skum dröm..

god morgon gott folk.

hade en as creepy dröm inatt..jag var hemma hos pancake och när jag kom dit försökte hans farsa skjuta mig med nåt gevär. så vi tog den långa tågresan hem till mig men under resans gång verkade pancake växa riktigt ordentligt för han kunde inte stå på mitt rum. sure han är jävligt långt men inte så långt så att han är tvungen att krypa för att inte slå i sig, vilket han var tvungen att göra i drömmen. det var en väldigt mysko dröm..

ska ta på mig pjuxen och sen ska jag iväg till skolan. vi hörs.

Promenad med vovven.

Gick fint idag i skolan. så sjukt mycket trevligare nu än de tre föregående åren. förut längtade jag bara till kompisarna i skolan men nu längtar jag ju till själva skolan också. men det är bra haha!

var nyss ute med hunden och tog lite bilder :)






I hope life isn't a joke, because I don't get it.

Gick upp vid halv sju i morse (yaay , sovmorgon!) och ska gå till bussen om fem minuter ungefär. börjar som sagt med musik, sen engelska, sen lunch, geografi och sist tyska (i think...?). lite osäker på geografin där men det stämmer säkert! slutar närmare fyra idag tror jag men det är helt okej. drar hem direkt efter skolan.

åh jag är helt besviken på tidningarna. dom skriver nästan bara om valet. sure, det är ju en stor grej och så men ändå, det händer ju andra saker i världen också. i tidningen igår eller så var det i förrgår så stod det fan tresidigt uppslag om SD's valfilm. behövs det verkligen tre sidor för det? :o damn , dom spar inte på krafterna här inte!

nu ska jag dra. hörs när jag kommer hem.

godnatt

ska lägga mig nu. någorlunda tidigt för en gångs skull. får sovmorgon till halv sju i morgon. ska gå upp då, ta på ansiktsmask, käka och sen in i duschen och göra mig i ordning med resten sen. går till bussen vid tio i åtta ungefär för då går syskonen till bussen så går med dom. får stå och vänta på bussen då i ca tio minuter men det är ju helt okej. bara det inte är askallt men har faktiskt införskaffat mig två par tumvantar och en ny mössa så jag är utrustad om det behövs!

min första lektion i morgon är musik och den lektionen är på 1 tim och 20 min. awesooome. sen har jag typ engelska, geografi och tyska och sen så slutar jag ca fyra tror jag.

hade ju planer på att stanna i stan nån dag den kommande veckan och kolla böcker..blir nog på fredag i så fall för pappa åker iväg i morgon och kommer inte hem förrän torsdag kväll så måste hjälpa till lite hemma med saker och ting då mamma jobbar. slutar ju tidigt på fredag så då kan jag ju stanna kvar lite och ändå inte komma hem för sent.

whatever...godnatt.

Påväg till Cloe.

godmorgon. satt just och läste lite och ska iväg till cloe när jag skrivit klart detta inlägget. åh jag ska bara läsa klart denna boken sen en bok till och sen måste jag börja leta nya böcker...ska nog gå nån dag efter skolan nästa vecka och hitta nåt trevligt att läsa. hur fan överlever man egentligen utan böcker? det är så underbart att läsa och jag skulle kunna sitta i timmar med bara en bok framför ögonen.

enough chatting... nu ska jag iväg. vi hörs


I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.

hade min första ridskolelektion på över tre år idag. kändes bra och det gick förvånansvärt bra med tanke på att jag är lite ringrostig och har vant mig med att rida utan nån som glor och med tanke även på att cloe inte är van att rida i stor grupp och sådär. är mycket nöjd med henne.

åkte hem , bakade lite , käkade och så och åkte till ikea. stefan and his family skulle kommit men det ställdes in då hans fru inte var hemma osv osv. vet inte. tänkte ringa jess då men det blev för sent. too bad.

här har ni lite skön musik.


kvällsmat

sitter här med en bricka med lite kvällsmat. en skål med allbran och mjölk , två knäckemackor med ost och ett glas vatten. lovely! ska se på film samtidigt. sen ska jag nog fundera på refrängen. måste upp tidigt i morgon nämligen. har ju ridskolan. första gången för mig och cloe tillsammans faktiskt haha! gick ju på ridskola för några år sedan men aldrig med henne. men börjar nu igen för att cloe ska få lite ordentlig utbildning och sådär och lite struktur med ridhus och andra hästar osv. hon klarar det alldeles utmärkt men kan vara bra att ha det regelbundet så.

hur som helst...ska se på film nu. see yah!

Höhö.

hade ju tänk gå upp vid halv sex och ta bussen vid fem i sju men då kom jag på att jag måste byta till spårvagn och det orkar jag itne så fick gå upp en kvart tidigare och tar bussen tjugo i sju istället. den går hela vägen till skolan. bra det!

börjar dagen med tyska och sen har jag tre lektioner till tror jag med hela klassen och sen slutar jag vid 14.10. ska dra hem direkt efter skolan idag tror jag så är hemma strax innan fyra eftersom jag tar bussen vid fem över helv tre.

ska göra mig i ordning nu och sen gå ner till bussen. vi hörs

screw this shit.

hade tänkt lägga mig tidigt idag men det gick inte. ska upp strax efter fem i morgon för att hinna med den kära bussen. blööh. låt oss säga att jag somnar om en halvtimma vilket är halv elva , då får jag sova i sex och en halv timma. och jag som hade tänkt att jag ska se till att sova minst 8 timmar om natten för att orka med. det blev visst inte så. börjar med det nästa vecka, okej?

godnatt

Dagen som varit...

Var i skolan från 9-12 och sen slutade jag. stannade kvar lite i göteborg och kom hem vid  halv tre ungefär. har redan börjat fundera på julklappar till folk haha , och jag har faktiskt kommit på vad jag ska ge till en person ^^ det är ju lite bra! dock ska jag inte köpa den riktigt än då jag i sånna fall inte skulle kunna hålla mig från att ge den till personen haha...

hursomhelst , nu sitter jag och läser På grund av Leon och ska kika runt lite på nätet efter lite allt möjligt.

hoppas ni haft en bra dag hittills och får en minst lika bra fortsättning.

Snart skolan igen.

ska dra till bussen om ca 30 minuter och ta mig in till skolan. inga lektioner idag heller. vi ska spendera dagen på trädgårdsföreningen :] åh jag börjar min dag i morgon med tyska (n) blöööh. men då är det ju avklarat för dagen i alla fall och det är bra!

nu ska jag göra mig i ordning så jag inte missar bussen. hörs.

Day 1: Done!

nu har jag gjort min första dag på gymnasiet. det var helt okej :) fick mitt schema också (dock inte mitt personliga)

måndag: 08.10 - 15.50
tisdag: 08.15 - 16.55
onsdag: 08.15 - 15.10
torsdag: schemafri dag
fredag: 08.10 - 14.10

kommer dock inte se ut riktigt precis såhär då det kan ändras när jag får mitt personliga schema. men vi skulle förhoppningsvis få det i morgon så då vet jag ju helt och hållet hur mina dagar kommer se ut.

i morgon är jag i skolan från 9-12 men stannar nog kvar lite i göteborg då jag ska umgås lite med markus. honom har jag icke sett på två år. senast var på mcdonalds i uddevalla hahaha...hursomhelst så är jag ju kvar lite då i göteborg så kommer inte hem direkt efter jag slutat men ja. och på fredag börjar vi köra efter schemat så då står tyska, engelska, matte och samhäll på planeringen!

naglar, bakning, musik osv osv...

sitter och lyssnar på Jon Bon Jovis ljuva stämma samtidigt som jag gör iordning naglarna och väntar på att pappa ska komma hem så att jag kan baka. när det är klart ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon. ska upp vid halv åtta, går mot bussen ca halv nio så är jag inne i god tid innan jag börjar.

ha det gött.

Top Model 5.

Sitter här och kollar på top model 5 i brist på annat. har ett glas saft som sällskap. är lite småspänd inför i morgon men det kommer gå fint , det är jag säker på. samtidigt vill jag inte ha alltför höga förväntningar. menmen... "kräv mycket, bli glad för lite".

åh det här programmet är så jobbigt på nåt sätt för juryn gnäller på att folk är för feta. vadå feta? dom ser ut som vilken svensson som helst. i så fall är ju för fan 98% av jordens befolkning fet. hoppas alltid på att de så kallade "kraftiga" tjejerna kommer långt i tävlingen. vi behöver fler modeller som inte ser ut som nå jävla plankor.

whatever...nu ska jag fortsätta glo här på teve även om det just blev reklamn. vi hörs.

who really gives a shit?

såg just klart på remember me. värsta hemska filmen ju.

öh ja jag har inte gjort mycket idag. eller jo jag var på torget med jen och så har jag ridit och sett på film. inget mer.

ska se om jag kommer upp senast halv nio i morgon så jag orkar gå upp på onsdag när skolan börjar..

blabla hejdå.


Here i am.

kom hem från lund för x antal timmar sen. orkade bara inte blogga...

det var mycket trevligt i lund och här får ni en liten inblick i vad jag gjort..

torsdag: kom dit, gick runt i några timmar och väntade på att mathi skulle sluta skolan. han kom och hämtade mig på stan och vi gick hem till honom. på kvällen såg vi på film och bara slappade.
fredag: mathi var i skolan, hans morsa på jobbet och jag var ensam hemma. gjorde inget annat den dagen än att läsa men det var bra för då fick jag ju läst ut min bok (Mörkrädd). när han kom hem från skolan så såg vi på ännu mer film och på kvällen kom hans farsa dit. en mycket trevlig prick!
lördag: vi gick upp och gjorde oss i ordning och åkte in till stan för att träffa jull och lolloh som gav mig en present! en LP-skiva med motley. lovely! sedan drog vi in till malmöfestivalen där vi mötte upp David, Ture och någon som jag inte minns vad han hette. Var det nåt på J kanske? Jonas? Jacob? träffade även Mikael lite, dock skulle han iväg åt annat håll än vi så yeah. sen drog vi hur som helst hem vid halv tio och då la jag och mathi oss och kollade på ÄNNU mer film innan vi båda somnade med kläderna på innan filmen ens slutat.
söndag: gick upp , käkade frukost, la oss och kollade på film (surpriiise) och sen åkte in till stationen för att vänta på mitt tåg som tog mig hem.

I REMEMBER YOU


Nu är det tid för att sova...

har ställt klockan på halv sju och går upp vid sju. Ska packa ner det sista och göra mig iordning och sen drar jag till bussen strax innan halv nio och åker iväg med tåget vid tjugo i tio. är framme i lund ca halv ett och tar mig antingen upp till mathias skola och är där med honom eller roar mig själv tills han slutar. jag får se hur det blir med den saken. det märker jag i morgon. sen så beror det ju på när mathias slutar skolan också..

jess bloggar nog lite här när jag är borta. har sagt åt henne att hon får göra det om hon vill och orkar och hon sa att det gör hon. kommer bara bli musik tror jag men det blir min musik då jag skickar henne ett sms och berättar vilka låtar jag vill att hon ska lägga upp. så bloggen kommer inte vara död nu bara för att jag åker iväg några dagar.

kanske slänger upp ett inlägg i morgon nån gång. får se om jag hinner men yeah det märker vi ju.

nu ska jag bara kolla igenom lite saker på datorn och sen ska jag dra... godnatt.


Packning inför min avfärd i morgon!

Har kommit ungefär halvvägs med packningen. Det går alltid så segt för mig och jag tar oftast med alldeles för mycket så denna gång har jag dragit ner lite på saker och ting och tänkt efter INNAN jag börjar packa vad jag ska ha med mig. I'm so fucking smart!
Funderar dock på om jag ska ta med mig munkjacka eller inte... tror faktiskt jag tar med den för säkerhets skull :'] man vet aldrig om man kan behöva den och jag som älskar munkjackor använder den mer än gärna.

Är ashungrig så ska nog gå ner och göra mig lite och äta... har inte ätit nån ordentlig middag idag , har inte hunnit , så får ta och göra nåt lite större nu. Vet dock inte vad för ingen aning om vad vi har hemma men det lär jag ju se.

Nog med tjöt , ha det gött.

Frukoooost!

vaknade för ett litet tag sen och ska snart gå ner och äta frukost. myyyys. hoppas det är nåt bra på teve så man får lite underhållning under frukosten.

dagens planer då...ja ,jag stannar kvar här tills i eftermiddag då jess mamma kör hem mig och hunden, sen när jag kommer hem ska jag iväg och handla tror jag, behöver lite saker nu innan jag åker. sen ska jag packa och sen rida. det är la så min dag kommer se ut på ett ungefär med lite ändringar i ordningen och så men i stort sätt sådär.

ha en fin dag.


Music's Awesome, It's The Closest Thing We Have To Magic.


Lista...

Som jag skrev förut skulle jag göra en lista på saker jag ska göra i höst , så here we go.

- Gå på Museum
- Se på Teater
- Botaniska trädgården (jag och mathi försökte ta oss in dit när han var i Göteborg senast men det var sent på kvällen så det var stängt...)

Ja det är la typ det.. Låter inte som så mycket men jag vill gå på en del olika museum. har varit på museum en gång och det var asmysigt och därför vill jag gå på några till. Detta ska hur som helst göras i höst. Får se när, tar det som det kommer. Måste ju starta gymnasiet och det först och komma till rätta där.

Nu ska jag göra mig i ordning det sista och sen dra ut och borsta hästen. Lisa kommer om 40 minuter nämligen.


Ointressant tjöt om allt och lite till...

Ska just gå och göra mig i ordning för Lisa kommer om en timma och 45 minuter och slår på skon på Cloe. knas-häst som alltid tappar skor...

Vet inte vad jag ska hitta på senare idag. Ta det lugnt i guess för i morgon blir det troligtvis till att träffa Jess lite och sen drar jag ju iväg på torsdag. Damn det är bara en vecka och en dag tills skolan börjar kom jag på. Ska bli skönt att komma till en helt ny skola med helt nya människor. Tror inte att jg könner nån där, inte vad jag vet i alla fall. Och att den ligger inne i Göteborg gör ju inte saken sämre. Jag älskar Göteborg så ska bli trevligt att spendera lite mer tid där. Har en del saker jag skulle vilja göra under hösten också.. Ska göra en lista på det sen innan Lisa kommer :]

Sitter och lyssnar på musik och åh det är ju så underbart. Vart fan skulle världen vart utan musik? Ingenstans. Det intressanta är ju att man kan göra precis vilken musik som helst. Den kan låta hur som helst och sången till musiken kan gå hur som helst och åh det är ju så mysigt.

Funderade förresten på att låta Jess ta bloggen nu när jag åker iväg men nä jag vet inte. Sist hon gjrode det var det ju så att hon hade Cloe och De Soto och då finns det ju mina hästar att skriva om för dom hör ju liksom till mig. men om jag ber henne sköta bloggen nu när jag är i Lund kommer det ju bli hennes liv hon skriver om och det är ju min blogg så yeah. Och jag tänker inte komma med dagliga rapporter till henne om vad som händer nere i Skåne, det orkar jag inte alls med. Så nej , bloggen får nog ligga nere Torsdag-Söndag. Fast självklart hinner jag nog med ett snabbt inlägg på Torsdag innan jag drar (åker hemifrån med buss halv nio på morgonen...) och så på kvällen på Söndagen för då kommer jag hem hit ungefär vid 6 tror jag.

Hmm nu ska jag nog sluta tjöta här och göra mig i ordning. Eh ja hejdå.

Lovely band...

Jag har en stor kärlek till musik , as you know , och en del band sätter sig bättre än andra. Detta är ett band som verkligen satt sig.

Vill tillbaka till konserten i malmö. det var underbart...♥






Lite kvällsbilder på hästarna.






Vardagslyx.

Sitter just nu med ansiktsmask och lyssnar till Vince Neil's underbara stämma. Sånt är lyx i livet. Hur bra andra än sjunger är det hans röst jag gillar mest.

när jag är klar med detta ska jag gå ner och ta lite kort på hästarna hade jag tänkt (: blev ingen ridning idag då hon tappade en sko. men lisa ska komma i morgon så då går det att rida! måste passa på nu innan jag drar på torsdag.

ska sticka och tvätta av den här ansiktsmasken nu och sen ta på mig och gå ut. See yah!

Dagens låt.

Lovely man.


Big Fish.

Hyrde fem filmer för en vecka sedan om ni minns? Har kollat på alla utan Big Fish. eller jag har sett den men inte riktigt färdig med den än. så jag ska se klart den nu innan jag åker in och lämnar tillbaka dom.

här har ni trailer för Big Fish.


Late update 03:18

Vet inte vad jag gör uppe, vet inte varför jag skriver detta inlägg...

jag och mathi kom på en sak förut. åker ju dit på torsdag-söndag och han börjar skolan på onsdag så jag får roa mig själv medans han är där. på torsdagen går jag nog med honom på skolan men på fredagen vet jag inte riktigt. får se hur det blir med det.

ska gå och  lägga mig nu tror jag. godnatt.

Hamnade helt fel men ändå så rätt.

Skulle till jobbet och vara där ett par timmar. Var färdig där vid åtta och skulle upp och lämna en resväska hos min morbror och hans fru. Det blev att jag stannade där tills nu, alltså i nästan tre timmar. mycket trevligt för jag har inte träffat dom på länge. Bestämde att vi ska ta och grilla om några veckor. Awesome.

Ska gå ner och ta nåt att äta nu...är svinhungrig.

peace out.

Hur gick det för Bret Michaels?

För några månader sedan fick ju Poison's sångare Bret Michaels hjärnblödning. Har försökt hitta nåt om hur det är med honom nu men hittar inget alls. Jag tar det som nåt positivt då det troligtvis stått en artikel på aftonbladet eller någon annan sida ifall han dött..vilken jag inte hoppas på att han gör inom den närmsta framtiden!

Vet nån av er läsare vad som hänt honom efter hjärnblödningen? Har nån hört någonting?

En dag i Göteborg.

Ska sitta här lite till bara sen ska jag göra mig i ordning och gå ner till bussen för att åka in till Göteborg. ska bara gå runt lite för mig själv och ha det trevligt. stannar inte så jättelänge eftersom jag måste hem och jobba sen.

Cloe tappade förresten ena framskon idag...sån nedrans otur. får ringa hovslagaren och se om hon har tid att komma i morgon. skulle vart mycket bra i så fall.

Ska lyssna på endast en låt till sen dra. Vi hörs.

Music Is My Religion.

Dålig uppdatering idag men har varken hunnit eller orkat. här får ni i alla fall lite mysig musik.

underbara grabbar det här. jävligt synd att dom inte kommer till sverige på sin turné nu i år...


Liseberg!

Vi drog iväg till Liseberg och det blev faktiskt riktigt bra väder. inte för varmt och inte för kallt :)
blev en mycket lyckad dag. trots att jag glömde hälften av alla mina saker hemma hos jess sen efteråt...aja , that's life. im used to it.


Vi satt och åt...


...och då kom en liten sån här söt filur och hälsade på.

Some music for you folks..

orkar inte lägga upp nåt annat än lite mysig musik.

Enjoy!


Godnatt.

Vettefan vad jag gör uppe denna tid på dygnet men nu ska jag i alla fall ta och sova. ska upp tidigt och åka iväg till liseberg. hoppas det är bra väder då. annars blir det inte lika festligt D: menmen , det blir säkert helt okej väder i morgon!

nu ska jag hur som helst sova. godnatt.

En ärta i lungan...?

det här är lite småcreepy....hela artikeln går att läsa här : http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article7609512.ab


At Jessicas place...

Kom nyss hem till Jess. Hon är i stallet men kommer nog hem när som helst :) Så länge roar jag mig med musik som jag tänkte dela med mig av.

Sångaren, Phil Lewis, har en underbar röst och är sjukt snygg! Och La Guns är riktigt underskattade, tyvärr..


Dagens ridpass.

Har ridit två gånger idag. Första gångrn var för några timmar sedan och då gick det la sådär. Hon skulle jävlas och höll på att sparka när man travade och galopperade. till slut fick jag henne att galoppera någorlunda ordentligt och även att trava utan dessa sparkar. dock gick både jag och cloe och småsurade på varandra resten av vägen hem så jag kände att det inte var ett bra avslut. därför bestämde jag mig för att släppa ut henne i hagen och sedan ta henne några timmar senare (vilket jag gjorde) på en skrittsväng bara. ville att både jag och cloe kände att den här dagen gick ganska bra och att ridningen avslutades fint.
på skrittrundan var både jag och cloe på mycket bättre humör och hon skötte sig väldigt bra så dagen avslutades bra, precis som jag hade tänkt.

I morgon ska hon få vila hade jag tänkt då jag troligtvis inte är hemma (ska till liseberg om det inte blir för dåligt väder) och om det då är så dåligt väder som dom sagt att det ska bli så rider jag helst inte, så då får hon vila. det blir alltså vilodag vare sig jag åker till liseberg eller inte.

Bilder från promenaden.

Här kommer lite bilder från promenaden med vovven..





passade även på att ta en bild på Cloe när jag gick förbi hagen...lite av de soto sticker fram där till vänster i bilden.

god morgon

vaknade för kanske en halvtimma sen. har ätit lite frukost och ska ut på en sväng med vovven nu. Tar med kameran så det blir nog lite bilder sen :)

i morgon blir det liseberg med jess! awesome. har inte vart där i år :o men nu så!

helt onödigt inlägg men äh.

Brist på krokar...

Nu när vi har hästarna hemma så har vi inte nån riktig stans att ha våra grejer så vi har dom i lekstugan (som ändå inte används). Vi har alltså gjort det till vår lilla sadelkammare. Hur som helst så har vi inga ordentliga krokar att hänga upp saker och ting på så jag och min yngsta lillasyster cyklade in till torget för att köpa det men inte en enda affär sålde det. Sjukt. Vi fick cykla hem igen. Det hade inte vart så farligt om det inte regnat så jävla mycket. Jag har egentligen inget emot regn men när man cyklar i regn blir det askallt, vilket är lite småjobbigt haha!

Ska troligtvis åka till Willys sen för dom har allt mellan himmel och jord så där kan man nog hitta krokar :) awesome!

Hade ju tänkt ta att hoppa lite idag men det sket sig pga regnet. Hela ridningen sket sig faktiskt. Synd det..men jag tar en uteritt i morgon!


Åsiktsinlägg: travare

Många (inte alla) men många människor har fördomar och förutfattade meningar om travare. Att dom inte kan bli ordentliga ridhästar, att dom inte kan hoppa osv osv. Jag tycker det är jävligt dåligt. travare kan bli lika bra som alla andra hästraser. Det gäller om vad dom får för utbildning och vem som sitter på ryggen.

Självklart går inte en travare som just kommit från banan som den perfekta dressyrhästen men det gör inte någon annan häst heller som inte fått utbildningen. ingen häst går superbra och fint utan någon utbildning. det gäller alla raser. Hästen föds inte som en färdigutbildad och klar häst.

Jag själv har en travare och hon är helt underbar. Gör inte en fluga förnär, lyssnar på vad man säger och gör i princip alltid det man ber henne om.

självklart får alla tycka som dom vill men detta är min egna åsikt.






Tidig morgon för oss idag.

Gick upp och åkte iväg till stallet för att släppa ut Freja och Belinda. Tog oss sedan tillbaka hit för att direkt sätta oss vid datorn. Dock är vi väldigt trötta och funderar på att gå och lägga oss nu igen. Får se när vi vaknar nästa gång :]

Ingen aning om vilken tid jag åker hem idag men när jag gjort det så ska jag rida. Hade tänkt hoppa lite på ängen idag. Red inte på ängen så länge igår så ingen fara om jag är där idag igen. Kommer nog ta en del bilder också , så det blir nya bilder på min kära polle.

påtal om att ta kort så ska jag troligtvis med jess till stallet idag och ta kort när hon rider :) Bra att man tar med kameran när man åker iväg!


Jess häst Freja :]

Godnatt

Nu har jag, jess och malin kollat färdigt på The Duchess så vi ska troligtvis gå och lägga oss snart. Ska upp tidigt i morgon (eller idag egentligen...) för att släppa ut hästarna. trevligt med en härlig morgonpromenad! så skönt när man går ut på morgonen och blir lite uppfriskad i huvet av morgonluften.

är så trött nu så jag ska stänga ner här innan jag tuppar av framför datan.

Goodnight.


Bilden är från Turkiet.

Dagens ridning.

Gick några varv på ängen och körde lite småövningar där med skänkelvikning och lite annat innan jag drog ut på en kort runda på ca 20 minuter. sedan tog jag en stund på ängen igen med lite andra övningar än vad jag gjort i början av ridpasset och skrittade sedan av henne. krävde inte speciellt mycket av henne nu då det är första gången vi rider tillsammans på två veckors tid men det jag ba henne om gjorde hon bra :)

She's lovely.


Bilden är från igår men tog inga nya idag så ni får leva med det.


En dag fylld med Jess.

Har varit på torget idag med Jess. det var ingen marknad. pity. ska till henne senare och stanna tills i morgon, ska bara rida först. ska faktiskt ut och rida nu :)

har lust att promenera en massa idag så funderar starkt på att fråga henne om vi kan gå ut på en promenad. det går hon säkert med på. vi ska även se på film. Vad jag vet nu så ska vi se The Duchess. Den var underbar. Sen vet jag inte om det blir nån mer film. Kommer ta med mig påsen med de fem filmerna jag hyrde igår så får se vad det blir sen.

Skolan börjar snart...skönt faktiskt. ska bli intressant med helt ny skola och helt nya folk. vad jag vet så är det ingen jag känner som ska börja på det gymnasiet jag ska börja på, men det lär jag ju upptäcka ifall det är.

helt patetiskt tjöt bara, sorry.

Lite härlig musik for you folks...


Even more movie.

Har just kollat klart på The Duchess. Lovely movie. Ni bör se den! Dock är den väldigt hemsk på ett rörande sätt och det som var mest hemskt var ju att den var baserad på en sann berättelse.

Vet inte riktigt hur man ska beskriva den utan att avslöja allt för mycket och nu denna tiden på dygnet när jag är så trött så orkar jag verkligen inte ens försöka beskriva den....

nu ska jag hur som helst kolla på en till film med namnet All the pretty horses. Säkert en mycket bra film.

Peace out.

smörgås och film!

var nyss och jobbade och då hyrde jag fem filmer. ska se The Duchess med Keira Knightley i huvudrollen. She's goodlooking.

längtar tills i morgon då jess , min söta kvinna , kommer hit!

helt ointressant inlägg....vi hörs.


Cloe och De Soto.

Cloe är den store och De Soto är den lille ponnyn för er som inte visste det :]








Tomorrow will be awesome!

Jess kommer hit då (och hennes lillasyrra som ska vara med min lillasyrra!). har inte träffat kvinnan på två fucking veckor så ska bli mycket trevligt att få träffa henne igen. vi hade tänkt ta oss en promenad in till torget och ta och gå på marknaden och lite så. den har jag faktiskt inte gått på sen många månader tillbaka, trots att den är här en gång i månaden.

Ska faktiskt dra ut och fota hästen liten nu. i dont hope its too dark outside....bilderna blir ibland lite creepy då. men det blir säkert asnice.

hörs senare!


Adjö kissekatt.

Idag har vi varit och lämnat en av våra små kattungar hos sin nya familj. Kommer sakna henne. Men hon får det finfint hos ndom hon bor hos nu så jag är inte så orolig.


Im home.

är jävligt trött så orkar inte skriva nåt mer än det. hej på er hur som helst.


:'(

Har haft så jäkla mycket så har nästan inte hunnit blogga nåt här, har hänt massa saker, och jag saknar emma :(
men hon kommer hem snart! :D

älskar dig bästvän <3

Förlåt emma

Har inte hunnit uppdatera nåt här, + att det inte har gått att logga in vissa gånger. Men jag har inte så mycket att skriva om, mer än att jag saknar emma nåt så in i, och att hennes två hästar mår prima och käkar sig feta!
Ridningen har gått jättebra, malin har fått rida cloe några gånger, och hon har verkligen skött sig extremt bra med lilla malin på ryggen!

RSS 2.0