bye for now.

dagen har varit bra förutom att jag för en stund sen fick reda på att det är bombhot mot göteborg i morgon. gött att jag ska dit. men drar därifrån ganska snabbt. så fort jag mött upp andréa faktiskt. vi ska ha hp-maraton nu i helgen och ha det trevligt. kommer bli asnice! det blir det alltid när harry potter är med i bilden haha..

kommer hur som helst nite blogga förrän på söndag. i morgon ska jag upp tidigt och åka till gymmet med mamma och sen ska jag iväg till andréa. stannar där tills söndag och åker hem därifrån sen så ja , jag vet inte när jag kommer hem men det märker vi la.

har inte mycket att säga faktiskt.. jo , jull och lolloh åkte till london idag. får inte prata med dom på en vecka. så jävla hemskt. men kommer ju bli asglad när dom kommer hem igen så det är bra.

vi hörs.


dålig dag.

igår gick min musplatta sönder , ni vet en sån där som man styr med på bärbara datorer. den fungerar inte alls och den gör fortfarande inte det nu idag. använder en sån där vanlig mus nu...

jull och lolloh åker till london idag vid halv två. blä. och thias åker på spa tills söndag och sen på måndag åker han till paris. och på söndag åker mikael till kanarieöarna eller nåt. alla försvinner över lovet. så kommer mikael och säger "ha ett bra lov!". eh nej det kommer jag inte ha. ingen jull, lolloh, thias eller mikael. plus jobb måndag och tisdag. sen sjukhus torsdag. och på fredag ska jag ut med den här jävla slangen. fyfan. men jag får försöka göra det bästa av situationen helt enkelt!

sov helt okej inatt , dock helt svårt att somna. men när jag väl somnat sov jag helt okej.

hinner inte skriva mer nu, måste göra mig i ordning. hejsvejs.

lunch lunch lunch...

min dag har spenderats inne i stan tillsammans med andréa. it was niiiice. just nu sitter jag och käkar lunch: en bricka med fisksoppa , två köttbullar , en gurkskiva, några nötter och ett glas saft. jag är mcyket förtjust i mina små brickor med käk! dessvärre gör inte thias det..hans reaktion på min lunch var "åh vad vidrigt" haha!

ska snart ta och se på film hade jag tänkt. vet dock inte vilken. och när den är klar ska jag nog sova. vill vara utvilad i morgon. det är ju ändå sista dagen innan lovet så då kan man se till att vara pigg och glad.

orkar faktiskt inte skriva mer nu vi hörs.

A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are.

Jess, ni vet? jag har inte träffat henne på riktigt länge och jag saknar henne. satt och kollade på hitmanbreakeroftheeye igår och då kom jag att tänka på när jag och jess satt och garvade åt honom i flera timmar. fyfan vad kul det var. tyvärr har han tagit bort sitt konto nu så vi kan inte skratta åt honom lika mycket längre. too bad...

i alla fall, skolan tar mycket mer tid nu eftersom jag kommer hem så mycket senare och är oftast astrött då jag måste gå upp så tidigt på dagarna och oftast lägger mig alldeles för sent. jag har helt enkelt inte haft orken att ens fråga jess om vi kan ses nån dag.

jag saknar henne. i really do.

Disel , vi måste ses nån dag nästa vecka.


Lila dagen.

blir ett snabbt inlägg nu då jag inte hinner med mycket mer.

idag folk, så är det hbt-dagen vilket innebär att de som är homo- bi- eller transsexuella , eller är heterosexuella fast stödjer hbt-folk ska ha på sig nåt lila under dagen!
jag hade tänkt ha på mig nåt lila armband eller så men så upptäckte jag att jag inte äger nåt sånt så det fick bli ett lila linne. det var det enda lila jag ägde haha...

natten har vart helt okej. dock misslyckades jag med att komma i säng tidigt igår men som tur är har jag schemafritt i morgon och ärligt talat så tänker jag inte åka in till stan. vill inte slösa massa pengar nu. ska upp via sju med mina syskon så att de kommer iväg till skolan vid kvart i åtta men efter det går jag och lägger mig och sover igen och tänker sova ända tills jag vaknar. sen behöver jag ta det lugnt hela dagen för att vila upp mig lite.

nä nu måste jag nog gå. är lite glad då idrotten är inställd höhö. sen så också för att pappa och jull's och lolloh's pappa ska snacka med varandra idag om när jag ska dit runt nyår. AWESOME!

ha en fin dag.

If suddenly you were a girl, I'd be suddenly gay.

Blev just av med 1000 spänn hähä. Iron maiden biljetter till i sommar. bror min och jag ska dit. trevliiigt. och sen blir jag troligtvis av med ca 450 kr till snart då pappa och lollohs och julls pappa ska snacka i morgon om jag kan komma dit över nyår. yes i know att det är lång tid kvar men biljetter ner till karlshamn blir så jääävla dyrt tyvärr. asjobbigt. sen så blir jag nog av med ÄNNU mer pengar sen då jag möjligtvis ska på sweden rock till sommaren. ozzy kommer ju dit. fast det beror också på vilka andra som kommer dit. betalar inte över 2000 kr bara för att se ozzy. så ja det måste vara fler bra grejor där , men det är det säkerligen.

vet förresten inte ens hur mycket pengar jag har på kontot så jag ska kolla det på torsdag hade jag tänkt. ska ju in till stan då troligtvis men får se hur det blir med det nu då jag lagt så mycket pengar på maiden och snart ska lägga massa på tågbiljetter. men som sagt, jag får se.

dagen har vart bra och kommer säkert bli fin resten också. ska ut på långpromenad med hundarna om två timmar och sen ska jag la bara sitta upp lite till och sen sova. skulle ju lägga mig i någorlunda bra tid ikväll så yes.

här har ni en bra låt med ett nice band höhö.


Just keep playing along.

God morgon. Sovit gott? jag har! dock alldeles för lite men det är helt mitt fel. För ett par veckor sen var jag asduktig och la mig aldrig senare än tolv. Nu lägger jag mig tidigast elva. alldeles för sent om man tänker på vilka tider jag går upp. får bli bättre på den fronten...

har ätit, sköljt av mig, borstat tänderna och ska snart lägga mig ner i fem minuter med en varm fuktig handduk över ansiktet. Det är asskönt och ansiktet blir helt lent efteråt.

ska inte göra så himla mycket idag. skola..där kommer det nog inte hända så mycket då vi inte har läxor eller någonting.

nu måste jag lägga mig ner med den här handduken annars hinner jag inte det. hejsvejs.


I don't need false promises, hopes and wishes.

Skolan idag var helt okej. åkte till stallet direkt efteråt och tog en liten lugn ridtur på grusvägen och lite på ängen. gick bra.

började ju kolla på Elizabethtown igår men jag hann aldrig se färdigt den så ska sätta mig och kolla när jag skrivit klart här, sen så om ca en halvtimma ska jag och morsan ut med hundarna, sen ska jag göra i ordning kvällsmat så jag kan sätta mig och käka framför det som är kvar av filmen.

känns som att jag kollar på samma filmer hela tiden och det gör jag också. måste verkligen hitta lite nytt att kolla på nu när jag åker in till stan på torsdag. andréa kunde tyvärr inte och inte sara heller så får la antagligen åka själv. eller så ber jag peter hålla mig sällskap. i och för sig gillar inte han att vara i stan så jag tänker inte tvinga dit honom. och hem till honom åker jag inte på torsdag eftersom jag ska inhandla lite grejor och det kan jag ju inte göra hos honom. hans bostad är ju inte direkt nån butik.

i alla fall... nu är det film som gäller. vi hörs.

Tell me, why should I bother?

Tio minuter kvar tills jag ska till skolan...Bara tio minuter. För lite enligt min mening hah. Vill ha typ fem timmar kvar så jag kan lägga mig ner och sova. Är astrött. I och för sig får jag ju skylla mig själv, men det gör mig inte mindre trött. Som tur är kan jag sova i typ 45 minuter påvägen ner till skolan. Ganska grymt...

Skulle egentligen kommit hem vid halv sex men så ska jag hoppa av bussen i Stora Höga så hämtar pappa mig där och så åker vi till stallet direkt. så jag är inte hemma förrän.. äh, jag vet inte. ska i alla fall bara ta det lite lugnt idag på ridningen och ta lite skritt och trav.

Det är så jävla skönt att det snart är lov. Fem dagar kvar. bara fem. eller fyra egentligen, eftersom jag inte är i skolan på torsdag. Fyra dagar då. Fyra små dagar. sen så fyller jag år om ungefär 2 ½ veckor. Wiho. Och vid min födelsedag är det bara ca 1 vecka kvar till HP-premiären. Skulle ha gått med Andréa men det blev förhinder så jag vet ej vem jag ska gå med D: Too bad. kunde fått hit matte men han ska inte se den då  han stör sig på att dom gör den i 3D plus att han inte minns nåt av sexan och inte orkar se om den. Så ja , han vill inte gå på HP och därför tänker jag inte säga till honom att göra det. Jag tänker inte ens fråga honom. I värsta fall får jag la gå själv då, om jag inte hittar nån. men det stör mig nog inte så mycket då det är Harry Potter...kommer inte få tråkigt eller så även om jag är själv.

Tre minuter kvar...

Funderar på att lyssna lite på musik men jag känner att det inte är någon bra idé. om jag sätter på nåt nu kommer jag inte kunna stänga av allt när jag ska gå.

Två minuter kvar...

ska ju ändå lyssna på musik i bussen hade jag tänkt. Eller så tar jag det senare. ska ju sova i bussen, heh.. det hade jag redan glömt.
påtal om musik, den gruppen jag är med i på musiken ska spela upp inför dom andra idag. Creepy. Ska i och för sig bli intressant att...

En minut kvar...

...höra dom andra och se vad dom har gjort för låtar och hur det låter. Ska bli nice. 
Är det bara jag som tycker att det är askallt? Sitter fan bredvid ett element som är på full värme och har stått på här i ca 45 minuter. Borde det inte vara varmt då? säkert ännu kallare ute, haha!

Noll minuter kvar...

Catastrophic accidents.

vet inte alls vad jag gör uppe vid den här tiden på dygnet. ska upp om sju och en halv timma så skulle ju vara bra att sova nu men ja. jag är egentligen inte trött. gick upp vid halv elva idag då jag var astrött så sov ganska länge, troligtvis därför jag inte är trött nu. fan jag får inte gå upp så sent från och med nu.

ligger och lyssnar på escape the fate nu igen. om man inte räknar med gårdagen så var det aslängesen jag lyssnade på dom. knasigt egentligen för dom är riktigt bra. fine lite emo kanske men vadfan.

nu hamnade jag dock på Bullet for my valentine. helt okej band det där med. får mig att tänka på matte. sist jag hörde bfmv låg jag i hans säng och var påväg att somna. saknar den pojken. han är så mysig. i och för sig är alla mina vänner mysiga, haha. oh yes andréa , MYSIGA!

gick över till metallica nu. för att citera pancake: "det är lätt ett av världens bästa band". jag vet att pancake älskar metallica och det gör jag med, dock inte lika mcyket som jag älskar motley. hur bra band än är så kommer dom inte att slå motley. jag vet inte varför men jag är fan beroende av det bandet. när jag lyssnar på dom så kan jag inte låta bli att le och känna att jag inte vill vara nån annanstans än just där jag är med crue i öronen. jag får en lycklig känsla när jag hör dom.

nu slog klockan över till halv tolv och då hade jag lovat mig själv att lägga mig så vi hörs!

Don't laugh - you might be next.

Hallå hallå. Hemma från jobbet nu och kollade just igenom in kalender för vad som händer den kommande veckan. hade ju tänkt lägga upp ett schema här. först ett för vad som hänt denna veckan och ett för nästa vecka.

Veckan som varit!
Måndag: Var och kollade på systers klass simtävling som de vann. inget mer den dagen faktiskt. minns att jag stressade röven av mig för bussen var sen pga köer och shit så jag kom precis innan det började haha..
Tisdag: Typ ingenting? inte vad jag minns i alla fall. skola..
Onsdag: Hade idrott, dock var jag inte med då jag glömde kläder. istället gick jag, sara och andréa på en promenad till järntorget eller vad det nu var vi gick till och sjöng alla möjliga sånger på vägen dit/hem.
Torsdag: Schemafritt. gick ändå upp vid sju för att åka med min yngsta syster till hennes skola, lämnade henne där, tog sedan en promenad ner till min gamla skola och satt där en timma och snackade med mina gamla lärare. det var trevligt. kändes så skönt att bara kunna komma dit, sätta sig ner på en stol och slänga upp fötterna på bordet och snacka med lärarna som att man känt dom hela sitt liv. fast egentligen har jag ju bara känt dom i tre år och inte träffat dom på typ ett halvår. så jävla skön stämning där. förutom ett rötägg med ett namn som liknar Lillebror.
Morfar åkte in till sjukhuset denna dag också så det var den här dagen som hans lilla pudel Fia kom hem till oss. hon är fortfarande kvar nu eftersom morfar fortfarande är på sjukhuset.
Tränade också och fick en jävla träningsvärk som fortfarande sitter i. poor me.
Fredag: Min moster fyllde 43 och min ena farbror fyllde 29. smsade farbror och sa grattis och fick svaret "tackar men nu undrar jag vilken emma detta är" han hade tydligen inte mitt nummer haha! det var förresten han som var hemma hos oss idag. Sen så hade jag matteprov också.
Lördag: Har inget uppskrivet i kalendern och minns fan inte vad jag gjorde igår. jo förresten, brors kompis var ju här och vi käkade tacos och så. men inget mer vad jag minns.
Söndag: har jobbat, hälsat på morfar på sjukhuset och ska snart ut med hundarna. ja, det är la så min dag sett ut.

Veckan som kommer!
Måndag: Står inget uppskrivet men jag vet att jag ska rida och så slutar jag sent så kommer hem typ kvart över fem. Eller ja, jag är kvart över fem i stora höga så hämtar pappa och syster mig så åker vi och rider en liten snabbis innan det blir alldeles för mörkt ute .
Tisdag: Partiprogram och valaffisch ska vara klart för det parti man själv och en partner gjort. jag och ragna jobbar tillsammans så våra sånna grejor ska vara klara då.
Onsdag: Idroooott, boring. inget mer vad jag vet nu. BTW SÅ ÄR DET HBT-DAGEN DÅ SÅ ALLA SOM SJÄLVA ÄR HOMOSEXUELLA, BISEXUELLA ELLER TRANSSEXUELLA, ELLER ANTINGEN STÖDJER DE SOM ÄR DET, SKA HA PÅ SIG NÅT LITET LILA, SOM T EX ETT LILA BAND ELLER NÅT!!!!!!!
Torsdag: schemafritt. Har inte bestämt än vad jag ska göra då men kanske åka in till stan och ta och kolla efter lite böcker. ska även leta efter en ny plånbok. min är för liten. skaffade den för några år sen när jag inte hade alla dessa kort jag har nu.
Fredag: Sista dagen innan lovet! awesome. slutar vid tio över två så kommer hem ganska tidigt, vid halv fyra ungefär. inget inplanerat men jag har ju hela eftermiddagen på mig att göra nåt.
Lördag: min morbrors fru fyller 54 då.. jag ska till gymmet på förmiddagen med mamma och hennes vän. Molly Weasley fyller år, vilket är perfekt eftersom jag ska hem till Andréa och ha HP-maraton! Åker inte hem på kvällen utan jag stannar över.
Söndag: Är hos Andréa och åker hem därifrån nån gång under förmiddagen och sen så ska jag nog jobba när jag kommer hem. Förresten så är det ju Halloween den här dagen också! Sen så åker min kära vän Mikael iväg till...nåt varmt ställe.

När alla förvandlas till små dockor med nålar i munnen och som hatar mig men jag bryr mig inte, för JAG HAR KNIVEN! AHAHAHAH!!!

sjukhus besök idag. morfar ligger där inne pga nåt med foten så vi var där i nån halvtimma och sa hej och lite så. det var trevligt.
i förmiddags var min farbror patrik och hans familj här. det var också trevligt. jag gillar dom.
ska jobba sen och ut på en timmas promenad med hundarna. vilket jag egentligen inte alls har lust med för jag har sån fet huvudvärk. blöh.

upptäckte en sak igår...mitt rum ser väldigt roligt ut när jag ligger på rygg på golvet och kollar upp i taket och vandrar med blicken mot väggarna. pancake höll dock inte med om detta. dåligt. men jag gillar honom ändå!

satt just och bläddrade i Stolthet och fördom och zombies och fan vad gott den luktar. i princip alla böcker luktar gott om det nu inte är så att dom råkat ut för nåt hemskt. Nån dag ska jag faktiskt ta och handla en massa böcker. måste samla på mig ett lager haha.. just nu har jag bara Bram Stokers Dracula och Jane Austens Stolthet och fördom och zombies som jag inte har läst. När dom är klara måste jag ju ha nåt nytt...tänkte dra tag i Andréa nån dag och säga åt henne att följa med mig och handla böcker haha. har ju en jävligt lång lista här på böcker jag borde läsa, som mathias skrev åt mig, så jag vet vilka böcker jag ska köpa. eller ja jag tänker ju inte köpa alla böcker på listan för det blir waaay to dyrt men jag får ju välja ut några. mathias har faktiskt jävligt nice smak när det kommer till både musik och böcker. alltså fine en del av den musiken han lyssnar på är inte nåt för mina öron alls , men över lag så har han bra smak. han hade bra klädstil förut också, innan han träffade lauren....hahaha...

några exempel på böcker från hans lista är...
Dracula av Bram Stoker
På grund av Leon av Jenny Leeb
När löven faller av Nicci Gerrard
Mörkrädd av Andreas Roman

Den store Gatsby av F. Scott Fitzgerald
Jonathan Strange & Mr Norrell av Susanna Clarke
och massa fler... btw , dom med fet stil har jag redan läst, dom med kursiv stil håller jag på att läsa och dom med vanlig stil har jag inte läst än.

whatever... snart käk tror jag. ska bli skönt för jag börjar bli lite hungrig. sen efter det så är det jobbet som gäller, och sedan promenad. ska även försöka få lite tid till att läsa ikväll. ska slå upp Dracula så fort jag är klar här och hålla på med den fram tills maten är klar men känner att jag vill ha lite lugn lästid ikväll också. men det fixar sig nog. behöver inte lägga mig alltför tidigt idag eftersom jag har sovmorgon till halv sju i morgon. Wiho. Eller till kvart i sju till och med!

Senare ikväll hade jag tänkt göra en veckoplanering inför den kommande veckan. vad som kommer att hända och mina planer och förväntningar och så.

nu ska jag sluta tjöta om ingenting. hejdå

We'll stay here tonight. Promise me you wont leave my side.

Jag har fått ett litet Escape the fate - återfall och sitter nu och lyssnar på dom. riktigt bra grejor.

brors kompis är här och jag funderar på att se om det är tid för att gå tillbaka med honom nu innan det blir alldeles för sent. vi har käkat tacos och kollat på Gustaf och inte mycket mer. nu sitter dom vid datorn och skrattar så det hörs ända upp hit trots att jag lyssnar på musik haha.

hade ju tänkt läsa idag men det blev inte av.

nej nu ska jag ner med vännen till där han bor... brb.

hmm han skulle tydligen inte hem förrän klockan åtta, vilket det är tjugo minuter kvar till så det var inget, haha...

fan jag har hållt på med det här inlägget i över en halvtimma nu men kommer ingenstans. har jättestor lust att skriva mycket men jag får inte fram nåt.

återfödelse...tänk om det finns. fan vad hemskt ändå. tänk att aldrig få slut på processen. jag menar tänk om man verkligen vill dö nån gång. nu kan man ju det genom självmord etc men om det här med återfödelse finns så kommer man ju bara bli nån annan och tänk om man hamnar i ett sämre liv än vad man lever nu? att leva i en fucking neverending process och bara leva vidare hela tiden. man dör liksom aldrig. eller jo självklart gör man det men då återföds man som nån annan. man får ju aldrig vila. i och för sig så är återfödelse biologiskt sätt ganska omöjligt så ingen idé att jag tänker på det, but still...

NU ska pojken hem , brb!

FEL IGEN! pojkens pappa hade tydligen ringt och sagt att han kunde stanna tills filmen var klar, så ja , jag stannar ett litet tag till och babblar på om onödiga saker.

ska bli så jävla härligt att snart ha lov. bara fem dagar till i skolan sen är det över. då slipper jag skolan på över en vecka. kinda awesome. nu när det snart är lov har vi inga läxor heller så har ingenting på hela nästa vecka vad jag vet. tror inte jag kommer få nåt nytt heller. eller jo nu kom jag på att jag bara har två arbeten (geografi och samhäll) som ska vara klara innan loven men det är lugnt. det är ju inga sådär läxor med läxförhör.

hejdå

With this bottle and keys we'll drive off in our desease.

Ramones är det som spelas i mina öron just nu.... Sheena is a punkrocker, sheena is a punkrocker , sheena is a punkrocker noooow. she's a punk punk , a punkrocker......
Joeys röst är så nice.

jag vet inte varför jag började skriva här? har inget att säga. hejdå.


We are only as strong as we are united, as weak as we are divided.

Blir ingen ridning på ridklubben för mig idag. pappa tar och rider istället. har så jävla ont i kroppen. kan knappt röra mig. har träningsvärk i mina armar nämligen. det var svårt att rida igår med smärtan och idag är det ännu värre. känns som att det ändå bara hade blivit bajs när jag ridit eftersom det gör så jävla ont.

då kan man ju säga att jag gick upp klockan sju helt i onödan. oh yes i did. ska nog lägga mig och sova lite till. och sen lägga mig och kolla på film. katten ligger här bredvid mig och myser. han är så söt.

så...vad ska jag ta och göra idag då? no idea. hade nog bara ridningen inplanerad men nu blev den ju förstörd pga min träningsvärk så jag har inget att hitta på. ska nog vila och ta det lugnt. läsa en hel del och sådär. började ju på Dracula men har inte läst klart den, plus att jag har HP 1 att läsa färdigt inför skolan..fan vad jag älskar böcker.

Måste förresten tipsa om den här sidan... http://ugliesttattoos.failblog.org/
jävligt skoj. det är som en blogg med bilder på asfula tatueringar. vissa är s åfula s man måste skratta åt dom men en del är bara läskiga och äckliga. värt att besöka sidan i alla fall.

har kollat runt lite på nätet nu och besökt en del sidor och helt plötsligt är klockan kvart över åtta. känns som att det inte är någon idé att lägga sig och somna om, men jag ska försöka ändå. vill inte vara alldeles för trött senare under dagen. åh just det, nu kom jag på vad jag har för planer för dagen! mina föräldrar och två systrar är iväg så jag och mina två bröder är hemma. lillebror ska ta hem grannpojken och jag lovade dom att vi skulle göra tacos och kolla på nån film. blir säkert asbra. förhoppningsvis har dom bra filmsmak, men det tror jag nog att dom har.

nej nu ska jag försöka sova...vi hörs.

En vana som hjälper en att upptäcka de rosa elefanterna i ögonvrån.

Såg just att bloggen har fått en ny funktion... nåt med datum. mellan rubriken och inlägget. ja , här på denna sidan , där man skriver inlägget alltså. ingen aning vad den är till och jag orkar inte ta reda på det just nu.

var helt okej i skolan idag. fick tillbaka mitt tyskaprov och det fick jag VG på vilket jag är stolt över. och sen så hade jag ju matteprov. vettefan hur det gick. det märker jag när jag får tillbaka det.

ska iväg till stallet snart. hade tänkt att trava ganska mycket idag med tempoväxlingar och mycket övergångar till skritt. ska dock inte rida så länge idag då jag har ridlektion i morgon och vet ju inte om det kommer bli lite hårdare pass. om det blir det har jag inte lust att köra slut på henne idag. menmen.. jag ska galoppera lite också idag. hon har blivit riktigt duktig på det. det senaste har hon galopperat lugnt och fint men sparkat när man sätter igång henne. nu sist sparkade hon inte utan kom upp jättefint. ska se hur det går idag. förhoppningsvis lika bra som sist!

har lust att skriva nu så hade tänkt göra ett ganska långt inlägg men jag ska iväg till hästen nu direkt...hörs.


Here we go...

Matteprov idag...har suttit lite nu på morgonen och pluggat och hade tänkt göra det i bussen men det går inte. mår illa då. tror dock inte att jag har matteprov nu direkt på  morgonen, har nog tyska då, så jag hinner kolla igenom sakerna t ex innan mattelektionen. vet inte om den är direkt efter tyskan...? det märker jag.

jag har egentligen ingen lust alls att gå till skolan idag. vill ligga hemma i sängen hela dagen och kolla på massa filmer. är astrött ju. tränade igår i en timma med mamma sen en timmas promenad med hundarna (min egen och morfars) och idag märker man att jag gjorde det. blev lite sent igår kväll också då jag låg uppe med matteboken. som tur är har man pancake och mathi som kan hjälpa en med matten så man fattar nånting. thanks guys ♥

kollade på schemat nu och såg att vi har engelska efter tyskan och matte efter engelskan. good , då hinner jag plugga lite till. jag är sjukt nervös faktiskt. känns inte alls som att jag kan det här. vi har jobbat typ bara en lektion med varje sak så det har inte alls vart lång tid på varje grej. och matte är svårt, det har aldrig varit mitt ämne. jag är så sjukt ointresserad av det så jag engagerar mig inte. och alla siffror förvirrar mig. bara siffror, högt och lågt. blöh.

i morgon är det ridning på sthrk. hade tänkt ta mig ut på en liten sväng med cloe idag också. min farbror patrik fyller år idag så jag hade tänkt åka med pappa dit men då hinner jag ju inte rida så jag tar och rider istället. ska ringa patrik under dagen istället och säga grattis. min moster fyller år idag också ju. grattis på er båda.

nu ska jag nog gå och göra mig i ordning för det är inte jättelång tid tills jag ska till bussen och jag får ju gärna gå i andra kläder än morgonrock..känns inte helt okej alltså.

btw, jag har planerat för halloween! eller det kanske jag redan har sagt...? var ju orolig för att jag skulle sitta hemma och ruttna bort under denna lilla helg men jag har bestämt med andréa nu. ska åka hem till henne på lördagen och ha harry potter maraton och stanna tills söndagen. Lovely. Kommer bli asnice. när man ser på HP kan man inte annat än att ha trevligt.

nä nu ska jag sluta tjata här. klockan är fan kvart över. ska gå om tjugo minuter och har en del att fixa tills dess...duktigt av er förresten om ni läste ända hit.

hejsvejs.

Good news..

var hos optikern igår för att göra syntest inför övningskörningen. Min syn har gått upp tillräckligt för att jag ska slippa ha glasögon som krav på körkortet! höger öga har gått från 50% till 60% och vänster öga har gått från 70% till 80%. fyfan vad glad jag blev.

om en kvart ska jag gå med mina syskon ner till bussen och åka med dom till kopperskolan. hade tänkt gå med min yngsta syster till hennes klassrum och lämna henne och så och sen ta en promenad ner till min gamla skola och säga hej till min före detta mentor och dom andra lärarna. sen tar jag bussen hem, kollar färdigt på HP och de vises sten och ska sedan sitta hela kvällen och plugga.
eller nej , inte hela kvällen...jag ska träna också. jag och mamma ska iväg till sportlife och köra nåt där. har aldrig provat just den grejen så ska bli intressant. men det blir säkert bra.

matteprovet i morgon är inget jag ser fram emot men förhoppningsvis hinner jag förbereda mig tillräckligt mycket idag. ska även ta mig tiden att göra ett formelblad som vi får ha med på provet. 

tio minuter innan jag ska gå och har ingen aning om vad jag ska göra... too bad. eller jo , klä på mig. har ju sovkläderna på mig fortfarande haha!

over and out.

I guess I'll never change.

Skolan idag var okej. Dock var jag sjukt trött. menmen , mitt eget fel så jag får skylla mig själv. Nu ska jag sätta på filmen She's the man och sen när den är klar hade jag tänkt plugga resten av kvällen. i morgon ska jag ta mig in till stenungskolan och säga hej till de gamla lärarna. det kan vara trevligt. och när jag gjort det ska jag plugga resten av dagen. har ju matteprov på fredag som jag måste förbereda mig inför...

tog mig just en titt på mina naglar och damn , dom behöver målas. asfult bortskavt nagellack. men nu börjar filmen så hejs.

God morgon.

ja hej på er. sovit gott? jag har, dock för lite. hamnade i ett samtal med pancake igår så det blev att jag kom i säng lite för sent haha. men jag kom upp i morse i alla fal. bra det.

förra veckan var jag grymt orolig för vad jag skulle göra på halloween. hade inga planer och mik skulle ju på resa och matte skulle flytta och trull och lolloh till london så dom kunde jag inte åka till. men igår bestämde jag och andréa att vi ska ha harry potter - maraton! jag har inte haft det sen i somras så ska bli sjukt nice. Harry Potter is the love of my life, tillsammans med crue då. av nån knasig anledning är jag heltokig i HP , och nån gång i mitt liv så SKA jag besöka Harry Potter världen i Florida, USA. jag ska dit , på ett eller annat sätt.

mjaaao nu ska jag ner och göra mig i ordning , fortsätter skriva här när jag kommer tillbaka....

sådär. im done. förutom kläderna haha...men det ska jag fixa där nere för det är AFV och det måste jag se på. reklam nu men ska hinna stänga ner här och ta ner mina saker till teverummet innan det börjar igen. därför måste jag dra nu. vi hörs sen ikväll eller nåt.

LA Guns.

Ett helt underbart band som är sjukt jävla underskattat!


RUBRIK

Klockan är tio över sex vilket betyder att jag ska dra om en halvtimma. på den tiden måste jag hinna klä på mig. så jag har tid. regnar som faan ute så får ta på mig mycket kläder och fälla upp mitt paraply. hoppas inte det blåser bara för då går det kanske sönder haha.. inte den bästa kvalitén på paraplyt då det är köpt för typ 80 spänn på kappahl. men det håller för regn och en deeeel vind i alla fall, och det är huvudsaken!

som jag sa igår så har jag ingen läxa till idag. skulle ha tagit ut information om hur jordskred påverkar miljön men finns ju fan ingenting om det. står bara hur jordskred uppkommer. jag antar att jag får komma upp med egna förslag då.

jag tror att det är jävligt kallt ute idag..sitter bredvid mitt element (som förresten funkar nu)  men fryser ändå arslet av mig. Sjukt. Och kallare blir det ju! I vinter. Damn it. Fast jag gillar vintern och hösten, men bara om det finns kläder och så för att inte frysa så mycket.

nu måste jag dra så jag hinner göra mig i ordning utan att stressa. vet inte när jag slutar idag men mellan tre och halv fyra tror jag så kommer hem nån gång efter det....adjö.

UPDATE.

Syster min simmade på Lionssimmet idag och hennes klass vann. Grattis till er!

jag har fått tid till läkaren för att göra den där undersökningen. torsdagen på höstlovet blir det till att åka upp till Mats eller vad min läkare nu heter, köra ner en slang i magen genom näsan, sen byta ut den slangen till nån annan och åka hem och ha den där i näsan i ett dygn. väldigt bra att det är på lovet för då slipper jag ju gå runt med den i skolan haha.

dagen hittills har vart helt okej. jävligt lugn dag i skolan. sett på film , läst , blablabla....och sen tog jag bussen direkt till simtävligen, kollade på den, åkte hem, gick ut på långpromenad, kom tillbaka hem och sitter nu och kollar på Dirty Dancing. Sån mysig film.

i morgon blir det skolan igen. ska upp tidigt , vid halv sex. inga läxor eller så. skulle haft matteprov men det blev framflyttat tills på fredag vilket är skönt. inga andra läxor eller så denna veckan heller. awesome. har haft ganksa mycket faktiskt nu de senaste veckorna så lite lugnt och skönt att det inte blir så mycket denna veckan. tror inte heller det blir nån mer läxa då vi i så fall får läxa från typ tisdag till torsdag eller så och så elaka är nog inte lärarna. kan man hoppas i alla fall...

jag längtar nåt så fruktansvärt till nyår. då blir det till att åka till karlshamn! grymt trevligt. saknar de små flickorna och får kanske träffa yoxx då igen. henne har jag inte träffat sen ett år tillbaka. assöt liten tjej. skulle ju träffat pancake nu till nyår också eftersom han bor hyfsat nära karlshamn men han är troligtvis i tyskland då , det assholet. menmen , det kommer ju fler gånger, haha. känns som att det var aslängesen jag träffade honom fast det var i somras. han är mysig.

nu ska jag fortsätta kolla på film. peace out.

ENTER HEADLINE HERE

God morgon.
Natten var helt okej. vaknade ganska utvilad vilket förvånade mig då jag la mig lite för sent och har missat nästan en hel natts sömn denna helgen. men aja , huvudsaken är ju att jag är pigg idag och det är jag.

klockan är fem i halv åtta ungefär och jag ska dra vid kvart i...har inte klätt på mig än och så men det kan jag ju göra när jag skrivit klart här. Blåser som faan ute så jag får ta på mig nåt varmt. vet dock inte vad..äh, bara att ta nåt ändå.

medans jag skriver här lyssnar jag på Blake's musik och jag måste få säga att den är otroligt mysig. Sådär lugnande och så. Lyssna på det.


When home is nowhere, when love is lost, when trust is broken.

Rubrik tagen från den del av texten till Blake's låt Tuesday Morning.


Sitter på rummet efter att ha kommit hem från stallet. fast det var ungefär en halvtimma sen... red och det gick fint.

syster fyller 12 idag så folk har vart här. det var trevligt. sen så har jag inte gjort mycket mer. vet inte vad som händer i morgon.

känner mig ball som ligger och kollar på nalle puh här i min ensamhet. han är så söt.

helt patetiskt inlägg men aja hejdå.


It feels like I'm all the way back where I belong.

Satt här och snackade med Lolloh för några minuter sen och kände hur jävla mycket jag saknar den kvinnan. har inte träffat henne sen i somras, vilket känns som hundra år sen. vi kommer inte kunna ses förrän nyår. lång tid kvar, men jag vet att när den dagen jag ska åka iväg därifrån kommer så kommer det kännas som att jag vart där alldeles för lite.
saknar jull också... bajs. varför ska ni bo så långt bort? snart åker ni iväg också. på lovet. fyfan. inte få snacka med er på en hel vecka, jag kommer dö.

Jag älskar er, Jull och Lolloh.




Prov prov prov...

God morgon. Hoppas ni har sovit gott för det har inte jaaag. kunde inte somna igår då jag hela tiden fick upp massa vidriga bilder i huvet. Läskiga varelser osv. när jag väl somnade sov jag ett litet tag tills jag vaknade kvart över tre och hade panik för jag trodde jag hade försovit mig. sen tog det mig ca en kvart att räkna ut att jag ska sova i två timmar till. då somnade jag om igen och vaknade vid fyra och då blev det samma sak igen - panik för att jag trodde jag försovit mig, sen en bra stund innan jag fick räknat ut att jag kunde sova lite till.

idag är det tyskaprov plus en samhällsskrivning. skulle gjort den i onsdags men så blev det framflyttat. ajamen....nu hinner jag faktiskt inte skriva mer då jag ska gå om tjugo minuter och jag måste packa väskan och göra i ordning mitt hår. vi hörs.


No music today...

dålig uppdatering det senaste men who gives a shit? inte jag.

dagen har vart bra. fick sovit ut ganska bra innan jag åkte in till stan för att plugga med andréa. har suttit hela kvällen nu också och pluggat. kan det inte till 100% men åtminstone så jag får G eller kanske lite mer.

borde verkligen sova nu då jag ska upp vid halv sex i morgon men jag har inte alls lust att sova. känner mig orolig på nåt sätt , troligtvis för att jag inte hunnit lyssna på musik nåt idag. och nu kan jag inte lyssna då folk sover. 

blahublahu himlen är blå gräset är grönt....hejdå.


Music's Awesome, It's The Closest Thing We Have To Magic.

Är astrött och borde sova men jag fastnade, som vanligt, i musiken. Det är ballader som spelas i mina öron idag och hade tänkt dela med mig av några.

var beredd på en hel del låtar.







okej , tre får räcka för nu ska jag sova.

samhällsskrivning i morgon....wish me luck.

Elevdövokrati...

en halvtimma kvar tills jag ska gå. det jag har kvar är att packa ner böcker i väskan och ta på mig. det tar ju inte en halvtimma så hinner plugga lite på elevdemokratin också. alltså, elevdemokrati? elevdövokrati. inte alls sugen på det här nedrans provet jag har i det ämnet idag. "kan en rektor tvinga en elev att ha tofflor på sig?". vem bryr sig om tofflor? inte jag.

när jag kommer hem ska jag bara plugga.. förbereda mig inför morgondagens samhällsskrivning, och börja kolla på tyskan som jag har prov på under fredagen. jag och andréa pluggade nån halvtimma på det igår och jag kan ju faktiskt en del saker redan. Säkert inga problem att lära sig resten. det jobbigaste är ju det här med grammatiken. Lesen, las, habe gelesen blablabla....

nu ska jag plugga. hejdå.

Always Look On The Bright Side Of Life

If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to heaven
And bring you back again

No farewell words were spoken
No time to say goodbye
You were gone before we knew it
And only God knows why

Our hearts still ache in sadness
And secret tears still flow
What it meant to lose you
No one can ever know

But now we know you want us
To mourn for you no more
To remember all the happy times
Life still has much in store

Since you’ll never be forgotten
We pledge to you today
A hallowed place within our hearts
Is where you’ll always stay


Säg bara nej till all slags censur.

dagen har i stort sett vart trevlig. jag, andréa och sara fotade en del på rasten. hade tänkt visa lite bilder från det men det tog sån jävla tid att ladda upp så jag tappade tålamodet.

pluggar just nu på elevdemokratin...vad äre för ämne egentligen? D: känns onödigt. aja , det måste ju göras.

vet inte vad detta inlägget var bra för. inte ett skit tror jag.. vi hörs.


Vi passar inte in någonstans, men vi passar ihop.

Otroligt seg dag. Verkligen. Morgonen var bra men resten av dagen kunde ju bara försvunnit. Har inte gjort ett skit. Bara pluggat. Befunnit mig på min madrass hela dagen. Är snart klar med alla dom här frågorna till Elevrättsprovet. Har en del sånna där instuderingsfrågor som jag håller på att svara på och har faktiskt bara 10 frågor kvar att svara på. Men jag ska inte svara på alla nu. Ska ut med hunden i ca 45 minuter, sen ska jag fortsätta med det här så att jag blir klar någon gång. Känns ändå inte så supersvårt för det är liksom ganska logiskt.

Vet inte ens varför jag skrev det här inlägget men lika bra att klicka på publicera när jag skrivit klart.

I morgon ska jag och min farsa åka och kolla julklappar. ska bli nice. i år ska jag skriva upp vad jag köpt till folk och vilka som ska ha och så. andra år har jag köpt och så minns jag inte det så jag råkar köpa två till en person och en del kanske inte har fått för att jag trott att jag köpt till dom men så har jag inte det och blabla. Men i år ska det bli ändring på det. ska ha lite struktur på mitt julklappsköpande.

Nu ska jag nog dra ut... See yah.


Blake Bliss...

Satt och snackade med thias och så började han prata om sin vän blake som gör egen musik och så. jag började då att kolla lite på hans musik och upptäckte att den är riktigt mysig.

här har ni en video.

Blake är han med svart hår och en piercing i läppen. alltså han som sjunger


A is for Asshole, B is for Being Me.

Kom hem för en liten stund sen. har varit och ridit på ridklubben idag. det gick riktigt bra. det jag behöver tänka på är min sits bara...jag har fått nån dålig vana att sitta och glo ner i cloes man , vilket jag inte fattar varför egentligen. och så vinklar jag gärna händerna. men förutom det gick det bara bra. vi körde mycket serpentiner och volter och sådant. endast skritt och trav. i morgon hade jag tänkt åka iväg och hoppa lite, ett tag sen jag gjorde det. bror ska med och kolla faktiskt. första gången han ser mig rida på typ 6 år, haha.. men det ska bli roligt att han kommer med.

familjen åker snart iväg till frisören så jag har lite tid för mig själv, vilket är underbart. hade tänkt laga lite mat då jag är ashungrig , och sen sätta mig vid en film (Knocked up). efter det blir det nog till att plugga lite. har prov på elevrätt på tisdag som jag inte pluggat på än. men jag har hela helgen på mig och måndagen, så jag har ganska bra med tid på mig.

hmm jag har kommit på att jag behöver införskaffa mig ett par strumpbyxor. eller varför inte flera par? i roliga mönster. det är lite kallt nu för endast shorts, så därför skulle det vara bra med ett par strumpbyxor under. de värmer inte mycket men den lilla skillnaden gör mycket.


Skolfoto på gång!

Sista dagen på skolveckan, lovely. bara tre lektioner också, ännu mer lovely. tyskan går bort då vi ska ta skolfoto under den tiden. awesomeeee. lägger ut bild sen på hur jag ser ut. när jag kommer hem. har hur som helst svarta jeansshorts, en svart batmantröja , jess läderarmband och mitt läderarmband, mitt silverhalsband med en orm ringlad runt ett svärd och så ett halsband som föreställer typ taggtråd.



ska läsa ett par minuter i nikkis bok, sen ska jag ner till bussen. vi hörs.


En dag i stan.

Har suttit hela förmiddagen och pluggat på biblioteket med andréa, sara och henny. det var trevligt och vi fick färdigt arbetet. sen drog jag och sara till rockhouse där jag köpte mig en batman tröja som jag ska ha i morgon på skolfotot. den var riktigt mysiiig. dock får ni inte se min utstyrsel idag , det blir i morgon. kommer även sminka mig (dubbel-wow!!) då jag glömde mina glasögon hos frisören och inte kommer kunna ha dom i morgon på skolfotot. ser nyvaken ut utan dom så för att itne göra det på skolfotot så hade jag tänkt ta bara lite smink. damn , har inte använt smink på ett år eller nåt.




trust me , jag ser inte ut sådär i vanliga fall :)

When I die I'll go to heaven, 'cause I've done my time in hell.

TRÖÖÖÖTT är det enda ordet som fungerar nu. Satt uppe lite sent igår då thias höll på att plugga. häromdagen sa han att han tappade koncentrationen när jag drog och därför slutade plugga så jag bestämde mig för att stanna uppe lite extra igår för att inte det skulle hända igen. jag lyckades! dock är jag jävligt trött nu. menmen, that's life i guess.

geografiprov idag då..pluggade en del igår under både lektionen och efter skolan. känns som att det är massa att kunna men ändå inte. vet inte riktigt. förhoppningsvis går det bra och jag ska plugga lite till sen under lunchrasten. provet är ju sist på dagen så det är bra. fyfan när man har det först och så går det rent åt helvete så man går runt resten av dagen och är helt hängig pga det.

nu ska jag ta på mig ett par byxor och sen ska jag ner och göra i ordning idrottskläderna , sen ska jag till skolan. vi hörs.

You're my everything, you make me feel so alive.

Sovit helt okej inatt, förutom att pancake väckte mig vid halv tre. vadfan gör han ens uppe då? aja..gick upp vid halv sex och har grejat i ordning det mesta så det enda jag har kvar nu är att klä på mig. ska till bussen om typ tjugo minuter. askallt ute. men det överlever jag. tyvärr lämnade jag halsduken i skolan igår då den inte behövdes när jag gick hem. tyvärr var jag ju inte så smart så att jag täntke på att jag kanske behövde den nu på morgonen. menmen , jag drar jackan lite högre upp bara, så blir det säkert jättebra.

ja vad händer idag då? skola och plugga. har ju geografiprov i morgon, oturligt nog. massor att kunna, men när man läser igenom sakerna vi ska ha så är det mesta faktiskt ganska logiska saker som man förstår och kan om man bara tänker efter lite. så det är bra. tror vi skulle plugga på geografilektionen idag så jag får lite extra tid att träna på det, vilket är trevligt. mer träning ger ju bättre resultat. eller nåt.

aja nu ska jag fortsätta göra mig i ordning. hejdå.

Mer plåga.

jag tänker plåga er med mer sånt här , japp japp.

1. Hur gammal är du om fem år?
21

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
folk i skolan

3. Hur lång är du?
151

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
a cinderella story. SÅ INTE MIN STIL

5. Vem ringde du senast?
andréa

6. Vem ringde dig senast?
Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
minns inte och mobilen är där nere..

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
beror på hur viktigt/långt det jag ska säga är.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
gifta. men tänk om dom inte gift sig än dååå?

10. När såg du senast din mamma?
nån halvtimma sen

11. Vilken ögonfärg har du?
Blå

12. När vaknade du i dag?
06.30

13. Vilken är din favoritjulsång?
oj.. ingen aning.

14. Vilken är din favoritplats?
där mina vänner är

15. Vilken plats föredrar du minst?
finns många

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
det får vi se

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
en del.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
att jag trodde sydpolen låg på norra halvklotet

19. Hur stor är din säng?
huh? har la inte jag kolla på

20. Har du stationär eller bärbar dator?
bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
med

22. Hur många kuddar har du i sängen?
två

23. Hur många landskap har du bott i?
ett.

24. Vilka städer har du bott i?
stenungsund

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
beror på årstid och plats

26. Är du social?
jodå, hyfsat

27. Vilken är din favoritglass?
gillar piggelin fortfarande

28. Vilken är din favoritefterrätt?
beror på mitt humör

29. Tycker du om kinamat?
njaa

30. Tycker du om kaffe?
nej

31. Vad dricker du till frukost?
mjölk eller vatten

32. Sover du på någon särskild sida?
nej

33. Kan du spela poker?
Nej

34. Tycker du om att mysa/kela?
jadå

35. Är du en beroendemänniska?
haha ja. blir lätt beroende av människor och av musik

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
hmmm nej.

37. Vill du ha barn?
ja 3 stycken.

38. Kan du några andra språk än svenska?
engelska och typ lite tyska

39. Har du någonsin åkt ambulans?
ja. när jag åkte med min lillebror.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
bassäng

41. Vad spenderar du helst pengar på?
mig själv

42. Äger du dyrbara smycken?
har ett halsband som är dyrbart för mig

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
smallville , la ink/miami ink

44. Kan du rulla med tungan?

kanske det kanske

45. Vem är den roligaste människan du känner?
den roligaste? ojdå , vet inte

46. Sover du med gosedjur?
ja

47. Vad har du för ringsignal?
någon motley låt tror jag

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
har jag säkert

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
en bok

50. Flirtar du mycket?
nej

51. Kan du byta olja på bilen?
aldrig provat

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
nej

53. Vilken var den senaste boken du läste?
nikkis bok

54. Läser du dagstidningen?
det händer

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej

56. Dansar du i bilen?
dansar i bilen vadfan?

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
bandit rock

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
minns inte

59. När var du i kyrkan senast?
när mitt kusinbarn döptes i somras

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
jag gillade johanna hübinette

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
minns inte

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
lolloh och jull. de gav mig en motley LP

63. Vad lyssnar du på just nu?
ljudet av mina fingrar mot tangenterna

64. Har du varit med i tidningen?
tror inte det

65. Vad är det konstigaste du ätit?
iiiingen aning

66. Vem såg dig naken senast?
öööh...jag själv? XD

67. Vad är det för färg på din tandborste?
blå tror jag. har aldrig kollat vilken färg. blå eller grön

68. Hur imponerar man på dig?
genom att vara sig själv

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
någon

70. Har du någon piercing?
fyra i öronen

71. Din största vinst?
vännerna

72. Civilstånd?
singel

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
jess blogg , andréas blogg , facebook, bilddagboken och mathias blogg

74. Är du fåfäng?
när det kommer till mitt hår ja

75.  Ångrar du någonting du gjort?
ja

76. Hur gammal är din pappa?
4+

77. Vilket är ditt drömjobb?
ett jobb där jag får använda min skrivning. fast jag är glad för vilket jobb jag än får

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
gå och se motley live

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
katt, hund, kanin, häst, fisk, fågel (eller mitt emellan höhö) och framförallt dammråttor

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
äh, dom kan få fråga tre egna frågor istället

81. Svär du ofta?
Det händer ja

82. Sverige när det är som bäst?
då jag befinner mig på en mysig plats med mina vänner

83. Kan du åka slalom?
Nej

84. Vad har du ätit i dag?
frukost, käk i skolan och lite hemma

85. Vad har du för utbildning?
uhm är inte färdigutbildad än sååå...

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
haha jadu. vet inte?

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
haka

88. Vilken är din bästa egenskap?
no idea

89. Vilken är din sämsta egenskap?
hmm fråga nån

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
hah vet inte

91. Saknar du något?
ja. lund och karlshamnsfolken framförallt

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
jodå, om den som fyller år vill det

93. Vad gör dig ledsen?
en del saker

94. Vad gör dig glad?
mycket

95. Har du varit gift eller förlovad?
nej

96. Vad ska du göra i helgen?
hmmm ingen aning

97. Vad är det knasigaste du gjort?
haha finns många saker

98. Vad har du för laster?
vet ej

99. Vem är din förebild?
vet inte

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
se klart på film


Grattis på födelsedagen, professor McGonagall!

Idag fyller faktiskt en ball kvinna år. Minerva McGonagall! Grattis till henne :D

För er som inte vet, även om jag innerligt hoppas att ni vet, så är det kvinnan som är elevhemsföreståndare för Gryffindor i harry potter serien...

Här får ni mer sånt här... Enjoy

100 frågor om mig 

01. Fullständigt namn: Emma får ni bara reda på
02. Ålder: 15
03. Vart bor du: tyvärr stenungsund
04. Bor tillsammans med: mamma, pappa, fyra syskon och en del djur
05. Husdjur: 4 katter, en hund , fyra fiskar, en kanin och två hästar
06. Färg på ditt hus: grönt typ
07. När är du född: i november
08. Klass: 1a?
09. Vilket år tar du studenten: ööh...2013
10. Något jobb: helgjobb yes
11. När gick du upp i morse: 06.30
12. När ska du sova: jadu , ikväll typ
13. Duschat idag: ja
14. Kramat någon idag: Ja
15. Pussat någon idag: räknas djuren? haha
16. Vad har du ätit idag: frukost och lunch i skolan och nåt när jag kom hem
17. Dagens klädsel: trasiga grå jeans, svart tröja, strumpor och underkläder och så en mössa
18. Dagens smink: sminkar mig inte
19. Dagens sötnos: någon
20. Dagens roligaste: att jag trodde SYDpolen låg på NORRA halvklotet
21. Har du många vänner: jodå
22. Hur många har du kysst: får jag fråga varför det ALLTID kommer sånna här frågor? : o och typ vad man har på sig
23. Vem kramade du senast: min hund för några minuter sen
24. Vem saknar du: just nu mest lund och karlshamn folken
25. Hur många har varit otrogna mot dig: none
27. Har du pojk-/flickvän:
28. Vem pratade du med i telefon senast: mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Mikael. något om att han är hos sin morsa nu

FAVORIT: 
31. Film: harry potter i think
32. Låt: Nona med motley
33. Mat: no idea
34. Dryck: typ fanta och vatten
35. Färg: vet inte men jag gillar svart
36. Tv-serie: Smallville och La ink/miami ink
37. Stad: Göteborg och luuuund
38. Land: vet ej
39. Ämne i skolan: kan inte säga det nu såhär i början.
40. Tv program: möhö vet ej


SENASTE:
41. Personen du tänkte på: Andréa eftersom jag snackar med henne haha
42. Personen du pussade: jag har inte pussat nån på aslänge. tror det var lolloh.
43. Gången du spydde: i förrgår
44. Gången du grät: vet inte
45. Pizzan du åt: hmmm igår
46. Gången du var i Göteborg: för typ en timma sen?
47. Gången du var i Stockholm: förra sommaren tror jag. eller i våras? det var i alla fall inte vinter eller höst
48. Gången du duschade: i morse
49. Gången du sov: inatt
50. Personen som såg dig gråta: vet icke
51. Svart eller vitt: Svart
52. Hund eller katt: Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa: hemma och mysa
54. Tvspel eller datorspel: dator
55. Singel eller upptagen: mjaaa vet ej
56. Pussas eller kramas: både och
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: inget
58. Ragga eller bli uppraggad: bli uppraggad i think
59. Big Brother eller Paradise Hotel: wtf? inget för fan
60. Har du svart hår eller blondt: brunt?
61. Har du blåa ögon eller bruna: blå men tänk om nån har gröna då? asshole
62. Choklad eller lakrits: choklad
63. Göteborg eller Stockholm: Göteborg helt klart
64. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt
65. Coca cola eller fanta: fanta
66. Pizza eller kebab: kebabpizza?
67. Randigt eller prickigt: randigt typ
68. Älska eller älskas: båda
69. Leva eller dö: leva

 ANTAL:
70. Personer du älskar: men vad är det för fråga?
71. Personer du hatar: två
72. Pojk-/flickvänner du haft: sånna här frågor NU IGEN!? : o whats the matter with yooou?!
73. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: hmmm vet ej. sånt räknar man inte? D:
74. Glassar du ätit på en dag: haha tre
75. Nämn en festival du vill på nästa år: vilken som helst som det kommer nåt bra till
76. Gånger du haft minnesluckor: några
77. Gånger du varit hög: ingen
78. Personer du saknar just nu: en del men mest lolloh , jull , sass , mik och mathi
79. Gånger ditt hjärta brustit: sån fråga 

VEM:
80. Vill du kyssa nu: tänk om man inte vill kyssa nån just nu då? : o
81. Träffade du senast: min familj
82. Sjöng du senast för: mig själv
83. Hade du senast en msn-konversation med: andréa
84. Spelade du tvspel med senast: så jävla längesen så minns inte
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: lolloh! :D
86. Vill du kasta en sten i huvudet på: en viss persoooon
87. Förtjänar att dö: sån fråga...?
88. Är söt: många
89. Vill du sova jämte inatt: nån som värmer mig

 VAD:
90. Gör dig glad: vänner, musik
91. Gör dig ledsen: när folk ljuger
92. Vill du helst göra nu: sova eller röra mig
93. Önskar du att du slapp göra: pluggaa
94. Vill du ha nu: LOLLOOOH
95. Önskar du dig i födelsedagspresent: inte tänkt på det
96. Längtar du till: något
97. Tycker du om dina betyg: har typ inte fått några betyg än så kan inte uttala mig omdet
98. Ångrar du i ditt liv: bättre att tänka på vad man kan göra bättre i framtiden istället för att fundera på vad man ångrar
99. Är det bästa som hänt dig: måånga saker
100. Hur mycket är klockan: 18:24


god morgon folk.

kallt, kallt och åter kallt. mitt element har fått fnatt också så det står bara och brummar istället för att blåsa varlmluft.

har sovit gott inatt. vaknade dock vid halv fyra av nån konstig anledning men det var ju bara att somna om.

dagen består av skola och plugg. slutar sent idag (typ tjugo i fyra eller nåt) och kommer därför hem sent. och då måste jag lägga så mycket tid som möjligt på pluggningen då jag har ett geografiprov på onsdag. möööh. men det går säkert fint om jag pluggar!

har verkligen ingen som helst ork att gå till skolan idag , men det ska ju göras ändå. denna kylan gör inte heller att lusten för skolan ökar. vill bara sitta här under mitt täcke hela dagen och mysa. men det kan jag göra när jag kommer hem, samtidigt som jag pluggar. då blir det varmt och skönt :)

har hållt på med det här inlägget ett tag...gör saker lite emellanåt. typ borstar tänderna och tar på mig och sådär..

upptäckte just att jag har nåt klet på armen. på morgonrocksärmen då. ser ut som typ curry men det tror jag inte det är. har faktiskt ingen aning om vad det kan vara. får slänga den i tvätt helt enkelt.

här får ni lite mer sån här skit.

Du heter? Emma
Smeknamn:
Emmis, Puder
Låt som du sörjer till när du är ledsen? typ..Nona?
Beroende av? musik
Vad tror folk om dig?
det får du fråga dom.
Vad får du oftast komplimanger för? oftast? oj , jag räknar inte hur många gånger jag får komplimanger för vilken sak
Hur imponerar man på dig? Man är sig själv
Brukar du skratta för dig själv?
haha ja..
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
jag ska kollaaa..."vad görs? <3"
Var bor du? stenungsund tyvärr
Trivs du där? Mitt "tyvärr" i övre svaret visar nog det, hah?
Har du haft sex idag?
haha vad är det här för fråga ?men nej
Hur svarar du i mobilen? beror på vem det är som ringer. "hallå?" "hej det är emma" "mmh?"
Vem ringde du senast?
mamma tror jag
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: det minns jag d ine
Brukar du komma i tid: jodå det tror jag nog
Hur känner du dig nu:
kall, trött
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter:
har la ingen direkt åsikt om dom
Vad saknar du: folken nere i lund och karlshamn
Hade du en bra kväll igår:
jodå det hade jag nog
Favoritdryck på morgonen:
mjölk
När brukar du oftast gå och lägga dig: vardagar typ 10, helger ca 12-1
Är du blyg?:
vet inte.
Sysslar du med någon idrott:
rider
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: njaae
Har du spytt offentligt: jaa
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
(älskar föregående personens svar.."antagligen ha sex"). men nja jag vet inte vad jag skulle gjort.
Är du nöjd med ditt liv: jodå.
Är du bortskämd: nej.
Vad gör du i morgon: i morgon? inget inplanerat än
Vad är det värsta du vet?  vet inteeee
Har du bra vänner och äkta vänskap? ja
Vad är det finaste du fått? jag vet inte.
En speciell dag du minns: ohja många
Du samlar på: frågan kom på förra grejen.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: brukar inte ringa nån då
När grät du senast: vet ej
Vad skulle du göra om du vann en miljon: resa till london och spara en del för framtiden och sen så skänka åtminstone en del till välgörenhet
Vill du gifta dig?
jodå kanske.
Vill du ha barn?
3 stycken ja
Är du musikalisk?
nja
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Bor dina föräldrar tillsammans: ja
Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Jaa
Biter du på naglarna:
nej


ännu mer...

im bored , okej?

1. Tre namn jag lyssnar till: Emma, Emmis, Puder
2. Någonting jag tycker om med mig själv: att jag är mig själv
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: finns många sånna sakerr
4. Detta är jag rädd för: utklädda folk.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: kärlek, musik och vatten
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: slicka mig på armbågen, jonglera och döda nån
7. Detta tycker jag om att göra: lyssna på musik, skriva och umgås med vänner
8. Detta vill jag göra just nu: komma på något som gör att jag blir pigg och orkar morgondagen utan att behöva sova
9. Bästa känslan: vet eeeeej
10. Värsta känslan: någon
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: omtänksamhet typ. och förståelse.
12. Är jag kär just nu? Njaeä
13. Jag vill gifta mig: maybe
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: bara leva mitt liv
15. Min käraste ägodel: mig själv
16. Något jag vill ha i present: inget jag kommer på nu
17. Detta har jag på mig just nu: varför kommer den frågan alltid upp?
18. Favoritkläder : jeans , bandtröja och munkis
19. Favoritdjur: häst typ
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: rock. mestadels 80-talsrock
21. Favoritlåt just nu: Nona med motley
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: har inte gått i denna skola tillräckligt länge för att kunna uttala mig om det
23. Stjärntecken: den här frågan kom på förra grejen?
24. En bok jag älskar: harry potter
25. En film jag älskar: the dutchess , harry potter
26. Tv-program jag gillar: denna kom också?
27. Favoritdoft: plastpåsar från affären. när dom är helt nya innan man börjat packa i dom
28. Detta äter jag gärna; det som serveras
29. Dricker helst: vatten eller fanta
30. Favoritgodis: beror på humör
31. Hit vill jag gärna åka på semester: london
32. Färg på mina ögon: blå
33. Min längd: 151
34. Jag tror på: inte gud i alla fall
35. Jag spelar: inget.
36. Person jag beundrar: förra personen hade skrivit paris hilton...
37. Så här bor jag: i en villa
38. ??:  vad vill du?
39. Det här tänder mig: vill du gärna ha reda på va?
40. Det här gör mig avtänd: fyllon
41. Favoritfärg: vet ej
42. Favoritcitat: finns många bra
43. En hemlighet jag vet: om du tror jag skulle skriva ut nåns hemlighet här är du ju dum
44. Bästa present jag fått: iiiingen aning
45. Senast köpta skiva: tror den var med på förra också men en ozzyplatta har jag för mig
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: ingen aning
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: min haka
48. Udda förmåga/egenskap: kommer inte på jus tnu
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: LOPPA
50. Vad lyssnar du på just nu?: inget jjust nu
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: vart hos jess, ridit och handlat
52. Var är dina föräldrar födda?: vet inte
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: minns la inte jag?
54. Vilken är din favoritrestaurang? vet ej
55. När badade du i en pool senast?: längesen
56. Har du varit med i någon skolpjäs?: aldrig
57. Hur många barn vill du ha?: 3. de ska heta Les Paul, Nikki och Skylar
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? rap
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: det är fyra år kvar så nej
60. Vad har du för TV-kanaler?: många
61. Har du åkt moped någon gång?: Ja.
62. Har du busringt någon gång?: faktiskt inte. var alldeles för feg för det.
63. Har du fått felparkeringsböter?: nej jag har ju inget körkort
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump : nej på båda frågorna
66. Har du en egen trädgård? familjens trädgård typ?
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?: jag gillar nalle puh
68. Kan du alla orden i nationalsången?: definitivt inte. jag kör på den där "du gamla , du fria , du fjällfeta ko".
69. Badkar eller duschkabin? om jag får välja själv badar jag helst men äger bara dusch
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: har sett många så vet inte
71. Favoritpizza?: Kebab
72. Chips eller popcorn?: Chips
73. Vilken färg på läppstift använder du?: använder inte läppstift
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: va?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: nej
76. Apelsin- eller äppeljuice?: apelsin
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: sara. vi åt på mcdonalds
78. Favoritchoklad?: Marabou med nötter
79. När röstade du senast?: på nåns blogg om vilken kategori läsarna tycker om mest
80. När åt du en hemodlad tomat sist?: i mormor och morfars gamla villa för några år sedan
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: nä
82. Är du bra på matlagning? njaae
83. Klarar du att tanka själv?: har aldrig tankat då jag inte äger nåt fordon
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen : Nej
85. Pepsi eller Coca Cola?: Cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: Ja
87. Vad var det senaste du handlade?: hundmat
88. Har du kräkts offentligt? ja. min mage är lite cp så innan jag fick min medicn kräktes jag ganska ofta, och det hände ju att jag var bland folk då
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?: det sistnämnda
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: njae.
91. Har du ringt något betalnummer?: vet ej
92. Kan man vara vän med sitt ex?: självklart
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: hmm. vet inte.
94. Hade du mycket hår som liten bebis?: jodå.
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?: inget just nu
96. Vad har du i din väska?: olika saker
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: sitter vid datorn
98. Vad är du tacksam för idag?: att jag lever
99. Var hittade du den här listan?: På en annan blogg
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna: de som vill


it's okay.

orkar inte skriva nåt själv så får bli sånt här.


1. Vad är klockan: 22:22 haha!
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Emma Helena
3. Smeknamn: Puder och Emmis
4. Vad heter dina föräldrar: Ann och Benny
5. Antal ljus på din senaste tårta: har aldrig ätit födelsedagstårta.
6. Husdjur: 2 hästar, en hund, fyra katter, fyra fiskar och en kanin
7. Hårfärg: brun
8. Favoritfärg: hmmm vet inte
9. Piericing: fyra i öronen
10. Tatuering(ar): ingen men vill haaa
11. Födelseort: göteborg
12. Bostadsort: stenungsund tyvärr
13. Nuvarande bostad: stor villa
14. Har du varit kär: jodå
15. Har du varit i några andra världsdelar: yes.
16. Har du varit med om en bilkrasch: nä
17. 2 eller 4dörrar (på bilen): den ena har två , den andra har fyra
18. Kaffe eller glass: glass för fan
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Antal syskon: fyra (+markus)
21. Färg på strumporna: svarta
22. Lyckotal: inget lyckotal men ett favorittal och det är nio
23  Favoritfilm: no idea
24. Favoritcitat ur en film:  vet ej
25. Bästa semestern: oj..öh..något.
26. Favoritmat: MEN SÅNNA FRÅGOR
27. Bästa veckodagen: beror på vad jag har inplanerat
28. Senaste låt du lyssnat på: någon metal på bandit grovmalet
29. Tandkräm: varför vill du veta?
30. Favorit TV-program:  smallville typ och la ink/miami ink
31. Favoritrestaurang: vet eeeej
32. Favoritblommor: liljekonvalj
33. Tycker inte om: när människor tar all energi ifrån en.
34. Sport att titta på: inte så sportintresserad
35. Ögonfärg: Blå
35. Senaste sjukhusvistelse: någon dag då jag tog vaccin
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: två svarta, två vita
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: har ej körkort?
40. Vem/var är du om 10 år:  det får vi se
41. Vem fick du senast e-mail från: orkar inte kolla 
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: no idea
44. Vad gör du när du är uttråkad: typ sånt här?
45. Fras/ord du använder (för) ofta: jadu jag vet inte
46. Födelsedag: i november
47. Vad retar du dig på: är det inte typ samma fråga som där uppe?
48. Det bästa du vet: finns många saker
49. Läggdags: när jag känner för det
50. Stjärntecken: skorpion
51. V ärdefullaste ägodel: mig själv 
52. Vad är klockan: 22:30
53. Vad har du för kläder på dig just nu: vill du bra gärna vilja veta va?
54. Favoritland: inte vart i så många så kan inte uttala mig om det
55. Favoritfilmmusik: sweeney todd
56. Skostorlek: 35-37
57. Fobi: utklädda folk
58. Favoritpålägg: beror på humör
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: oj..ingen aning.
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: finns många sådana..
61. Bästa bok du läst: harry potter
62. Vad är du beroende av: musik
63. Favoritdjur: hästar i guess
64. Gillar du snö: jodå
65. Favoritglass: jag gillar faktiskt piggelin
66. Vad la du dina sista pengar på:  det jag handlade sist eller? hundmat
67. Är du långsint: njae
68. Favoritgrupp/artist: mötley crüe, utan tvekan
69. Vilken är din bästa egenskap: fråga nån som känner mig
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: bara leva som jag vill typ
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: men äru cp eller? klar jag inte skulle
72. Vad gör du i sommar: långt till sommaren
73. Mest intressanta stad du varit i: Göteborg och lund
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: haha...en loppa. nej ärligt talat jag vet inte
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: när dom vågar vara sig själva, oavsett vad folk tycker
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: varför är du intresserad av det?
77. Favoritgodis: vet eeeej
78. Spelar du nåt instrument: tar några ackord på gitarr
79. Snyggaste kändisen: finns många sånna
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: mormor. för att jag saknar henne.
81. Vilken film såg du på bio senast: på bio? ojdå.fan det var längesen så jag minns inte
82. Senaste köpta skiva: hmmm nån ozzyskiva tror jag 
83. Roligaste konserten: kiss i somras
84. Bästa känslan: kärlek
85. Samlar du på något: japp. sånna leksaker man får på mcdonalds och sånna som finns i kinderägg
 86. I sånt fall, vad:  meh , sa ju det
87. Är du feminist:  blöööh sånna frågor
88. Favoritminne: har många minnen.
89 Favoritskiva: de med motley
90. Bästa kompis/ar: cloe och en del vänner
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: haha jag vet inte?
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: vem? läxan. om det räknas som en "vem"
93. Favoritlåt: Nona med motley
95. Har du en mobiltelefon: ja
96. Vad är det vackraste som finns: jag höhö.nej men ärligt talat så mina vänner i think
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: london
98. Är du homo- eller bisexuell: Nej
99. Vad är klockan nu när du är klar: 22:39

Grattis på födelsedagen, T-Bone!

Nu är klockan över tolv, vilket betyder att det är den 3 oktober, vilket i sin tur betyder att Tommy Lee har födelsedag! han blir 48 år :)

Grattis på födelsedagen Tommy!


RUBRIK

44 FRÅGOR DU TROLIGTVIS ALDRIG FÅTT PÅ EN GÅNG!



1. Det första du tvättar i duschen?

Håret

2. Gillar du kaffe?
nej.

3. Hur mår du just NU?
fiint.

4. Vad är sista bokstaven i namnet på killen du älskar?
tänk om det är en lesbisk kvinna som gör det här, eller en heterosexuell man? då är det ju sista bokstaven i namnet på TJEJEN som den älskar. tänk på det du.

5. Berätta om din senaste dröm.
pancake satt vid bäcken utanför mitt hus och cloe och de soto var i hagen bredvid. så smet cloe och pancake sprang efter. sen ville han att jag skulle göra flätor i hans hår så jag gjorde det men det var blött för han hade doppat det i bäcken. sen så kom en björn, men det var nog mer en stor katt.

Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna?
kanske. aldrig provat.

7. Vad vill du ha just nu?
det vill du allt veta va?

8. Har du räknat till 1000 någon gång?
sorgligt nog ja.


9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
både

10. Använder du smileys?
det händer

11. Har du träffat någon kändiS??
beror på vad man ser som kändis, men ja enligt mig har jag det.

12. Gillar du keso?
nej

13. Vilken låt hade du sist i huvud senast?
den där sexbomb , sexbomb , youre my sexbomb...

14. Hur många länder har du besökt?
9 typ. men en del minns jag inte för var bebis då.

15. Är dina föräldrar stränga?
mamma är.

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm?
haha nej.

17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
härlig fråga, men nej inte vad jag vet


18. Brukar du hyra film?
nej

19. Var kommer du vara på Lördag?
det är lördag nu, och jag befinner mig hos jess... men nästa lördag? no idea


20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
nej.


22. Vad åt du till lunch?
hmm har inte ätit nån sån

23. Har du lockigt hår?
nej inte alls

24. När grät du senast?
nån gång


25. Har du gått in i en vägg någon gång?
japp

26. Favoritårstid?
någon


27. Vem höll du senast i handen?
någon

28. Sover du med TVn på?
somnar jag när jag ser på teve så jaa , annars så nej.

29. Tycker du att du är gammal?
varför byter det text?

30. Är du mörkrädd?
smått.


31. Gillar du ditt liv just nu?
funkaaar

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
självklart

33. Har du bra syn?
haha , det där var ju nästan roligt.

34. Var är dina föräldrar just nu
hemma

35. Vad har du på dig just nu?
varför vill du veta?

36. Vad var det senaste du köpte?
någooot

37. Hatar du mer än 3 personer?
nej

38. Använder du sushipinnar?
nej


40. Äger du ett vapen?
MINA TÄNDER YESSSS

41. Gillar du ditt hår
nja inte just nu, måste klippa mig.


42. Gillar du dig själv?
jadå.

43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?
pappa

44. Hur ofta använder du MSN?
dagligen


Something for nothing.

youtube är sjukt segt vilket är irriterandeeeee... fast nu precis har låten laddat klart så jag kan lyssna! är för övrigt You're all I need med motley. förvånade att det är just dom? nä , tänkte la inte det.

But killing you helped me keep you home

skulle ni kunna döda någon ni älskade för att ingen annan skulle få den personen?
själv skulle jag inte kunna göra det. älskar man nån så borde man vilja att den personen fick det den ville, oavsett om det var en själv eller ej. okej att man hoppas på att den ska vilja ha en själv men om den inte ville det? då är det upp till den. det är att gå lite för långt ifall man tar livet av personen. 
som markus reagerade på frågan... "det var nog det mest sinnessjuka jag har hört".

kortspel på msn är i alla fall det som roar mig såhär på kvällen. jag och markus knarkar det spelet och jag vinner över honom hela tiden. men det kan han allt ta. han vann alltid över mig på röj.
bara för att jag sa sådär nu så vann han , haha. första gången! Grattis bror min ♥

patiensduellen på msn är faktiskt skoj. om ni inte prövat så borde ni. eller så är det bara jag och markus som är sjukt lättroade? jag vet inte. men det är skoj i alla fall.

borde sova nu men jag orkar inte. kan man vara för trött för att sova? guess so , för det är precis det jag är nu. och nu blev man helt plötsligt tvingad av en viss person att stanna här så visst , låt gå då. men jag ska sova snart. tror jag. senast ett! annars blir det alldeles för sent. vill ju gärna orka upp i morgon också. hade tänkt rida i morgon. men det blir bara skritt och lite lätt trav och inget arbete direkt då hon stått i ca tre veckor nu pga hoven. får ta och sätta igång henne lite lugnt.

detta inlägg har tagit mig 40 minuter att skriva och jag vet inte varför. vet inte vad jag ska skriva. märks eller? trodde la änna det. därför det blir så random ointressanta saker. men ingen som är tvingad att läsa det så synd för er som inte gillar det.

har kommit på att jag inte bloggar för andra. jag bloggar mer för min egen skull. mestadels av mina inlägg är bara saker jag säger för att övertyga mig själv eller så. sånt här kan jag ju lika gärna sitta och säga till mig själv rätt ut i tomma intet men det känns bättre på en blogg av nån anledning. luften ska ju användas till att andas , inte till att viska ut saker till sig själv i.

varför är inte Rodeo med på nån motley skiva? den borde vart med på girls. där hade den suttit fint. i och för sig är det en hel del lugna låtar på den plattan så de behövde nog ingen mer. är i varje fall glad att de tog med Nona där. visst, det är typ en mening som upprepar sig genom hela låten men who gives a shit? den är sjukt fin och att nikki skrev den till sin mormor när hon dött gör ju det bara ännu finare.
girls är i alla fall en väldigt bra platta. en av de bättre.

nu har jag suttit här i 50 minuter...time for me to go.
den som har läst ända hit har vart duktig. hejdå.

Swallowed all these lies and shit it out your ass.

Del av ett oanvänt textfragment av nikki...


Sitter här och ska gå ner och gå till bussen när detta inlägget är klart. ska bara ta på mig byxorna först..känns lite dumt att gå till skolan utan dom hah.

ska nog sova i bussen. känns som att det verkligen behövs. och fan så rätt jag har - det behövs verkligen. orkade aldrig ta mig till sängen inatt så jag sov på madrassen där jag satt när jag la ifrån mig datorn.
drömde nåt lite roligt.. på området har vi en bäck som rinner förbi fårhagen och jag drömde att mina hästar gick i den hagen och att pancake satt där vid bäcken. så rymde cloe från hagen och pancake fångade in henne så snäll som han är. sen gjorde jag flötor i hans hår, som för övrigt var blött. troligtvis hade han la doppat det i bäcken.
sen helt plötsligt stod det en björn där. fast det var nog mer än gigantisk katt.

hejdå.

RSS 2.0