Without you, woman, the world comes down on me.

Har letat igenom alla mina lådor och pärmar och förvaringsutrymmen efter manuset till mitt tal jag höll till Andréa förra året... Tänkte skriva ner det här i ett inlägg men jag hittade det inte. Får därför göra en liten kort text här.
 
Så mycket som jag skrattat med denna kvinna tror jag aldrig att jag skrattat med någon förut. Folk säger att ett gott skratt förlänger livet.. Se upp framtida generationer, Andréa och jag kommer leva jävligt länge till!
Denna kvinna har funnits för mig när det varit både uppåt och nedåt, och jag vågar faktiskt ta mig friheten att säga att det är ömsesidigt, att jag även funnits där för henne. Har planer på att göra det ett tag till. I många lägen har hon varit vad man kallar "min bättre hälft", utan att låta alltför smörig och jobbig.
 
Min fot har somnat så jag ska väcka den, men innan dess vill jag bara avsluta med detta...
 
Jag älskar dig, vännen min.
 
 

Work them fingers to the bone.

Är så jävla trött på naturkunskap. Orkar snart inte mer. Läser boken, svarar på instuderingsfrågor m.m men det går ju fan inte in i huvet. Vill bara såga sönder allt och säga "oops min motorsåg löpte amok, sorry" och slippa provet.
 
Tar en paus och lyssnar på detta så länge



Oops...

Jag råkade visst publicera inlägget innan jag skrivit nåt hahah..
 Orkar hur som helst inte skriva nåt egentligen så visar bilder från veckan instead. Blir typ bara från en kväll vid havet då jag inte orkar lägga in mobilbilderna också.

Jull med sin fina "make love not war"-pin.
 
Lolloh med charmanta Nemi på ryggen

Lilla jag med telefonjäkeln i handen!

Nu orkar jag inte mer. Jag är trött. Godnatt.

I'm back!

 

RSS 2.0