, eftersom Sass inte mår så okej. Så det blir att jag dumpar min lilla kropp hemma hos Matte  19-24 augusti :'D

Ska ta och springa iväg och göra i ordning mig nu och sen sitta och vänta in den lilla tiden innan jag cyklar iväg. Vi hörs ikväll!

I can not live without my life. I can not live without my soul.

RSS 2.0