A little black box somewhere in the ocean.

Vill bara starta med att säga att jag sovit på tok för lite inatt. endast sex timmar vilket är alldeles alldeles för lite. funderar starkt på att ta en långpromenad när jag kommer hem från stan ikväll och sen gå och lägga mig direkt efter det. ska upp vid åtta i morgon eftersom jag har ridskola så jag kommer inte få sova ut i morgon. illa illa... men som sagt , jag lägger mig nog ganska tidigt ikväll.

jag får se till att klä på mig ordentligt idag så att jag inte kommer frysa. ska ju gå ute på stan i några timmar. kallt. som tur är kan man gå in i affärer och värma sig haha. får se till att vara i många affärer!
ska nog inte köpa så mycket idag. har kvar ett par julklappar men mer än så är det inte. sen s åska jag in på shock för att kolla på den där ringen som lolloh ville ha. tittade på hemsidan i förrgår eller när det var och då hade dom inte kvar den där. får ta och fråga dom i kassan om dom har kvar den i affären eller om den är borta helt och hållet.

ska sticka om 40 minuter och jag måste ta på mig, borsta tänderna och fixa väskan.. så jag måste sticka nu. vi hörs ikväll kanske.

No one knows.

Headline tagen från låten jag lyssnar på nu...den spelas på bandit rock mhyeah.

nu är det helt bestämt - det blir metaltown i sommar! underbart. min älskade lolloh kommer hit vilket kommer bli grymt. sen så träffa mathi och pancake också. på ett ställe med massa underbar musik. Asniiiice. Jag längtar redan och har inte ens beställt biljetter än och det är aslänge kvar men who gives a shit? kommer förresten bli av med ca 1500 kr på bara biljett sen buss fram och tillbaka och mat och så. men men..det är det värt!

det var väldigt härligt att få träna. behövde bli av med lite energi efter dessa dagar som varit. tog en timmas promenad med mamma och hunden vid åtta-nio i morse så har fått röra mig lite grann idag.

jag måste upp vid halv sex i morgon så borde egentligen gått och lagt mig för typ två timmar sedan men jag har haft fullt upp med min tyska och sen fick jag lust att skriva lite här. vet egentligen inte varför då jag inte har mycket vettigt att skriva..

alice cooper spelas nu. han är lite mysig. reklam nu...woho.

fan vad gör jag uppe ens? godnatt.

We are only as strong as we are united, as weak as we are divided.

Haft en fin dag. jag och mamma var på ikea där jag köpte en liten mini-hylla att ha inne vid sängen för t ex mobil och bok.

i sommar blir det troligtvis metaltown med min vackra lolloh. soad kommer dit och eftersom dom la ner bandet precis när dom var som störst så har ingen i vår ålder sett dom live och lolloh är lite småkär i dom så hon ville jättegärna se dom. dom kommer till metaltown i sommar nämligen. så hon frågade om inte jag ville med och why not? pancake, hans bror och deras vänner kommer hit. och matte. säkert massa andra folk också. så det kommer bli asnice.

ska ta och börja med maten nu och senare ikväll åker jag iväg på träning. en timmas combat. skitbra. behöver bli av med lite energi känner jag, haha..

jag hade tänkt ta och göra ett lite längre inlägg här men så kom jag på att jag måste laga mat så det blir inte längre än såhär. vi hörs.


What do they know?

blev ingen skola igår och jag orkade inte uppdatera så berättade det inte heller. i alla fal.. nu vet ni! wow.

bestämde mig igårkväll för att jag skulle gå till skolan idag för att få annat att tänka på men idag när jag vaknade så kände jag bara "nej , jag kan inte gå". inatt sov jag i alla fall en liten stund. hade väldigt svårt att sova men när jag väl somnade så fick jag sova så länge som jag skulle. dock jävligt trött ändå eftersom det var alldeles för lite sömn i alla fall. och jag har ännu mer ont i magen idag.

vid närmare eftertanke så blir det att jag stannar hemma. jag ska stanna hemma och plugga matte och skriva den där nedrans tyskatexten tills på fredag. har bestämt vad jag ska skriva om..tror jag. det blir nog cloe. ska försöka få ihop en vettig (översätt till vettig svenska...och nej ingen annan utan en viss person fattar det där men det är inte meningen att ni ska det heller) text och se hur lång tid det tar att läsa upp det. ska ju hålla igång käften i tre minuter. sen ska klassen ställa hemska frågor till en om ens text. det är helt okej att läsa upp en redan skriven text men att folk ska ställa frågor och man ska svara på dom.. fyfan. jag kommer säkert inte förstå vad dom säger. dåligt.

förstår egentligen inte vad jag gör uppe då jag inte ska gå idag. jag borde verkligen sova så jag ska ta och göra det när jag skrivit klart det här. vilket jag gör precis nu. hejdå.

RSS 2.0