You'll be in my heart.

sitter här och har en liten fight med min katt. har ätit en tallrik med fil och flingor nyss och den ska han nu ner och gräva i vilket han inte får. jäveln slog ner tallriken på mitt smalben. inte okej. det gjorde ont.

har egentligen inget att skriva så får komma på lite random saker antar jag.

igår var vi ju på det där brewhouse. det var trevligt den lilla stunden vi var där. sen gick jag och andréa tillbaka till skolan för att hämta lite böcker och stack sedan till bussarna. jag åkte hem och sen blev det stallet. ´jag blev lite sur på att det inte går att rida i denna jävla snön. fastnar höga snöstyltor under hovarna på henne direkt man går utanför dörren så det går ej så bra. pappa skulle i alla fall ringa hovslagaren idag så hon kan komma nån dag och slå på snösulor så vi slipper de jävla styltorna. då kan jag rida ordentligt igen. lovely!

idag är det tisdag, vilket innebär..hm.. ganska sen dag. slutar halv fyra tror jag. sen ska jag hem och göra ingenting. jo, jag ska plugga. har ju tre prov snart plus att jag ska prata i en minut om nånting på tyskan på fredag. ingen aning om vad jag ska prata om. funderar på att prata om cloe för henne har jag gjort en likadan sak om förut så då vet jag ju lite vad jag kan säga.

mitt internet funkar nu! det har vart helt fuckedup hela helgen och igår så det stänger ner sig varannan minut så får man logga in igen och så. väldigt jobbigt. men nu verkar det funka. men självklart är det ju ingen inne på datorn klockan sex på morgonen. dåligt.

jag kom på att jag borde gå och göra mig i ordning och fixa väskan och så.. har en halvtimma på mig. men det är inga problem, det går ganska snabbt. har inte ens nån lust att fixa väskan. vill inte gå till skolan. jag har helt ont i magen och mår allmänt bajs bara. men jag antar att jag måste. vi hörs.

Locked up.

hade ett jättetrevligt dygn hos andréa. vi bakade pepparkakor, såg på film och hade random kuddkrig. jag kom i underläge kändes det som, och jag skyller på min lilla storlek!

har just gjort mig i ordning och ska snart gå till bussen. ska åka in till torget och kolla lite julklappar. ska bli trevligt. är väldigt kallt ute nu men jag får hålla mig inne i affärerna haha.

i morgon kommer jag inte komma hem förrän ganska sent. är i skolan som slutar vid ett-halv två ungefär, sen ska jag till brewhouse och musikfestivalen Angeläget. vet nite hur länge jag stannar men ska direkt till stallet och ta in hästarna. så jag kommer hem på kvällen.

btw, jag ska sluta handla på HM. varför? jag stödjer inte barnarbete.
fine, det finns massa företag som använder sig av det men man måste börja någonstans.

nu ska jag dra. hejdå.

Good shoes won't save you this time.

jag gick upp tio minuter senare och tänkte att jag får skynda mig lite men jag ville sova några minuter extra idag. men sen kom jag på att det enda jag behöver skölja av var håret eftersom jag duschade igår efter träningen. så jag tog bara och körde in huvet under strålen och gjorde det blött så att det går att göra nåt med sen. sen var jag klar med duschen. så det gick väldigt snabbt. gick upp tio minuter senare men hamnade vid datorn fem minuter tidigare än vad jag brukar. ja... så blir det ju ibland.

när jag är klar med det här inlägget ska jag i alla fall packa ner sovkläder och sen gå ner och göra mig i ordning. låter kanske konstigt att ha med sovkläder till skolan men jag ska med andréa hem efter skolan och stanna tills i morgon så det är därför.

tyskaprov direkt på morgonen idag, sen engelska, matte och samhäll. engelskan kommer nog blir ganska soft då vi inte har nåt alls att göra. vi håller på med boksamtal och när man själv inte har boksamtal har man inget att göra, så jag ska ta och läsa i min engelskabok (HP of couuurse).

nu måste jag sticka ner och göra mig i ordning så jag hinner till bussen. hade ju vart fy skam om jag missat den för då missar jag hela provet vilket inte hade vart bra alls, haha.

hörs nog förresten inte förrän i morgon pga att jag inte kommer blogga när jag är hos andréa. hejsvejs.

Left alone you'd take the fucking lot!

har varit en mycket fin dag tillsammans med andréa på biblioteket. blev mycket prat om allt mellan himmel och jord med mer fokus på en del ämnen, samtidigt som vi fick pluggat massor. känns som att det kommer gå hyfsat bra för oss på provet, om nu inte nån av oss får blackout haha.

utvecklingssamtalet gick bra det också. pratade inte om så mycket. han frågade vad jag gör på fritiden, hur det går i skolan, blablabla.

ska iväg och träna om ca en timma. ska bli skönt att göra av med lite energi. det behövs om man säger så.

jag tänker inte skriva mer än såhär för jag lyssnade på låten For he's a jolly good felon av Lostprophets och jag vill inte missa nåt av Ian (sångaren) så jag pausade låten för att kunna skriva här och jag är sugen på att sätta på låten igen. mycket bra låt med ett mycket bra band. slänger upp den här så ni kan lyssna.


Ibland försvinner fantasin helt och hållet.

nej men ser man på, jag hade tid att slänga upp ett litet inlägg nu på morgonen i alla fall. trevligt värre.

vill bara meddela er om att det är kallt, kallt, KALLT på mitt rum. på nätterna stänger jag av elementet för att få det svalt när jag sover så det är alltid en fucking nordpol när jag vaknar. inte okej. startade elementet på full fräs för ca 15 minuter sen och det är ju varmt runt elementet men inte mer än så. tar nog längre tid innan det sprider sig till hela rummet.

när jag är klar med det här så ska jag ta på mig och sen gå ner och fixa i ordning håret. sedan bär det av till göteborg! först utvecklingssamtal och sedan plugg med andréa på biblioteket. mitt utvecklingssamtal slutar vid tjugo i tio och hennes buss kommer fram vid kvart-tio i , så jag tar och knallar bort till busshållplatsen efter samtalet så möter jag upp henne. vi skulle ta och köpa pepparkakor och sen sticka till biblioteket. pepparkakor är bra, då orkar man plugga i flera timmar.

känns väldigt bra att även andréa går i tyska 3, så jag har nån jag känner ordentligt. gött mos, ungefär!

nej nu måste jag sticka om jag ska hinna göra mig färdig innan jag måste dra till bussen. får ju inte missa den nu haha!

ha det fint.


Actions speak louder than words.

Dagen har vart bra bra. lugn och fin dag i skolan med rolig idrott och film sist på dagen.

när jag kom hem pluggade jag lite på tyskan och sedan drog jag till stallet. skrittade bara en gång fram och tillbaka på grusvägen då det är massa snö så hon får snna styltor. ska lägga på snöstyltor nästa gång hovslagaren kommer.

jag ska ta och fortsätta plugga nu med lite beatles i öronen. faktiskt väldigt mycket att plugga in.. menmen , man lär ju sig en massa på det så det är la bra i guess.

hade planerat ett långt inlägg här men allt jag skulle skriva försvann. minns inte vad jag skulle säga.. i alla fall, i morgon blir det att gå upp vid sju och göra mig i ordning för att åka in till stan och träffa min mentor på ett franskt café. ska snacka lite med honom sen träffa andréa och plugga i några timmar. kommer bli awesooome. hörs i morgon när jag kommer hem , tror inte jag hinner uppdatera innan jag sticker iväg i morgon nämligen.

Feeling the moment.

utställningen igår var väldigt intressant. starka bilder med utdrag ur bibeln som passade ihop bra med bilderna. väldigt intressanta grejor helt enkelt.

trött som fan idag. hade bestämt mig för att lägga mig nio igår men det funkade visst inte så, så jag kom i säng vid strax efter tio, somnade vid halv elva ungefär. så jag har sovit i sju timmar vilket är helt okej men ändå inte helt bra.
idag ska jag försöka komma i säng vid nio. det funkade inte igår men förhoppningsvis funkar det idag. man kan ju hoppas i alla fall. ska vara inne i stan vid tjugo över nio i morgon så jag får gå upp vid sju. så om jag lägger mig vid nio blir det tio timmars sömn vilket är väldigt bra!
påtal om i morgon och att vara i stan tjugo över nio...jag ska ha mitt utvecklingssamtal då. ett sånt utan föräldrar. första skulle var utan. i alla fall det jag ville komma fram till var att min mentor inte kunde hitta något ledigt klassrum så jag ska träffa honom på ett franskt café utanför skolan. känns inte okej att åka in till stan vid tjugo över nio för att träffa sen mentor på ett franskt café, haha!

idrott idag. undrar vad vi ska göra...? märker jag la när jag kommer dit men ändå nyfiken. sen så har jag samhäll, historia och svenska också. onsdagar brukar vara helt okej så det går nog fint.

förutom utvecklingssamtal i morgon så ska jag möta upp andréa vid tio och plugga. blir nog biblioteket, det är bra att plugga där. blir till att plugga på tyskan eftersom vi har prov på fredag. känns som att vi nyss hade prov haha.. typ förra veckan eller nåt. men det är nog några fler veckor sen än så skulle jag tro.

klockan är snart tio över sex så jag borde gå ner och göra mig i ordning nu. måste borsta tänderna, fixa iordning håret och ta på mig. sen så ska jag ju packa idrottskläder och se så att väskan är i ordning också. går härifrån om 25 minuter. men det hinner jag, i'm sure.

ha det fint.

Jerusalem, here I come...?

Kom faktiskt i säng vid tio igår! skulle ju lägga mig senast halv tio och jag stängde ner datorn vid halv tio men sen kom jag på att jag skulle göra mig i ordning också. klockan blev därför tio, men det var bra jämfört med vilka tider jag brukar lägga mig annars! idag hade jag tänkt lägga mig nio. ska åka hem direkt efter skolan och plugga som en liten idiot på tyskan och sen så gå ut med hunden och så, sen ska jag sova. är jättetrött och har märkt att mina påsar under ögonen växer för var dag. inte okej, haha! i alla fall, klockan nio blir det ikväll.

blir nog en ganska bra dag idag. först elevdemokrati och sen ska vi iväg till någon utställning på historian. jerusalem-utställning. ska bli intressant att se vad det är för nåt. kan nog bli ganska inressant ändå. pga den utställningen så är geografin inställd så det blir en lektion mindre. that's gooood.

jag skulle ju grejat på min jeansväst igår och skrivit texten på ryggen, men jag letade som en idiot efter en penna att göra det med men hittade ingen. Ska fråga Andréa idag på elevdemokratin om jag får låna hennes penna (den var bra till sånt). hon är snäll så hon lånar nog ut den , det är jag säker på. så då blir det förhoppningsvis klart under elevdemokratin, sen behöver jag inte tänka på det mer.

btw, jag hade en jättemysko dröm idag som inte var så mysig. drömde att mathi hade nån form av kalas för att han fyllde år. kalaset hölls i Stenungsunds badhus, av alla ställen. Mathi var elak i drömmen...när jag kom dit så sa han till mig att ställa mig och gå runt och dela ut glass till alla. jag kände mig som neville i halvblodsprinsen på slughorns julfestgrej. i alla fall..jag visste att det skulle vara maskerad och mathi vet att jag är lite sådär halvtjoho med utklädda folk så han kom fram och sa att åtminstone inte han skulle klä ut sig under kvällen. sen såg jag honom senare, då hade han klätt ut sig i alla fall. drömmens mathi var inte snäll alls, haha. som tur är den riktiga matte fan så mycket bättre.

ska sticka och göra mig i ordning nu. går till bussen om tjugo minuter. wihooo... ska sova som vanligt, skööönt. hoppas inte det är mycket folk på bussen (vilket det nog kommer vara eftersom det alltid är det vid den här tiden) för då kan jag få ett säte för mig själv så jag kan sitta längst in mot fönstret och sova istället för ut vid gången. menmen.. slutpratat. hejsvejs.

Draco Dormiens Nunquam Titillandus.

Jag har bestämt mig nu. Det som idag står i min överskrift ska stå på ryggen av min jeansväst. har i några dagar försökt komma på vad jag ska skriva där, och vad passar bättre än Hogwarts citat (som förresten betyder "kittla aldrig den drake som sover")? har inte tid att skriva dit det nu men ska göra det efter skolan idag.

har inte bloggat på några dagar men jag har inte haft någon lust alls. jag har i alla fall skaffat mig lite nya böcker så nu har jag att läsa. först och främst en liten bok vid namn Beowulf, och sen så Alice i underlandet. dock inte originalet. den alice i underlandet jag köpte är den boken som är baserad på filmen. så ja, det är inte originalet.

händer inte mycket idag. ska till skolan och vara där till fyra. sen åker jag hem och börjar fixa med min väst och sen så blir det stallet, sen göra klart västen och sen plugga fram till halv tio då jag ska sova. blev lite sent igår (halv ett) så idag måste jag verkligen lägga mig i tid. ska därför lägga mig senast halv tio. förhoppningsvis har jag tillräckligt med självdisciplin för att hålla det här.. det blir en överraskning!

ska ner och göra i ordning det sista nu, t ex håret och väskan. hejsan svejsan.

The colours of the rainbow is so pretty in sky.

inte haft nån blogglust på några dagar men jag har i alla fall slängt upp lite videos. det är ju bra!

ska till skolan snart. har tyskaläxa. några ord jag ska kunna. har inte pluggat speciellt mycket men jag upptäckte nu i morse att jag kan dom ändå. tack som fan för att vi arbetat med dom här orden under föregående lektion!

är jättetrött...la mig och sov lite för sent igår. jag la mig vid ca kvart över elva (vilket var för sent) och sen fastnade jag i funderingar om varför eva i eva och adam filmerna inte har tandkräm när hon borstar tänderna i filmerna. så då blev det att jag somnade vid 12 ungefär (vilket var ÄNNU mer för sent). jag får helt enkelt ta och skärpa mig när det kommer till mina sovtider. får ha mer självdisciplin.

förresten... jag har färgat tillbaka till rött hår. jag har saknat det. så från och med nu är jag rödhårig igen!

i onsdags var jag och kollade på farfar när han spelade (trummor). stenungekören sjöng och så var det farfar och tre till snubbar som spelade. det var beatleskväll så det var endast beatleslåtar. riktigt bra var det. härligt när dom spelar musik man känner igen också så man kan sjunga med och så. två av mina farbröder var där också så det var en mycket lyckad kväll.

nu blir det till att ta på sig och sen sticka till bussen. där på kan jag sova..jag längtar redan....

christmas..


.


Born to die free.

Har inte mycket att säga men ska ändå försöka få ihop ett någorlunda långt inlägg. känns som att det var längesen det kom upp nåt ordentligt. men jag har helt enkelt inte haft lust att skriva nåt.

dagen har vart helt okej. eller ja blandat. började med att jag gick upp kvart i sju för att åka till gymmet. väl där fick jag en mindre söt spyattack så jag befann mig på toan ett tag. det tog helt och hållet energin ur kroppen på mig så när jag kom hem somnade jag direkt. vaknade igen vid halv ett av att mamma ringer och säger att jag får ringa hem måns från en kompis så att han kan göra sig i ordning till fotbollen.
i alla fall..jag kom på att jag skulle till morfar vid två så jag fick göra mig i ordning och sen kom mamma hem och då åkte vi dit. trevligt var det. är väldigt glad att min kusin carl var där (lika gammal som mig). han är så fin. minns när vi var små och hade roligt som fan. haha, vi satt och snackade om gamla minnen som t ex när vi låg i buskarna och kastade rönnbär på bilarna som åkte förbi haha. sen pratade vi en hel del om skolan eftersom båda två börjat gymnasiet nu och går på olika skolor. vi jämförde skolorna lite och pratade om hur det gick för oss och sådär. han är mysig.
när vi var klara hos morfar åkte jag och mamma och jobbade och när vi kom hem därifrån lagade jag mat och nu har jag nyss ätit klart, och självklart hamnade jag här då , heh...

sitter och kollar på den delen av väggen som är dekorerad med alla mina biljetter och så. härliga minnen. lund , karlshamn , stockholm , berlin , turkiet , kiss , bio osv. snart kommer det upp ytterligare några biljetter där...karlshamnsbiljetterna. men först ska dom användas, och det kommer dom att göra den 29 december tror jag det var. längtar riiktigt mycket.

morgondagen, hur ser den ut då? jo , jag måste plugga. måste göra mitt och saras grupparbete. funny...

blä jag är trött hejdå.

.

Ja, vad säger man? Grattis till mig själv på födelsedagen.

väcktes klockan fem (!!!) i morse av pancake som skulle säga grattis, haha.. sen somnade jag om och gick upp vid kvart över åtta. har vart och handlat fika och dammsugit. har lite kvar , t ex göra mig själv i ordning och sen fixa fram sakerna innan folket kommer. men det hinner jag med , dom kommer inte förrän om en timma ungefär.
nja nej nu ska jag dra och greja. vi hörs.


Kommer inte på någon rubrik...

skolan om tio minuter. idag känner jag hyfsad lust till att gå dit. beror nog på att jag inte har några läxförhör eller prov, och så för att det blir bio med andréa efter skolan. the social network. efter det blir det att vi går och käkar nånstans och sedan går jag till stationen för att vänta in kenth. undrar vadfan jag ska hitta på medan jag väntar? jag har ingen som helst aning. men jag kommer la på nåt, förhoppningsvis. finns ju små affärer där inne på stationen, t ex en bokaffär och en musikaffär. där inne kan jag nog spendera mycket tid.

kom på att min morfar fyller år idag. grattis till honom! och sabina. så grattis till henne också.

och i morgon fyller jaaag...awesome. min morsa sa igår att hon fixat present till mig. ingen aning om vad det kan vara haha..det får jag se i morgon.

ska göra klart det sista nu (strumpor, jacka, dricka osv osv) och sen sticka ner till bussen. vi hörs kanske ikväll.

This is my kid.

Den här ungen vill jag ha!


You're so vain.

Helt soft dag. inte gjort ett piss. ska träna lite senare.

i morgon blir det skola, inga läxor eller prov eller nånting vilket är jävligt skönt. sen så stannar jag kvar efter skolan och går på bio med andréa och kanske sara och henny. efter det så blir det till att sticka till stationen och säga hejsan svejsan till kenth. han är här nu i helgen. var nåt med någon utbildning. vet inte riktigt vad det hette. kandeskola? kendraskola? äh vettefan men nåt sånt. så han kommer hit vid 8-9 i morgon så då ska jag ta mig till station och säga hej och sen drar jag hem.

blir upp tidigt på lördag. tror jag ska till gymmet först på morgonen. halv åtta ska jag vara där. sen är jag där i kanske en timma, och åker sen hem för att göra mig i ordning för folken som kommer klockan elva. och vid fya bär det av till farmor och farfar för fars dag-middag med släkten. blir säkert trevligt. ehheh kill me.

jag känner mig så död. orkar inte göra nånting mer än att sitta här och lyssna på musik. funderar på att gå in i duschen och tvätta mig ren och så , så att man känner sig lite fräsch och piggare.

saknar mathi. längesen jag träffade den gossen. eller ja när fan var det? 22 augusti. ett tag sen. men han kommer hit snart tror jag. han brukar vara här runt jul. bra det.

faster pussycat är det som hörs i mina öron nu. taime har sån bra röst..


Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

sovit alldeles för lite. blä. menmen, mitt eget fel. skönt att jag får sova lite i bussen påväg till skolan sen. känner att jag icke klarat mig utan den lilla tuppluren i bussen på ditvägen och hemvägen, hah.

känns som att det kommer bli en någorlunda lugn skoldag idag faktiskt. vet inte varför. vi har en historiauppläsning inför klassen men jag vet inte vad jag ska säga. fattar inte ett skit av det jag har att berätta om och jag arbetar med sara men vi är inte klara än. vet inte ens om hon är där idag. men vi får se hur det går!

i morgon är det ledigt. lovely. ska bara vila hela dagen. går upp vid sju med mina syskon och när dom gått till bussen vid tio i åtta så går jag upp på mitt rum och lägger mig igen. det blir asbra.

på fredag blir jag kvar i stan efter skolan. kommer inte hem förrän efter nio nån gång. först är jag ju i skolan och sen ska jag fira min födelsedag med åtminstone andréa. troligtvis gå på bio och ha trevligt. sen kommer kenth vid 8-9 så ska säga hej till honom och så och sen drar jag hem.

och sen fyller jag år.

har en del grejer att fixa i ordning innan jag ska till skolan så jag måste iväg och göra det nu. hörs kanske ikväll. får se om jag har nån lust att uppdatera.

Höhö...

Jag blev just lite kär.

Låt inget vara oskrivet, du vet aldrig när dina sista rader är skrivna.

Röd dag. Det är röd dag idag. visste ni det? jag gjorde inte det.

kom bort till ridskolan, möts av brinkhoff-mamman som säger att det inte är nån ridning för att det är röd dag så jag fick ju så snällt rida därifrån. gick istället upp i skogen och klättrade lite sen travade lite grann på en grusväg och sen skrittade jag tillbaka till stallet.

det som låter i mina öron nu är The Clash. längesen jag lyssnade på dom.

fick just asstor lust att åka till Torp. har inte varit där på jättelänge.. frågade mamma om vi kunde åka dit idag och hon sa att vi nog kunde det. pappa ska ju spackla och så och förbereda så att vi kan tapetsera i morgon, så det är bara bra om vi håller oss undan lite haha.
ifall vi åker dit så ska jag passa på att kolla lite julklappar. har mycket svårt att veta vad jag ska köpa till folk. jag har fixat till två personer redan: my och måns. my ska få en bok (måste få in henne på läsning haha!) och måns ska få tre par kalsonger med lite festliga motiv på. kalsonger låter astråkigt i know men han gillar faktiskt kalsonger. eller inte vanliga tråkiga enfärgade men sånna med massa bilder och grejer på. sånna gillar han! sen har jag ju kvar till resten av familjen och till vännerna. ska fixa julklapp till familjen, jess, jull, lolloh, mik, mathi, yoxx, pancake, andréa och sara. och så till cloe och hobbe så klart. men dom tillhör familjen!

nen nu ska jag dra. hejsvejs!


What a wonderful world.

har sett på Tjenare Kungen med markus/bror vilket var riktigt trevligt. filmen innehåller så bra musik som gjorde mig riktigt sugen på att lyssna på lite härliga grejor när filmen var slut. det slutade i att jag satt och lyssna på crue , ebba grön och ramones. sen gick det över från ramones till joey's sologrejor. låten som spelas just nu är What a wonderful world. original av armstrong men den jag lyssnar på är joey's cover. riktigt bra. joey kunde ta vilken jävla låt som helst och få den att låta bra.

borde egentligen sova eftersom jag ska upp i mrogon vid åtta. börjar rida ganska tidigt så får se till att gå upp den tiden. fortfarande nyfiken på vad vi ska göra i morgon på lektionen.. haha..

fan lovet är snart slut. inte okej. inte okej alls. har ganska mycket veckan efter lovet, tyvärr. men det går säkert fint. lite redovisningar och sådär. dock är jag orolig för historian för vi fattade inte nåt och läraren är ju lite bakom flötet om man säger så. han är inte så bra på att förklara. får ta tag i det där på måndag för vi ska redovisa om..fan vet inte ens vad vi ska redovisa om, men på måndag i alla fall.

här får ni låten så ni kan lyssna på den.


Watch out, they're coming for you.

I'm free! slangen är ute nu. det är skööönt. ska lämna in den till vårdscentralen om en liten stund och sen ska jag köpa lite glass, åka hem och käka det, sen iväg och rida. hade tänkt att först ta ett varv på nybörjarrundan som lite trevlig uppvärmning och sen rida på ängen med mycket övergångar, volter osv.
i morgon blir det till ridklubben. ingen aning om vad vi ska göra men det är i alla fall inte hoppning, det vet jag. det var för två veckor sen nämligen.
på söndag hade jag tänkt ta och hoppa lite. har planerat att öva på att komma in i galopp på första hindret. när jag hoppar tar jag det alltid i trav för att hon blir så nedrans pigg. hon älskar att hoppa så när hon ser hindret blir hon så till sig att hon bara flyger iväg mot det, och det blir ju inte direkt snyggt eller bra på nåt sätt. visst, över kommer vi ju, men det finns ju andra saker som räknas också. så jag hade tänkt öva på att komma in i galopp även på första hindret och få henne att tagga ner lite. kommer säkert gå fint efter ett litet tag.

planer för idag då...ja, som sagt ska jag ju lämna in den där slangen och apparaten, sen fika och sen rida. sen vid halv sex ska jag ut till sportlife på Orust och träna lite aerobic med inspiration från afromusiken eller nåt? första gången jag går på det så ska bli intressant att se vad det är. aerobic gick jag ju på när jag var liten och jag kommer fortfarande ihåg en del saker.

sitter här och kom att tänka på att jag väldigt gärna vill ha en paddock. det är lite lättare att t ex hoppa bana då när man har ordentliga hörnen och ramar att rätta sig efter. plus att cloe behöver träna på att hålla sig rakt ut mot väggen vilket är lite svårt när det inte finns några väggar på ängen, haha! som tur är så rider jag ju i ridhus/paddock en gång varannan vecka, när det är ridskola, och det är bättre än inget (:

Jag har en bok här som jag fick av mina föräldrar när vi hade köpt cloe... Från tävlingstravare till ridhäst heter den. finns ganska mycket bra tips i den och den är uppdelad i korta kapitel. från och med nästa vecka hade jag tänkt ta och pröva en grej...ska ta och följa bokens kapitel och under mina ridturer ska jag göra det som står i boken i ordning. Tex...
ridtur nummer 1: Halvhalter och halt. under denna ridtur ska jag träna mycket på att få henne och stanna när jag säger till henne och för att inte hålla på med endast halter och halvhalter hela ridpasset tänker jag lägga in övergångar från t ex trav till skritt, galopp till trav osv.
ridtur nummer 2: sidförande rörelser. denna ridtur blir det mycket skänkelvikningar osv.
ridtur nummer 3: böjda spår. mycket volter i olika storlekar, serpentiner osv.
yeah you get my drift. ska se om det är roligt för både mig och cloe och om jag får ut nåt av det. skadar ju inte att pröva.

nu ska jag ta på mig kläder och sen åka iväg och handla och så. see you.

Everyday combat.

Det gick fint hos läkaren. satt och snackade först, sen körde ner slangen, sen åkte hem. gjorde inte speciellt ont och gör fortfarande inte. dock är det lite oskönt när man äter, men vadfan, jag får stå ut.

ligger just nu och kollar på The blind side. har nog skrivit om den förut. det är en jävligt fin film. gillar den starkt. kom att tänka på att fan vad mysko det måste vara att gå på gatan för att man inte har nåt hem och så kommer föräldrarna till en unge på ens skola och typ "kom igen här!" och drar hem en och säger "här kan du sova godnatt". mysko.

ska fortsätta med filmen nu. hörs.

All the make up cannot hide the fact, that you're gone and you're never coming back.

Tidig morgon mmhyes. gick upp vid halv sex för att käka. får ju inte käka mindre än fyra timmar innan jag ska till läkaren och ska vara där tio så fick bli att äta senast sex. gick och la mig efter att jag slängt i mig lite mat och sov vidare till sju. har nu duschat och gjort i ordning allt förutom kläder.

denna dag ska jag ta det lugnt och fint. efter läkaren ska jag bara hem och äta och sen ta och lägga mig med Dracula och läsa. måste bli klar med boken nån gång. har läst ca en femtedel av den bara, men även om det är en jävligt fet bok så vill jag inte att det tar för lång tid. jag har ju fler böcker att läsa.

har börjat fundera på hur jag ska få plats med mina böcker. hade dom i en av mina hyllor förut men så hade jag massa annan skit som skulle få plats där så jag tog en stor låda och la böckerna snyggt i så att jag hade koll på dom. men den lådan blev änna full.. får plats med 1-2 böcker till (beror på tjockleken), men sen är det fullt där. i och för sig är mitt bord på rummet en tevebänk så det finns en sån där hylla mellan golvet och själva bordshyllan. där i får jag plats med en likadan låda som jag har nu till böckerna. vi hade en till sån hemma som är tom. dom två användes inte så  jag kunde lika gärna ta dom. that's good.

det dåliga med litet rum är att det inte finns så mycket förvaringsmöjligheter. det går inte att hänga upp hur många hyllor osv som helst när det inte finns mer väggyta. det är ganska omöjligt. och jag kan ju inte ha en sak mitt på golvet för då finns ju ingen plats för mig själv att gå på. knas det där. men men , det överlever man!

hur som helst...när jag har läst och lite annat hade jag tänkt åka till stallet och rida. förhoppningsvis går det att rida trots att jag har en jävla slang i mig som går ut till nån apparat. ska ta det lugnt med endast skritt och lite lugn trav med mycket övergångar och sådana saker. vill inte riskera att trassla in mig i den där sladden, haha!

borde egentligen ta och städa på mitt rum också...men det kan man få slippa idag va? ja, jag tror det..konstigt hur stökigt det kan bli på mitt rum på bara två dagar. tog och plockade undan allt från golvet för ett par dagar sedan men nu är det tillbaka. måste ha nån liten nisse på mitt rum som springer runt på nätterna och stökar ner.

förresten har dom släppt fler band till sweden rock nu. ozzy kommer! fast det fick man reda på för ett bra tag sen. och så inatt släpptes mustasch. awesome! jag och lolloh har planer på att gå dit till sommaren. lolloh var där i somras och skulle troligtvis tillbaka så då tänkte vi att jag skulle hänga på om jag får. det som är bra är att dom bor bara en liten liten bit därifrån så man sover inte på campingen. man slipper de flesta fyllon och störda folken alltså! det är bra. det hjälper nog för att mina föräldrar ska säga ja.

ska klä på mig och fixa det sista nu, sen åker jag. nästa gång ni hör från mig har jag en sak i mig! vilket kan misstolkas. ursäkta.

Apologies, glances and messed up chances.

I'm not dead, trust me.

har inte hänt speciellt mycket de två senaste dagarna så har inte haft nåt att blogga om. mestadels slappat och försökt vila upp mig.

i morgon blir det besök hos läkaren. då får jag min slang i näsan. inte så trevligt men ska bli skönt att få ordning på det här med min mage. väntat i 12 jävla år på det.

händer inte mycket mer i morgon än sjukhuset. ska försöka rida trots att jag har den där slangen i mig. kommer säkert fungera fint. behöver ju inte ta och köra nåt hårdare pass utan kanske träna mer i skritten och lite lugn trav med övergångar och lite sånna där saker. yes , det blir det nog.
sen blir det ju ridning på fredag också. blir lite lugnare även då eftersom jag har ridskolan på lördag.

im kinda bored...yep...vet inte ens varför jag skriver här? har inget vettigt att säga..

har börjat träna på sportlife förresten. för att hålla igång lite utanför ridningen och den dagliga långpromenaden (+de mindre promenaderna of course)...
så nu för tiden går jag på gymmet varannan  lördag (de veckor jag alltså inte har ridskola) och så gruppträning som t ex combat eller aerobic 1-2 gånger i veckan. känns jävligt bra att man håller igång. man känner sig mycket fräschare eller vad man nu ska kalla det..

whatever.. nu ska jag föröska kolla klart på filmen. she's the man heter den. en film som inte är uppskattad av mathi, dock gillar jag den!

see you.


ENTER HEADLINE HERE

jag har inte haft någon lust alls att blogga, därför har jag inte gjort det. orkar egentligen inte nu heller men skulle bara säga det att min uppdatering kommer vara ganska kass nu det närmsta. uppdaterar när jag har lust så det lär inte bli så ofta.

over and out

RSS 2.0